Vind loodgieters in Lelystad

Op zoek naar loodgieters in Lelystad? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Lelystad, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 612 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Lelystad

 • M. Tjong-Ahin
  M. Tjong-Ahin
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Loodgieter in Lelystad

  M. Tjong-Ahin kan je helpen met je Keukenmonteur, Loodgieter klus in Lelystad en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Keuken plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met M. Tjong-Ahin om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Heel aardige man .Goed werk verricht Ik ben zeer tevreden.
 • AQUADRAIN rioolbeheer
  AQUADRAIN rioolbeheer
  Beoordeling: 4.7 van 54.75853 reviews
  Loodgieter in Lelystad

  AFVOER VERSTOPT??? Wij helpen u graag van dit ongemak af. Wij reinigen uw leiding met professionele ontstoppingsapparatuur en als het nodig is dan inspecteren wij deze ook voor met een rioolcamera . Blijkt na controle van uw afvoer dat er een groter probleem aan de hand is dan puur een verstopping dan geven wij u graag advies over vervolg stappen in deze. Uiteraard lossen wij dit, na opdracht van u gekregen te hebben, voor u op. Kortom, u kunt voor al uw riolering problemen bij ons terecht. Na de onderhoudswerkzaamheden zorgen we er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Onze standaard is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Michel heeft de klus uitstekend gedaan! Vakkundig, vriendelijk, op tijd, goede communicatie horen bij zijn kwaliteiten. Hij levert zelfs twee maanden garantie op zijn werk. Zeker in de toekomst zal ik weer gebruik maken van zijn diensten. Ik kan Michel van harte aanbevelen!
 • Ned-install
  Ned-install
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Loodgieter in Lelystad

  Beste opdrachtgever, Mijn bedrijf genaamd Ned-install is opgezet in 2017 en mijn naam is Youssef K. Ik heb ruim 8,5 jaar ervaring in de elektrotechniek en gas technische werkzaamheden. Mijn dienstverlening is elektrotechniek en dan met name elektra aansluiten en monteren. Tevens bied ik ook de mogelijkheid om uw groepenkast en laadpaal/ wallbox uit te breiden/vernieuwen en aansluiten ervan. Ik ben in het bezit van een diploma Elektrotechniek huisinstallatie's (NEN 1010 NEN 3140) + gasinstallatie's (VIAG). Daarnaast ben ik ook in het bezit van een VCA en BHV certificaat. Mijn werkgebieden zijn Zuid en Noord-Holland, Gelderland, Utrecht. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken. Met vriendelijke groet, Youssef K. Ned-install

  Laatste review:

  Gasleiding aanleggen of vervangen -

  vakkundig, vriendelijk, flexibel en meedenkend in een veilige en mooie oplossing. Het betrof een kleine ingreep, maar voor grotere klussen zou ik Ned-install ook inschakelingen.
 • Stando Klussenbedrijf
  Stando Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Loodgieter in Lelystad

  Complete badkamers en toiletten renovaties Nieuwe badkamers vanaf nul Tegels leggen Ruim 15 jaar ervaring Top kwaliteit staat voorop Voor overige werkzaamheden kunt u een vrijblijvende email sturen Een familiebedrijf

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Damian (en Sylwia) hebben bij ons geweldig werk geleverd en een volledige renovatie van de badkamer en apart toilet opgeleverd, inclusief: slopen, vervangen van deuren/kozijnen, betegelen en installatie werk (loodgieter & elektra). Sylwia doet de communicatie erg zorgvuldig voorafgaand en tijdens de werkzaamheden, terwijl Damian professioneel en netjes werkt. De afgesproken planning werd ruimschoots gehaald. Extra werkzaamheden werden zonder probleem opgepakt (na een heel redelijke meer-werk prijs afspraak). Kleine tekortkomingen bij de oplevering werden ook direct opgepakt en netjes hersteld. Damian denkt ook goed mee over alternatieve oplossingen die beter of mooier zouden kunnen zijn. Damian en Sylwia vormen een super team dat ik zeker zou aanbevelen voor een volledige renovatie van je badkamer / toilet!
 • Heidebrink techniek
  Heidebrink techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Loodgieter in Lelystad

  Op het gebied van Installatie techniek hebben wij al 10+ jaar ervaring. Wij vinden dat installatiewerk er mooi uit moet zien, het oog wil ook wat. De meerwaarde van Heidebrink techniek is, dat wij samen met u gaan kijken hoe wij dit het beste kunnen realiseren. vakman op het gebied water-, gas- verwarming en sanitaire installaties. Daar valt ook het installeren en uitbreiden van riolering onder. Van buitenkraan tot ingewikkelde installaties in een woning.

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  Aardig, duidelijk, snel gefixt en goede prijs
 • RB verbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Lelystad

  Bent u op zoek naar een verbouw/klusbedrijf met een breed scala aan werkzaamheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze klussers hebben jarenlange ervaring met nieuwbouw, verbouw, onderhoud, en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Een selectie van de door ons uitgevoerde klusjes: -volledige badkamerrenovatie inclusief het verleggen van elektra en leidingen -bestrating -stukadoren -gipsplaten en spotjes inbouwen -binnen- en buiten schilderen/ muren verven -etc. Wij spreken Nederlands/Engels en Roemeens. Graag komen wij met u in contact om onze projecten te laten zien en voor u een gepaste offerte op te stellen. Met vriendelijke groet, Team RBverbouw

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Super service. Klus netjes uitgevoerd. Flexibel. Hield zich aan de afspraken. Fijne communicatie.
 • aa-riooltechniek
  aa-riooltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews
  Loodgieter in Lelystad

  Wij van aa-riooltechniek zijn Gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden, van ontstoppen, reinigen, inspecties & renovaties. Met behulp van alle professionele gereedschap ga ik geen rioolprobleem aan de kant. Altijd vaste prijzen wat van te voren wordt besproken en altijd 2 maanden garantie. En bij aa-riooltechniek is het altijd NO CURE NO PAY los ik het probleem niet op betaald u ook niet. Mits het problemen zijn die groter zijn dan gedacht en ik kan het aantonen. Zoals wortels in uw riool, kapotte riool of u riool is verzakt.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Tijdens het opnemen van de klus was er een prettig contact echter toen de klus een week later uitgevoerd werd ging het mis. Op mijn verzoek moest de afvoer in de muur weggewerkt worden, helaas is dit zo grof gedaan waardoor er een gat in de achterliggende slaapkamer is ontstaan, ook het pleisterwerk is door de gebruikte schroeven van de slaapkamermuur afgekomen. Ik ontdekte dit pas nadat hij al weg was, en belde hem om de schade te bespreken. Helaas is hij hier nooit meer op teruggekomen. Tot overmaat van ramp is een paar weken later een ouder stuk leiding gaan lekken waardoor ik een andere loodgieter heb in moeten schakelen om de afvoer op de juiste manier te vervangen. aa-riooltechniek heeft me heel veel geld gekost.
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.8 van 54.85869 reviews
  Loodgieter in Lelystad

  Gespecialiseerd in de aanleg van BUITENKRANEN en BUITENSTOPCONTACTEN. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website Daarnaast aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin.. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Goede informatie. Op tijd. Volgens afspraak. En heel netjes uitgevoerd!
 • JGService
  JGService
  Beoordeling: 4.9 van 54.95294 reviews
  Loodgieter in Lelystad

  JGService is een eenmanszaak gevestigd in Dronten. Door jarenlange ervaring in de installatiewereld zal ik uw klus tot een succes brengen. U kunt JGService voor onderstaande werkzaamheden inzetten: - Aanleggen van elektra leidingen, vervanging en reparatie op dit gebied. - Aanleggen van nieuwe groepenkasten of uitbreiding hiervan tegen concurerende prijzen. - Extra groepen aanleggen voor b.v. vaatwasser, droger, keuken apparatuur etc. - Aanleggen van een kookgroep 2 fasen of krachtstroom met perilex aansluiting. - Aanleg van buitenverlicting en buitenstopkontakten (spatwaterdicht) - Vaste data leidingen UTP cat 5 of cat6. - Aanleg CAI (televisie) volgens "retour geschikt" systeem - Buitenkraan op voor- en/of achtergevel - Vaatwasser aansluiting realiseren/ kleine keuken aanpassingen - Verhelpen van riool verstoppingen d.m.v. hogedrukreiniging - Nieuw: Is uw keuken apparatuur aan vervanging toe? Deze kan ik ook voor u vervangen, tevens kan ik apparatuur leveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vaak kan ik goedkoper aan de materialen komen door slim in te kopen. Dit vindt u ook in de prijs terug. Bij interesse zie ik graag uw reactie tegemoet!

  Laatste review:

  Thermostaat plaatsen of vervangen -

  Goede duidelijke communicatie vooraf. Deed zelf zijn schoenen bij binnenkomst uit. Werk snel en netjes uitgevoerd, deed zelf een kleine klusje extra erbij wat niet afgesproken was (alleen extra betaald voor materiaalkosten niet de tijd). Betaling makkelijk en veilig via een tikkie.
 • DTM budget bouw

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Lelystad

  DTM budget bouw is een allround bedrijf voor de bouw in en om uw huis . gratis vrijblijvende offerte ons motto is : uw budget is onze uitdaging .

Populaire lokale loodgieters in Lelystad

Andere vakmensen in Lelystad

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur