Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind ontwerpers in Almere

Op zoek naar ontwerpers in Almere? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Ontwerper

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Almere

 • 3/2 Engineering

  Ontwerper in Almere

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  3/2 Engineering is een klein team van ervaren constructeurs die met een nauw samenwerkingsverband bij elke situatie tot een geschikte uitwerking van uw ontwerp komen. Zo kunnen wij voor elke situatie u voorzien van constructief advies. Wij specialiseren ons in staal-, beton- en houtconstructies in de woning- en utiliteitsbouw. Wij staan garant voor laagdrempelige communicatie, korte doorlooptijden en scherpe prijzen!

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Zeer snelle en grondige afhandeling van de vraag. Betrouwbaar rapport gekregen waar aannemer direct mee aan de slag kon.
 • StudioAR bouwkundig ontwerpbureau

  Ontwerper in Almere

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Studio AR geeft uw dromen vorm Een bouwproject is spannend en uitdagend, zeker als dit nieuw voor u is. Bouwkundig ontwerpbureau Studio AR maakt dit proces overzichtelijk en helpt u de juiste beslissingen te nemen. Altijd met uw dromen als uitgangspunt. Wij starten met een wit vel papier voor ons op tafel. Samen met u tekenen we uw wensen, ideeën en plannen steeds meer uit. Onze ambitie is om het beste resultaat voor u te creëren. U focust zich op wat voor u belangrijk is: de inrichting van uw woning of bedrijfspand… Wij regelen alle andere aspecten voor u, zoals ontwerp, techniek, kwaliteit, budget, planning, vergunning en desgewenst ook de aannemer. Studio AR is een bouwkundig ontwerpbureau dat zich vol passie inzet voor zowel de particuliere als de professionele markt. Graag ontdekken wij wat we voor u kunnen betekenen!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Andries heeft de bouwtekening van onze aanbouw gemaakt. Zeer goed werk, betrouwbaar in afspraken, prettige communicatie en een goede prijs kwaliteit. Absoluut tevreden.
 • De Woning Ingenieur

  Ontwerper in Almere

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  DWI-Architecten is een onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd advies- en tekenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initiatief-fase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouw- en aankoops-proces! Wij werken door héél Nederland. - Nu vrijblijvend adviesgesprek - Diensten: - Omgevingsvergunning aanvragen - Bestemmingsplan uitzoeken - Omgevingsvergunning tekening - Bouwkundige tekeningen - Constructieberekeningen - 3D ontwerp - Splitsingsvergunning - Juridische splitsingstekening - Bouwkundig consult - Bouwbegeleiding - Huurpuntentellingen - Bouwkundige keuringen - Opleveringsinspecties nieuwbouw - Meetrapporten conform NEN2580 - Projectontwikkeling - Transformatie - Vastgoedbeheer Kwaliteitszorg Al vanaf de oprichting van ons bureau staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Continue scholing van medewerkers, kennisuitwisseling tussen medewerkers en onderhoud van onze kennisdatabase zorgen ervoor dat met de laatste technieken wordt gewerkt en de laatste inzichten worden ingezet, zonder in experimenten te vervallen. Visie In een sterk veranderende bouwwereld wil DWI uitgroeien tot een belangrijke en een te respecteren speler in de Nederlandse wereld van bouwadvies. DWI ambieert een voortrekkersrol in het verbeteren van het imago van de bouwbranche waarin integriteit en transparantie leidend zullen zijn. Organisatie DWI is een onafhankelijk en landelijk werkend bureau voor bouwmanagement en advies. Onze specialisten hebben een eigen denk- en werkwijze met oog voor de mens, samenwerking, duurzaamheid en innovaties.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Reageert vlot en helpt uitstekend. Ook tijdens het bezoek professioneel en behulpzaam . Had de tekeningen snel binnen.
 • 3D Ontwerp Visualisatie

  Ontwerper in Almere

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Van elk idee tot ontwerp, van particulier tot architect, wij maken er een visualisatie voor. Korte lijnen en goede communicatie zorgen ervoor dat de visualisatie die u voor ogen heeft tot leven komt. Inperfectie in een visualisatie maakt een visualisatie perfect. Het komt meer tot leven aangezien in het dagelijks leven ook niets precies recht staat. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk een reeël beeld te creëren naar uw wensen. De diensten die wij aanbieden, van modelleren tot aan visualisatie. Wij zijn circa 30-50% goedkoper dan onze concullega’s! Bekijk ook onze referenties online '3D ontwerp visualisatie' Tevens kunnen wij uiteraard ook ideeën en ontwerpen realiseren van schets tot werktekening van product, interieur ontwerp tot werktekeningen van een gebouw. ‐------------- NOTE: Wij maken GEEN constructieve berekeningen of meubels. Wij maken alleen ontwerpen/adviezen etc Kijk gerust verder op deze pagina. Of via sociale media wat onze kwaliteiten en diensten zijn. Wij hopen u gauw te kunnen helpen om u opdracht te verwezenlijken.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  We hadden over het algemeen een uitstekende ervaring. Guillaume en zijn partner werkten methodisch en maten elke hoek voor de kamer op. Moodboard was erg nuttig om het algemene thema te evalueren. Het aangeleverde document is zorgvuldig opgesteld en zeer gedetailleerd qua items en alternatieven. Over het algemeen was het werk een goede combinatie van kunst en techniek. Sterk aanbevolen
 • Jonker Maat Meubelen

  Ontwerper in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  Jonker Maat Meubelen is een startup van de ambitieuze meubelmaker en eigenaar Tom Jonker. Er wordt met plezier meegedacht aan uw ontwerpen, oplossingen en ideeën voor meubels op maat, design meubels en alles wat daar bij komt kijken. Ik ben Tom Jonker, ambitieuze meubelmaker en eigenaar van het bedrijf Jonker Maat Meubelen. Sinds Februari 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn bedrijf is ontstaan uit mijn passie voor het werken met hout, inclusief het ontwerpen en maken van meubels. In dit vak kan ik mijn oneindige creativiteit kwijt om tot unieke oplossingen te komen. Ik heb in de laatste paar jaar veel over duurzaamheid geleerd, en maak alle meubels op maat, denk aan inbouwkasten op maat, maar ook maak ik steigerhouten meubels, boomstamtafels, salontafels en alles van hout op maat. Ik vind het proces van ontwerp tot uitvoering fascinerend. Daardoor heb ik gekozen voor de vakopleiding Meubelmaker aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam. In 2014 ben ik hier begonnen om het vakwerk te leren. Mijn passie voor het werken met hout is gegroeid gedurende de verschillende stages waar ik veel ervaring heb op mogen doen.

  Laatste review:

  In een woord: top! Jonker Maat Meubelen heeft voor in ons nieuwe tuintje een prachtige loungeset gemaakt. Het uiteindelijke resultaat was verbluffend om te zien, ontzettend bedankt!
 • FJAL Design

  Ontwerper in Almere

  Nog geen reviews

  Ruim 30 jaar ervaring in nieuwbouw/renovatie/restauratie. Neem contact op, dan kunnen we u verwijzen naar onze website. Hierop een selectie van eigen ontwerpen en uitgewerkte projecten voor architecten/projectontwikkelaars/aannemers/particulieren. Flexibel, bijna altijd direkt inzetbaar en zeer betaalbaar. Graag eerst persoonlijk contact voor we een offerte maken.

 • Basant Constructions

  Ontwerper in Almere

  Beoordeling: 4.1 van 54.1512 reviews

  Basant Constructions V.O.F is sinds 2010 werkzaam voor zich zelf. Wij werken met eigen materialen zoals, invalzaag, afkortzaag en overige machines. Wij werken voor zowel grote en kleine projecten voor bedrijven en particulieren. De organisatie richt op verschillende fronten op de markt. Het grootste marktaandeel van Basant Constructions is: het leggen van laminaat, timmerwerk, hang- en sluitwerk, (algemene)onderhoud rond om uw huis, keukens monteren, schilderwerk en behangwerk. Wij doen dit werk met 1 tot 3 medewerkers.

  Laatste review:

  Keukens overige -

  Vishnu heeft een paar lastige klusjes heel prettig en vakkundig uitgevoerd. Nette, vriendelijke jongen, werkt snel. Mijn schoonmoeder was er getuige van en heeft hem meteen voor een nieuwe klus. gevraagd. Als ik nog eens iets heb, ga ik hem zeker bellen, ook voor een grotere klus, want dat verdient hij wel. Erik
 • Co & Cees

  Ontwerper in Almere

  Nog geen reviews

  Ik ben sinds 2016 bezig met het ontwerpen en bouwen van tiny houses. Het bouwen is in 2017 begonnen, samen met mijn bouwmaat Leon Vergouw in een loods in Ecodorp Bergen. Leon was al een paar jaar bezig met het bouwen van tiny houses en heeft me veel geleerd. Om een tiny house te kunnen bouwen moet je eigenlijk van alle markten thuis zijn. Houtconstructie, verwarming, electra, sanitair, dakbedekking, isolatie, ventilatie. Helaas staat 'Tiny house bouwer' niet in de beroepenlijst van werkspot, ander had ik dat aangevinkt...

 • Ghof

  Ontwerper in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews

  Ik ben Floris Heijbrock, 28 jaar en gevestigd in Almere. Ik ben dit bedrijf gestart, omdat ik graag met mijn handen werk en bijna geen klus hetzelfde is. Dit zorgt ervoor dat ik steeds verder ontwikkel. Opleidingen: MTS Plus werktuigbouwkunde/Product Design Mijn specialiteit: werken met hout/metaal, zoals reparaties, nieuwbouw en meubels. Materiaal is in overleg, dit kan namelijk de prijs drukken of opvoeren. Ik sta voor een nette afwerking, vriendelijkheid, duidelijkheid en een klus geklaard. Ik werk graag voor u en samen maken wij er iets moois van. Mvg Floris Heijbrock

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Heeft vakkundig werk geleverd tegen een zeer redelijke prijs.
 • LEV Interieurbouw

  Ontwerper in Almere

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Wij zijn een interieurbouwbedrijf uit Almere. REALISATIE Wij geloven dat alles te realiseren is met de juiste kennis en drijfveren. Van gestoffeerde banken tot stalen barconstructies, niks is ons te gek en willen wij graag voor u verzorgen. Ook voor de particuliere markt produceren wij onder andere tafels, keukens en inbouwkasten. PRODUCTIE Omdat LEV Interieurbouw compact en flexibel is, kunnen wij snel schakelen bij projecten. Tijdens deze handeling staat duurzaamheid, creativiteit en kwaliteit voorop. In onze werkplaats te Almere maken we graag mooie dingen, waaronder schenkels op de CNC-machine, meubels met onze formaatzaag en kantenband machine. Uiteraard wordt alles eerst zorgvuldig getest en gemonteerd voordat het de deur uit gaat.

  Laatste review:

  Ik ken Vincent van de stand bouw en hebben vaker samengewerkt. Hebben hele goede ervaringen met hem en we hebben fijne klik samen.

Populaire lokale ontwerpers in Almere

Andere vakmensen in Almere

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur