Vind Grondwerkers in Biddinghuizen

Op zoek naar Grondwerkers in Biddinghuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Biddinghuizen

 • Tuinbedrijf "Kwantgarden"
  Tuinbedrijf "Kwantgarden"
  Beoordeling: 4.8 van 54.85108 reviews
  Grondwerker in Biddinghuizen

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die zich richt op het totale restyling van u tuin inclusief grondwerk. Wij hebben alle materieel in eigen beheer dus hoeven geen dure machines te huren. Bij ons is een afspraak een afspraak en u zult nooit en te nimmer voor verrassingskosten komen te staan. Wij komen graag bij u langs om een offerte persoonlijk te motiveren. Met vriendelijke groet, Fred van der Veldt, Kwantgarden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Fred heeft voor ons de tuin afgegraven, opgehoogd met zand en aangetrild. Alles netjes zoals afgesproken en soepele communicatie!
  Kom in contact
 • Haverkamp Grondverzet & Verhuur
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Biddinghuizen

  Als je op zoek bent naar een Stratenmaker in Wapenveld, dan kan Haverkamp Grondverzet & Verhuur je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Het contact is goed verlopen en Haverkamp was op korte termijn beschikbaar. Aanvullende werkzaamheden zoals straatwerk waren geen probleem en konden ook uitgevoerd worden. Het zijn harde werkers die de kwaliteit van het werk niet uit het oog verliezen.
  Kom in contact
 • Van Putten Dienstverlening
  Van Putten Dienstverlening
  Beoordeling: 4.3 van 54.3541 reviews
  Grondwerker in Biddinghuizen

  Van Putten Dienstverlening. Voor alle soorten bestrating en hoveniersopdrachten. Werkomgeving lunteren+ 50 km Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via werkspot. Dan helpen wij u graag verder. Niks is onmogelijk.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle reactie, netjes in de communicatie. De mannen die de klus kwamen doen waren harde werkers, netjes en beleefd! En hebben het netjes achtergelaten.
  Kom in contact
 • H van der Beek Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Biddinghuizen

  Heb je een Hovenier, Sloopbedrijf nodig in Wezep of omgeving? H van der Beek Multidiensten kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Vlot en goed.
  Kom in contact
 • Atlas Hovenier
  Atlas Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Biddinghuizen

  Atlas Hoveniers is een grondwerk/Boomverzorgingsbedrijf wat een breed scala aan activiteiten uitvoert met betrekking tot het vakkundig onderhouden van bomen. Wij voeren zowel bedrijfsmatig als particulieren klussen uit. Door de kennis en ervaring is geen boom voor ons te groot

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Een eerlijke harde werker! 21:00 voor de deur om te kijken wat er precies moet gebeuren. En smorgens om 08:00 voor de deur om te knallen! Elke cent waard en zekers een aanrader!
  Kom in contact
 • Vinke BouwVinke Bouw en Interieur
  Vinke BouwVinke Bouw en Interieur
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Grondwerker in Biddinghuizen

  Welkom op het profiel van Vinke Bouw en Interieur BV! Een nieuwe badkamer, toilet, woonkamer of kantoor? Wij helpen u graag! Sinds 2004 zijn we actief in de bouwnijverheid. Door de tijd heen hebben we ervaring opgedaan in zo ongeveer alle facetten van het 'bouwen'. Sinds 2021 zijn we gestart met een nieuw concept, wat we BIEN noemen. BIEN is een oud Nederlands woord, en valt eigenlijk onder de `vergeten' woorden. Het betekent ontstaan verrijzen, zijn of worden, wonen en maken. Wij ondersteunen u met het ontwikkelen van uw plannen en wensen. Dit doen we door op basis van ons eerste gesprek een tekening te maken in 3D. Zo kan u zich nog beter een voorstelling maken van het eindresultaat. We brengen dromen tot realiteit! Transparantie vanaf begin tot eind! Dit maken we waar door te werken met een speciaal daarvoor ontwikkelde app. Hier kan u met mij communiceren over het werk, en leggen we gemaakte afspraken en foto's van het werk vast. Zo voldoen wij alvast aan de Wet op de kwaliteitsborging welke in werking gaat op 1 juli 2022! Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen op het gebied van wonen en werken te realiseren! met vriendelijke groet, Gert Vinke Vinke Bouw en Interieur www.bien.nu

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Topper denkt met je mee en levert kwaliteit een aanrader
  Kom in contact
 • Ripken multiservice

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Biddinghuizen

  Ripken multiservice kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker klus in Biddinghuizen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuinaanleg, Bestrating aanleggen te beantwoorden. Neem direct contact op met Ripken multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Taylor Bouw

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Biddinghuizen

  Mijn naam is Richard Taylor. All-round timmerman voor zowel nieuwbouw als renovatie. werkzaam vanuit flevoland als eigenaar van TaylorBouw ben ik zeer betrokken bij de wensen van de klant en zal er zoveel mogelijk aan doen om deze wensen te behartigen. heeft u interesse neem dan contact met mij op.

  Kom in contact
 • Vixt-it Allround Service
  Vixt-it Allround Service

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Biddinghuizen

  Vixt-it allround service bied: - Complete tuin renovaties - Sierbestrating - hekwerk (beton schuttingen) - Veranda - Glazen schuifwanden - Sloopwerkzaamheden rondom huis en tuin - Badkamer - WC ruimtes - Geen draagmuren

  Kom in contact
 • D.R. Demontage en Sloopwerken
  D.R. Demontage en Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Biddinghuizen

  Betaalbaar allround sloopbedrijf. Van een badkamer slopen tot een keuken verwijderen en van een systeemplafond verwijderen tot een kantoorgebouw compleet casco strippen, D.R. Demontage en Sloopwerken is hét aangewezen bedrijf als u geen euro teveel wilt betalen. Een nieuwe keuken op het oog? Dan zal natuurlijk eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Wij verwijderen alle soorten keukens van groot tot klein en ook horeca keukens en bedrijfskantines. Inclusief verwijderen apparatuur, wandtegels, vloer, afdoppen leidingen en afvoer afval. Wanneer u een nieuwe badkamer wilt laten installeren moet eerst de oude badkamer compleet gestript worden. Alle sanitair eruit, wand en vloertegels verwijderen, wellicht ook het plafond en de radiator er nog uit, wij doen het allemaal! Badkamer slopen door heel Nederland! D.R. Demontage en Sloopwerken is gespecialiseerd in het casco strippen van woningen, bedrijfspanden, winkels, kantoorruimtes en kantoorgebouwen, restaurants, hotels, scholen etc. Ook voor alleen het verwijderen van een systeemplafond of systeemwanden, tapijt, installaties, kunt u een beroep op ons doen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Uitstekend!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Biddinghuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 48 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Biddinghuizen

Andere vakmensen in Biddinghuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt