Vind voertuig monteurs in Kampen

Op zoek naar voertuig monteurs in Kampen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele voertuig monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Kampen

 • Autoservice I&T
  Autoservice I&T
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Voertuig monteur in Kampen

  Als je op zoek bent naar een Voertuig monteur in Deventer, dan kan Autoservice I&T je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Auto reparatie of onderhoud, Motor reparatie of onderhoud, Scooter reparatie of onderhoud of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Alles is netjes afgehandeld.
 • Classic legends
  Classic legends

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Kampen

  ClassicLegends en sinds kort ook Refurbishedwheels Gespecialiseerd in de reparatie van lichtmetalen velgen, lassen, richten CNC afdraaien en spuiten (refurbished). Aankoop en verkoopbegeleiding van auto’s en motoren Tevens staan we u graag in de ontwikkeling van een nieuw product, en ontwikkeling op maat behoort tot de mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 • Riodo V.O.F.
  Riodo V.O.F.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6568 reviews
  Voertuig monteur in Kampen

  Welkom op het profiel van Riodo V.O.F. Ik ben gespecialiseerd in het ontstoppen en aanleggen van gootsteen, douche, toilet en al het het andere riool in huis. Het leeghalen van vetputten. Het aanleggen of verplaatsen van radiatoren. Het aanleggen van toevoer van water. Het aanleggen van buitenkranen. Het aanleggen van aan- en afvoer voor een wasmachine en/of vaatwasser. Toilet vervangen. Reparatie van binnen- en buitenboordmotoren. Het reviseren van startmotoren. Raam rubbers van boten vervangen. Aanleggen van ( 230v ) stroom punten ( licht en stopcontacten ). Ik sta voor u klaar!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie, goed opgelost en netjes achtergelaten.
 • auto garage kampen
  auto garage kampen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Voertuig monteur in Kampen

  Autogarage Kampen is een nieuw gestart allround autobedrijf met een bekend gezicht. Veel mensen zullen Hannes Schmidt waarschijnlijk al kennen als ervaren automonteur / APK meester. Hannes heeft al jaren ervaring bij andere autobedrijven, waaronder die van zijn ouders. In mei 2018 besloot hij zijn eigen bedrijf te starten: Autogarage Kampen. * U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote reparaties of schadeherstel * Wij werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen * U ontvangt vooraf een prijsopgave * Mocht een reparatie onverhoopt duurder uitvallen, dan nemen we eerst telefonisch contact met u op. Samen bespreken we de extra kosten en de mogelijkheden. * U mag kosteloos gebruik maken van vervangend vervoer. Onze diensten bestaan bijv. uit: * APK * Schadeherstel * Airco Service * Banden wissels * Diagnose * Transport en Import * Autocleaning * Pechhulp

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Snelle reactie en dat op nieuwjaarsdag! Binnen 1 dag op de brug en de volgende weer opgehaald. Vriendelijk te woord gestaan door Hannes. Echt een aanrader!
 • LB.tuning

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Kampen

  Onderhoud aan verbrandingsmotoren, beurt auto en revisies aan bromfietsen.

 • VDP Techniek

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Kampen

  Autobedrijf eenmanszaak

 • Autobedrijf Brink
  Autobedrijf Brink
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Voertuig monteur in Kampen

  Wij zijn autobedrijf de brink, een jong en dynamisch team. Wij voeren alle reparaties en onderhoud uit aan uw auto. Tevens doen wij chiptuning APK en roetfilters reinigen. Heeft u klachten wij doen de juiste diagnose en pakken de oorzaak aan.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Wat een service, snel reageren en snel een afspraak. Alles was perfect uitgevoerd! De prijs was zeer scherp en toen ze iets tegen kwamen wat ook defect was, belden ze gelijk om te overleggen. Kom zeker terug als ik weer iets heb of voor onderhoud!!
 • Smart Charge Solutions
  Smart Charge Solutions
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Voertuig monteur in Kampen

  Gespecialiseerd in het slimmer maken van huizen met behulp van energieoplossingen. Met diepgaande expertise in elektratechniek, zonne-energie, Victron-systemen, energieopslag en slimme technologieën, staan we klaar om woningen te transformeren in energie-efficiënte en geavanceerde leefruimtes. Onze passie voor elektratechniek stelt ons in staat om hoogwaardige diensten te bieden op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie van elektrische systemen in woningen. We zorgen ervoor dat de elektrische systemen veilig en efficiënt werken, en we integreren geavanceerde technologieën om het energiegebruik te optimaliseren. Gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van zonnepanelensystemen voor woningen. Deze systemen stellen huiseigenaren in staat om zelf hernieuwbare energie op te wekken en geld te besparen op hun energierekeningen. Daarnaast helpen we huiseigenaren om hun woningen slimmer te maken met behulp van innovatieve energiemanagementsystemen. Met de nieuwste slimme technologieën kunnen we energieverbruik monitoren, verwarming, koeling en verlichting op afstand beheren en de algehele efficiëntie van het huis verbeteren. Wat ons echt onderscheidt, is onze diepgaande kennis van Victron-systemen. Als erkende experts in Victron-technologie kunnen we geavanceerde energiemanagement- en monitoringssystemen integreren om huiseigenaren volledige controle te geven over hun energiebronnen. Bovendien begrijpen we het groeiende belang van energieopslag in woningen. Martijn Heere biedt cutting-edge energieopslagsystemen die huiseigenaren in staat stellen om overtollige energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat het meest nodig is. Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid maakt Martijn Heere tot de ideale partner voor het slimmer maken van je huis met energie. Wij geloven dat woningen deel moeten uitmaken van de groene revolutie, en we zijn er trots op een rol te spelen in het creëren van energie-efficiënte en slimme leefruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Martijn Heere je kan helpen om je huis slimmer en energiezuiniger te maken. Samen werken we aan een duurzamere en comfortabelere toekomst.

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Aardige kerel aan de telefoon, duidelijke afspraak gemaakt voor donderdag. Uiteindelijk is hij niet komen opdagen met de reden dat hij mij enkele dagen ervoor niet kon bereiken. Geen gemiste oproepen, geen voicemail, geen sms, geen whatsapp etcetra. Hij zou wel de volgende dag wel kunnen, maar uiteindelijk ook weer niet. Heeft mij wel naderhand geprobeerd te bereiken maar in het kader van gevoel van betrouwbaarheid had ik zelf niet meer de behoefte om door dit bedrijf geholpen te worden. Zonde, denk namelijk dat het een prima vakkundige vent is.
 • Stijf Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Kampen
 • ThK montage & onderhoud
  ThK montage & onderhoud

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Kampen

  ThK montage & onderhoud plaatst IKEA keukens, verricht onderhoudswerkzaamheden aan o.a. luchtbehandelingsystemen en kan reparatie en laswerkzaamheden aan uw oldtimer uitvoeren in eigen werkplaats.

4.8

Top beoordelingen voertuig monteurs

Onze voertuig monteurs in Kampen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale voertuig monteurs in Kampen

Andere vakmensen in Kampen

Vind vakmensen bij jou in de buurt