Vind klusbedrijven in Kampen

Op zoek naar klusbedrijven in Kampen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Kampen

 • Renovil
  Beoordeling: 4.4 van 54.4554 reviews
  Klusbedrijf in Kampen

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Met Renovil twee Shutters geplaatst onder mijn veranda. Werk is professioneel gedaan en in een plezierige sfeer. De Hr pioter is een professionele vakman die zijn werk eerlijk en netjes doet. Wij waren heel blij met alles. Dit bedrijf is zeer aan te raden.
 • NAZ Constructie
  NAZ Constructie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5575 reviews
  Klusbedrijf in Kampen

  📞>>06386080^70<< metaal bewerking. Lassen, boren, slijpen. Verlichting aansluiten en ophangen, extra lampjes 🛠🪛⚡️ Monteren van Meubel, kledingkast, bed, overige kasten. Voor meer informatie u kunt altijd contact opnemen met bovenstaande telefoonnummer.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  They work professionally and accurately but don’t expect them to clean afterwards!
 • Sloop- en Boorwerken Dronten B.V.
  Sloop- en Boorwerken Dronten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Klusbedrijf in Kampen

  Sloop- en Boorwerken Dronten B.V. is uw ideale partner als u een gespecialiseerd bedrijf nodig hebt voor al uw sloop, boor en zaagwerkzaamheden in de bouw of bij u thuis. We zijn gespecialiseerd in: Overige klussen, Lekkage verhelpen (in de vloer of wand), Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren (beton, steen en asfalt), sloopwerkzaamheden, koppensnellen (heipalen en boorpalen), zaagwerkzaamheden, chemisch verankeren, freeswerk elektra/water en nog veel meer diensten die wij voor u kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Heel tevreden! Aanrader
 • Klussenbedrijf H. Koekkoek
  Klussenbedrijf H. Koekkoek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Klusbedrijf in Kampen

  het bedrijf dat doet wat ze beloven en ons moto is wij stellen perfectie voorop

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Henk Koekkoek is een cadeau in de wereld der werkmannen! Hij werkt snel, efficiënt, denkt mee, adviseert en is een held in afwerking. Hij mag -en zal) vaker terug komen. Aanrader, deze alleskunner :)
 • Handige Kerel
  Handige Kerel
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Klusbedrijf in Kampen

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Zwolle of omgeving? Handige Kerel kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Meubels (de)monteren, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Gordijnrails ophangen, Lampen ophangen, Tv's aan de muur monteren en nog veel meer diensten. Ik streef er naar om een prettige en informele werksfeer te creëeren met elkaar. Neem contact met mij op om je opdracht te bespreken!

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Wat een vriendelijke en professionele gozer. Kwam op tijd en komt zn afspraken na. zeker een aanrader.
 • E. Gijsen Multidiensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Klusbedrijf in Kampen

  Mijn naam is Edwin Gijsen, na meer dan 30 jaar voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt en als hoofd technische dienst bij een groot bedrijf de technische zaken te hebben gerund, ben ik in 2022 voor mijzelf begonnen als Multidiensten. Ik werk zowel voor kleine als grote bedrijven. Ter afwisseling en voor de gezelligheid wil ik ook graag werkzaam zijn voor particulieren die de technische vaardigheden niet beheersen. Alle werkzaamheden wordt pas verricht na goed overleg met de klant. Rechtstreeks contact info . egm @ kpn mail .nl Uurtarief is € 40,- exclusief btw en bij meer dan 15 km rond om Zwolle wordt € 0,24 per km berekend.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  De opdracht lekkage verhelpen in de badkamer is goed uitgevoerd en verholpen. Duidelijke uitleg en goed gerepareerd. Met Vriendelijke Groet, Andre Vlaardingerbroek
 • Pleyter
  Pleyter
  Beoordeling: 4.9 van 54.95218 reviews
  Klusbedrijf in Kampen

  Pleyter kitwerken sinds 2002 * door planning van max 14 dagen kan u vrijwel altijd snel geholpen worden. * Kitten (MEESTAL BINNEN 2WEKEN) Kitwerkzaam heden: Complete badkamers Douche hoek Sanitaire toestellen Toiletten Keukens Vloeren Plinten Muur afdekkers Ramen Kozijnen Enz.

  Laatste review:
  Kitten-
  Snel beschikbaar en netjes werk geleverd!
 • Dik dienstverlening
  Dik dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Klusbedrijf in Kampen

  Ik ben meerdere jaren actief bij verschillende hoveniers bedrijven in de regio Zwolle. Ik sta bekend als een harde maar nauwkeurige werker met oog voor de vraag van de klant. Een gezonde dosis humor en nuchterheid maken dat ik met plezier mijn tuinklussen uitvoer. Ik heb ervaringen in alle bijkomende tuin en timmer klussen rondom het huis. Zie er naar uit uw klus uit te mogen voeren.

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  De klus omvatte het verplaatsen van een 3-tal grote struiken. Kenmerkend bij de uitvoering, betrouwbaar, kundig, gestructureerd, juiste / goede prijstelling, communicatief / overleg en een harde / noeste werker. Kortom een aanrader / topper voor tuinonderhoud, -aanleg en -ontwerp.
 • Melvins-Techniek
  Melvins-Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Klusbedrijf in Kampen

  Installatiewerk uit handen nemen? Melvins-Techniek is hét adres om elektrische klussen en niet-elektrische klussen te laten verrichten.   Van het aanpassen van een groepenkast tot het installeren van trapverlichting of het aanbrengen van tuinverlichting. Bedenk het maar, alles is mogelijk! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op

  Laatste review:
  Kitten-
  Afspraak gemaakt, op afgesproken tijdstip langs gekomen en keurig werk geleverd voor een nette prijs zoals het hoord
 • Nieuw Gemaakt
  Nieuw Gemaakt
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Klusbedrijf in Kampen

  Jouw maatwerk interieur met hernieuwd hout! Dat is waar ik, Menno Griffioen, voor sta. Graag kom ik met u in contact om middels heldere afspraken en een zorgvuldige aanpak tot het gewenste resultaat te komen. In mijn portfolio ziet u foto's van verschillende inbouwkasten, maar ook een badkamermeubel, een heus 'jungle-bed' met bijpassende schoorsteenombouw, een fraai wandkastje voor het wegwerken van een beamer, handgemaakte buitenverlichting en een eikenhouten schouw voor een afzuigkap. Al het massieve hout op de foto’s is hernieuwd en afkomstig van oude meubelen of andere bron. Na bewerking is dat prachtig hout met ervaring en eigenlijk beter dan nieuw. Ik werk netjes, schoon en zorgvuldig en ben altijd bereid om verdere mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, Menno Griffioen Nieuw Gemaakt

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Komt afspraak na Betrouwbare fijne kerel Reële prijs Keurig en stipt. Houd je op de hoogte van de situatie , dmv foto’s sturen

4.7

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Kampen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 296 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Kampen

Andere vakmensen in Kampen

Vind vakmensen bij jou in de buurt