De beste schilders in Nijmegen voor jou op een rij

Is de buitenkant van je woning in Nijmegen toe aan een flinke lik verf of moet de binnenkant van je huis juist goed worden aangepakt door een schilder? Je bent in zo’n geval aan het juiste adres bij Werkspot.

4.5

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Nijmegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 275 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Nijmegen

 • Klussenbedrijf Rudi Peeters

  Schilder in Nijmegen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews

  Welkom op het profiel van Rudi Peeters! Ik ben Rudi 27 jaar en kom uit Nijmegen. Mijn hoofdberoep is Schilder. Ik neem mijn vak heel serieus en beoefen het dan ook met veel plezier. Ben er sociaal en netjes in de omgang maar vooral een perfectionist en iemand die netjes werkt. De klant wil ik altijd tevreden houden en overleg en bespreek veel tijdens het "Project". Met vriendelijke groet, Klussenbedrijf Rudi Peeters

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Hij heeft alle muren netjes geverfd. Alles netjes achtergelaten. Wij zijn tevreden.
 • O.F.K. Schilderwerken

  Schilder in Nijmegen

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  Hoi ik ben omid ik woon in Nijmegen

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Goed ,netjes en snel.
 • RVH schilderwerken

  Schilder in Nijmegen

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  RVH Schilderwerken is een allround schildersbedrijf. Dit bedrijf is veel actief in en rondom Nijmegen. De werkzaamheden waar dit bedrijf vooral mee bezig is zijn : binnen en buiten schilderwerk van kozijnen en deuren. Trappen, radiatoren, Sauswerk, behangen, houtrotreparaties en glaszetten. De verf waar dit bedrijf vooral mee werkt is veveo. Het is natuurlijk mogelijk om andere verf te gebruiken in overleg. Dit bedrijf is volledig verzekerd voor schade die de werknemer maakt. Dit bedrijf staat altijd klaar voor de klant en is altijd beleefd naar de klant. Verder is ons motto om de klant met plezier en trots te verlaten.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Roy heeft snel contact opgenomen en binnen een week nadat hij was komen kijken is de klus alweer geklaard. Vriendelijke gasten, goed en strak gewerkt voor een prima prijs. Even helpen met de droger en een kast een verdieping lager zetten was ook geen probleem voor Roy. Ga voor de volgende klus zeker weer met hem contact opnemen.
 • MRS schildersbedrijf

  Schilder in Nijmegen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews

  MRS Schilderbedrijf, Grondig en goed! Onze slogan is grondig en goed! Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie. Met vriendelijke groet en graag tot uw dienst! Mayhar Sohrabi, uw binnen-, buiten-, lente-, zomer-, herfst-, en winterschilder!

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Een donker rookhol in een week tijd omgetoverd tot een lichtpaleis! Plafonds, muren, deuren, kozijnen, keukenkastjes, aanrecht, douchetegels, keukentegels: alles straalt weer als nieuw! Mahyar en zijn mannen: een topteam!
 • Rijken Klusbedrijf

  Schilder in Nijmegen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews

  Hallo, Mijn naam is Frans Rijken en ben airless latex spuiter en het spuiten van lakken van beroep. Op airless gebied heb ik de nieuwste apparatuur aangeschaft. Ik heb gekozen voor de HEA techniek. deze techniek zorgt ervoor dar de lak of latex nog beter op de ondergrond gespoten wordt zodat de ondergrond nog strakker wordt. Ik vraag 10 euro per m2. Dit is inclusief BTW, voorstrijken, afplakken, eventueel afkitten in lelijke hoeken en latex spuiten met Flexa lak, Opruimen van al het afplakwerk. Ik werk met het beste materiaal en neem de tijd voor mijn werk. Let wel op. Wie u ook kiest voor spuitwerk in uw pand. Zorg ervoor dat "daar waar nodig "altijd voorstrijk wordt gebruikt. Wordt vaak beloofd maar zelden gedaan. Laat bij niet duidelijk sprekende Nederlands, duidelijk uw wensen kennen en dat de opdracht ook goed en duidelijk begrepen wordt. Dit om misverstanden achteraf te voorkomen. Praat nooit over vakantie data en betaal niet vooraf. Als uw woning of pand ouder is dan 2 jaar, wordt er 9 procent BTW berekend. Is uw pand jonger dan 2 jaar dan is dat 21 procent. Let hier op, dit grapje kan nog wel eens omgewisseld worden. Controleer daar op aub. Bij mij krijgt u geen omgegooide goedkope latex van de action in dure emmers. Bij mij krijgt u garantie op mijn werk. Van mijn kant uit wordt alles netjes geregeld en word gedaan waar u voor betaald en wat er afgesproken wordt. De prijs die ik reken is 10 euro per m2. dit is voor klussen waarvan een object met 9 procent btw belast wordt. incl. plus incl voorstrijk, afplakken, en absoluut geen verassingen achteraf. Voor een object dat met 21 procent belast wordt, is het exclusief btw. Hierbij kan ik u dan een korting van 9 procent op het project geven, zodat u toch het voordeel heeft dat andere mensen ook hebben. Dank u. Vriendelijke groeten Frans Rijken.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Zeer tevreden over Frans en zijn broer evenals over de verleende "taxiservice". Afspraken zijn geheel nagekomen. De werkzaamheden zijn correct uitgevoerd.
 • J.R.W.schilderwerk

  Schilder in Nijmegen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5512 reviews

  Passie en liefde voor het vak zijn onze drijfveren. Bent u op zoek bent naar een professionele schilder of wilt u een behangklus uitbesteden voor het beste resultaat, bij ons bent u aan het juiste adres! Ons werkgebied is midden Nederland. Wij zetten ons in voor een hoogwaardig eindresultaat en vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk daarbij. U kunt het volgende van ons verwachten: Gratis vrijblijvende offerte Scherpe tarieven Werken met professionele materialen

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Na afronding van het werk waren er wat misvattingen over het resultaat dat wij voor ogen hadden. Na overleg is dit later netjes in orde gemaakt, zonder extra kosten. Wij zijn tevreden met het resultaat. Zorg wel dat vooraf vast staat of de prijs in- of exclusief BTW is.
 • Barends Schilderwerken

  Schilder in Nijmegen

  Beoordeling: 3.6 van 53.659 reviews

  Welkom bij Barends schilderwerken, Wij zijn een heel uitgebreid schildersbedrijf, wij bieden zoal aan: Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Houtrot reparaties Glas zetten Behangen Voor al deze bovenstaande werkzaamheden kunt u altijd bellen voor een offerte.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Ik dacht een jonge schilder een klus te geven. Begin dit jaar samen naar wat schilderwerk gekeken aan ons huis. We hebben netjes de afspraken naar elkaar bevestigd. Op dat moment was het echter volgens de schilder nog te weersonbestedig, maar als het weer beter werd zou hij ons bellen. En dan begint het contact zoeken, ik heb dit jaar verschillende keren contact gezocht om een afspraak te maken wanneer hij zou beginnen. Meestal was de reactie, ik kijk dit weekend in mijn agenda en dat laat ik het u weten. Niet dus. Steeds weer opnieuw contact gezocht, tot dat hij wilde komen precies in de week dat ik op vakantie was, dat had ik hem n,l. laten weten dat we in die week niet zouden kunnen voor de rest was hij welkom. Hierna nooit meer iets gehoord van de schilder. Mijn ervaring met deze schilder is dus uitermate teleurstellend, ik kan dan ook niet anders dan te waarschuwen.
 • Behangersbedrijf H.Wessel

  Schilder in Nijmegen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65137 reviews

  Specialist voor alle soorten behang. Meer dan 50 jaar ervaring. Ben nu 70 , maar nog steeds actief. Heb alle diploma's op behanggebied en mag mij meester behanger noemen. Dus geen vaag klusbedrijf. M.v.g. Hans Wessel

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Top resultaat, en snelle service!
 • De Behangers

  Schilder in Nijmegen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews

  Ik heb een behangersbedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het plakken van renovlies. Ik ben gespecialiseerd in de volgende onderdelen: - Binnen- en buitenschilderwerk - Verschillende soorten wandafwerking (behangen) Met meer dan 20 jaar ervaring en bijbehorende diploma's, certificaten en keurmerken kan ik u altijd voorzien van een goed advies die voldoet aan de huidige richtlijnen. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op met mij en ik zal u adviseren waar mogelijk zodat u weet wat er gedaan wordt als ik de klus voor u mag maken. Ivm de strakke planning die ik hanteer is het met de datums wie het eerst komt wie het eerst maalt mvg, Pascal.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Fantastisch. Vakwerk voor een eerlijke prijs.
 • Tida Home

  Schilder in Nijmegen

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Binnen en buiten schilderen.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Ik kan Tida Home aan iedereen aanraden. Het contact met eigenaar Ali is prettig. Hij is een vakman, vriendelijk, komt afspraken na en hij zorgt ervoor dat hij de klus netjes en goed afrond. Hij heeft mijn trappen geschilderd en heeft echt heel mooi werk afgeleverd. Toen bleek dat de oude vloerbedekking veel lijfrenten achterliet, heeft hij in een mum van tijd een collega (eveneens vriendelijk en vakman) ingevlogen, zodat de klus geen vertraging had. Ik ben heel blij dat ik voor Tida Home heb gekozen.

Populaire lokale schilders in Nijmegen

Verschillende erkende schilders uit Brabant zijn bij ons aangesloten. Dus wanneer jij op zoek bent naar de perfecte vakman voor jouw schilderopdracht, kunnen wij je helpen? Graag brengen we je in contact met een schilder die het beste bij jou past, zodat jouw schilderklus op hoog niveau wordt uitgevoerd.

Informatie over schilders in Nijmegen

Wil je eens een kleuradvies voor je woning in Oud Zuid of wil je graag een schilder inhuren die de gevel van je woning in Reeshof eens een mooie nieuwe verflaag geeft? Werkspot helpt je bij het vinden van een geschikte professional. Verschillende schilders uit de regio Nijmegen zijn bij ons aangesloten; allemaal vakmannen met liefde voor het vak en kennis van zaken. Dat kan dus alleen maar resulteren in een prachtig resultaat! Des te meer omdat onze schilders voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Daarnaast houden we de schilder reviews goed in het oog, zodat het niveau van de schilders waar we mee werken op peil blijft. Hierdoor zijn de schilderopdrachten die uitgevoerd worden via Werkspot van hoog niveau en kun je binnen korte tijd weer van een keurig geverfd huis genieten. En dat alles in het mooie Nijmegen.

De schilders uit Nijmegen leveren uitstekende kwaliteit

Nijmegen bezit veel monumentale woningen en schitterende monumentale panden. Maar ook wanneer je huis niet op de monumentenlijst staat, is het een goed idee om zo nu en dan je woning op te knappen met een lik verf.Wanneer je je pand of woning goed onderhoud, kun je uiteindelijk veel kosten besparen. Het buitenschilderwerk van een woning in Nijmegen is ongeveer eens in de drie tot vier jaar toe aan een nieuwe verflaag, denk hierbij aan je kozijnen, muren, wanden en deuren. Binnenschilderwerk in Nijmeegse woningen is ongeveer een keer per vijf tot zeven jaar nodig. Weet je niet zeker of je woning alweer toe is aan een lik verf? Schakel dan gewoon even een goede schilder in voor wat advies.

Dit zijn de diensten die onze schilders uit Nijmegen aanbieden

Schilders in Nijmegen kun je inhuren voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en decoratief schilderwerk. En ben je op zoek naar een vakman die je behang netjes en efficiënt verwijderd óf juist aanbrengt? Ook daar kunnen onze schilders je bij helpen.

Je woning via Werkspot laten schilderen?

Nu je een idee hebt van de verschillende schildersbedrijven in Nijmegen, kun je op zoek naar een schilder die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele schilder uit de regio Gelderland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een binnenschilder, buitenschilder, behanger, stukadoor of tegelzetter.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Nijmegen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur