Vind Metaal bewerkers in Biddinghuizen

Op zoek naar Metaal bewerkers in Biddinghuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Biddinghuizen

 • NAZ Constructie
  NAZ Constructie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6595 reviews
  Metaalbewerker in Biddinghuizen

  📞>>06386080^70<<,,Klusbedrijf NAZ Constructie,, Electra Montage Loodgieter Vloer Monteren van Meubel, kledingkast, bed, overige kasten. Voor meer informatie u kunt altijd contact opnemen met bovenstaande telefoonnummer.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Reageert snel, is professioneel en werkt netjes.
 • Fajt Bouwbedrijf
  Fajt Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Metaalbewerker in Biddinghuizen

  Goedemorgen. Mijn naam is Gregor. Ik ben een medewerker met veel ervaring. Het biedt: * leggen van diverse soorten vloeren * verwijderen/schuren van vloeren * vloerreparatie * slopen van diverse soorten * geëgaliseerd egaline * tegelwerk * structuurpleister * ​​schilderwerk en vele andere werkzaamheden. Neem gerust contact met mij op.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Goede communicatie, heeft zijn best gedaan een oplossing te vinden - het was minder eenvoudig als ik dacht, maar 't is prima opgelost, ook al duurde 't wat langer doordat er iets aangeschaft moest worden.
 • WD Metal
  WD Metal
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Metaalbewerker in Biddinghuizen

  Wij van WD-Metal maken stalen deuren, trapleuningen, balustrades, etc! Wij gaan voor de fijnste afwerking en hebben oog voor detail. Wij hebben al ruim 5 jaar ervaring en beschikken ook over bepaalde lascertificaten.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Top service!
 • WW Tammer
  WW Tammer
  Beoordeling: 4.8 van 54.851.335 reviews
  Metaalbewerker in Biddinghuizen

  Maandag tot en met vrijdag van 7.00 t/m 17.00 Soms zijn we Zaterdag van 9.00 t/m 12.00 te bereiken,en op Zon en feestdagen zijn wij gesloten. Wij werken ook op zaterdag, maar alleen als het niet anders kan. Mocht u mijn bod willen accepteren, neem dan eerst even contact met ons op, dan kan ik kijken of we wel kunnen op de datum die u wilt. Als u mijn bod aan de te hoge kant vindt, neem dan ook contact met ons op misschien dat we wat kunnen doen aan de prijs. Mvg Wim Tammer

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  De klus is geklaard. Na een snelle reactie kon binnen enkele dagen het werk al worden uitgevoerd. Trap is weer gelast en het werk is goed en netjes uitgevoerd.
 • L.G service
  L.G service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Metaalbewerker in Biddinghuizen

  Zonweringen raamdecoratie gordijn rails Hovenierswerk, licht en elektra, kit werken, montage werkzaamheden

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Contact liep goed en duidelijk. Klus is op tijd, snel en super netjes uitgevoerd!
 • C.P.B Service All Round
  C.P.B Service All Round

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Biddinghuizen

  C.P.B Service All Round : Alle klussen in en om het huis (geen dakdekken/meterkast). Heb meer dan 20 jaar ervaring in het klussen. In bezit van verschillende diverse certificaten en diploma's . Bijna alles op accu . De man met de gele bus, klaart iedere klus.

 • Taylor Bouw

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Biddinghuizen

  Mijn naam is Richard Taylor. All-round timmerman voor zowel nieuwbouw als renovatie. werkzaam vanuit flevoland als eigenaar van TaylorBouw ben ik zeer betrokken bij de wensen van de klant en zal er zoveel mogelijk aan doen om deze wensen te behartigen. heeft u interesse neem dan contact met mij op.

 • Jan Decor- en laswerkzaamheden
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metaalbewerker in Biddinghuizen

  handige meneer

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Zeer professioneel werk geleverd ! Super blij mee !! Bedankt voor uw hulp!
 • DELTA Industries
  DELTA Industries
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Metaalbewerker in Biddinghuizen

  DELTA Industries is gespecialiseerd in het technisch tekenen van constructies. Wij kunnen uw schets of idee omzetten naar een technische tekening zoals een constructiebedrijf deze nodig heeft om het te produceren (denk hierbij aan: PDF, STEP, AutoCAD (DWG) formaat). Wij kunnen u vervolgens ook helpen bij het daadwerkelijk vervaardigen van uw ontwerp in allerlei verschillende materialen met verschillende soorten van afwerking. Dit loopt uiteen van metaalbewerking tot 3D printen tegen scherpe tarieven.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  De klus netjes uitgevoerd en het contact was ook vlot en prettig.....prima partij om mee samen te werken!
 • Timmer en Onderhoudsbedrijf Jaap Hidding
  Timmer en Onderhoudsbedrijf Jaap Hidding
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Metaalbewerker in Biddinghuizen

  Gespecialiseerd in: •Allround timmerwerkzaamheden •Aftimmering van zolders, kamers, serres etc. •Plaatsing en restauratie van kozijnen, (dak)ramen, deuren, schuifpuien, trappen, trapleuningen, vensterbanken en kasten in elke gewenste vorm en maat •Specialist in draai-/kiepramen •Leggen van vloeren (laminaat/parket/planken)

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Jaap is een echte vakman, een harde werker en doet wat afgesproken is. Betrouwbaar en meedenkend. Geeft goede adviezen. Eventueel meerwerk wordt eerst besproken. Het eindresultaat mocht er dan ook zijn. Top!

4.8

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Biddinghuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Biddinghuizen

Andere vakmensen in Biddinghuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt