Vind ontwerpers in Almere

Op zoek naar ontwerpers in Almere? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Almere

 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Ontwerper in Almere

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Wij hebben Mark ingeschakeld om te berekenen hoe de dakconstructie aangepast moet worden om het spantbeen te kunnen verwijderen. Communicatie ging snel en ook de berekening was snel binnen. Na telefonische toelichting was alles duidelijk voor mij en kon ik de uitvoerende partij inlichten.
 • 3D Ontwerp Visualisatie
  3D Ontwerp Visualisatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Ontwerper in Almere

  Van elk idee tot ontwerp, van particulier tot architect, wij maken er een visualisatie voor. Korte lijnen en goede communicatie zorgen ervoor dat de visualisatie die u voor ogen heeft tot leven komt. Inperfectie in een visualisatie maakt een visualisatie perfect. Het komt meer tot leven aangezien in het dagelijks leven ook niets precies recht staat. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk een reeël beeld te creëren naar uw wensen. De diensten die wij aanbieden, van modelleren tot aan visualisatie. Wij zijn circa 30-50% goedkoper dan onze concullega’s! Bekijk ook onze referenties online '3D ontwerp visualisatie' Tevens kunnen wij uiteraard ook ideeën en ontwerpen realiseren van schets tot werktekening van product, interieur ontwerp tot werktekeningen van een gebouw. ‐------------- NOTE: Wij maken GEEN meubels. Wij maken alleen ontwerpen/adviezen etc Kijk gerust verder op deze pagina. Of via sociale media wat onze kwaliteiten en diensten zijn. Wij hopen u gauw te kunnen helpen om u opdracht te verwezenlijken.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Inmiddels is de opdracht uitgevoerd. Het was plezierig werken met Guillaume. Hij heeft het fantastisch gedaan te meer omdat het geen standaardopdracht was; het op tekening zetten van een grote saksische boerderij uit 1840! Top gedaan!
 • Jonker Maat Meubelen
  Jonker Maat Meubelen
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Ontwerper in Almere

  Jonker Maat Meubelen is een startup van de ambitieuze meubelmaker en eigenaar Tom Jonker. Er wordt met plezier meegedacht aan uw ontwerpen, oplossingen en ideeën voor meubels op maat, design meubels en alles wat daar bij komt kijken. Ik ben Tom Jonker, ambitieuze meubelmaker en eigenaar van het bedrijf Jonker Maat Meubelen. Sinds Februari 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn bedrijf is ontstaan uit mijn passie voor het werken met hout, inclusief het ontwerpen en maken van meubels. In dit vak kan ik mijn oneindige creativiteit kwijt om tot unieke oplossingen te komen. Ik heb in de laatste paar jaar veel over duurzaamheid geleerd, en maak alle meubels op maat, denk aan inbouwkasten op maat, maar ook maak ik steigerhouten meubels, boomstamtafels, salontafels en alles van hout op maat. Ik vind het proces van ontwerp tot uitvoering fascinerend. Daardoor heb ik gekozen voor de vakopleiding Meubelmaker aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam. In 2014 ben ik hier begonnen om het vakwerk te leren. Mijn passie voor het werken met hout is gegroeid gedurende de verschillende stages waar ik veel ervaring heb op mogen doen.

  Laatste review:

  In een woord: top! Jonker Maat Meubelen heeft voor in ons nieuwe tuintje een prachtige loungeset gemaakt. Het uiteindelijke resultaat was verbluffend om te zien, ontzettend bedankt!
 • Aanvragen bouwvergunning
  Aanvragen bouwvergunning
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Almere

  VERGUNNING GEMEENTE NODIG? Wij helpen u met het vergaren van de documenten welke u nodig heeft en kunnen deze voor u indienen bij uw gemeente. Vraag en antwoord; Wat heeft u nodig om een offerte te kunnen maken? U kunt gewoon uw bouwwensen kenbaar maken door het offerteaanvraagformulier even in te vullen. Een kleine omschrijving, een bouwadres, een pentekening van huidige en gewenste situatie. Als we vragen hebben of het even door willen nemen we gewoon even contact met u op. Wat is uw werkgebied? Nagenoeg alle opdrachten komen online binnen en worden online verwerkt. Supersnel simpel en voordelig. We zitten centraal in Almere maar onze freelance collega’s wonen door heel Nederland. Altijd in de buurt dus als u toch aan de keukentafel uw project door wilt nemen komt er rap iemand langs. Veelal in de avonduren als de kids naar bed zijn. Wat zijn de kosten? Vaak wordt gevraagd naar de kosten voor het uitwerken van stukken bouwvergunning. Als dat kon zouden we hier een algemene prijslijst plaatsen, echter dat is niet eenvoudig daar bijna elke bouw-situatie anders is. Bovendien zit er veel kwaliteitsverschil in de docu die we aangeleverd krijgen. Het is het eenvoudigst om hier (link offerte aanvragen) uw project te omschrijven en een offerte aan te vragen. Eenvoudig en vrijblijvend. Nagenoeg alle aanvragen worden binnen een werkdag beantwoord met een nette offerte. U komt niet langs? Alles online? Meestal niet. Gemeentes zijn volledig ingesteld op online dienstverlening en wij sluiten daar naadloos op aan. U kunt oorspronkelijke tekeningen van uw woning eenvoudig opvragen bij de gemeente. Oorspronkelijke tekening plus foto’s en een wensenlijst cq schetsje zijn de basis van de meeste van onze aanvragen die we uitwerken naar een bouwvergunning. Vanwege de kosten die bezoek met zich meebrengt proberen we dat te voorkomen. Wanneer is het klaar? Afhankelijk van formaat bouwwerk kunnen we de benodigde stukken aanleveren met 1 a 2 weken. Stukken voor een woonhuis behoeven meer fases en werk waardoor dat wat langer duurt. Superhaast? Dan kunnen we proberen je project naar voren te plannen. Aan welke eisen moeten we voldoen? De overheid stelt verschillende eisen aan de aan te leveren bouwtekening en bijbehorende documenten. Zie hier de eisen aan een bouwtekening wbt het bestemmingsplan (link bestemmingsplantoets) en hier de eisen wbt welstand (link welstand) waaraan het plan moet voldoen. Doet u alleen verbouwingen en woningen? Wij werken met bouwkundigen door heel Nederland op freelance basis. Deze zijn uitstekend opgeleid en goed in hun vakgebied. We werken online vele verbouwingen uit maar doen ook veel nieuwbouw villa’s van heel klein tot heel groot. Een kleine villa van 200m3 heeft een hele andere basis dan een grote villa van 2000m3 maar is even belangrijk en wordt zorgvuldig uitgewerkt. Alles voor een vlot proces naar een verleende bouwvergunning.

  Laatste review:

  Vorig jaar een nieuw huis gekocht, maar we vonden het meerwerk van de aannemer voor een grote aanbouw te duur. Deze viel helaas buiten de regels voor vergunningsvrij bouwen. Na oplevering via werkspot een aannemer gevonden die de aanbouw kon bouwen. Voor de bouwvergunning wederom via werkspot een goede partij gevonden. In no time de tekeningen en berekeningen af en na wat kleine aanpassingen is alles ingediend bij de gemeente. Aanvragenbouwvergunning is een prettig bureau om mee te werken. De gemeente heeft zonder opmerkingen de bouwvergunning verleend.
 • FJAL Design

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Almere

  Zeer ervaren en zeer betaalbaar. Zie prijslijst: - digitaliseren, vluchtweg- en ontruimingsplattegronden, splitsingstekeningen op basis van € 27.50 per uur. - bouwtekeningen tbv nieuwbouw, verbouw, bouwaanvraag op basis van € 35.00 per uur. - ontwerpen op basis van € 45.00 per uur. Voor een afgesproken bedrag of op uurbasis.

 • Basant Constructions
  Basant Constructions
  Beoordeling: 4.1 van 54.1512 reviews
  Ontwerper in Almere

  Basant Constructions V.O.F is sinds 2010 werkzaam voor zich zelf. Wij werken met eigen materialen zoals, invalzaag, afkortzaag en overige machines. Wij werken voor zowel grote en kleine projecten voor bedrijven en particulieren. De organisatie richt op verschillende fronten op de markt. Het grootste marktaandeel van Basant Constructions is: het leggen van laminaat, timmerwerk, hang- en sluitwerk, (algemene)onderhoud rond om uw huis, keukens monteren, schilderwerk en behangwerk. Wij doen dit werk met 1 tot 3 medewerkers.

  Laatste review:

  Keukens overige -

  Vishnu heeft een paar lastige klusjes heel prettig en vakkundig uitgevoerd. Nette, vriendelijke jongen, werkt snel. Mijn schoonmoeder was er getuige van en heeft hem meteen voor een nieuwe klus. gevraagd. Als ik nog eens iets heb, ga ik hem zeker bellen, ook voor een grotere klus, want dat verdient hij wel. Erik
 • R.J. Sanders Timmerman's Tsjoender
  R.J. Sanders Timmerman's Tsjoender
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Ontwerper in Almere

  R.J. Sanders Timmerman's Tsjoender is een timmerbedrijf die vanaf 2007 voor een groot aantal klanten werkzaamheden heeft gedaan. Enkele voorbeelden van opdrachten zijn het opnieuw inrichten van keukens, indelen van zolderruimtes, plaatsen van aanbouw (garage's, tuinoverkappingen) en het bouwen van kasten. Ook het aanbrengen van hang- en sluitwerk behoort tot de werkzaamheden van ons. Op basis van een advies van politiekeurmerk, kunnen wij de materialen leveren en aanbrengen. Eenvoudige zaken kunnen klanten heel vaak zelf. Wanneer klussen echter complexer worden komen wij graag de klanten adviseren om samen tot de juiste en meest praktische oplossing te komen. Veel van deze klanten zijn in de afgelopen jaren vaste klant geworden, die van tijd tot tijd zaken aangepast willen hebben om hun huis nog beter op hun wensen te laten aansluiten. René Sanders RJ Sanders Timmerman's Tsjoender

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Klus is goed uitgevoerd maar gaande weg zijn er zonder overleg wat keuzes gemaakt die niet handig en niet wenselijk waren. Bijvoorbeeld een bad luik wat gemonteerd moest worden, zodat ik bij de motor van het whirlpool systeem kon. Zonder overleg zijn onderdelen kapot gezaagd, het was vast goed bedoeld, maar door de extra stukken lijm en ijzer aan de bovenkant past het luik nu niet meer sluitend in het bad. Daarnaast zijn de steunen die aan de onderkant het luik op zijn plaats hadden moeten houden, kapot gemaakt = niet bruikbaar waardoor het luik er niet in blijft staan. Dus nu heb ik een 'gat' aan de voorkant van mijn bad, zonder mooie afwerking, wat niet meer 'even' aangepast kan worden, tenzij ik het hele bad opnieuw ga betegelen. Ook omdat het wat meer werk bleek dan verwacht is er voor mijn gevoel op het laatst een en ander afgeraffeld, dat is zonde.
 • Co & Cees
  Co & Cees

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Almere

  Ik ben sinds 2016 bezig met het ontwerpen en bouwen van tiny houses. Het bouwen is in 2017 begonnen, samen met mijn bouwmaat Leon Vergouw in een loods in Ecodorp Bergen. Leon was al een paar jaar bezig met het bouwen van tiny houses en heeft me veel geleerd. Om een tiny house te kunnen bouwen moet je eigenlijk van alle markten thuis zijn. Houtconstructie, verwarming, electra, sanitair, dakbedekking, isolatie, ventilatie. Helaas staat 'Tiny house bouwer' niet in de beroepenlijst van werkspot, ander had ik dat aangevinkt...

 • Ghof
  Ghof
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Ontwerper in Almere

  Ik ben Floris Heijbrock, 28 jaar en gevestigd in Almere. Ik ben dit bedrijf gestart, omdat ik graag met mijn handen werk en bijna geen klus hetzelfde is. Dit zorgt ervoor dat ik steeds verder ontwikkel. Opleidingen: MTS Plus werktuigbouwkunde/Product Design Mijn specialiteit: werken met hout/metaal, zoals reparaties, nieuwbouw en meubels. Materiaal is in overleg, dit kan namelijk de prijs drukken of opvoeren. Ik sta voor een nette afwerking, vriendelijkheid, duidelijkheid en een klus geklaard. Ik werk graag voor u en samen maken wij er iets moois van. Mvg Floris Heijbrock

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Heeft vakkundig werk geleverd tegen een zeer redelijke prijs.
 • LEV Interieurbouw
  LEV Interieurbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Ontwerper in Almere

  Wij zijn een interieurbouwbedrijf uit Almere. REALISATIE Wij geloven dat alles te realiseren is met de juiste kennis en drijfveren. Van gestoffeerde banken tot stalen barconstructies, niks is ons te gek en willen wij graag voor u verzorgen. Ook voor de particuliere markt produceren wij onder andere tafels, keukens en inbouwkasten. PRODUCTIE Omdat LEV Interieurbouw compact en flexibel is, kunnen wij snel schakelen bij projecten. Tijdens deze handeling staat duurzaamheid, creativiteit en kwaliteit voorop. In onze werkplaats te Almere maken we graag mooie dingen, waaronder schenkels op de CNC-machine, meubels met onze formaatzaag en kantenband machine. Uiteraard wordt alles eerst zorgvuldig getest en gemonteerd voordat het de deur uit gaat.

  Laatste review:

  Ik ken Vincent van de stand bouw en hebben vaker samengewerkt. Hebben hele goede ervaringen met hem en we hebben fijne klik samen.

4.3

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Almere, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 45 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Almere

Andere vakmensen in Almere

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur