Vind Bouwbedrijven in Biddinghuizen

Op zoek naar Bouwbedrijven in Biddinghuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Biddinghuizen

 • EU Prefab Solutions
  EU Prefab Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Bouwbedrijf in Biddinghuizen

  Wij als Prefab Solutions zijn een bedrijf die sinds 2008 actief is in nieuwbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Verbouw-, uitbouw-, nieuwbouw, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Wij hebben een strak schema en werken heel vlot met het beste kwaliteit! Bij ons telt "Afspraak is afspraak" De projecten worden binnen de afgesproken tijd afgerond zonder tussentijdse onderbrekingen. Wij willen u bij deze alvast bedanken voor de interesse in ons bedrijf en graag tot ziens.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Bekir en zijn collega’s hebben bij ons een aantal verbouwingen gedaan in ons nieuwe huis, waaronder elektra werkzaamheden, een stuk slopen, een toog maken, muren en plafonds stuccen, en de vloer schuren en oliën. Hierbij heeft hij ons geadviseerd en ervoor gezorgd dat we niet tegen al te hoge kosten aan gelopen zijn. Uiteindelijk heel erg blij mee!
 • Remu Timmerwerken
  Remu Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Bouwbedrijf in Biddinghuizen

  Mijn naam is Reinard Mulder en ik ben de eigenaar van Remu timmerwerken. Remu timmerwerken is een veelzijdig bedrijf in aan- en verbouw van woningen of projecten. Tevens ben ik ook specialist in het vervaardigen van ramen deuren en kozijnen. *Hang en sluitwerk monteren wij onder de norm politie keurmerk.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Inmiddels al 2 maal een klus met Reinard gedaan en ben zeer tevreden, kan er niets meer van maken. De derde klus staat zelfs al gepland. Hij heeft bij ons een ondervloer geplaatst op de 2e etage en we hebben een breed scala aan timmerwerkzaamheden op de zolder laten uitvoeren welke we binnenkort af zullen ronden. Aanbevolen.
 • Vinke BouwVinke Bouw en Interieur
  Vinke BouwVinke Bouw en Interieur
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Bouwbedrijf in Biddinghuizen

  Welkom op het profiel van Vinke Bouw en Interieur BV! Een nieuwe badkamer, toilet, woonkamer of kantoor? Wij helpen u graag! Sinds 2004 zijn we actief in de bouwnijverheid. Door de tijd heen hebben we ervaring opgedaan in zo ongeveer alle facetten van het 'bouwen'. Sinds 2021 zijn we gestart met een nieuw concept, wat we BIEN noemen. BIEN is een oud Nederlands woord, en valt eigenlijk onder de `vergeten' woorden. Het betekent ontstaan verrijzen, zijn of worden, wonen en maken. Wij ondersteunen u met het ontwikkelen van uw plannen en wensen. Dit doen we door op basis van ons eerste gesprek een tekening te maken in 3D. Zo kan u zich nog beter een voorstelling maken van het eindresultaat. We brengen dromen tot realiteit! Transparantie vanaf begin tot eind! Dit maken we waar door te werken met een speciaal daarvoor ontwikkelde app. Hier kan u met mij communiceren over het werk, en leggen we gemaakte afspraken en foto's van het werk vast. Zo voldoen wij alvast aan de Wet op de kwaliteitsborging welke in werking gaat op 1 juli 2022! Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen op het gebied van wonen en werken te realiseren! met vriendelijke groet, Gert Vinke Vinke Bouw en Interieur www.bien.nu

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Heel tevreden over Vinke Bouw. Gert communiceert duidelijk, denkt mee, heeft een uitgebreide en duidelijke offerte en geen verrassingen achteraf. Blij met de nieuwe zolderkamer!
 • Heijenbouw
  Heijenbouw

  Nieuw op Werkspot

  Bouwbedrijf in Biddinghuizen

  Wanneer u op zoek bent naar een klusbedrijf, dat voor u de klussen uit handen neemt dan bent u hier aan het juiste adres. Met een servicegerichte dienstverlening, zijn we u altijd graag van dienst. Onze inzet is altijd dienstbaar, vriendelijk en met vakmanschap. Neemt u vrijblijvend een kijkje op onze website, om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen. Tot snel! 🛠️🟡⚫

 • BEMA Timmerbedrijf
  BEMA Timmerbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Bouwbedrijf in Biddinghuizen

  BEMA Timmer&Schildersbedrijf is werkzaam in Flevoland en omstreken. Voor alle volgende werkzaamheden: Timmerwerk, Schilderwerk, Hang en sluitwerk, Houtbouw, Onderhoud en Renovatie.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goede en professionele communicatie!
 • WW Tammer
  WW Tammer
  Beoordeling: 4.8 van 54.851.336 reviews
  Bouwbedrijf in Biddinghuizen

  Maandag tot en met vrijdag van 7.00 t/m 17.00 Soms zijn we Zaterdag van 9.00 t/m 12.00 te bereiken,en op Zon en feestdagen zijn wij gesloten. Wij werken ook op zaterdag, maar alleen als het niet anders kan. Mocht u mijn bod willen accepteren, neem dan eerst even contact met ons op, dan kan ik kijken of we wel kunnen op de datum die u wilt. Als u mijn bod aan de te hoge kant vindt, neem dan ook contact met ons op misschien dat we wat kunnen doen aan de prijs. Mvg Wim Tammer

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  snel. geadviseerd hoe het beter kan. prettige communicatie.
 • Taylor Bouw

  Nog geen reviews

  Bouwbedrijf in Biddinghuizen

  Mijn naam is Richard Taylor. All-round timmerman voor zowel nieuwbouw als renovatie. werkzaam vanuit flevoland als eigenaar van TaylorBouw ben ik zeer betrokken bij de wensen van de klant en zal er zoveel mogelijk aan doen om deze wensen te behartigen. heeft u interesse neem dan contact met mij op.

 • Dutch Bouw VOF

  Nog geen reviews

  Bouwbedrijf in Biddinghuizen

  Als je op zoek bent naar een Aannemer in Biddinghuizen, dan kan Dutch Bouw VOF je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Bouwservice Harderwijk
  Bouwservice Harderwijk
  Beoordeling: 4.4 van 54.4540 reviews
  Bouwbedrijf in Biddinghuizen

  Bouwservice Harderwijk is een bouwbedrijf dat ruim 35 jaar bestaat en kan u van dienst zijn met kleinschalig timmer en metselwerk > binnen en buitendeuren > plaatsen van binnenwanden metal stut / gipswanden > sloten gecertificeerd door politie keurmerk veilig wonen > kozijnen plaatsen /vervangen

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Advies goed en een goede vakman. De deuren hangen prachtig.
 • Nymeyer
  Nymeyer
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Bouwbedrijf in Biddinghuizen

  Ik heb een aannemersbedrijf en doe vooral kleine verbouwingen en renovatieprojecten. Ik vind het leuk om echt iets afgeleverd te hebben waar de klant blij mee is. Voordat ik uiteindelijk de praktische kant ben opgegaan heb ik de opleiding Bouwmanagement afgerond. Dit probeer ik te combineren in de uitvoering als timmerman. Naast timmerwerk kan ik ook tegelen, elektra aanleggen of wat leidingwerk. En wat ik niet kan, regel ik voor u! Neemt u gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

  Laatste review:
  Ik huur Mark vaak in voor verschillende renovatieprojecten in grote woningen. Ik kom altijd weer bij hem terug en vind het fijn om met hem te werken. Dit betekend uiteraard dat ik erg tevreden met hem ben. Het werk wat hij uitvoert is erg divers. Van tegelwerk tot elektra tot timmerwerk. Hij werkt netjes en correct. Daarnaast communiceert hij duidelijk en alles in goed overleg met de klant. Ook houdt hij zich aan de afspraken, dit is iets wat ik erg belangrijk vind. Het is iemand die zijn van verstaat en is zelfs zeker niet de duurste. Ik kan hem daarom van harte aanbevelen.

4.1

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Biddinghuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.1 op 5 op basis van 27 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Biddinghuizen

Andere vakmensen in Biddinghuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt