Stukadoor Nijmegen gezocht? Vind een professional uit je regio

Heb je net de sleutel van je nieuwbouwwoning in Lent of Hazenkamp? En wil je een mooie stuclaag op je muren aanbrengen? Dan is het slim om een stukadoor uit Nijmegen in te schakelen. De professional weet precies hoe je zorgt voor een strakke stuclaag in nieuwbouwwoningen waar nog veel vocht in de muren zit. Ook heeft de stukadoor handige tips voor het laten drogen van de stuc zodat je het scheuren van de stuclaag tot een minimum beperkt. Wil je juist de muren van je huidige woning in Goffert, Galgenveld of het stadscentrum laten stucen? Ook dan helpt een stukadoor uit de omgeving Nijmegen je graag verder.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Nijmegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 186 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Nijmegen

 • LionStuc

  Stukadoor in Nijmegen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews

  Het team van LionStuc staat altijd klaar voor u met deskundig advies en echte vakwerk. Door jaren lang ervaring kunnen wij uw opdracht professioneel, vakkundig en naar tevredenheid opleveren. We staan voor duidelijke communicatie. Op die manier weet u wat u van ons kan verwachten en staat u niet voor verassingen. Daar waar mogelijk is komen wij vooraf langs om het opdracht op locatie te bezichtigen. Uw wensen worden besproken en het werk wordt ingemeten. Mocht u dan nog vragen hebben dan zullen we deze graag voor u beantwoorden. Wij denken ook graag met u mee. Vervolgens krijgt u van ons geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte. Neem vandaag nog voor een vrijblijvende offerte contact op met LionStuc. Onze prijzen zijn inclusief; materiaal, voorbereiding en reiskosten. Dus achteraf geen extra kosten. Ook goed om te weten is dat wij lid zijn van NOA-Afbouw garantie. Dit betekent dat wij op al onze diensten 5 jaar garantie bieden. ***Bent u benieuwd naar onze meest actuele projecten? Dan verwijzen wij u graag door naar onze Facebook pagina***

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Binnen 1 dag heeft Dennis samen met zijn team alles kunnen uitvoeren. Ze waren vandaag gestart met 3 man en zijn alle gemaakte afspraken keurig nagekomen. Wij raden Dennis en zijn bedrijf LionStuc iedereen dan ook aan!
 • N&Vbouw

  Stukadoor in Nijmegen

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Bij ons bedrijf bent u aan het juiste adres voor al uw wand- & plafondafwerking. Wij leveren 1e klas vakwerk en gebruiken uitsluitend kwaliteits goedgekeurde producten. Onze prioriteiten - loyaliteit en eerlijkheid aan onze klanten, kwaliteit en precisie in ons werk, klanttevredenheid en het opbouwen van een lange termijn vertrouwen en partnerschap. nieuwbouw en renovatie geen klus te groot en geen klus te klein wij zijn pas tevreden als u het bent! Reageer alstublieft alleen als U serieus klaar bent en zoekt een stukadoor, aangezien elk van Uw verzoek ons geld kost ( via werkspot ).

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  We hebben een prettige ervaring met N&Vbouw gehad. De communicatie verliep goed, op het moment dat we vragen hadden was N&Vbouw altijd in de gelegenheid om een snelle afspraak te maken om langs te komen. Het stucwerk dat geleverd is ziet er strak uit. We zijn erg tevreden.
 • Sham Vlechter

  Stukadoor in Nijmegen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews

  Stucwerk

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Sham, heeft ontzettend mooi werk afgeleverd. Ik kan hem iedereen aanraden. Hij is een echte vakman
 • ReviBouw

  Stukadoor in Nijmegen

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  All-round klusser voor al uw (ver-) bouwwerkzaamheden. Jarenlange ervaring in installatie (gas/elektra/cv), kozijn- en houtbewerking, plaatsen van sanitair en keukens, vloeren en allerlei vormen van afwerking. Ik denk graag met u mee, ben flexibel en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging!

  Laatste review:

  Heel vakkundig en vriendelijk, dank!
 • Beta Bouw

  Stukadoor in Nijmegen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews

  Uw renovatie of klus verzorgd uitgevoerd. Beta Bouw is gespecialiseerd in renovaties en aanleggen van nieuwe badkamers, toiletten en keukens. Mijn naam is Beta Bogdan en ik ben de bedrijfsleider van BETA BOUW. Al meer dan 14 jaar ben ik als vakman werkzaam in de bouwsector. Beta Bouw levert uitstekend werk met garantie, voor een alleszins redelijke prijs. Ik sta voor goede kwaliteit, service en perfectie in uitvoering van de gehele renovatie van uw badkamer, toilet of keuken. Ik verzorg voor u loodgieterswerk, tegelzetten, stucwerk, vloeren leggen, timmerwerk en elektrische installaties. Alle klussen en renovaties worden uitgevoerd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en minimale overlast voor u. De werkomgeving laat ik dagelijks weer schoon achter en na oplevering is de werkruimte ook schoon.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Bogdan is betrouwbaar en hij denkt goed met je mee. We hebben hem gevraagd onze hele nieuwbouwwoning te stucen, muurtjes te plaatsen tbv inbouwkasten, verlaagd plafond met spotjes te realiseren en een voorzetwand te plaatsen. We zijn erg tevreden over het resultaat en alles is volgens afspraak gegaan. Zijn werknemers werken erg netjes en Bogdan heeft ons, een stel met twee linkerhanden, meer dan eens uit de brand geholpen bij andere klusproblemen waar we tegenaan liepen gedurende de periode dat hij hier aan het werk was. Inmiddels zijn we zo’n 4 maanden verder en het stucwerk ziet er nog perfect uit; geen scheurtje te bekennen.
 • Max Klussen en Onderhoud

  Stukadoor in Nijmegen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews

  Wij hebben jaren lang ervaring in bouw. Onze werkzaamheden zijn zo als: Stucwerk, schilderwerk, tegelwerk. Wij zijn heel flexibel met onze klanten en wij letten goed op onze werkkwaliteit.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vanaf eerste contact tot oplevering prima communicatie. Max komt zijn afspraken na en levert naast goed advies ook uitstekend werk, binnen de afgesproken planning.
 • Behangbedrijf Max Schoppema

  Stukadoor in Nijmegen

  Beoordeling: 4.2 van 54.25104 reviews

  Welkom! Mijn naam is Max Schoppema, woonachtig in Beuningen en ben al 40 jaar behanger, (dus geen klusjesman die wel eens behangt ) die door heel Nederland werkt. Neemt u gerust contact met mij op via Werkspot voor een vrijblijvende offerte. Graag tot ziens! Max Schoppema Behangbedrijf Max Schoppema

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Super! Communicatie verliep goed. Bleek meer m2 te zijn dan van te voren door mijzelf berekend. Aan de hand daarvan zou de klus 3,5 duren werd verteld. Binnen 1,5 dag was alles klaar! Erg goede service!
 • MTA Dienstverlening

  Stukadoor in Nijmegen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7590 reviews

  Hallo ik ben Metin van stucadoorsbedrijf MTA Dienstverlening. Ik heb inmiddels 25 jaar ervaring met stucadoorswerkzaamheden. Mijn doel is: Altijd kwalitatief en Altijd op tijd! De behoeften van de klant zijn van het grootste belang in mijn werk. Elk object wordt afgeleverd na een grondige schoonmaakbeurt en uitgebreide kwaliteit controle samen met de klant. Voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u graag enkele voorbeelden bekijken?,dan kunt u de foto’s bekijken in het album. Met vriendelijke groet, Metin

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Wij hadden onverwachts met spoed een stucadoor nodig, en Metin heeft ons boven verwachting goed geholpen. Het bleek uiteindelijk om iets meer stucwerk te gaan dan eerst ingeschat door mijn vriendin, maar dit was geen probleem. Ook heeft hij ons goed geadviseerd wat wel en wat niet gestuct hoefde te worden, wat ons veel kosten heeft bespaard. De prijs voor zijn werkzaamheden is zeer netjes als je ziet welke kwaliteit je ervoor terug krijgt! Hij laat ook na het afronden van de werkzaamheden alles netjes achter. Al met al zijn wij enorm tevreden met Metin, en zullen wij hem zeker bij onze vrienden en familie aanbevelen! Een erg betrouwbare, nette, harde werker!
 • Can Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Nijmegen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

  Ik, Neven Krastev, ben 37 jaar mijn bedrijf CAN Stucadoorsbedrijf Stukadoorwerken opgericht. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Stukadoorsschool voor de volgende werkzaamheden; Glad stukwerk, spachtelputz, pleister werk, spaakspuit werk, latexspuit, en voor alle buiten stuk werk. Aansluitend ben ik vijf jaar in dienst geweest bij een professioneel Stukadoorsbedrijf Sinds twee jaar heb ik met veel plezier mijn eigen Stukadoorsbedrijf . Mijn specialisme is buiten en binenestukwerk. Hierin ga ik secuur te werk, met name de voorbereiding van het stukadoorswerk is essentieel om kwaliteit af te kunnen leveren. En natuurlijk de kwaliteit van de stuk matriaal, daarom werk ik met producten van Knauf en Brander. Wij geven dan ook 7 jaar garantie op het geleverde werk. Natuurlijk ben ik als professionele stukadoor aangesloten bij de Stukadoorsvakvereniging. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Hier is een super goed resultaat achtergelaten. Ik heb in mijn woning de woonkamer, keuken en gang laten stuken. De woning was alles behalve recht, maar dankzij deze topper ziet alles er weer super recht uit. Als je op zoek bent naar een stukadoor die net even een tandje extra bij zet en oog heeft voor kwaliteit afleveren, dan moet je bij hem zijn. Ik kan hem iedereen aanbevelen ! Zo’n glad stukwerk heb ik nog nooit gezien Nogmaals dank voor het top werk ! Goed werk voor een goede prijs 👌
 • Stukadoorsbedrijf Magie

  Stukadoor in Nijmegen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews

  Welkom bij Stukadoorsbedrijf Magie! Wij zijn gespecialiseerd in binnen en buitenwerk. Uw opdracht is in goede handen bij ons. Wij zorgen ervoor dat zowel de communicatie met u als het stuc en schilderwerk erg nauwkeurig wordt uitgevoerd. Heeft u een klus? Dan hoeft u bij ons niet lang te wachten. Wij kunnen op korte termijn aan de slag doordat we met een team van 6 werkkrachten zijn. Op google en telefoonboek kunt u meer reviews over ons werk lezen. Hier kunt u ons ook een vraag stellen. Wist u dat: - we altijd onze afspraken nakomen - de kwaliteit van onze materiaal die we gebruiken op en top is - we veel waarde hechten aan tevredenheid, goede communicatie en professionaliteit - een garantie van 5 jaar geven en mocht er reparatie nodig zijn, we hiervoor kosteloos klaarstaan

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prima bedrijf. Zijn flexibel en komen afspraken na. Prijzen zijn marktconform en kwaliteit is prima. Cayde & Sait bedankt!

Populaire lokale stukadoors in Nijmegen

Stukadoor Nijmegen prijzen

Wil jij een stukadoor uit Nijmegen inschakelen? Dan ben je vast benieuwd naar de prijs die je betaalt per vierkante meter. Gemiddeld kun je uitgaan van een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter voor stucwerk binnen. Hoeveel je precies betaalt, is afhankelijk van een aantal zaken. Zo kan de prijs per stucwerk enorm verschillen. Sierpleister is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan leemstuc of tadelakt. Maar dit is niet het enige dat de prijs beïnvloedt. Ook het totaal aantal vierkante meters en de moeilijkheidsgraad van het stucwerk heeft effect op het bedrag dat jij betaalt aan de stukadoor uit Nijmegen. 

Precies weten hoe de prijs is opgebouwd? Bezoek dan onze pagina met prijzen

Buiten stukadoor Nijmegen

Voor het uitvoeren van stucwerk denk je misschien direct aan het stucen van wanden en plafonds in je woning. Terwijl je een stukadoor uit Nijmegen ook prima kan inschakelen voor je buiten stucwerk. Gemiddeld kost het stucen van je buitenmuren tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter. De exacte prijs die je betaalt per vierkante meter is afhankelijk van het soort ondergrond, het soort stuc, het aantal vierkante meters en eventueel extra opties zoals het verstevigen en isoleren van je muren.  

Buiten kun je kiezen uit drie soorten stucwerk. Wil je dat je zo min mogelijk oneffenheden ziet als het zonlicht op de muur valt? Met stucwerk op basis van pleisterwerk kom je een heel eind. Je kunt vervolgens de muur elke kleur geven die je zelf wilt. Vind je een patroon op je muur juist mooi? Dan kan het stukadoorsbedrijf uit Nijmegen kiezen voor stucwerk met een schuurtechniek. Dit wil eigenlijk niets anders zeggen dan dat de stukadoor na het uitharden van de stuc, met een spons een patroon in de muur schuurt. Tot slot kun je kiezen voor stucwerk op basis van spachtelputz. Deze vorm van stuc is kan tegen alle weersomstandigheden en kan de stukadoor uit Nijmegen direct in de juiste kleur op de muur aanbrengen. 

Wil je meer lezen over de mogelijkheden van buiten stucwerk? Lees dan dit handige artikel.

Stukadoor uit Nijmegen gezocht

Ben je op zoek naar een stukadoor om je muren te stucen in Nijmegen? Plaats dan gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot. Op basis van je aanvraag reageren verschillende stukadoors uit jouw regio met een prijsvoorstel. Weet je niet precies welke stukadoor uit Nijmegen je moet kiezen? Neem dan een kijkje bij de vele reviews op onze website. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de professional werkt en de mate waarin andere huiseigenaren tevreden zijn over het stucwerk. Uiteraard monitoren wij de reviews. Zien wij dat een stukadoor uit Nijmegen meerdere negatieve reviews krijgt? Dan ondernemen wij actie. Wel zo'n prettig idee.

Andere vakmensen in Nijmegen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur