Vind vakmensen in Groningen

Op zoek naar vakmensen in Groningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Groningen

 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95206 reviews

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Werkt snel en komt zn afspraken na!
 • Tomasito
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews

  Tomasito kan je helpen met je Elektricien klus in Hoogezand en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Tomasito om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Tomasito heeft bij ons zeer vakkundig load balancing geïnstalleerd in de meterkast en in de wallbox. De klus is snel, netjes en zeer goed uitgevoerd. Daarnaast nog een verbetering aangebracht in de meterkast. Een echte vakman! Hij weet waar hij het over heeft. Ik raad hem zeker aan om een klus te laten doen.
 • Starkstuc
  Starkstuc
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews

  StarkStuc met de ondernemingsactiviteiten in Groningen en omgeving begonnen. Ons bedrijf heeft zich in de loop van tijd gespecialiseerd in het uitvoeren van de stucwerkzaamheden. Ons werkgebied bestrijkt nu heel Nederland. Wij houden ons bezig met diverse stucwerkzaamheden in en om het huis met uitsluitend ervaren stukadoren, inclusief de vennoten. Hierdoor leveren wij kwalitatief werk op tegen de scherpe prijzen. De continue aandacht voor de goede relatie is een van de gezichtbepalende kenmerken van ons qua betrouwbaarheid, het nakomen van afspraken en het leveren van het gewenste resultaat. Wij beschikken de gewenste vakbekwaamheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij luisteren altijd naar de wensen van de opdrachtgever. Ons bedrijf is een klein maar als het nodig is kunnen wij altijd nieuwe medewerkers indienst nemen of personeel inhuren. In geval van belangstelling en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u graag te woord staan.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ze hebben de klus netjes uitgevoerd op een plekje na, na een appje gestuurd te hebben kwamen ze het direct oplossen. Wij zijn super tevreden .
 • Lopez Elektrotechniek
  Lopez Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews

  Lopez Elektrotechniek kan je helpen met je Elektricien klus en verbouwing in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren/vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel/intercom installeren of repareren, Stopcontacten/schakelaars/verlichting installeren/verplaatsen/vervangen, Groepenkast installeren/uitbreiden/vervangen/verplaatsen, volledige huisinstallatie werkzaamheden, krachtstroom werkzaamheden, zonnepanelen installatie, storingen omtrent elektrische installaties te beantwoorden en nog veel meer. Neem gerust direct contact op met Lopez Elektrotechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snelle, goede communicatie en service. Probleem was snel opgelost. Erg vriendelijke man.
 • Tsiamitis Eurotile
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews

  Tsiamitis Eurotile kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Groninger en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Granito of marmeren vloer aanleggen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Tsiamitis Eurotile om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Xristos heeft de wandtegels heel mooi gezet in onze keuken! Hij heeft oog voor detail en heeft ook goede tips hoe de tegels het beste te plaatsen. Wij zijn harstikke tevreden met het resultaat. Als we weer tegels moeten laten zetten door iemand, zouden we Xristos opnieuw vragen!
 • A.R.S.Bedum
  A.R.S.Bedum
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews

  A.R.S. is een eenmanszaak. Ik ben tot eind januari 2024 niet beschikbaar Ik ben werkzaam in het ombouwen van voertuigen op het gebied van elektronica sinds 1980 en huisinstallaties vanaf 2021 met betrekking tot het aanpassen van groepenkasten en verlichting. Hiervoor heb ik mijn bevoegheid in 2021 behaald. I

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zeer vriendelijk en snel. De klus was snel gedaan en voor een goede prijs. Aan te bevelen.👍
 • Yas Installatie
  Yas Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews

  Yas Installatie is beschikbaar voor werkzaamheden aan uw CV ketel. Zowel voor vervangen, installatie, onderhoud en storingen kunnen wij u van dienst zijn. Ook met (klein) loodgieterswerk kunnen wij u helpen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Nette snelle werker, vriendelijk, aanrader!!
 • sb-electronics
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews

  Ben al ruim 25 jaar werkzaam in de installatie-techniek, heeft u een renovatie, nieuwbouw, verbouw voornamelijk in de elektra, Vervangen/ uitbreiding groepenkast, Perilex aansluiting tbv inductie/keramische kookplaat. Ook voor aanleg/uitbreiden/versnellen van data ben ik beschikbaar, Brandmeld-systemen geen probleem.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Prima service.
 • Fix Dak
  Fix Dak
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Fix Dak is je ideale partner als je een Dakdekker nodig hebt in Zwolle en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  We zijn heel blij dat we Ali en zijn collega hebben gevonden voor het verhelpen van verschillende lekkages in onze woning. De ene lekkage is inmiddels helemaal verholpen en bij de andere is het nog even zoeken, maar Ali en zijn collega zijn zeer betrokken en denken actief mee in het oplossen van het probleem! Super goed bereikbaar, reageert snel en heeft verstand van zaken. Zeker aan te bevelen :)
 • Montagebedrijf Westerkwartier
  Montagebedrijf Westerkwartier
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews

  Inzetbaar voor compleet uitgevoerde bitumineuze platte daken. Inclusief eventueel het monteren van diversen soorten boeidelen en randafwerking.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snel en goed service! Uitstekend werk geleverd! Heel blij mee

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt