Vind ontwerpers in Almere

Op zoek naar ontwerpers in Almere? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Almere

 • studio kenzo
  studio kenzo
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Almere

  Studio Kenzo is een jong ontwerpbureau voor architectonische en bouwtechnische vraagstukken in het hart van de stad Utrecht. Naast out-of-the-box ideeën, pragmatische oplossingen en verrassende details krijg je van mij ook ongevraagd advies om het maximale uit ieder project te halen. Iets moois hoeft niet meer te kosten, het vraagt alleen aandacht en creativiteit. Licht, lucht en zicht zijn drie pijlers die ik in ieder ontwerp zeer belangrijk vind. Hoewel ik iedere schaal van projecten interessant vind, heb ik een bijzondere interesse in monumenten én kleine projecten met een beperkt budget waarbij het uitgangspunt een verrassend en goed ontwerp is, dat duurzaam is in materiaal en gebruik (toekomstbestendig). Ieder project verdient hierin de juiste hoeveelheid aandacht en liefde. Mijn werkzaamheden omvatten alle fases van het bouwproces, van het schetsontwerp tot en met de realisatie (bouwbegeleiding). Ik heb zeer ruime kennis van het Bouwbesluit, bestemmingsplannen, vergunningvrij bouwen en vergunningsaanvragen. Ik lever naast ontwerp- en bouwtekeningen ook 3D visualisaties waarmee het project in een vroeg stadium tastbaar wordt. Bovendien kunnen deze visualisaties gebruikt worden voor overleg met de welstandscommissie in het geval van een omgevingsvergunning. Met de bouwtechnische tekeningen kunnen vergunningen worden aangevraagd en offertes bij aannemers worden opgevraagd. Uiteraard kan ik dit ook verzorgen. Ben je zelf ook ambitieus en wil je samen iets moois maken, neem dan vooral contact met mij op.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Kenzo heeft ons zeer goed geholpen bij de de bouwtekening voor de aanbouw van ons huis. Hij heeft ons voorzien van goede adviezen en bekijkt zaken vanuit het grotere geheel. De tekeningen zijn zorgvuldig opgemaakt en glashelder. Ook qua communicatie is het makkelijk schakelen en krijg je snel een inhoudelijke reactie op je vragen en voorstellen.
 • BUST V.O.F.
  BUST V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Almere

  BUST, opgericht in 2018 door Nick van Harmelen, is een energiek en gedreven architectenbureau. Gevestigd in Amsterdam, richt het bureau zich voornamelijk op de woonsector. De diverse projecten omvatten herbestemmingen van monumentaal vastgoed, luxueuze woningrenovaties en volledige transformaties van bestaande gebouwen. BUST bedient zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers met professionaliteit en toewijding.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Prima bedrijf. Goede communicatie. Professioneel. Houdt zich aan de afspraak. Aanrader!
 • TNA Bouw
  TNA Bouw
  Beoordeling: 4.1 van 54.1525 reviews
  Ontwerper in Almere

  TNA Bouw is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige bouwdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring in de bouwsector, heeft TNA Bouw een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van kwalitatief hoogstaand werk en het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten. Onze diensten omvatten; -het maken van bouwkundige tekeningen -het maken van constructieberekeningen -complete renovaties van badkamers -complete renovaties van toiletten -het plaatsen van uitbouwen -het plaatsen van dakkapellen -het plaatsen van opbouwen -het installeren van zonnepanelen -het installeren van laadpalen -het aanvragen van vergunningen Onze team van deskundige bouwprofessionals werkt nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen budget wordt afgerond. Wij begrijpen dat bouwen of verbouwen van een huis of bedrijfspand een belangrijke investering is en daarom bieden wij onze klanten altijd transparante communicatie en werken wij met heldere afspraken en een duidelijke planning. Door onze hoge kwaliteitsnormen, professionele aanpak en klantgerichte werkwijze, heeft TNA Bouw een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en tal van tevreden klanten. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen over uw bouwproject? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om u te helpen en u te voorzien van deskundig advies op maat

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Top
 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Ontwerper in Almere

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Goede communicatie, snelle levering en goed overzicht! Heel tevreden
 • Hollandstuinen
  Hollandstuinen
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Ontwerper in Almere

  Wie zijn wij? Hollandstuin & Landschap is een onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en de vormgeving van binnen en buitenruimtes die deze wetenschap volledig benut. Of het nu om grootschalige landschaps-projecten en particuliere tuinen gaat of de groendecoratie in kantoor en horecagelegenheid. Hollandstuin & Landschap natuurlijke professionals Garden and Landscape designers voor de inrichting van buitenruimtes. Ons team wordt gevormd door ervaren professionals met uiteenlopende expertise in Tuin- en Landschaps vormgeving en hoveniers. Bij Hollandstuin & Landschap zijn wij een gedreven en bekroonde en prijswinnende groep van Garden and Landscape designers die het verbeteren van de schoonheid van de natuur als een grote verantwoordelijkheid ziet met meer dan 40 jaar ervaring als hoogstaande groen professionals.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Wij hadden een eerste goede indruk van Jeroen gekregen obv kennis en ervaring. Er werd toegezegd veel ervaring te hebben met grotere tuinen en hoogteverschillen. Helaas is gebleken dat Jeroen niet de juiste vakman is. Hij heeft veel steken laten vallen! Meerdere ontwerpen ontvangen waarin niet goed werd nagedacht over looproutes, het praktisch meedenken, hoogteverschillen verwerken etc. Aangenomen om een terras opnieuw vorm te geven met hoogteverschillen. Wij zijn 12 tekeningen verder en hebben nog steeds geen goed ontwerp waar wij mee verder kunnen. Uiteraard is een architect ervoor om breder te denken, maar na verschillende gesprekken over onze wensen hebben wij diverse nieuwe ontwerpen ontvangen welke totaal niet in lijn waren. Deze architect doet maar wat en denkt met een eenvoudig ontwerp waarin zelfs het aantal m2 bestrating verkeerd staat vermeld ermee af te komen. Niet meedenkend en luistert niet. Wij adviseren deze vakman zeker niet. Werkspot is op de hoogte van deze review.
 • Jonker Maat Meubelen
  Jonker Maat Meubelen
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Ontwerper in Almere

  Jonker Maat Meubelen is een startup van de ambitieuze meubelmaker en eigenaar Tom Jonker. Er wordt met plezier meegedacht aan uw ontwerpen, oplossingen en ideeën voor meubels op maat, design meubels en alles wat daar bij komt kijken. Ik ben Tom Jonker, ambitieuze meubelmaker en eigenaar van het bedrijf Jonker Maat Meubelen. Sinds Februari 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn bedrijf is ontstaan uit mijn passie voor het werken met hout, inclusief het ontwerpen en maken van meubels. In dit vak kan ik mijn oneindige creativiteit kwijt om tot unieke oplossingen te komen. Ik heb in de laatste paar jaar veel over duurzaamheid geleerd, en maak alle meubels op maat, denk aan inbouwkasten op maat, maar ook maak ik steigerhouten meubels, boomstamtafels, salontafels en alles van hout op maat. Ik vind het proces van ontwerp tot uitvoering fascinerend. Daardoor heb ik gekozen voor de vakopleiding Meubelmaker aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam. In 2014 ben ik hier begonnen om het vakwerk te leren. Mijn passie voor het werken met hout is gegroeid gedurende de verschillende stages waar ik veel ervaring heb op mogen doen.

  Laatste review:
  Tom is punctueel, komt afspraken na, duidelijke communicatie over prijzen en voortgang en het resultaat is echt top! Kwalitatief hoogwaardig timmerwerk en strak schilderwerk. Ook de volgende maatwerk opdrachten laten we door Tom uitvoeren.
 • Atelier Ami
  Atelier Ami

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Almere

  Atelier Ami kan je helpen met een interieurontwerp, verbouwing, lichtplan of maatwerk in Almere, Amsterdam en wijde omgeving. Wij staan klaar om al je vragen over interieurontwerp te beantwoorden en denken mee over praktische en sfeervolle oplossingen. Neem direct contact op met Atelier Ami om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • DFT Industries
  DFT Industries
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Almere

  Mijn naam is Frank Broersma ik ben inmiddels 12 jaar werkaam in de bouwsector als tekenaar/projectbegeleider en werkvoorbereider zowel in kleinbouwprojecten als hele grote bouwprojecten zoals als het nieuw stedelijk museum in Amsterdam. Naast het bouwbegeleiden kan ik u helpen met het ontwerpen/uittekenen van uw plannen en indien nodig ook de vergunningaanvraag verzorgen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  snel, vakkundig, goeie prijs, goed overleg
 • MAG Studio
  MAG Studio

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Almere

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Almere, dan kan MAG Studio je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Ted Innovation
  Ted Innovation

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Almere

  Ted Innovation kan je helpen met je Ontwerper klus in Almere en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Constructieberekeningen,3D printing , 3D scannen van onderdelen en objecten, machine onderdelen, technische tekeningen, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Ted Innovation om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.2

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Almere, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 42 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Almere

Andere vakmensen in Almere

Vind vakmensen bij jou in de buurt