Installatiebedrijven in Biddinghuizen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde installatiebedrijven in Biddinghuizen. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de installatiebedrijven van Werkspot in Biddinghuizen

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Biddinghuizen

 • Vinke BouwVinke Bouw en Interieur
  Vinke BouwVinke Bouw en Interieur
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Installatiebedrijf in Biddinghuizen

  Welkom op het profiel van Vinke Bouw en Interieur BV! Een nieuwe badkamer, toilet, woonkamer of kantoor? Wij helpen u graag! Sinds 2004 zijn we actief in de bouwnijverheid. Door de tijd heen hebben we ervaring opgedaan in zo ongeveer alle facetten van het 'bouwen'. Sinds 2021 zijn we gestart met een nieuw concept, wat we BIEN noemen. BIEN is een oud Nederlands woord, en valt eigenlijk onder de `vergeten' woorden. Het betekent ontstaan verrijzen, zijn of worden, wonen en maken. Wij ondersteunen u met het ontwikkelen van uw plannen en wensen. Dit doen we door op basis van ons eerste gesprek een tekening te maken in 3D. Zo kan u zich nog beter een voorstelling maken van het eindresultaat. We brengen dromen tot realiteit! Transparantie vanaf begin tot eind! Dit maken we waar door te werken met een speciaal daarvoor ontwikkelde app. Hier kan u met mij communiceren over het werk, en leggen we gemaakte afspraken en foto's van het werk vast. Zo voldoen wij alvast aan de Wet op de kwaliteitsborging welke in werking gaat op 1 juli 2022! Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen op het gebied van wonen en werken te realiseren! met vriendelijke groet, Gert Vinke Vinke Bouw en Interieur www.bien.nu

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Heel tevreden over Vinke Bouw. Gert communiceert duidelijk, denkt mee, heeft een uitgebreide en duidelijke offerte en geen verrassingen achteraf. Blij met de nieuwe zolderkamer!
  Kom in contact
 • Ter Maten Handelsonderneming
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Installatiebedrijf in Biddinghuizen

  Wij zijn een jong en dynamische bedrijf wat zich inzet voor betere & goedkopere leefomstandigheden en een toekomst voor onze kinderen! Ook voor de minima’s hebben wij een speciale aanbieding bekijk de voorwaarden Wij zijn ontstaan begin 2023 met het idee dat verwarmen op stroom vele malen goedkoper is dan op gas en wij dit mede mogelijk willen maken voor iedereen. Ook houden wij van ons werk en vinden wij het fijn om mensen te helpen. U kunt bij ons terecht voor het volgende m.b.t. uw koel/vries, warmtepomp en airco installatie: Verkoop Montage Onderhoud Storing In bedrijf stelling En alles wat er bij komt kijken

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Top werk. Komt afspraken naar en is vriendelijk en legt keurig uit wqt hij gaat doen. Chapeau voor deze man. Echt een aanrader
  Kom in contact
 • Markus Ventilatie
  Markus Ventilatie
  Beoordeling: 5 van 55585 reviews
  Installatiebedrijf in Biddinghuizen

  Markus Ventilatie Staat klaar voor al uw klussen betreft onderhoud/reparatie/advies/vervangen & Inregelen van uw ventilatie systeem. Neem direct contact op met Markus Ventilatie om uw klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud-
  super goed! en legt alles goed uit. echt een aanrader! komt netjes zijn afspraken na. En weet wat hij doet
  Kom in contact
 • E.S.W. Totaal Techniek
  E.S.W. Totaal Techniek
  Beoordeling: 5 van 55552 reviews
  Installatiebedrijf in Biddinghuizen

  E.S.W. Totaal Techniek helpt u graag verder met alles op het gebied van: • Gas. • Water. • Elektra. • Zinkwerk. • Riolering. • Installatie en montage van o.a. sanitair. • Installatie en onderhoud van cv-ketels. • Klein timmerwerk. Kortom, of het nu gaat om het renoveren van uw toilet of badkamer, het vervangen van uw meterkast of om het plaatsen of onderhouden van een cv-ketel, ik help u graag verder. Ook voor kleine klussen zoals het vervangen van uw kraan, het aanleggen van buitenverlichting of het verhelpen van lekkage aan de dakgoot mag u mij benaderen. Goed om te weten dat ik gecertificeerd ben en werk volgens de richtlijnen van de Gasketelwet die per 1 april 2023 is ingegaan. Heeft u een klus? Twijfelt u of ik u verder kan helpen? Heeft u advies nodig? Stuur gerust een bericht.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Top
  Kom in contact
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95372 reviews
  Installatiebedrijf in Biddinghuizen

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Good communication, job took as long as expected, no problems faced, successful installation.
  Kom in contact
 • WIFI Installatie
  WIFI Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Installatiebedrijf in Biddinghuizen

  Vanuit het oorspronkelijke elektra werk waar ik jarenlange ervaring heb opgedaan, heb ik me doorontwikkeld tot WIFI specialist, werkzaamheden welke in de basis tot ons pakket vallen zijn, data netwerken, WiFi netwerken, alarmsystemen, domotica systemen, audio systemen. Daarnaast verrichten wij kleinschalige elektra projecten uit. Of het nou gaat om vervangen van een groepenkast of het vervangen van een lamp.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Super heldere offerte en niet duur!
  Kom in contact
 • Heidebrink techniek
  Heidebrink techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95111 reviews
  Installatiebedrijf in Biddinghuizen

  Op het gebied van Installatie techniek hebben wij al 10+ jaar ervaring. Wij vinden dat installatiewerk er mooi uit moet zien, het oog wil ook wat. De meerwaarde van Heidebrink techniek is, dat wij samen met u gaan kijken hoe wij dit het beste kunnen realiseren. vakman op het gebied water-, gas- elektra-verwarming en sanitaire installaties. Daar valt ook het installeren en uitbreiden van riolering onder. Van buitenkraan tot ingewikkelde installaties in een woning.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vakmannen! In eerste instantie zou er alleen een extra stopcontact worden toegevoegd. Uiteindelijk hebben we het gehele keukenplan laten uitvoeren. Er is, naast het aanleggen van het stopcontact, een extra groep voor de Quooker gemaakt, de waterleidingen zijn volledig vernieuwd en op de juiste plaats aangelegd en ook de afvoer is keurig vernieuwd. Alles ziet er perfect uit. Dit zijn echt vakmannen en ik zou ze aan iedereen aanraden!
  Kom in contact
 • AQUADRAIN rioolbeheer
  AQUADRAIN rioolbeheer
  Beoordeling: 4.8 van 54.85957 reviews
  Installatiebedrijf in Biddinghuizen

  AFVOER VERSTOPT??? Wij helpen u graag van dit ongemak af. Wij reinigen uw leiding met professionele ontstoppingsapparatuur en als het nodig is dan inspecteren wij deze ook voor met een rioolcamera . Blijkt na controle van uw afvoer dat er een groter probleem aan de hand is dan puur een verstopping dan geven wij u graag advies over vervolg stappen in deze. Uiteraard lossen wij dit, na opdracht van u gekregen te hebben, voor u op. Kortom, u kunt voor al uw riolering problemen bij ons terecht. Na de onderhoudswerkzaamheden zorgen we er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Onze standaard is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snelle en goede communicatie; probleem bleek verder te liggen dan eigen werkterrein, daar was hij eerlijk en behulpzaam bij.
  Kom in contact
 • KROONBEDRIJFSDIENSTEN
  KROONBEDRIJFSDIENSTEN
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Installatiebedrijf in Biddinghuizen

  Kroonbedrijfsdiensten voor al Uw loodgieterwerkzaamheden,plaatsen en installatie van cvketels wij zijn erkend kiwa gekeurd en in bezit van co vakmanschap ,radiatoren ,kranen warm/koud water ,airco plaatsen dan bent u aan het juiste adres.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Ketel netjes geplaatst!
  Kom in contact
 • CV TotaalTechniek
  CV TotaalTechniek
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Installatiebedrijf in Biddinghuizen

  Welkom bij CV TotaalTechniek! Mijn naam is Wim Claassens. Oprichter en eigenaar van het installatie bedrijf CV TotaalTechniek. CV TotaalTechniek is gespecialiseerd op het gebied van cv ketels, hete luchtverwarming, vloerverwarming maar ook boilers en ventilatie systemen. Wij werken onder anderen met verschillende merken zoals: - Intergas - Remeha - Nefit - Vaillant - Brink - WTH - Bosh - Orgeon Wij doen zowel onderhoud, Service als montage aan verschillende toestellen. Aangezien wij ons vak goed kunnen verstaan bieden wij garantie aan verschillende werkzaamheden. En zorgen wij ervoor met bijvoorbeeld onderhoud, dat er maar 1x per jaar iemand langskomt. Bent u nog opzoek naar een cv specialist? Dan komen wij graag met u in contact. Hoe kunt u contact opnemen? (Wij reageren alleen op directe aanvragen)

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Bijzonder positieve ervaring. Echte vakman die heel netjes heeft gewerkt en alles goed heeft uitgelegd. Dikke aanrader
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Biddinghuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1506 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Biddinghuizen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Biddinghuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt