Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind Installatiebedrijven in Lelystad

Op zoek naar Installatiebedrijven in Lelystad? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Installatiebedrijf

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Lelystad

 • AQUADRAIN rioolbeheer

  Installatiebedrijf in Lelystad

  Beoordeling: 4.7 van 54.75715 reviews

  AFVOER VERSTOPT??? Wij helpen u graag van dit ongemak af. Wij reinigen uw leiding met professionele ontstoppingsapparatuur en als het nodig is dan inspecteren wij deze ook voor met een rioolcamera . Blijkt na controle van uw afvoer dat er een groter probleem aan de hand is dan puur een verstopping dan geven wij u graag advies over vervolg stappen in deze. Uiteraard lossen wij dit, na opdracht van u gekregen te hebben, voor u op. Kortom, u kunt voor al uw riolering problemen bij ons terecht. Na de onderhoudswerkzaamheden zorgen we er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Onze standaard is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Prima!
 • MN TOTAALONDERHOUD

  Installatiebedrijf in Lelystad

  Beoordeling: 5 van 55517 reviews

  MN TOTAALONDERHOUD,

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Snel reactie, goed kunnen afstemmen en afspraken werden nagekomen.
 • JGService

  Installatiebedrijf in Lelystad

  Beoordeling: 4.9 van 54.95222 reviews

  JGService is een eenmanszaak gevestigd in Dronten. Door jarenlange ervaring in de installatiewereld zal ik uw klus tot een succes brengen. U kunt JGService voor onderstaande werkzaamheden inzetten: - Aanleggen van elektra leidingen, vervanging en reparatie op dit gebied. - Aanleggen van nieuwe groepenkasten of uitbreiding hiervan tegen concurerende prijzen. - Extra groepen aanleggen voor b.v. vaatwasser, droger, keuken apparatuur etc. - Aanleggen van een kookgroep 2 fasen of krachtstroom met perilex aansluiting. - Aanleg van buitenverlicting en buitenstopkontakten (spatwaterdicht) - Vaste data leidingen UTP cat 5 of cat6. - Aanleg CAI (televisie) volgens "retour geschikt" systeem - Buitenkraan op voor- en/of achtergevel - Vaatwasser aansluiting realiseren/ kleine keuken aanpassingen - Verhelpen van riool verstoppingen d.m.v. hogedrukreiniging - Nieuw: Is uw keuken apparatuur aan vervanging toe? Deze kan ik ook voor u vervangen, tevens kan ik apparatuur leveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vaak kan ik goedkoper aan de materialen komen door slim in te kopen. Dit vindt u ook in de prijs terug. Bij interesse zie ik graag uw reactie tegemoet!

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Communicatie is super, werk is netjes en zoals afgesproken. Goeie service en erg vriendelijk!
 • Tielrooy

  Installatiebedrijf in Lelystad

  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews

  Voor al uw installatiewerk bent u bij Tielrooy met veel jaren ervaring bij het juiste adres. Wij denken met u mee en zullen uw installatiewerk vakkundig en volgens de geldige norm installeren. 🔥Verwarming Voor het installeren of repareren van uw cv installatie / cv ketel / kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar om u problemen op te lossen. 💧Water/Sanitair Wij leveren en plaatsen al uw sanitair en/of leidingwerk voor de badkamer toilet en keuken. Ook voor lekkages kunt u bij ons te recht. 💨Ventilatie Heeft u problemen met uw ventilatie, maakt uw ventilatie herrie of doet die het niet. Tielrooy kan uw ventilatiesysteem nazien en eventueel vervangen. Neem gerust contact op voor vragen.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Marvin reageert snel, denkt mee en komt vooraf met een duidelijk voorstel, zodat je weet waar je aan toe bent. Ook zijn prijs/kwaliteit is zeer goed. Zeker een aanrader!
 • Alvesto

  Installatiebedrijf in Lelystad

  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews

  Bij Alvesto kunt u terecht met al uw bouwkundige vragen over toepassing van duurzame oplossingen, bouwkundig advies, bouwbegeleiding, projectontwikkeling, verbouw en vastgoedbeheer. Jarenlange ervaring in verschillende bouwdisciplines zoals onderhoud, nieuwbouw en renovatie zorgen ervoor dat we efficiënte oplossingen kunnen bieden door technieken en inzichten uit de verschillende bouwdisciplines te combineren. Hierdoor heeft Alvesto alle kennis in huis hebben wij in huis om tot het beste resultaat te komen. Anders gezegd, we zijn in staat door de verschillende brillen te kijken van de ontwikkelaar, eigenaar, beheerder en gebruiker. Wij zijn ervan overtuigd dat dit zorgt voor een efficiënter onderhoud, hogere rendementen, langere levensduur en tevreden gebruikers. Onze diensten: - VvE-beheer - Vastgoed onderhoud - Projectmanagement - Bouwcoach Mocht u twijfelen of wij u de juiste dienst kunnen aanbieden, neem dan even contact met ons op. De kans is groot dat wij u kunnen helpen!

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  Werkzaamheden zijn super uitgevoerd en snel. Daarnaast hebben wij veel vertrouwen in de mannen en hun service mochten er (onverwachte) verrassingen optreden. Vakwerk geleverd!
 • Michel Lekservice

  Installatiebedrijf in Lelystad

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Na 25 jaar ervaring in de installatie bent u ervan overtuigd gied geholpen te worden. Wij doen Lekdetectie door heel Nederland voor een vaste prijs zonder hak en breekwerk. Wij gaan niet eerder weg voordat wij het gevonden hebben. In bijna alle gevallen is een Lekdetectie voor u verzekerd. U ontvangt op dezelfde dag nog gedegen rapport voor uw verzekering. Hierdoor kunt u sneller schakelen met uw installateur voor herstel en verzekering. Heeft u geen installateur dan zorgen wij dat een installatiebedrijf bedrijf met u contact opneemt. Groetjes Michel-lekservice,

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Michel, hartstikke bedankt voor de geweldige service! Hij is een expert in zijn vakgebied.
 • Ebd all-around

  Installatiebedrijf in Lelystad

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Voor al u elektrawerkzaam heden en loodgieters werkzaamheden

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Dat was heel erg fijn het werk is netjes betrouwbaar zoals afgesproken gedaan daarom hebben we hem ook aangenomen voor tweede opdracht.
 • Dijkman Bouw en Installatie

  Installatiebedrijf in Lelystad

  Beoordeling: 4.6 van 54.6543 reviews

  Goedendag, Ik ben Xavier Dijkman woonachtig te Lelystad. Na 9 jaar bij een installatiebedrijf gewerkt te hebben, heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen als zzp. Bij het installatiebedrijf heb ik een hoop werkzaamheden verricht waaronder: -Installeren cv ketels -installeren leidingwerk -Installeren elektra voorzieningen en meterkasten -Installeren badkamers geheel -Installeren keukens korts samengevat dus algehele verbouwingen. Wij voeren ons werk uit met het beste materiaal en professionele gereedschappen. We hebben geen 7 tot 4 mentaliteit en streven er altijd na om ons werk zorgvuldig en netjes uit te voeren. Eventueel zijn de weekenden ook geen probleem zo flexibel zijn we. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke Groet, Dijkman Bouw en Installatie

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Heb 2 toiletten plus waskamer door Xavier en zijn team laten renoveren. Alles gesloopt en opnieuw nieuwe tegels tot het plafond laten plaatsen incl nieuw verlaagd plafond, hangtoilet en wastafel. Afspraken vooraf gemaakt met een vooraf afgesproken prijs en alles is keurig tot op de puntjes uitgevoerd. Achteraf wilden we hier en daar nog kleine extras zoals een nieuwe deur plaatsen, nieuwe lampen in de gang en nieuwe schakelaars op verschillende plekken in huis. Ook dit was geen probleem voor deze jongens om het even voor ons te doen (zonder extra kosten). TOP service. Ook belangrijk om op te noemen is dat ze na hun klus alles keurig netjes opgeruimd achterlaten en alle rotzooi graag meenemen en voor ons naar de stort brengen. Super !! Next is badkamer die dit jaar ook een upgrade krijgt en daarvoor zullen we uiteraard alweer Xavier als 1e benaderen voor de klus.
 • De Toppertjes V.O.F.

  Installatiebedrijf in Lelystad

  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews

  Mijn naam is Edwin Top, Ik ben een ervaren installateur gespecialiseerd in renovatie van badkamers en toiletruimtes en installeren van keukens, maar ook het plaatsen van wanden en zolders opnieuw indelen behoort tot de mogelijkheden evenals timmerwerkzaamheden en kleine verbouwingen , zoals het maken van tv meubels. Ik werk samen met andere vakmensen die ook uitblinken in hun eigen specialisme. De klant staat bij mij centraal en ik denk mee in het uiteindelijke ontwerp en geef daarin advies. Ik ben in bezit van diverse certificaten en VCA dus werk ook veilig. Mijn Moto is : Onmogelijke opdrachten bestaan niet , alleen uitdagende en daar hou ik van. Ik denk in oplossingen en niet in problemen.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Bij de start was Edwin prettig in de omgang en flexibel met zijn planning toen het materiaal dat wij zouden aanleveren een paar dagen was vertraagd. Daarna ging het mis: Het inbouwreservoir was verkeerd geplaatst en daarna is hij gaan tegelen zonder op te merken dat dit niet zou passen met het toilet. De boel moest worden afgebroken en opnieuw gedaan. Ook heeft hij boven de net gelegde vloerverwarming staan boren en deze doorboord. De renovatie zelf is onvoldoende. Nadat wij hem verzochten het project af te ronden na diverse toezeggingen hierover, kregen we te maken met een andere kant van Edwin die hetgeen geschreven in eerdere negatieve reviews bevestigt. Zijn houding werd toen onprofessioneel en onaangenaam en gaf blijk van gebrek aan zelfreflectie (ook te zien in zijn reactie op negatieve reviews). Zo heeft hij ons heeft laten opdraaien voor de kosten van de herstelwerkzaamheden en kwamen we helaas in een situatie terecht waarin geen fatsoenlijke communicatie meer mogelijk was.
 • HRG Bouw

  Installatiebedrijf in Lelystad

  Beoordeling: 4.6 van 54.6571 reviews

  Wij richten ons op verbouwen en renoveren van onroerend goed. Onze doelstelling is u een zo realistisch mogelijk advies te geven, gezamenlijk tot één visie te komen en de uitvoering en afwerking naar uw tevredenheid te verzorgen. HRG Bouw specialiseert zich in volledige interieurrenovaties. De opdrachten variëren van het renoveren van badkamer, toilet of keuken, het uitvoeren van schilder of stucwerk, wanden zetten, verlaagde plafonds maken, elektrawerkzaamheden en installatiewerkzaamheden. Ook voor advies en ontwerp bent u bij HRG Bouw aan het juiste adres. Doordat ik zowel op de werkvloer als op kantoor heb gewerkt heb ik de ervaring, het inzicht en de technische knowhow in huis om u volledig van dienst te zijn. Kortom, het totale aanbod van A tot Z!

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  Matthijs en zijn mensen werken zeer nauwkeurig en zijn oplossingsgericht. Tijdens uitvoering waren zijn op CV leidingen gestuit die hoor de aannemer vanuit de bouw verkeerd geinstalleerd waren, dit was perfect verholpen.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Lelystad

Andere vakmensen in Lelystad

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur