Vind hoveniers in Lelystad

Op zoek naar hoveniers in Lelystad? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Lelystad

 • Gaal totaalservice
  Gaal totaalservice
  Beoordeling: 4.6 van 54.6543 reviews
  Hovenier in Lelystad

  Ik ben een eenmanszaak begonnen in april 2014, ik ben al snel uit gaan breiden met bestratingen en tuinaanleg, dit omdat daar toch meer mijn gevoel ligt. U kunt mij altijd vragen naar mijn werkzaamheden en dan kan ik u foto's laten zien daarvan. U krijgt ook 6 mnd garantie op mijn werk, dus gebeurd er iets, dan kunt u mij altijd bellen voor herstelwerkzaamheden,zonder kosten. Like ook ons op Facebook en bekijk daar meer foto's van het werk van GTS. Kijk ook is op gaaltotaalservice.nl! Mvg Fred Gaal

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Super goed geholpen door Fred. Duidelijke afspraken en prettige communicatie.
 • Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Hovenier in Lelystad

  Transparantie en eerlijkheid staan voor mij centraal. Duurzaamheid is voor mij geen vrijblijvendheid en werk daarom zoveel mogelijk met elektrische apparatuur en gereedschap (vrijwel alles op accu), dus geen overbodig lawaai of stinkende benzinedampen. Voor onkruidbestrijding maak ik geen gebruik van gif of middelen die schadelijk zijn. Bij nieuwe klussen kom ik graag persoonlijk kennis maken om de inhoud van de opdracht duidelijk te bespreken en meer te vertellen over mijn werkwijze. Wanneer u liever eerst telefonisch overlegd is dat uiteraard ook mogelijk. Met de informatie uit het kennismakingsgesprek zal ik een passende offerte uitbrengen. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden en bied een breed scala aan diensten zoals: - Tuinonderhoud (eenmalig of periodiek) - Tuinontwerp - Buiten schilderwerk - Bomen snoeien en/of verwijderen - Aanplanten - Afvoer grond en oude bestrating - Gras zaaien/leggen - Grond afgraven/egaliseren - Plaatsen schutting of hek - Plaatsen overkappingen - Aanleggen terrassen/bestrating - Installatie tuin- en buitenverlichting - Tuinen "katproof" maken op een diervriendelijke manier. Uiteraard geef ik garantie op al mijn geleverde werk!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  100 procent
 • Freyr tuin en natuur
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Lelystad

  Met mijn bedrijf Freyr tuin en natuur ben ik zelfstandig boomverzorger en groenvoorziener. Mijn voornaamste specialisme is boomverzorging waar ik voor ben opgeleid en een ETW (European treeworker) certificering voor bezit. Beschikbaar voor al uw tuinonderhoud en boomspecialisme!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Het werk is goed en correct uitgevoerd. Sverre werkt netjes. We zijn erg tevreden.
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Hovenier in Lelystad

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. 20% korting maand november en december.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  18 m2 voortuin met keramische tegels laten zetten
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55475 reviews
  Hovenier in Lelystad

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard is een topman.Hij kwam netjes op tijd.Hij is vriendelijke.Prijs is goed. Echte vakman
 • Stichting Werxaam
  Stichting Werxaam
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Hovenier in Lelystad

  Stichting werXaam Is een zorgbedrijf met jarenlange ervaring in het onderhoud van tuinen. Wij werken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. We kunnen al het werk uitvoeren wat afgesproken is. En doen dat naar volle tevredenheid. Soms kunnen we door omstandigheden de klus die dag niet afmaken, maar we komen altijd terug om het af te maken. Van de klanten wordt gevraagd daar rekening mee te houden. Als u een haast klus heeft kunt u beter geen contact opnemen. Maar hebben we een afspraak gemaakt dan komen we die na. Er is altijd een vakbekwaam hovenier aanwezig. Meestal zal er een vaste prijs afgesproken worden voor de klus. Het kan zijn dat we iets langer bezig zijn dan een "gewone" hovenier, maar omdat we de prijs al afgesproken hebben zijn die kosten voor ons. Wij reageren alleen op klussen die we aan kunnen. Meer informatie vind u op onze website. Aanlegklussen doen we beperkt. Alleen als het kleinschalig is. We kunnen nieuwe beplanting verzorgen en kleine oppervlaktes herbestraten. We leggen geen kunstgras aan. We doen alleen klussen in de omgeving van Lelystad. Onze instapprijs is 200 euro. Heeft u een klus die goedkoper kan/moet dan heeft het geen zin te reageren.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima werk gedaan en keurig aan afspraken gehouden. Echt een aanrader.
 • Atlas Hovenier
  Atlas Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Lelystad

  Atlas Hoveniers is een grondwerk/Boomverzorgingsbedrijf wat een breed scala aan activiteiten uitvoert met betrekking tot het vakkundig onderhouden van bomen. Wij voeren zowel bedrijfsmatig als particulieren klussen uit. Door de kennis en ervaring is geen boom voor ons te groot

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Komt afspraken na! Helpt en denkt goed mee! Erg blij met het resultaat. Ik zou iedereen Atlas Hovenier aanbevelen!
 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Hovenier in Lelystad

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Danny is helder in communicatie en absolute vakman. Zeer tevreden over de sierbestrating in carport en tuin. Er wordt ook met professioneel gereedschap gewerkt. Ervaren sierbestrater. Ook de kleinere obstakels vormen geen probleem.
 • Flevowings
  Flevowings
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Hovenier in Lelystad

  Flevowings Hoveniers en klusbedrijf Gevestigd in Almere. Zeven jaar ervaring in Totaal Huis en Tuin werkzaamheden.Klussen buiten en binnen uw woning. Kwaliteit en netheid staat bij ons op de eerste plaats!!! Uw wensen onze zorg!!!

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Super snelle reactie en de volgende dag stond de schutting weer stevig vast…topper
 • Askdeco
  Askdeco
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Hovenier in Lelystad

  Askdeco kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Sloopbedrijf klus in Lelystad en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... te beantwoorden. laminaat met onder Floor, OP IS OP Neem direct contact op met Askdeco om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Aakdeco heeft mijn woning goed en snel geschilderd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Lelystad, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 577 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Lelystad

Andere vakmensen in Lelystad

Vind vakmensen bij jou in de buurt