Vind klusbedrijven in Nijmegen

Op zoek naar klusbedrijven in Nijmegen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Nijmegen

 • Staqx
  Staqx
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Klusbedrijf in Nijmegen

  Altijd op zoek naar een goede klusjesman geweest? - Heeft u geen tijd? - Heeft u niet het juiste gereedschap? - Heeft u er gewoon geen zin in? Stop met zoeken! U bent bij mij aan het juiste adres. Ik ben een allround klusser met een groot en breed technisch inzicht, die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Ik doe alle binnen/buiten huis klussen met veel zorg en aandacht. Ik werk voornamelijk in Nijmegen en omstreken.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Klus goed geklaard. Radiator netjes weer verplaatst. Aantal electra klusjes goed uitgevoerd.
 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85160 reviews
  Klusbedrijf in Nijmegen

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Snel probleem opgelost voor een erg nette prijs.
 • Akran Infra B.V.
  Akran Infra B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Klusbedrijf in Nijmegen

  Ervaren in diverse soorten klussen. Grote of kleine klussen zijn allen welkom. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Vriendelijke man die snel aan de slag kon. Is goed in zijn vak. Voor ik het door had was hij al klaar.
 • Patrick's Klusbedrijf
  Patrick's Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.1 van 54.1530 reviews
  Klusbedrijf in Nijmegen

  Ben ollround timmerman meer dan 25 jaar ervaring in onderhoud verbouw deuren en ramen afhangen vloeren leggen enzo.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super goede en fijne vakman! Patrick heeft mijn deur perfect geplaatst! Ik zou hem in de toekomst meteen weer vragen!
 • ReviBouw
  ReviBouw
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Klusbedrijf in Nijmegen

  Allround renovatie-, timmerwerk-, interieurbouw en installatiebedrijf

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Maarten van Revibouw werkt nauwkeurig en denkt mee. Schakelde daar waar nodig en gewenst andere vaklieden in (die eveneens perfect werk afleverden). Bij ons moest een keuken geplaatst worden, tegels verwijderd, plafond vernieuwd en stucwerk gedaan worden maar ook het plaatsen van een nieuwe meterkast was onderdeel van de opdracht. Maarten geeft goed aan wat wel en niet kan. Wij zijn erg tevreden en Maarten komt bij ons binnenkort ook het toilet vernieuwen.
 • Peeters Multidiensten
  Peeters Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Klusbedrijf in Nijmegen

  Witgoed monteur fiets monteur klusjes man in en rondom huis

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Prima, Martin was mooi op tijd, snel en goed werk geleverd. Erg tevreden.
 • Tuin Klussendienst Olijf
  Tuin Klussendienst Olijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85110 reviews
  Klusbedrijf in Nijmegen

  Ik ben een allround specialist De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen Zo weet u dat wij onze dienstverlening gaan afstemmen op uw wensen en behoeften. Kortom voor de juiste prijs kwaliteit verhouding bent u bij ons op het juiste adres! Bij interesse mail ons voor een uitleg.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goede communicatie en netjes uitgevoerd!
 • Van Raaij Services
  Van Raaij Services
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Klusbedrijf in Nijmegen

  Mijn naam is Chris van Raaij. Ik ben inmiddels 20 jaar gespecialiseerd op het gebied van sleutels en sloten. 3 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en houd me naast sleutels en sloten ook bezig met allerlei andere klussen in en om het huis. Het belangrijkste vind ik dat mijn klant tevreden is met het werk wat ik heb geleverd.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Chris heeft bij ons het slot vervangen van de voordeur (meerpuntssluiting) en tevens het beslag. Keurig gedaan tegen een nette prijs. Zeer betrouwbaar, komt afspraken na en komt netjes op tijd. Jaagt je niet op kosten en is heel transparant in zijn advies en over hoe hij te werk gaat. Een aanrader!
 • Westen Tuinwerk
  Westen Tuinwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9581 reviews
  Klusbedrijf in Nijmegen

  Westen Tuinwerk heeft ruime ervaring met uiteenlopende tuinwerkzaamheden en levert gedegen vakwerk. We zijn u graag van dienst met de volgende werkzaamheden: - Snoeien en aanplanten van hagen, struiken en bomen - Onkruid wieden en opschonen van tuinen - Rooien van bomen (maximale hoogte ± 10 m) - Grasmaaien en het leggen van grasmatten - Grond afgraven en afvoeren - Maken van houtwalletjes en afrasteringen - Bouwen van pergola’s - Plaatsen groene erfafscheidingen en schuttingen - Aanleg grindpaden en afvoergoten - Bestratingen tot ± 10 m2 - Kleinschalig bosbeheer. Overige diensten: - Verhuizingen en transport - Montage van kasten en meubels - Bouwen van tafels en kleinmeubelen - Schilderwerk, uitsluitend met watergedragen verf - Kleine reparatiewerkzaamheden. m.v.g. Jeroen Westen | Westen Tuinwerk

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Onze heg is gesnoeid en ziet er weer mooi uit. We zijn heel tevreden, de communicatie verliep vlot en de afspraak is netjes nagekomen. Erg bedankt voor de service.
 • VanCrafts
  VanCrafts
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Klusbedrijf in Nijmegen

  Ryan's VanCrafts! Karren en Klussen. Maken, Ontwerpen, multi-media, vormgeving, hout bewerking, kunst en hulpkracht. Ik rijd van klus naar klus het hele land door. Creatief oplossings gericht en doorzettingsvermogen van een trekker. Mijn tarief is €40,- voor het eerste uur, opvolgende uren zijn €19,50 p.u. excl. rij en lead kosten.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Prima werk geleverd!

4.6

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Nijmegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 644 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Nijmegen

Andere vakmensen in Nijmegen

Vind vakmensen bij jou in de buurt