Vind hoveniers in Almere

Op zoek naar hoveniers in Almere? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Almere, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 557 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Almere

 • Nijenhuis tuinadvies

  Hovenier in Almere

  Beoordeling: 3.8 van 53.8542 reviews

  Nijenhuis Tuinadvies is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen. Wij werken met natuurlijke materialen en zijn eco-gecertificeerd.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Goede ervaring. Werkt snel, secuur en voor een goede prijs.
 • Sultan bestrating

  Hovenier in Almere

  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews

  WIJ BRENGEN UW IDEEËN TOT LEVEN!! Wij hebben jarenlange ervaring in het bestraten en aanleggen van mooie en duurzame tuinen.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Sultan heeft een geweldige klus geklaard met zijn collega. Hij kwam goed voorbereid en toen door (weer)omstandigheden het niet dezelfde dag afgemaakt kon worden kwam hij de volgende dag terug om het af te maken. De foto's spreken voor zich. Zie het verschil tussen de oude staat, tegels 30x30, en de nieuwe strakke 60x60. Van harte aanbevolen.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Almere

  Beoordeling: 4.9 van 54.95549 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Heel tevreden! Afspraak binnen een week, alles piekfijn gesnoeid en afgevoerd. Helemaal naar mijn zin!
 • Onderhoudsbedrijf van Efferen

  Hovenier in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews

  .

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Opdracht uitgevoerd door dit bedrijf. Prima afspraken, snel uitgevoerd, werk ziet er netjes uit. Ik zou dit bedrijf weer inhuren!
 • Tuinmeester Kortekaas

  Hovenier in Almere

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Tuinmeester Kortekaas Daar waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Wij zijn onderlegd en beproefd in de aanleg van particulieren- en of zakelijke buitenruimtes. Wij streven naar het best haalbare resultaat door gedegen, gestructureerd en doordacht te werken. Wij hebben ervaring in het verwerken van praktische alle bekende tuinmaterialen. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  In korte tijd alles conform afspraak uitgevoerd. En bovendien helder en vlot gecommuniceerd.
 • Eco Tuinen Alex

  Hovenier in Almere

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  Hallo, we zijn een nieuw bedrijf op de markt. Wij leveren diensten in heel Flevoland en meer. Wij verzorgen alles wat met tuinieren te maken heeft, renoveren elke oude tuin of ontwerpen een nieuwe individuele droomtuin, ook maken wij ecologische verticale tuinen binnen en buiten. Wij beschikken over de juiste ontwerp-, verzorgings- en stylingcertificaten. Wij garanderen voor uw diensten, u kunt ook een abonnement bij ons kopen wij zorgen voor uw tuin en de klant zal ontspannen. We richten ons op ecologische oplossingen vanaf hier ons motto is "Natural future". Wil je een mooie, schone tuin? Wij doen het voor u. Eco Tuinen Alex

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Top ! Kwam langs gaf aan welke informatie hij nodig had voor een offerte. Gaf ons rustig bedenk tijd. Na akoord is hij aan de slag gegaan en was de klus binnen twee weken geklaard. Er wordt zeer nauwkeurig gewerkt ! En het is een harde werker binnen een halve dag was alles klaar.
 • JVDH Groenonderhoud

  Hovenier in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews

  Beste lezer, Hierbij een korte introductie over mezelf: Ik ben Jairo van den Heuvel. Ik ben 24 jaar oud. Ik haal bomen weg als ZZP-er. Ben nu 5 jaar actief bomen in het bomen rooien en heb hierbij de nodige kennis van de boom op gedaan om de boom veilig te verwijderen zonder een schade te maken. Wordt er toch een schade gemaakt (ga ik niet van uit) dan ben ik daar tegen erg goed verzekerd en los ik dat ook keurig weer op zodat alles in de zelfde staat weer wordt op geleverd. Min de boom dan natuurlijk. Heeft u een boom in u tuin die te groot is geworden? Een struik die te groot is geworden? Of heeft u tuin misschien een winterbeurt nodig? Geen boom is te groot of te gek voor mij. Tevens doe ik ook het grondsnoeien bijvoorbeeld heggen en struiken, borders netjes maken en onderhoud. Ook beschikken wij over een uitgebreid arsenaal aan gereedschap, zodat wij op de juiste en veiligste manier ons werk kunnen doen.  Dus heeft u nog een tuin die toe is aan een flinke beurt, zoek dan niet verder en neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een praatje te maken en de toekomstige werkzaamheden te bespreken.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Was helemaal top! Ga hem nog een keer laten komen.
 • Tuinbedrijf "Kwantgarden"

  Hovenier in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7598 reviews

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die zich richt op het totale restyling van u tuin inclusief grondwerk. Wij hebben alle materieel in eigen beheer dus hoeven geen dure machines te huren. Bij ons is een afspraak een afspraak en u zult nooit en te nimmer voor verrassingskosten komen te staan. Wij komen graag bij u langs om een offerte persoonlijk te motiveren. Met vriendelijke groet, Fred van der Veldt, Kwantgarden

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Lekker vlot geregeld, gehele tuin afgegraven inclusief boompjes takken en zooi. Precies zoals het zou moeten. Prijs was even schrikken maar dan is de klus wel snel en goed gedaan. Zelf scheppen was geen optie, dan was ik 3 weken bezig.
 • Yardin

  Hovenier in Almere

  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Helaas kwam er 2 x iets tussen waar wel vriendelijk en fatsoenlijk over gecommuniceerd werd. Vandaag heeft Yardin 2 stronken verwijderd. Hij werkte snel en netjes. Ik zie ze niet meer terug
 • Boomverzorgingalmere

  Hovenier in Almere

  Beoordeling: 4 van 5451 review

  Ik ben een gecertificeerd boomverzorger, Buiten zit bij mij van binnen, dagelijks werk ik als boomklimmer hoog in de bomen en zorg voor het juiste onderhoud of dit nu snoeien of vellen is ik probeer dit altijd met de grootste zorg te doen. Ik werk altijd veilig en hoofdzakelijk met de Stihl MS201 TC tophandle en de Stihl MS 260 grondzaag. Al mijn werkmateriaal is gekeurd zodat ik de klus op de meest veilige manier kan doen, zowel voor mijzelf als voor de omgeving. Bij boomverzorging komt veel kijken hierdoor wordt de klus prijs vaak onderschat. Op basis van uw informatie kan ik een prijs maken, zorg daarom voor veel informatie over de boom en de situatie erom heen een foto kan natuurlijk ook. Schrik niet meteen van de geschatte prijs. Voor een goede en eerlijke offerte kom ik altijd eerst even langs om de situatie zelf te beoordelen. Doormiddel van een vast calculatiemodel kan ik dan een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Met dit calculatiemodel maken wij de meest eerlijke prijs en maken wij geen gebruik van het bekende "natte vinger werk" om tot een prijs te komen. Snoeien en/of vellen met of zonder afhangen, hoogwerker, versnipperraar en/of stronkenfrees is voor mij geen enkel probleem. Mijn werkgebied is Almere.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Goede ervaring, jonge jongen, die goed bezig is, top

Populaire lokale hoveniers in Almere

Andere vakmensen in Almere

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur