Tuinman gezocht? Vind nu de beste tuinmannen in jouw regio!

Op zoek naar een professionele tuinman voor jouw tuinklussen? Op Werkspot plaats je gemakkelijk en helemaal gratis je klus online, zodat de beste tuinmannen in jouw omgeving je kunnen vinden. Je ontvangt verschillende aanbiedingen die jij kunt vergelijken op basis van hun prijs, ervaring en de beoordelingen van andere gebruikers. Vind vandaag nog de perfecte vakman en geniet van een prachtig onderhouden tuin!

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen

 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75140 reviews

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super straks en super netjes gewerkt. Afspraak was snel gemaakt. Serieuze en hardwerkende mensen. De tuin is ontzettend opgeknapt en we zijn er heel erg blij mee.
  Kom in contact
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555107 reviews

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Heel tevreden. Ik had zelf iets te weinig gras besteld, maar daar kan hij niks aan doen. Betrouwbaar, reageert snel, duidelijk en levert goed werk
  Kom in contact
 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Helaas is de klus niet doorgegaan doordat de hovenier onverwacht een baan en opleiding ging doen. Contact was wel heel prettig. Jammer maar zo kan het ook gaan.
  Kom in contact
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.85108 reviews

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Was flexibel in het plannen en heeft netjes gewerkt. Erg tevreden met het resultaat en de prijs.
  Kom in contact
 • Vintra
  Vintra
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews

  Vintra Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier klus in Drenthe en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vincent is een harde werker. Hij voelde goed aan wat onze bedoeling met de tuin is. De communicatie verliep goed. Wij zouden hem zo weer benaderen bij een volgende klus.
  Kom in contact
 • Uw-tuinhulp.nl
  Uw-tuinhulp.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.95111 reviews

  Heeft u iemand nodig om uw tuin te onderhouden? Ik kan voor u uw tuin onderhouden. Volgende werkzaamheden kan ik voor u onderandere doen: - Onkruid verwijderen - Grasmaaien - Struiken snoeien - Heggen snoeien - Terras/tegel schoonmaken - Schutting verwijderen en nieuw schutting plaatsen - Alle Aanvullende Tuinwerkzaamheden. Ik ben een gediplomeerd hovenier. Behalve tuinwerk doe ik ook huis en badkamer renovatie. Zie foto's op mijn profiel voor voorbeeld.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Stiptelijk op tijd, vriendelijk en professioneel. Haag gesnoeid en alle rommel verwijderd, erg behulpzaam.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf V.A de groot
  Klusbedrijf V.A de groot
  Beoordeling: 4.2 van 54.2524 reviews

  Mijn naam is vincent de groot Ik ben begonnen met een hoveniersbedrijf , en ben erg handig ik zit al jaren in verschillende sectoren zoals tuin en straatonderhoud

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Onverwacht moest ik zelf weg, na een telefoontje was het erg fijn thuiskomen en zien dat de voortuin en oprit lekker kort, schoon en opgeruimd waren. Jongens bedankt ✌️👍
  Kom in contact
 • Metsie Gibobouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews

  Ik ben Lars en samen met mijn collega doe ik verschillende tuinklussen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Goede en snelle communicatie. Goed werk volgens afgesproken prijs.
  Kom in contact
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75545 reviews

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hele lieve man, mooie prijs voor gemaakt voor meerwerk! Perfect!
  Kom in contact
 • Van Dam Tuinservice
  Van Dam Tuinservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75159 reviews

  Ervaren hovenier uit boskoop doet heel veel alle voorkomend planten en bomen snoeien ,onkruid weghalen en afvoeren ,straat,terras word groenaanslag en mos verwijderd en ook kan ik uw planten bestellen naar uw keuze en die worden ook beplant, vraag het vrij blijvend prijsopgave via a-mail, ook schuttingen of gaaswerk voor klimop en tuinrenovatie ,daarnaast ook vijver schoonmaken .ook bij veel bewoners die in flat of app-woning ofVvE kunnen we uw balkons aanvullen met mooie planten en sierpotten vb per kwartaal aan seizoenverbonden(winter/lente/zomer en herfst) zie facebook onder naam herman vandam5070 voor meer info en fotos met mooie 80 referenties op dit werkspot natuurlijk ook tuinaanleg,straatwerk en grasgazon en split en stenen aanleg uiteraard kunt uw opdracht opgeven met totaalbedrag wat u kan uitgeven dan geef ik uw passend opdracht,daarnaast doen wij ook rioolverstoppingen enafvoerregenpijpen repareren enuiteraard goedeverwateringen in roosters en putten en straatwerk,

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk uitgevoerd. Doet wat beloofd is.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen , hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1622 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Veelgestelde vragen over tuinmannen

Wat kost een tuinman per uur?
Waar moet ik op letten bij het inhuren van een tuinman?
Wat doet een tuinman allemaal?

Overige beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt