Vind ontwerpers in Breda

Op zoek naar ontwerpers in Breda? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 36 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Breda

 • Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer

  Ontwerper in Breda

  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews

  Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer is een zelfstandig en dynamisch buro wat diverse Bouwkundige Teken,- en Advieswerkzaamheden kan verzorgen voor: - Particulieren - Aannemers (zzp’ers) - Architecten - Makelaars - Overige diensten Voordelen: Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer heeft als groot voordeel dat het een eenmanszaak betreft waardoor je als klant 1 op 1 contact hebt met een dezelfde persoon namelijk: Dion de Meijer. Daarnaast is het zo dat D. de Meijer zijn kosten kan beperken aangezien hij geen personeel heeft en gewoon vanuit thuis kan werken. Verleden: D. de Meijer zelf heeft voorheen gewerkt bij een Architectenburo waar hij in +/- 15 jaar een ruime ervaring heeft opgedaan in het vakgebied.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Wij hebben Dion gevraagd een draagbalk berekening te maken. In de communicatie was hij heel duidelijk en het eind resultaat was helder en goed toe te passen.
 • RGC Ontwerp Engineering Advies

  Ontwerper in Breda

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  RGC is een deskundig adviesbureau op het gebied van constructie, ontwerp, engineering en brandveiligheid voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen. Het doel is om kennis en ervaring optimaal in te zetten en u te ondersteunen in het oerwoud van wetten en voorschriften. RGC is actief in verschillende diciplines, hierdoor kunt u bij één bureau terecht voor al uw wensen. De opdrachtgevers van RGC bestaan uit particulieren, gemeentes, architectenbureaus, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, adviesbureaus en aannemers. RGC is gevestigd in Breda maar is landelijk actief. Daarnaast is RGC ook actief in België en het Caribische gebied.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  In deze tijden is het lastig iemand te krijgen.. gelukkig contact gehad met RGC.. deze hebben duidelijk en vakkundig alles geregeld. top een echte aanbeveling
 • MANDYMAAKT

  Ontwerper in Breda

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Beste klant, Mijn naam is Mandy en MANDYMAAKT is geboren uit mijn passie voor mooie plaatjes, vormen en ruimtes. Al 10 jaar lang ben ik werkzaam in de Grafische Sign sector. Het tot stand brengen van het ´perfecte plaatje' en het creëren en het vervullen van de wens(en) van de klant maakt mij enthousiast en gedreven een mooi eindresultaat neer te zetten. Telkens weer vind ik het een uitdaging een goede balans te vinden in wat bij de klant past, maar tegelijkertijd ook verrassend en vernieuwend is. Doordat ik altijd een spil ben geweest binnen verschillende reclamebureaus heb ik van alle aspecten binnen het bedrijf kunnen proeven. Daardoor ben ik gespecialiseerd op het gebied van zowel vormgeving als allround-signmaker, maar bovenal een echte ´mensen´mens die waarde hecht aan het klantencontact. Een tevreden klant met een gaaf eindresultaat is voor mij het allerbelangrijkste! MANDYMAAKT is gespecialiseerd op het reclame gebied. Grafisch Design - het ontwerpen van: LOGO & HUISSTIJLEN - VISITEKAARTJES - DRUKWERK - FLYERS - FOLDERS - BROCHURES - POSTERS - TROUWKAARTEN - GEBOORTEKAARTEN - CV ONTWERP Sign- het ontwerpen en uitvoeren van: AUTOBELETTERINGEN - WINKELBELETTERING - STICKERS Interieur- het ontwerpen en uitvoeren van: MUURPRINTS - WANDDECORATIE - FOTO'S OP ALUMINIUM- GLASFOLIES - FOTO OF AFBEELDING OP BEHANG - KEUKENWRAPPEN KEUKENWRAPPEN: Is jullie keuken nog in prima staat, maar toe aan een nieuwe look? MANDYMAAKT helpt je bij het creëren van een nieuwe sfeer! Een keuken wrappen is een snelle manier om je keukenkastjes een update te geven.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Mandy is flexibel, maar duidelijk in wat ze kan en niet kan. Ze denkt met je mee en levert uitsteken werk. Kortom, ik ben helemaal blij met mijn 'nieuwe keuken'
 • Ned-Ingenieursbureau

  Ontwerper in Breda

  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  Welkom op de pagina van NEDING Wij zijn een klein constructiebureau, opgericht in 2018. Sindsdien zijn we werkzaam in allerlei soorten kleine bouwprojecten, zoals het plaatsen van een uitbouw, een dakopbouw, dakterras of dakkapel, het herstel van funderingen, muurdoorbraak en de constructie van nieuwbouw woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het maken van constructieberekeningen van verschillende materialen, zoals beton, hout, stalen constructies en vezelversterkende producten. Plan jij een bouwproject waarbij je een kwalitatief, toegewijd en betaalbaar constructiebureau nodig hebt, dan zijn wij het bedrijf voor jou. Als constructiebureau stellen we onszelf bepaalde doelen. Zo staat kwaliteit van werkzaamheden, processen en materialen bij ons altijd bovenaan. We zijn innovatief en vinden het belangrijk om te blijven groeien en verbeteren. Duurzaam bouwen is dan de rode draad en daar hechten we veel waarde aan. Bij renovatieprojecten, bijvoorbeeld, proberen we de bestaande constructie zoveel mogelijk te behouden. Dit doen we op zo’n manier dat het project binnen budget blijft en de financiële doelstellingen worden gehaald. Ons Missie We onderhouden goed contact met de aannemer, opdrachtgever en de architect zodat de doelstellingen van alle partijen worden gewaarborgd. Wij zien onszelf als de bemiddelaar tussen alle partijen en bekijken een bouwwerk niet alleen vanuit ons eigen perspectief, maar ook vanuit die van de andere partijen. Het resultaat is een soepele samenwerking, een duurzaam en kwalitatief bouwwerk en geen financiële verrassingen. Onze diensten Wij vinden het belangrijk dat een bouwproject probleemloos verloopt en dat betekent een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. We hebben een aantal bouwprojecten zeer succesvol afgerond en zijn ondertussen specialisten op een aantal vakgebieden op het gebied van constructie. Je kunt daarom onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten: Verbouwingen Nieuwbouw • Uitbouw • Dakopbouw • Funderingsherstel • Dakkapel • Dakterras • Muurdoorbraak • enzovoorts • Woningen • Appartementen • Kantoren • Bedrijfsgebouwen Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het gebruik van: vezelversterkende materialen, stalen constructies, beton en hout. Rekenprogramma’s die we gebruiken: Technisoft, Axis, Matrixframe, Rsligger en diverse hulprogramma’s. Tekenprogramma’s die we gebruiken: AutoCad, Revit Je kunt ons ook gebruiken voor het toetsen van constructietekeningen en de berekeningen van derde partijen.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Snelle communicatie en volgens planning opgeleverd.
 • Karu Engineering

  Ontwerper in Breda

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Beste opdrachtgever, Ik heet Suenz Hoffman en ben bouwkundig ingenieur. Middels mijn bedrijf Kura Engineering bied ik mij aan als een ondersteunend CAD tekenaar/Revit modelleur. Voor mijn opdrachten werk ik vanuit huis in de regio Rotterdam. Uiteraard is het afhankelijk van het type opdracht mogelijk om op locatie advies te geven of metingen te verrichten. Mijn werkzaamheden bestaan uit het uitwerken en verwerken van bouwkundige tekeningen die nodig zijn voor verbouwingen, wijzigingen van plattegronden of een bouwvergunning. In de afgelopen 10 jaar heb ik bij diverse architectenbureaus en ingenieursbureaus gewerkt als bouwkundig tekenaar. Dit waren projecten op verschillende schaalgroottes, van rijtjeswoningen tot appartementsgebouwen en utiliteitsgebouwen. Dit heeft geresulteerd in een bak ervaring tijdens verschillende fases in bouwprojecten. Zelf heb ik 2 opleidingen bouwkunde gevolgd op het mbo en hbo. En ik beschik over een VCA-certificaat en 2 certificaten voor het werken met het softwareprogramma Revit. Hiernaast heb ik een grote affiniteit met het uitwerken van bouwkundige details en het oplossen van technische uitdagingen aan het gebouw. U kunt ervan verzekerd zijn dat ik mijn opdracht zeer serieus en professioneel oppak en er alles aan doe om u een product te bieden van goede kwaliteit. Mijn bedrijfsmotto is eerlijkheid, goede communicatie en kwaliteit!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Zeer tevreden! Echt een aanrader. Geeft topadvies erbij. Bedankt!
 • Djust Build

  Ontwerper in Breda

  Nog geen reviews

  BOUWADVIES OP MAAT Laat ons meedenken met uw wens, hieruit volg creativiteit, lef en kwaliteit! BOUWMANAGEMENT We geloven dat samenwerken en gedeelde kennis de sleutel tot succes zijn VERGUNNINGEN HELP!

 • Bolier Ontwerp & Bouwregie

  Ontwerper in Breda

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Als zelfstandig architect met kantoor aan huis kan ik u tegen een scherp tarief adviseren over verduurzaming, verbouwing of nieuwbouw. Van ontwerp tot volledige begeleiding: Ik help u graag bij het realiseren van uw woonwensen door middel van ontwerp, bouwkundig tekenwerk, vergunningsaanvraag, aanbesteding en/of bouwbegeleiding van uw project.

  Laatste review:

  Daan Bolier is een van de meest betrouwbare vakmensen waar ik mee gewerkt heb. Hij stelt de juiste vragen over wat wij nu eigenlijk echt willen van een huis/verbouwing en weet zijn kennis en kunde zo met onze wensen en situatie te combineren dat het eindresultaat echt een schot in de roos was: een ontwerp dat perfect aansloot bij zowel onze wensen als bij ons budget. Als het even tegenzit (in dit geval een gemeente die moeilijk deed over een vergunning) neemt Daan de verantwoordelijkheid en voert de regie in het komen tot een oplossing. Iets wat mij een hoop zorgen scheelde! Kort samengevat: Daan is een uitstekende architect en ik kan het iedereen aanraden om met hem in zee te gaan.
 • BB 3D

  Ontwerper in Breda

  Nog geen reviews

  Bent u opzoek naar hoe uw wensen er uit zien in werkelijkheid? Dankzij de nieuwste technieken kunnen wij uw ruimte visueel maken. Dit gebeurd met behulp van schetsen en 3D tekeningen. Samen kiezen we voor het mooiste design en de beste indeling.

 • So Phi Design

  Ontwerper in Breda

  Nog geen reviews

  Interieurontwerpster/styliste/etaleuse Voor de kleine particulier tot bedrijven/restaurants /B&B’s / hotels Interieur advies Interieur ontwerp + evt inkoop Styling advies + inkoop Een interieur verteld het verhaal van de bewoner.

 • Ontwerpers van goeden huize

  Ontwerper in Breda

  Beoordeling: 3.9 van 53.954 reviews

  Wie (ver)bouw plannen heeft, heeft een hoop om over na te denken. Wij ontnemen u de vragen betreft de complexiteit van het bouwproces. Ontwerpers en Makers neemt de zorgen uit handen vanaf het ontwerpproces tot aan het bouwproces. Dit door het combineren van een ontwerpbureau en een aannemersbedrijf. Ontwerpers van goeden huize - Ontwerp - Bouwkundig tekenwerk - Vergunningen - Constructie - Bouwbegeleiding Makers van goeden huize - Nieuwbouw - Renovatie - Exclusieve buitenverblijven

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Hoewel het eerste contact echt prima leek, zijn we echt van een koude kermis thuis gekomen. Het bleek zeer onervaren en amateuristisch. De geleverde tekeningen en constructieberekeningen kwamen veel later dan was overeengekomen. Er was telkens wel een argument dat werd opgevoerd wat hiervan de oorzaak was en de schuld werd steeds verlegd. Zelfs de constructeur kreeg ervan langs. Hierdoor liepen we weken bouwvertraging op. Nog vele malen erger: De aangeleverde constructieplannen en berekeningen klopten inhoudelijk ook niet. Gelukkig hebben we door de aannemer en bouwbegeleider op tijd op de rem getrapt en een andere vakman in de arm genomen, maar anders was onze aanbouw op een goed moment waarschijnlijk ingestort. Wij hebben daarom halverwege de stekker uit de samenwerking getrokken omdat we weinig tot niets aan de tekeningen hadden die waren gemaakt. Desalniettemin vond deze partij het realistisch om 70% van zijn aanvankelijke tarief door te berekenen. Echt schandalig.

Populaire lokale ontwerpers in Breda

Andere vakmensen in Breda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur