Klusbedrijven in Biddinghuizen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde klusbedrijven in Biddinghuizen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de klusbedrijven van Werkspot in Biddinghuizen

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Biddinghuizen

 • Witgoedreparatie Service Tirana
  Witgoedreparatie Service Tirana
  Beoordeling: 4.9 van 54.95416 reviews
  Klusbedrijf in Biddinghuizen

  * Geen voorrijkosten *Altijd met garantie Bent u op zoek naar een witgoedmonteur in uw regio? Dan bent u bij ( witgoed Tirana aan het juiste adres. Wij repareren elk merk apparaat. Met Tirana vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen. Werkwijze van Tirana Onze monteur komt bij u langs en inspecteert het apparaat grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? Wij geven eerst een indicatie van de kosten. De beslissing is dan aan u. Soms is een nieuw apparaat goedkoper dan repareren . In de meeste gevallen is reparatie echter voordeliger. Afhankelijk van of we de benodigde onderdelen op voorraad hebben gaan we direct aan de slag met repareren. Wij repareren alle merken Of het nu gaat om een wasmachine, wasdroger koelkast of vaatwasser van AEG, Bosch, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Tirana is uw partner. Het maakt dus niet uit wat voor merk apparaat u heeft, wij repareren het. Werkwijze Tirana 1. Diagnose Wij zullen eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen. 2. Voorstel Wij zorgen voor een passend en transparant voorstel. 3. Reparatie Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zullen wij overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie Tirana werkt op basis tarief van diagnose : €59,- (Geen voorrijkosten) maximum reparatie kosten zijn €40 ex onderdelen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Heel precies gewerkt. Klus geklaard. Hij heeft nog wat adviezen gegeven en hij is heel vriendelijk. Hij was ook heel flexibel in het maken van de afspraak.
  Kom in contact
 • Ger’s klusbedrijf
  Ger’s klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9576 reviews
  Klusbedrijf in Biddinghuizen

  Ger’s klusbedrijf kan je helpen met je Elektra, Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen... Neem direct contact op met Ger’s klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Uitstekende service en nog wat goede instructies meegekregen, voor het gebruik van Eufy.
  Kom in contact
 • Lekkage-Expert
  Lekkage-Expert
  Beoordeling: 4.5 van 54.5540 reviews
  Klusbedrijf in Biddinghuizen

  Lekkage-expert Werkgebied door heel Nederland. Gespecialiseerd in lekkage detectie/leidingwerk herstel/ badkamer renovatie. Meerdere monteurs met allen een eigen specialisme en direct inzetbaar. Gecertificeerde loodgieter. Al het werk wat word uitgevoerd zit garantie op. Wij stellen ook gecertificeerde lekdetectie rapporten op. Met vocht en camera metingen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Heel prettig en geholpen door Red, probleem was snel gedetecteerd en gelijk kunnen oplossen. Alles werd netjes uitgelegd!
  Kom in contact
 • RS Multimovers
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Klusbedrijf in Biddinghuizen

  Gemotiveerd en ervaren! We werken met de juiste materialen en juiste mensen. Verschillende diploma's / certificaten aanwezig! Werkzaam in meerdere gebieden in NL.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Reageert snel.
  Kom in contact
 • Totaalservice Jongsma
  Totaalservice Jongsma
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Klusbedrijf in Biddinghuizen

  Totaalservice Jongsma gaat voor totaal tevreden klanten. Ik richt mij met name op installatie en afbouw werk. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van sanitair, elektra, keukens, houtbouw etc.

  Kom in contact
 • BEMA Timmerbedrijf
  BEMA Timmerbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Klusbedrijf in Biddinghuizen

  BEMA Timmer&Schildersbedrijf is werkzaam in Flevoland en omstreken. Voor alle volgende werkzaamheden: Timmerwerk, Schilderwerk, Hang en sluitwerk, Houtbouw, Onderhoud en Renovatie.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goede en professionele communicatie!
  Kom in contact
 • L.G service
  L.G service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Klusbedrijf in Biddinghuizen

  Zonweringen raamdecoratie gordijn rails Hovenierswerk, licht en elektra, kit werken, montage werkzaamheden

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Contact liep goed en duidelijk. Klus is op tijd, snel en super netjes uitgevoerd!
  Kom in contact
 • Montra Tech
  Montra Tech
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Klusbedrijf in Biddinghuizen

  Beste meneer/mevrouw, Mijn naam is Rudolph en ik ben een jonge man van 30 jaar. In 2013 heb ik het bedrijf Montra Tech opgericht. Ik werk volgens alle veiligheidsrichtlijnen en kunt vertrouwen op mijn vakbekwaamheid. Daarnaast bied ik garantie op de werkzaamheden die ik heb uitgevoerd. Ik heb ongeveer 10 jaar werkervaring binnen de elektra branche. Denk hierbij aan: het aanleggen van elektra bij nieuwbouw projecten, uitbreiding of vernieuwen van meterkasten, aanleggen van nieuwe elektra punten bijvoorbeeld voor in de tuin en het oplossen van storingen. En ik voer ook haast alle soorten frees/boor werkzaamheden uit. Geen enkele klus is voor mij te gek. Wat ik belangrijk vind is dat u 100% tevreden bent met zowel de prijs, de kwaliteit, de service en het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Rudolph

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Goede snelle communicatie. Vakkundig goede uitleg en zeer vriendelijk en net persoon is Rudolph
  Kom in contact
 • M. Bastiaannet
  M. Bastiaannet
  Beoordeling: 5 van 555117 reviews
  Klusbedrijf in Biddinghuizen

  Gespecialiseerd in zolder indelingen. -Creeren van extra slaapkamers -Zolder indelingen -Badkamerwanden met nis -Met gipsblokken bouw je stevige scheidingswanden -Hoge geluidsisolatie voor ongestoord wonen en werken -Brandwerend -Wanden van 7cm en 10cm dik -behang klaar opgeleverd -Gipsblok massief stucgips -Compleet met kozijnen en deuren te leveren ) -Nieuwbouw kantoren utiliteitsgebouwen -uitzagen deur sparingen van niet dragende wanden -Electra werkzaamheden -Meerwaarde woning door extra kamers -altijd 15 jaar garantie Gipsblokken wand Binnenwanden van gipsblokken zijn ondanks hun lage gewicht sterk en betrouwbaar. Ook zware voorwerpen kunnen probleemloos aan een wand met gipsblokken worden opgehangen. Het messing en groef principe van gipsblokken waarborgt bij vakkundige plaatsing een nagenoeg vlakke wand, die met geringe nabehandeling van de naden direct behangklaar is. Gipsblokken zijn naast de normale uitvoering ook verkrijgbaar in geluids-isolerende uitvoering voor bijvoorbeeld scheidingswanden tussen slaapkamers. Ook is er een vochtbestendig gipsblok voor onder meer badkamerwanden. Gipsblokken zijn ook brandwerend. Altijd een zeer scherpe offerte. Meer dan 20 jaar ervaring en bij mij staat kwaliteit boven alles, het doel is een 100% tevreden klant. Om al uw wensen door te nemen en een gerichte offerte te kunnen maken kom ik graag bij u thuis. Ik wil al mijn klanten bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Michel is een echte vakman met jarenlange ervaring, en dat zie je terug in zijn werk. Hij heeft samen met zijn zoon in een halve dag onze slaapkamer met inloopkast opgesplitst in 2 slaapkamers. Hij heeft 2 bestaande muurtjes verwijderd, een nieuwe muur geplaatst, een deur geplaatst en een bestaand kozijn incl deur vervangen. De Electricien waar michel samen mee werkt heeft de Electra heel mooi verzorgd. (2 stopcontacten, 2 lichtschakelaars geplaatst en 2 lichtpunten in het plafond verplaatst) Michel is van te voren langs geweest om de situatie te bekijken. Goede, snelle communicatie en afspraken worden nagekomen. Het werk is super afgeleverd en alles werd schoon achtergelaten.
  Kom in contact
 • Pleyter
  Pleyter
  Beoordeling: 4.9 van 54.95272 reviews
  Klusbedrijf in Biddinghuizen

  Pleyter kitwerken sinds 2002 pleyterkitwerken. nl * door planning van max 14 dagen kan u vrijwel altijd snel geholpen worden. * Kitten (MEESTAL BINNEN 2WEKEN) Kitwerkzaam heden: Complete badkamers Douche hoek Sanitaire toestellen Toiletten Keukens Vloeren Plinten Muur afdekkers Ramen Kozijnen Enz.

  Laatste review:
  Kitten-
  Keurig uitgevoerd, heel relaxte vakman die ook nog een aantal goede suggesties had qua kitten. Erg tevreden over het resultaat!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Biddinghuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1456 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Biddinghuizen

Andere vakmensen in Biddinghuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt