Stratenmakers in Kampen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Kampen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Kampen

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Kampen

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55517 reviews
  Stratenmaker in Kampen

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard werkt snel en het ligt er weer strak bij. Dank je wel!
  Kom in contact
 • MN Diensten
  MN Diensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7572 reviews
  Stratenmaker in Kampen

  MN Diensten, geen opdracht te gek! Vakwerk is maatwerk. Dit betekend voor ons dat uw wens centraal staat dat er duidelijke communicatie is en geen verassingen achteraf.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Door t slechte weer kon de stratenmaker de jlus niet afmajen. Het duurde 4 weken voir hij de klus kwam afmaken. Hij is ook een klein randhe vergeten maar dat zag ik ook pas een paar dagen nadat hij klaar was. Ik heb hem verzocht om dat alsnog een keer af te maken. Vriendelijke man, prettig contact.
  Kom in contact
 • Meester (sier)bestrating
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Kampen

  Hallo, Mijn naam is Erik Mulder en ik heb nu ongeveer 10 jaar ervaring opgedaan in het aanleggen van bestrating. Naast mijn baan als stratenmaker in dienst van verschillende gemeentes wil ik mij op werkspot voornamelijk focussen op het aanleggen van tuinen en opritten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Met Erik is goed te overleggen, beetje meerwerk geen probleem. Klus is vlot en vakkundig uitgevoerd. Als ik weer straatwerk heb, bel ik hem zeker weer!
  Kom in contact
 • R.B. Bestrating en Grondwerk
  R.B. Bestrating en Grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Kampen

  Stratenmakers bedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima en snelle service, bestrating is netjes gelegd !
  Kom in contact
 • Bultie multidiensten
  Bultie multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stratenmaker in Kampen

  Diverse werkzaamheden Tuinaanleg,straatwerk grondwerk en rioolwerk Ook gras en kunstgras Hekwerk en houtwerk Snoeiwerk en sloopwerk Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Echte vakmensen. We hebben onze oprit laten vervangen. De oprit is prachtig geworden. De tegels liggen er strak in en ze hebben zeer prettig met ons meegedacht.
  Kom in contact
 • KHV kabels en leidingen
  KHV kabels en leidingen
  Beoordeling: 4.2 van 54.259 reviews
  Stratenmaker in Kampen

  Voor al uw straat en grondwerken

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heeft in een korte tijd een mooi strak terras gelegd. Was duidelijk in de communicatie, kwam afspraken na en gaf advies wanneer nodig. Kan Kevin en dit bedrijf zeker aanraden!
  Kom in contact
 • J. van het Ende Multidiensten
  J. van het Ende Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stratenmaker in Kampen

  J. Van het ende. 12 jaar werkzaam als stratenmaker, waarvan 3 jaar als zzp’er Ik heb een grote passie voor tuin aanleg, en denk graag met u mee in de mogelijkheden. Ik bied op al mijn uitgevoerde werkzaamheden een passende garantie, en dit tegen een betaalbare prijs. Ik streef altijd naar het maximaal haalbare resultaat, en wil graag kwaliteit afleveren. Zodat u, en ikzelf tevreden ben met de uitgevoerde opdracht. U kunt mij inschakelen voor de aanleg van de bestrating in uw tuin of oprit, bloembakken, gazon en schutting. Ook plaats ik pergola’s, sierpalen en vlonders. Eventuele andere klussen mbt Houtbouw in uw tuin is in overleg mogelijk. Het verwijderen van oude materialen en afvoeren is ook mogelijk. Ik hoop van uw tuin, uw droom tuin te mogen maken. Neemt u een kijkje in mijn portfolio voor enkele uitgevoerde opdrachten

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed en netjes contact. Is komen kijken en heeft duidelijke afspraken gemaakt. Nette jongens, doen wat ze hebben afgesproken. Eindresultaat ben ik heel blij mee!
  Kom in contact
 • S wolff bestratingen
  S wolff bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stratenmaker in Kampen

  S wolff bestratingen is je ideale partner als je een Hovenier, Stratenmaker nodig hebt in Wezep en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp, Vijver aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gasten, zijn er volgens afspraak netjes op tijd. Werk zoals afgesproken gemaakt en erg netjes. Kleine verandering... geen punt, pakken ze op. Een echte aanrader voor iemand die een mooie tuin wil...
  Kom in contact
 • H van der Beek Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Kampen

  Heb je een Hovenier, Sloopbedrijf nodig in Wezep of omgeving? H van der Beek Multidiensten kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Vlot en goed.
  Kom in contact
 • Eric Zijsveld
  Eric Zijsveld
  Beoordeling: 4.9 van 54.9576 reviews
  Stratenmaker in Kampen

  Als u kwaliteit en garantie wenst en niet teveel wilt betalen, dan bent u bij het juiste bedrijf. Wij staan voor een snelle afwerking van afspraak, prijs indicatie en offerte. Even voorstellen Mijn naam is eric zijsveld Heb 15 jaar ervaring opgebouwd in het bestrating mijn werkzaamheden bestaan uit: - Bestrating leggen - Graafwerkzaamheden - Bomen en boomstronken uitgraven - Drainage aanleggen - Puttten plaatsen - Rioolering en oude gress vervangen voor PVC - sierbestrating - tuinen leeg halen - Gras zoden of kunst gras aanleggen - Puinverharding aanbrengen (zeer geschikt voor een oprit waar een auto over gaat,voorkomt spoorvorming) GARANTIE Aan en afvoer van grond,zand,grind,puin en oude bestrating. Levering van alle materialen. Ben in bezit van minigraver 70cm voor o.a aanbouw,vijver of cunet uitgraven en het omspitten van uw tuin. U kunt een GRATIS PRIJS indicatie en OFFERTE aanvragen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede afwerking, communicatie verliep goed
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Kampen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 229 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Kampen

Andere vakmensen in Kampen

Vind vakmensen bij jou in de buurt