Vind verhuisbedrijven in Breda

Op zoek naar verhuisbedrijven in Breda? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Breda

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95195 reviews
  Verhuisbedrijf in Breda

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Fijn contact via whatsapp. Vriendelijke en kundige mannen die zijn komen helpen! Ging erg vlot. Zou ze iedereen aanraden :)
 • Justin den Tenter
  Justin den Tenter
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Breda

  Verhuisbedrijf in de regio Breda. Snel en makkelijk bereikbaar! Ik zit al een aantal jaren in het vak dus ervaring genoeg is er zeker. Alle nodige materialen heb ik op voorraad dus het is geen probleem om de volgende dag al aan de slag te gaan bij u!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Zeer positief verlopen! Justin werkt uitermate secuur is zo sterk als een beer en werkt lekker door! Symphatieke doorpakker! Ik raad hem van harte aan! Met vriendelijke groet, Michael van Sas
 • Dubbelman Diensten
  Dubbelman Diensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Breda

  Dubbelman Diensten zit pas net op Werkspot maar heeft al geruime ervaring in verhuis, ontruim, opslag en transport klussen op landelijk niveau. Wij werken alleen met weldenkende verhuizers die ook een specialisme hebben als bijvoorbeeld: bedden en kasten in- en uit elkaar halen, lampen (de)monteren en kleine klussen doen. Gewoon leuke, gezellige hardwerkende teams waar je energie van krijgt. Vooraf ontvangt u altijd de juiste prijsopgave zodat er achteraf geen onduidelijkheid ontstaat. Ook komen we altijd eerst vrijblijvend kijken. We helpen u graag met plezier en met focus op uw klus. Vriendelijke groet, Leon Dubbelman - Dubbelman Diensten

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Friendly and professional. I definitely recommend them.
 • A t/m Z verhuizingen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Breda

  Als je op zoek bent naar een Verhuisbedrijf in Breda, dan kan A t/m Z verhuizingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Verhuizing particulier, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Stormwouters

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Breda

  .

 • Feding
  Feding
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Breda

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Ferry en ik ben trots eigenaar van het bedrijf Feding. Dit zijn de volgende werkzaamheden die ik graag voor u uitvoer: -Verhuizen particulier - Verhuizen zakelijk - Piano transport Bij interesse hoor ik graag van u. Met vriendelijke groeten, Ferry Feding Verhuizer biedt zich aan.

  Laatste review:
  Ik ben zeer tevreden over de vakman. Hij heeft z'n werk goed uitgevoerd. Kwam op tijd en hield zich goed aan de afspraken.
 • Easy Cleaning
  Easy Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Breda

  Welkom wij zijn Easy cleaning Wij zijn een jong schoonmaakbedrijf en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bedrijfspanden schoonmaak van woningen , onderwijsinstellingen, horecagelegenheden ,trappenhuizen , ontruimingen maar ook voor de eenmalige schoonmaak Waarom kiezen voor Easy cleaning Een scherpe prijs voor goede kwaliteit Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten zeer goed opgeleide medewerkers Geen vaste contracten wij doen alles in overleg Woning/bedrijf ontruiming Door diverse omstandigheden kan het gebeuren dat het ontruimen van een woning noodzakelijk is. In deze vaak emotionele tijd bent u op zoek naar een bedrijf dat uw zorgen uit handen neemt. Wanneer iemand overlijdt , een verhuizing naar een seniorenwoning ,of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen een ontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd. Inboedel ontruimen Vloer of tapijt verwijderen Seniorenverhuizing Woningontruiming na overlijden Bedrijfontruiming Oplevering voor woningbouwverenigingen - 24/7 dienst - maatschappelijk betrokken - duurzaam hergebruik - spoedontruiming - discreet , secuur , snel - kostenloze vrijblijvende offerte - goedkoopste in de regio !

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Bijzonder snel, en soepel verlopen!
 • Van der Knaap Consultancy

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Breda

  Beste, Ik heb een verhuislift/bouwlift ter beschikking die ik voor bijna alle klussen kan gebruiken. Denk hierbij aan: - verhuizingen; - verplaatsen van een enkele object; - zonnepanelen op dak verplaatsen; - Bouwmaterialen of bouwafval verplaatsen - ... De lift kan t/m de 5de etage en kan maximaal 250Kg dragen. Het is een elektrische lift die met een stekker op een stopcontact wordt aangesloten. Dit maakt de lift erg duurzaam. Ik ben benieuwd naar de klus. Mvg, Bob Easylift

 • Stein RTK

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Breda

  goedendag, we zijn beschikbaar voor het uitvoeren van kleine transport klusjes (kleine lading, laadruimte van een caddy) en het uitvoeren van de volgende bouwwerkzaamheden: -tegels zetten -metselen -gas beton lijmen -voegwerk -tuinmuurtje bouwen -vloer egaliseren  -grote diameter gatenboren -al het sloopwerk dat zonder machine verricht word  -timmerwerk -binnenmuren maken uitgevoerd door net afgestudeerd vakman van o.a tegels zetten en metselen.  vervoer word gedaan door kvk ingeschreven transporteur. mocht u een bonnetje willen met btw is dat dan natuurlijk ook mogelijk. we horen graag van u

 • koeriersdiensten op maat
  koeriersdiensten op maat

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Breda

  Welkom op het profiel van Koeriersdiensten op maat

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 61 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Breda

Andere vakmensen in Breda

Vind vakmensen bij jou in de buurt