Op zoek naar het beste verhuisbedrijf in je regio?

Een verhuizing is stressvol, ga je binnenkort verhuizen en heb je hulp nodig? Huur een verhuisbedrijf via Werkspot en vind snel een beschikbare, professionele verhuizer in je regio.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven

 • Flexibelverhuizen
  Flexibelverhuizen
  Beoordeling: 5 van 55581 reviews

  Wilt u voordelig verhuizen in heel Nederland of internationaal of het nu om iets kleins of complete inboedel gaat, wij maken geen onderscheid tussen klussen, iedere klus staat bij ons hoog in het vaandel Wij doen ook: ontruimen eventueel bezemschoon opleveren Piano vervoer Meubels of witgoed binnen uw bedrijf op woning verplaatsen Spoedverhuizingen Meubelvervoer Wij gaan zorgvuldig met uw bezit om zoals het inwikkelen met folie en dekens en uw spullen zijn ook verzekerd, kortom veilig betrouwbaar en goedkoop. Niwo vergunning aanwezig. Tevens kunnen wij uw oude witgoed of andere grofvuil mee nemen U mag gerust op elke moment van de dag contact opnemen, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Komt afspraken na. Flexibel.
 • Teim verhuizen en ontruimen
  Teim verhuizen en ontruimen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews

  Een kleine of grote verhuizing? wij behandelen iedere verhuizing met dezelfde uitgebreide zorg. Neem voor meer info contact met ons. Wij werken met een 24 uurs en 7 dagen per week service.

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Good Service! Highly recommended.
 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Prima service. Na eerste contact direct antwoord en offerte . Op dag van verhuizing stipt aanwezig. Alles werd ondanks dat ik meubels al gedeeltelijk ingepakt had ter bescherming nog eens extra ingepakt. Alles zonder problemen snel en vakkundig overgehuist. 100% aanrader !!!
 • WesCal
  WesCal
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

  Wescal levert in binnen en buitenland binnen snelle tijd. Met onze vaste medewerkers en goed wagenpark rijden wij naar onze klanten. Wij komen na wat we beloven. Door goede kwaliteitsvoertuigen te gebruiken zijn uw goederen veilig. Onze medewerkers zijn professioneel in hun handelen en bieden perfecte service. Bij ons staan de klanten dan ook hoog in het vaandel. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor veel soorten transport; denk aan verhuizingen, scooters/motoren transporteren, veilingen ophalen of simpelweg producten van A naar B brengen.

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Vriendelijke jongens en de bank is netjes bezorgd tot in mijn woonkamer. Helemaal top!!
 • Fivestars koeriersdiensten
  Fivestars koeriersdiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews

  Welkom bij FiveStar Koeriersdiensten en bedankt voor uw interesse. Bij ons kunt u terecht voor: Verhuizingen Ontruimingen Grofvuil afvoeren Goederen van A naar B Busje met chauffeur huren Internationaal vervoer Met een gerust hart kunt u bij ons terecht. Wij gaan heel secuur te werk, komen stipt op tijd, houden ons ten alle tijden aan gemaakte afspraken.

  Laatste review:

  Transport (piano, meubilair, voertuigen) -

  Vriendelijke jonge mannen, beleefd en voorkomend. Ze kwamen zelfs vóór de afgesproken tijd. Werkten hard en efficiënt. Je kon goed merken dat ze veel ervaring hadden. Pakten alle spullen zorgvuldig in. Zij waren flexibel bij veranderende wensen, hielden zich aan afspraken en communiceerden uitstekend. Helemaal top!
 • Spoedverhuizing
  Spoedverhuizing
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews

  12 jaar ervaring in de verhuisbranche, Eigen verhuisbedrijf. Transport bus van 21 kuub met laadklep, transport bus van 10 kuub hebben wij ook. Verhuis dekens hondjes en spanbanden aan overvloed.Ik werk alleen samen met vakkundige verhuizers die zzp’er zijn.

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Echte toppers! Vriendelijk, snel en zorgvuldig. Harde werkers, ze hebben uit zichzelf extra dingen gedaan en zelfs de wasmachine aangesloten. Heel blij mee! Ook goede communicatie. Zeker een aanrader.
 • VDW Verhuizingen
  VDW Verhuizingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.65141 reviews

  Professioneel Verhuisbedrijf Gespecialiseerd in Particuliere Verhuizingen sinds 1978 Wij beschikken over 3 verhuiswagens, 5 vaste en gediplomeerde verhuizers 2 x verhuislift en diverse verhuis- en verpakkingsmaterialen. Wij werken binnen de regio's Amsterdam, Haarlem, Leiden en de Zaanstreek en binnen deze regio's naar elke plaats in Nederland en de Belgische en Duitse grensstreek. Verhuisprijzen zijn inclusief 21 % Btw + Verhuisverzekering. De verhuisdozen worden aan u gratis in bruikleen verstrekt in combinatie met een verhuizing. Eventuele inpak en de- en montage werkzaamheden zijn bespreekbaar en graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende zichtofferte. Een afspraak voor een offerte kunt u maken met ons via Werkspot. De verhuisadviseur komt dan bij u langs en spreekt de verhuiswensen met u door ! VDW is aangesloten bij de NKEV ( Nederlands Keurmerk voor Ervaren Verhuizers ), dit biedt voor u als klant extra zekerheden zoals opgeleide verhuizers en een aanvullende verhuisverzekering. Hopende u hier mee voldoende te hebben geinformeerd. Met Vriendelijke Groet, Patrick Van De Weerd VDW Verhuizingen Amsterdam

  Laatste review:

  Verhuizing particulier -

  Zeer snel, deskundig, behulpzaam. Een aanrader!
 • Jippes Ontruimingen
  Jippes Ontruimingen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Jippes Ontruimingen kan je helpen met een ontruimingsklus, verhuizing en senioren hulp of ondersteuning in grote delen van het land. Wij staan klaar om al je vragen over onze diensten te beantwoorden, en uw klus te bespreken. Neem direct contact op met Jippes Ontruimingen om uw vragen te stellen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Laatste review:

  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw -

  Super hulp gehad. Snel en zorgvuldig. Aanrader.
 • Trust Fit
  Trust Fit
  Beoordeling: 4.4 van 54.4529 reviews

  Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw verhuizing. Wij verhuizen in heel Nederland en zijn dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

  Laatste review:

  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw -

  Toppers, vriendelijke jongemannen die snel aan de slag gaan. Het ging om het verplaatsen van een wasmachine en droger naar een hogere verdieping. Ze waren snel klaar. Volgende keer schrijf ik jullie weer aan!
 • Moerland Services
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Moerland Services wij verzorgen verhuizingen en transport in heel europa. de-montage van meubels leegruimen bezemschoon opleveren van iedere ruimte. wij hebben ruim 15 jaar verhuis ervaring goed snel en vakkundig

  Laatste review:

  Transport (piano, meubilair, voertuigen) -

  Super service gehad! Hele vriendelijke hulp, alles netjes en op tijd. Absolute aanrader!!

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 200 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Wat doet een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf kan jouw volledige verhuizing uit handen nemen; van het inpakken van de spullen tot het verplaatsen van zware en dure meubels. Het is ook vaak mogelijk om maar een deel van de werkzaamheden uit te besteden. Je pakt dan zelf de spullen in en uit en zet de verhuizers alleen in voor het verhuizen van de zware spullen.

Taken van een verhuisbedrijf

 • Verhuizen particulieren
  Een verhuisbedrijf verzorgt verhuizingen van particulieren. Heb je nog geen nieuw huis en heb je een tijdelijk onderkomen? Bij bepaalde verhuisbedrijven is het ook mogelijk om je spullen tijdelijk op te slaan.
 • Zakelijk verhuizen
  Om te voorkomen dat een bedrijf lang stil ligt, wil je dat de verhuizing naar een nieuw pand zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Ervaren verhuizers zorgen dat het verhuizen zo geruisloos mogelijk gaat.

Veelgestelde vragen over het inschakelen van verhuizers 

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf en wil je graag nog iets meer informatie voor je geschikte verhuizers selecteert? Onderstaande vragen en antwoorden helpen je op weg.

Wat kosten verhuizers? 

Op de vraag wat een verhuizer kost is geen eenduidig antwoord te geven. Het totaalbedrag dat je betaalt is afhankelijk van de grootte van je inboedel, de grootte van de verhuiswagen, de reisafstand naar het nieuwe adres en eventueel extra kosten zoals het inzetten van een lift of parkeerkosten.

Het inzetten van een verhuizer is goedkoper dan het inzetten van meerdere verhuizers. Toch heb je deze kosten niet helemaal zelf in de hand. Afhankelijk van de grootte van jouw inboedel en het aantal zware objecten bepaalt het verhuisbedrijf vaak zelf hoeveel verhuizers nodig zijn om te voldoen aan de regels van de wetgever. Voor één verhuizer betaal je een bedrag tussen de € 400,- en € 600,-, terwijl de kosten voor vier verhuizers varieert tussen de € 1.250,- en € 1.800,-.

Voor een verhuizing in het weekend rekent het verhuisbedrag een toeslag. Het is daarom vaak goedkoper om zelf een dag vrij te nemen en de verhuizing op een doordeweekse dag te plannen.

Waar moet ik op letten bij een verhuisbedrijf? 

Via Werkspot heb je de keuze uit ruim 700 verhuisbedrijven, bij de selectie van een geschikt bedrijf, kan je onderstaande checklist in gedachten houden.

 • Is het verhuisbedrijf aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers? Deze bedrijven kosten vaak iets meer, maar je hebt de zekerheid dat je inboedel tot een bedrag van € 100.000,-  onder de verzekering van het bedrijf valt en je hebt niet te maken met een eigen garantie.
 • Wil je geld besparen en zelf de dozen inpakken? Controleer dan vooraf of deze dozen ook onder de verzekering van het verhuisbedrijf vallen.
 • Kies je voor een verhuizer zonder keurmerk? Maak dan vooraf goede afspraken voor het totaalbedrag dat hij rekent. Niet-erkende verhuizers werken op basis van nacalculatie en dat kan leiden tot onaangename verrassingen.
Tips voor een vlekkeloze verhuizing

Wanneer je een verhuisbedrijf inschakelt, bespaar je jezelf veel stress. Met onderstaande tips weet je helemaal zeker dat de verhuizing dit keer vlekkeloos verloopt.

Tips voor de verhuizing

 • Ruim je zolder, garage of kelder op
  Je betaalt het bedrijf voor het verhuizen van de inboedel, zij brengen dus ook kosten in rekening voor spullen die je in je nieuwe huis alsnog naar het grofvuil brengt. Bespaar jezelf daarom geld en plan voorafgaand aan de verhuizing een opruimdag in. Op deze dag(en) kijk je kritisch naar je inboedel en gooi je spullen die je toch nooit gebruikt en waar geen sentimentele waarde aanzit, weg. Je kan natuurlijk de tweedehandsspullen ook te koop aanbieden.
 • Maak een tas met belangrijke spullen
  Niets is zo vervelend als tot de ontdekking komen dat je portemonnee of autosleutels per ongeluk zijn ingepakt. Zorg daarom voor een tas met al je belangrijke spullen. Zo heb je alles bij de hand.

Tijdens de verhuizing

 • Zorg voor plek voor de deur
  Als het even kan, wil je de verhuiswagen zo dichtbij mogelijk bij de deur hebben staan. Heb je de mogelijkheid om een parkeerplaats af te zetten of tijdelijk te blokkeren met je eigen auto, waarbij je niet de wet overtreedt? Doe dit vooral.
 • Loop een rondje door het huis
  Op de dag zelf loop je met de verhuizers een rondje door de woning om aan te geven welke spullen mee mogen en welke spullen blijven staan.
 • Blijf in gesprek met de verhuizers
  Het team dat je komt helpen, verhuist elke dag. Luister daarom ook goed naar hun aanwijzingen en overleg wanneer je twijfelt of je zelf iets mee kan nemen.

Waarom een verhuizer?

Of je nu vaak of maar één keer in je leven verhuist: een verhuizing is altijd een stressvolle gebeurtenis. Je moet alle spullen op tijd in dozen stoppen, met meubels sjouwen en zorgen dat alles zonder beschadigingen in je nieuwe woning of de opslag komt. De algemene gedachte is dat je een verhuizing prima kan uitvoeren met vrienden en familie. En natuurlijk kan dit ook best, maar hoe voorkom je dat jullie last van je rug krijgen of per ongeluk dat dure meubel beschadigen? Wanneer je stressloos wilt verhuizen, schakel je een verhuisbedrijf in. Plaats een klus op Werkspot en kom in contact met professionele verhuizers.

Vind een geschikte verhuizer

Wil jij snel in contact komen met professionele verhuizers? Op Werkspot vind je ruim 700 verhuisbedrijven met duizenden reviews. Plaats je klus gratis en vrijblijvend online en omschrijf duidelijk de situatie. Woon je op vier hoog en is er alleen een trap? Vermeld dit vooral in de aanvraag.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur