Hoe werkt Werkspot?

Een klus op Werkspot plaatsen, gaat snel en eenvoudig. Vertel ons wat je behoeften zijn, dan introduceren we je bij meerdere gekwalificeerde vakmannen. Ze sturen je vervolgens een voorstel. Na het vergelijken kies je de vakman die bij je past. Het is makkelijk, gratis en vrijblijvend.

1Plaats je klus

In een paar eenvoudige stappen kan je je klus plaatsen en vakmannen bereiken in je omgeving. Alle soorten klussen zijn mogelijk, zowel grote als kleine. Vermeld zoveel mogelijk informatie, zodat je nauwkeurige voorstellen ontvangt.

Tip: Neem foto's met je telefoon en voeg deze toe aan je beschrijving.

Maak foto's met je telefoon en voeg deze toe aan je beschrijving.

2Ontvang voorstellen

Nadat je je klus geplaatst hebt, sturen we je aanvraag door naar gekwalificeerde vakmannen. Wacht rustig totdat je voorstellen ontvangt via de e-mail.

Mailbox

3Kies de vakman die voldoet aan je behoeften

  • Een persoonlijk bericht

    Vakmannen zullen zichzelf voorstellen en in hun voorstel uitleggen waarom ze geschikt zijn voor de klus.

  • Prijsindicatie

    Wanneer mogelijk, geven onze vakmannen een richtprijs gebaseerd op de hoeveelheid werk, materialen enz. Zo kan je gemakkelijk de vakman kiezen die past binnen je budget.

  • Beoordeling en reviews

    Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een review geven. Dus je kunt je keuze ook baseren op de reviews die door anderen zijn gegeven.

Hoe kom je in contact

Als je een vakman hebt gevonden die aan je verwachtingen voldoet, dan kun je met hem in contact komen via e-mail of telefoon.

4De klus uitvoeren

Nadat je de prijzen, voorwaarden en planning accepteert, zal de gekozen vakman de klus uitvoeren.

Gedaan

5Beoordeel je ervaring

Na voltooiing van je klus, kan je je ervaring delen met de vakman. Het geven van reviews helpt ook andere consumenten om een vakman te selecteren.

Beoordeling