Vind Slotenmakers in Biddinghuizen

Op zoek naar Slotenmakers in Biddinghuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Biddinghuizen

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75804 reviews
  Slotenmaker in Biddinghuizen

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle en duidelijke communicatie. Goed geadviseerd en hij heeft de kus keurig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
 • De Slotendokter
  De Slotendokter
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Slotenmaker in Biddinghuizen

  Welkom bij het profiel van De Slotendokter. Wij leveren de volgende diensten: *24uurs Service, bij buitensluiting verlies van sleutels, of inbraak. *Openen en vervangen van alle type sloten en hang & sluitwerk. *Meerpuntsluitingen *Draai/Kiep ramen en deuren. *Anti-Kerntrek Cilindersloten SKG3. *Anti-Kerntrek deurbeslag SKG3. *Oplegsloten. *Bijzetsloten & Pensloten. *Installeren inbraak beveiliging. *Installeren/Afhangen deuren. *Inbraak schade herstel. *Intercom systemen. *Alarm systemen. *Camera systemen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel en goed opgelost, top👍
 • Heijenbouw
  Heijenbouw

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Biddinghuizen

  Wanneer u op zoek bent naar een klusbedrijf, dat voor u de klussen uit handen neemt dan bent u hier aan het juiste adres. Met een servicegerichte dienstverlening, zijn we u altijd graag van dienst. Onze inzet is altijd dienstbaar, vriendelijk en met vakmanschap. Neemt u vrijblijvend een kijkje op onze website, om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen. Tot snel! 🛠️🟡⚫

 • Totaalservice Jongsma
  Totaalservice Jongsma
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Biddinghuizen

  Totaalservice Jongsma gaat voor totaal tevreden klanten. Ik richt mij met name op installatie en afbouw werk. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van sanitair, elektra, keukens, houtbouw etc.

 • BEMA Timmerbedrijf
  BEMA Timmerbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Slotenmaker in Biddinghuizen

  BEMA Timmer&Schildersbedrijf is werkzaam in Flevoland en omstreken. Voor alle volgende werkzaamheden: Timmerwerk, Schilderwerk, Hang en sluitwerk, Houtbouw, Onderhoud en Renovatie.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goede en professionele communicatie!
 • C.P.B Service All Round
  C.P.B Service All Round

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Biddinghuizen

  C.P.B Service All Round : Alle klussen in en om het huis (geen dakdekken/meterkast). Heb meer dan 20 jaar ervaring in het klussen. In bezit van verschillende diverse certificaten en diploma's . Bijna alles op accu . De man met de gele bus, klaart iedere klus.

 • Taylor Bouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Biddinghuizen

  Mijn naam is Richard Taylor. All-round timmerman voor zowel nieuwbouw als renovatie. werkzaam vanuit flevoland als eigenaar van TaylorBouw ben ik zeer betrokken bij de wensen van de klant en zal er zoveel mogelijk aan doen om deze wensen te behartigen. heeft u interesse neem dan contact met mij op.

 • Timmer-mann
  Timmer-mann
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Slotenmaker in Biddinghuizen

  Klusbedrijf Timmer-Mann kunt u helpen met je Timmer klussen in Lelystad en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en te kijken naar een mooie oplossing. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Wij horen graag van u. Instagram: Timmer_mann Facebook: Timmer-Mann

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Very professional and quick with correct advise and fixing.
 • Multi Constructie
  Multi Constructie

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Biddinghuizen

  Hallo, kies Multi Constructies.

 • SDL 46 allround en afbouw

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Biddinghuizen

  .

4.8

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Biddinghuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 37 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Biddinghuizen

Andere vakmensen in Biddinghuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt