Stratenmakers in Biddinghuizen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Biddinghuizen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Biddinghuizen

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Biddinghuizen

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55515 reviews
  Stratenmaker in Biddinghuizen

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard komt afspraken goed na en komt eerlijk over. Mijn terras lag in eerste instantie niet geheel goed. Er was weer vlot een nieuwe afspraak tot stand gekomen en heeft Richard het netjes opgelost. Terras ligt er nu super strak in. Bedankt Richard!
 • H & B infra B.V.
  H & B infra B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Biddinghuizen

  H & B infra B.V. kan je helpen met je Hovenier klus in Nunspeet en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met H & B infra B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Danny is een eerlijk persoon die zijn afspraken nakomt. Hij neemt zijn werk goed serieus wat ik als klant uiteraard blij mee ben! Dank voor de advies Danny. Aanrader!!
 • KHV kabels en leidingen
  KHV kabels en leidingen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Biddinghuizen

  Voor al uw straat en grondwerken

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Konden snel beginnen, netjes gewerkt voor een nette prijs. Er bleek te weinig zand te zijn, maar ook dat werd flexibel en snel opgelost. Tevreden klant.
 • JBakker dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Stratenmaker in Biddinghuizen

  JBakker dienstverlening kan je helpen met je Stratenmaker klus in Elburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met JBakker dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vriendelijk en meedenkend
 • Heijenbouw
  Heijenbouw

  Nieuw op Werkspot

  Stratenmaker in Biddinghuizen

  Wanneer u op zoek bent naar een klusbedrijf, dat voor u de klussen uit handen neemt dan bent u hier aan het juiste adres. Met een servicegerichte dienstverlening, zijn we u altijd graag van dienst. Onze inzet is altijd dienstbaar, vriendelijk en met vakmanschap. Neemt u vrijblijvend een kijkje op onze website, om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen. Tot snel! 🛠️🟡⚫

 • L.G service
  L.G service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Stratenmaker in Biddinghuizen

  Zonweringen raamdecoratie gordijn rails Hovenierswerk, licht en elektra, kit werken, montage werkzaamheden

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Contact liep goed en duidelijk. Klus is op tijd, snel en super netjes uitgevoerd!
 • Ripken multiservice

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Biddinghuizen

  Ripken multiservice kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker klus in Biddinghuizen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuinaanleg, Bestrating aanleggen te beantwoorden. Neem direct contact op met Ripken multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Taylor Bouw

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Biddinghuizen

  Mijn naam is Richard Taylor. All-round timmerman voor zowel nieuwbouw als renovatie. werkzaam vanuit flevoland als eigenaar van TaylorBouw ben ik zeer betrokken bij de wensen van de klant en zal er zoveel mogelijk aan doen om deze wensen te behartigen. heeft u interesse neem dan contact met mij op.

 • Buitenga Tuinen
  Buitenga Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4511 reviews
  Stratenmaker in Biddinghuizen

  Buitenga Tuinen is een klein, enthousiast en gemotiveerd hoveniersbedrijf, dat zich richt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel particuliere als bedrijfstuinen. Buitenga Tuinen: Sterk in hovenierswerk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Prima bedrijf en er was goed overleg mogelijk. De uitvoering van het werk was ronduit goed.
 • Ten Bouwhuijs Boom- en Landschapsverzorging

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Biddinghuizen

  Hallo, met mijn eigen onderneming ben ik vooral actief in de boomverzorging en het groot tuin onderhoud. Sinds 2019 volledig ETW (European tree worker) gecertificeerd boomverzorger. Met veel passie snoei en sloop ik bomen, zowel op de grond als klimmend. Afvoeren, Stobbefrezen en helpen in de keuze voor eventuele nieuwe aanplant is voor mij geen probleem. Wat wellicht ook handig is om te weten is dat ik goed verzekerd ben tegen eventuele schades aan uw eigendommen (we proberen natuurlijk alles zonder schades uit te voeren!) Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u altijd een berichtje sturen! Groeten Mark ten Bouwhuijs

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Biddinghuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 295 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Biddinghuizen

Welke diensten bieden stratenmakers aan in Biddinghuizen?

Een oprit geeft altijd de eerste indruk en is van enorme invloed op de aantrekkingskracht en aanblik van een huis. Een oude, beschadigde oprit kan eventueel ook je auto of banden beschadigen. Als je een oprit wilt laten vernieuwen, vervangen of aanleggen, kan een stratenmaker in Biddinghuizen je helpen met de volgende werkzaamheden:

 • De locatie beoordelen en aanbevelingen doen
 • De oprit ontwerpen en aanpassen
 • Een nieuwe oprit en geschikte afwatering aanleggen
 • Een bestaande oprit repareren of vernieuwen
 • Terugkerend onderhoud aan een bestaande oprit uitvoeren

Vind de perfecte stratenmaker voor je oprit of project op Werkspot. Je kan een klus gratis op onze site plaatsen. Meer dan 90% van de klussen die klanten plaatsen, krijgt interesse vanuit gekwalificeerde professionals.

Uurtarieven van stratenmakers in Biddinghuizen

Stratenmakers kosten ongeveer € 15,- per uur, wat neerkomt op € 120,- per dag. Maar dit is slechts een schatting. Prijzen en tariefstructuren verschillen van bedrijf tot bedrijf en van aannemer tot aannemer.

De factoren die de kosten van stratenmakers in Biddinghuizen het meeste beïnvloeden, zijn de omvang van een project en de soort oprit die je wilt hebben. Sommige materialen zijn duurder, en sommige opritten zijn complexer en kosten meer tijd om aan te leggen.

Om een voorbeeld te geven uit de prijzengids voor stratenmakers van Werkspot: een oprit van beton begint bij € 30,- per meter, asfalt bij € 45,- en baksteen bij € 60,-.

Zoek een ervaren stratenmaker in Biddinghuizen

Een klus plaatsen op Werkspot is in een paar minuten gedaan en is helemaal gratis. Nadat je je klus hebt geplaatst, versturen we die naar honderden vakmensen in je regio. Geïnteresseerde stratenmakers in de buurt van Biddinghuizen laten je dan weten dat ze beschikbaar zijn om je te helpen.

Je kan nu de lijst met kandidaten afwerken om vast te stellen wie het beste aan je vereisten voldoet en vol overtuiging je keuze te maken. Onthoud het volgende:

 • Doe wat onderzoek naar bestrating voordat je met een stratenmaker gaat praten
 • Vraag meerdere offertes aan van professionele bedrijven om te vergelijken
 • Vraag hoe elk bedrijf van plan is om de klus aan te pakken
 • Vermijd vooruitbetaling van het totale bedrag

Andere vakmensen in Biddinghuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt