Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Swifterbant

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55500 reviews
  Hovenier in Swifterbant

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel beschikbaar, klus snel en goed uitgevoerd.
 • Freyr tuin en natuur
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Swifterbant

  Met mijn bedrijf Freyr tuin en natuur ben ik zelfstandig boomverzorger en groenvoorziener. Mijn voornaamste specialisme is boomverzorging waar ik voor ben opgeleid en een ETW (European treeworker) certificering voor bezit. Beschikbaar voor al uw tuinonderhoud en boomspecialisme!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Het werk is goed en correct uitgevoerd. Sverre werkt netjes. We zijn erg tevreden.
 • Gaal totaalservice
  Gaal totaalservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7546 reviews
  Hovenier in Swifterbant

  Ik ben een eenmanszaak begonnen in april 2014, ik ben al snel uit gaan breiden met bestratingen en tuinaanleg, dit omdat daar toch meer mijn gevoel ligt. U kunt mij altijd vragen naar mijn werkzaamheden en dan kan ik u foto's laten zien daarvan. U krijgt ook 6 mnd garantie op mijn werk, dus gebeurd er iets, dan kunt u mij altijd bellen voor herstelwerkzaamheden,zonder kosten. Like ook ons op Facebook en bekijk daar meer foto's van het werk van GTS. Kijk ook is op gaaltotaalservice.nl! Mvg Fred Gaal

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Reageert snel, werkt snel en netjes. Zeer tevreden.
 • MO TUINEN
  MO TUINEN
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Swifterbant

  MO TUINEN de vakman voor uw tuin. Ben je op zoek naar een ervaren partij voor diverse tuinwerkzaamheden? MO TUINEN is jou graag van dienst en heeft jarenlange ervaring op het gebied van allround tuinwerkzaamheden Onder allround tuinwerkzaamheden valt alles om het huis inclusief de afwerking. Denk hierbij aan. -Bestratingen -Tuinontwerp -Tuinaanleg -Tuinrenovatie -Overkappingen -Veranda's -Pergola's -Schuren / bergingen -Tuinhuisjes -Schuttingen De diensten die wij verichten zijn aan particulieren en klein bedrijven. Uiterraad overleg ik altijd eerst met de klant wat de wensen zijn en ik kom altijd langs om de klus te bespreken en alles door te nemen. Vervolgens maak ik een duidelijke offerte op de mail. Bereikbaar via telefoon en mail. Zien we je snel bij MO TUINEN ?

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle reactie, klus vakkundig geklaard. Voor meer klussen in en om de tuin en bestrating/ overkapping enz.. gewoon doen.
 • Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Hovenier in Swifterbant

  Transparantie en eerlijkheid staan voor mij centraal. Duurzaamheid is voor mij geen vrijblijvendheid en werk daarom zoveel mogelijk met elektrische apparatuur en gereedschap (vrijwel alles op accu), dus geen overbodig lawaai of stinkende benzinedampen. Voor onkruidbestrijding maak ik geen gebruik van gif of middelen die schadelijk zijn. Bij nieuwe klussen kom ik graag persoonlijk kennis maken om de inhoud van de opdracht duidelijk te bespreken en meer te vertellen over mijn werkwijze. Wanneer u liever eerst telefonisch overlegd is dat uiteraard ook mogelijk. Met de informatie uit het kennismakingsgesprek zal ik een passende offerte uitbrengen. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden en bied een breed scala aan diensten zoals: - Tuinonderhoud (eenmalig of periodiek) - Tuinontwerp - Buiten schilderwerk - Bomen snoeien en/of verwijderen - Aanplanten - Afvoer grond en oude bestrating - Gras zaaien/leggen - Grond afgraven/egaliseren - Plaatsen schutting of hek - Plaatsen overkappingen - Aanleggen terrassen/bestrating - Installatie tuin- en buitenverlichting - Tuinen "katproof" maken op een diervriendelijke manier. Uiteraard geef ik garantie op al mijn geleverde werk!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Zeer deskundige vakman en weet waar hij het over heeft! Maakt netjes zijn werk af en laat het schoon achter. Zorgt goed voor het materiaal en de afvoer van oud materiaal. Is optijd en komt afspraken na. Zou hen zeker aan bevelen voor al uw tuin werkzaamheden.
 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews
  Hovenier in Swifterbant

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  DON'T HIRE THIS PROVIDER! HE IS A LIAR! I was SCAMMED by this provider. He came to get a quote and we agreed to do this service, which was paid for. But the windows still have the same problem, leaking and retaining water. The supplier disappeared and no longer responds to my messages.
 • BBS Bouw
  BBS Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Hovenier in Swifterbant

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jan van der Schouw van BBS Bouw, inmiddels heb ik al ruim 14 jaar ervaring in diverse bouwwerkzaamheden. Mijn voornaamste werk op het moment is dak- en timmerwerk maar ook kan ik andere werkzaamheden voor u verrichten. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Ik sta voor een goede kwaliteit prijs verhouding! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, BBS Bouw

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Mijn ervaring met Jan van BBS zijn uitstekend. Een goede offerte op basis van mijn eigen meting. Daarna heeft Jan het dak zelf bekeken en de materialen besteld. Werkzaamheden aan oude huizen vragen vakmanschap en dat heeft BBS geleverd.
 • RONIN PROFESSIONAL
  RONIN PROFESSIONAL

  Nog geen reviews

  Hovenier in Swifterbant

  Installatie bedrijf Ronin Professional, Meer dan 10 jaar ervaring in de elektrotechniek en in het aanleggen en monteren van inpandige infrastructuur. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden. -Elektra -Data / telecommunicatie -installatie werkzaamheden Alles in zowel nieuwbouw/verbouw als renovatie. Ook in de utiliteitsbouw zijn wij op ons plek. Wij zijn er voor particulieren maar ook in te huren door installatiebedrijven en/of aannemers. Vakmanschap, Kwaliteit en Service staan bij ons hoog in het vaandel.

 • DBV Dienstverlening BV

  Nog geen reviews

  Hovenier in Swifterbant

  Wij van DBV Dienstverlening BV houden niet van stil zitten. Ook werken wij niet alleen voor de zakelijke klanten, maar ook voor consumenten. Van grote projecten en beursen tot uw woonkamer. U kunt het zo gek niet bedenken. Ook zetten wij altijd de juiste man op uw project!

 • Tamhof

  Nog geen reviews

  Hovenier in Swifterbant

  .

4.8

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Swifterbant, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 435 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Swifterbant

Andere vakmensen in Swifterbant

Vind vakmensen bij jou in de buurt