Stukadoor Ede vind je op Werkspot

Als inwoner van Ede, Bennekom, De Klomp, Deelen, Ederveen, Hoenderloo of Lunteren heb je vast wel eens een stukadoor uit Ede nodig. Bijvoorbeeld omdat het stucwerk op de wanden loslaat, je gaat verhuizen naar een andere woning waar de muren toe zijn aan een frisse stuclaag, of omdat je je badkamer gaat renoveren en een nieuwe look wilt. Wat jouw reden ook is: bij een stukadoor uit Ede ben je aan het goede adres. De professional stuct vakkundig jouw wanden en geeft je nog garantie ook. Zo kijk jij voortaan met onbezorgd naar strakke muren en plafonds.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Ede

 • Piramide workforce
  Piramide workforce
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Stukadoor in Ede

  Als Piramide wij voor ons stucwerk. Waar wij gelukkig van worden is het waarmaken van uw dromen door het creëren van de perfect gestucte leefomgeving. Piramide blaast uw gehele huis nieuw leven in en biedt een transformatie van uw woning. Vanuit passie vereeuwigen wij het gevoel dat u in uw ruimtes wilt creëren.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Komt afspraken na. Super mooi eind resultaat. Erg blij mee.
 • StucHolland
  StucHolland
  Beoordeling: 4.6 van 54.6555 reviews
  Stukadoor in Ede

  Dé specialist op het gebied van stuc- en betoncire. Gedreven door kennis, vaardigheid en vakmanschap bent u verzekerd van hoge kwaliteit stuc- en betoncire.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Heel vriendelijke jongen en netjes gewerkt.
 • Alo Stukadoorsbedrijf
  Alo Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Stukadoor in Ede

  Alo Stukadoorsbedrijf in Arnhem Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Klanttevredenheid staat bij ons voorop! Met vriendelijke groeten, Ali Ersoy

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer tevreden met Alo Stukadoorsbedrijf. Ze zijn flexibel, communiceren vriendelijk en denken mee met de verbouwing. Het eindresultaat is ook heel mooi en netjes geworden! Echt vakmanschap.
 • Conrads Stucwerken
  Conrads Stucwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.65122 reviews
  Stukadoor in Ede

  Na 22 jaar bij een stukadoorsbedrijf werkzaam geweest te zijn , ben ik in maart 2008 voor mezelf begonnen.Voor alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden kunt u mij bellen. Mijn gewoonte is om altijd eerst even vooraf te komen kijken om een goed beeld te kunnen vormen van het werk wat te wachten staat. Ik garandeer u : gemaakte afspraken na te komen.,flexibiliteit,eerlijkheid en strak werk!!! Graag tot horens!!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer positieve ervaring met Ab. Hij kon op zeer korte termijn de klus uitvoeren, mooi en strak stucwerk.
 • DM Schildersbedrijf
  DM Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Stukadoor in Ede

  DM de oprichter heeft al meer dan 24 jaar ervaring in onderhoud, renovatie- & behangwerk. Wij leveren prima schilder- & behangwerk, kwalitatief op hoog niveau en uiteraard met garantie. De kwaliteit van het geleverde vakmanschap begint bij ons al bij de werkvoorbereiding. Elk project begint met een inventarisatie van uw eisen en wensen, die vervolgens worden vertaald in een planmatige aanpak en duidelijke afspraken ten aanzien van planning en budget. Kostenbeheersing en een scherpe prijsstelling zijn uiteraard van het grootste belang.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Top werk geleverd! Mohamed heeft de muren op zolder en de gehele eerste verdieping voorzien van renovlies en al het houtwerk geverfd. Denkt mee, pakt de klussen die tussendoor nog langskomen, in overleg, aan. Werkt netjes en snel. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zullen Mohamed zeker nog voor de benedenverdieping benaderen. Nogmaals bedankt voor alles Mohamed!
 • GeMaVe Exclusieve hout & afbouw
  GeMaVe Exclusieve hout & afbouw
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Stukadoor in Ede

  GeMaVe. Exclusieve hout & afbouw Wij zijn een jong en veelzijdig bedrijf, zo zijn wij gespecialiseerd in de particuliere verbouwingen,zo kunt u bij ons terecht voor enkel een schutting of veranda etc. maar ook het totale plaatje van u tuin incl. bestratingen en beplanting kunnen we voor u realiseren,ook voor binnenverbouwingen,uitbouwen,en tegelzetten, staan wij voor u klaar wij horen graag van u. PS. kijk even tussen de foto’s voor voorbeelden van recente klussen.

  Laatste review:
  Carport plaatsen-
  Begin van de opdracht verliep alles voorspoedig. Gerard is bij mij thuis geweest voor een offerte en heeft alles netjes opgeschreven. Week later weer contact gezocht geen gehoor, telefoon op de voicemail kan gebeuren. Paar dagen daarop weer gebeld, weer voicemail. Nou dan de whattsapp maar proberen, bericht gestuurd, antwoordt lig op bed met een luchtweginfectie, hij stuurde ik neem contact met je op. Tot op heden moet hij nog steeds contact opnemen via de telefoon,mail,whattsapp nergens reageert hij op. Zonde dat je je klanten zo in de steek laat met een klus voor een overkapping / dubbele poort met schutting deur. Voor mij geen GeMaVe meer!!!!!!
 • M. Jeremicz
  M. Jeremicz
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Ede

  Hallo, ik ben Martin. Ik kom uit Polen, maar woon permanent in Nederland. Communicatie in het Nederlands is voor mij geen probleem. Sinds 2016 heb ik mijn eigen eenmanszaak. Ik houd me bezig met de afwerking van nieuwe appartamenten en de renovatie van oude huizen. Als u meer details wilt weten, neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet M.Jeremicz.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Martin was precies de vakman die ik zocht: hij denkt goed mee, komt met verschillende oplossingen en houdt zich aan zijn afspraken. En het belangrijkste: hij levert vakwerk af! Hij heeft het juiste gereedschap, is heel nauwkeurig en werkt netjes. Daarnaast prettig in de communicatie en een harde werker. Bedankt Martin!
 • Onderdelinden Bouw & Stucwerk
  Onderdelinden Bouw & Stucwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stukadoor in Ede

  Voornamelijk aanwezig in de regio van scherpenzeel en omstreke. Doet stukadoors werk. Harde werker, met oog voor precisie.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Communicatie verliep uiterst prettig, de prijs is zeer redelijk, het geleverde werk is prima, alles wordt zeer goed afedekt en ook netjes opgerumd!
 • Klussenbedrijf berkum

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Ede

  Klussenbedrijf Berkum schilderwerken & onderhoud is een opgericht familie bedrijf met het juiste advies voor al uw schilderwerkzaamheden als het gaat om binnen schilderwerk, buiten schilderwerk, wandafwerking, stuc werkzaamheden of restauraties. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!   Van oudsher zit schilderen in de familie maar nu nog uitgebreider. Wij bestaan uit een deskundig team die door de jaren heen de opgedane kennis en expertise heeft. Klussenbedrijf Berkum schilderwerken & onderhoud maakt het mogelijk als het nou gaat om interieur of exterieur schilderwerk van een woning of bedrijfspand om het opnieuw te laten schitteren. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten o.a. Sigma, Sikkens en Wijzenol om de garantie te kunnen waarborgen. Daarnaast helpen we u graag met de juiste kleur keuzen. KVK-nummer: 90395492

 • Veen en Daal Dienstverlening
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Stukadoor in Ede

  Veen en Daal Dienstverlening is vooral werkzaam in de provincie Gelderland maar ook daar buiten. Wij zijn een flexibel bedrijf wat in samenspraak tot de juiste oplossing en resultaat komt. Werkzaamheden variëren van klussen in en rond het huis (ook voor uw tuin), schoonmaak en schilderdiensten. Neem vrijblijvend met ons contact als u vragen of interesse heeft. Vriendelijke groet, Michael Veenendaal

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Michael was snel beschikbaar, heeft goed meegedacht over de uitvoering en advies gegeven. Voor de afgesproken prijs heeft hij meer/beter werk verricht dan ik verwacht had. Houtwerk schoongemaakt, ramen gelapt boven en beneden, mos van de dakpannen gehaald en de dakgoot schoongemaakt. Top!

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Ede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 351 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Ede

Prijs stukadoor Ede

Voor je een stukadoorsbedrijf uit Ede vraagt voor jouw klus, ben je vast nieuwsgierig naar de prijs. Voor binnen stucwerk kun je uitgaan van een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Schakel jij een stukadoor uit Ede in voor buiten stucwerk? Dan betaal je vaak iets meer. Gemiddeld rekent de professional dan een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Zoals je kunt zien, zit er best een verschil in de vierkante meter prijs voor stucwerk. Dit prijsverschil komt door verschillende factoren. Zo is het bepalend wat voor soort woning jij hebt. Heb jij een prachtig monumentaal pand in Otterlo? Dan begrijp je vast dat je voor dergelijke, historische gebouwen vaak iets meer betaalt per vierkante meter. Dit komt bijvoorbeeld door de vele hoekjes en nisjes in de woning, maar ook de staat van de muren. De stukadoor uit Ede is vaak langer bezig om de wanden stuc-klaar te maken. Heb jij een nieuwbouwwoning in de Veluwse Proeftuin gekocht? Dan kan de professional stucen op rechte wanden en plafonds en dit komt de snelheid van de klus ten goede. Dit zie je dan ook terug in de totaalprijs.

Soorten stuc

Naast het soort woning, en dan met name het soort wanden, speelt ook het soort stuc een bepalende rol. Spackspuitwerk is nu eenmaal een stuk goedkoper dan luxere varianten stuc zoals tadelakt, leemstuc en beton ciré. Op onze website vind je meer informatie over de verschillende soorten stucwerk.

Zzp'er of stukadoorsbedrijf Ede

Verder kan het voor de prijs uitmaken of je een zzp'er of bedrijf inschakelt. Een zzp'er rekent vaker een iets lager tarief dan een stukadoorsbedrijf. Schakel jij een zzp stukadoor uit Ede in? Dan kan je klus vertraging oplopen omdat de zzp'er geen tijd blijkt te hebben of uitvalt door ziekte. Bij een stukadoorsbedrijf is dit risico veel kleiner en kun je vaak ook direct andere professionals inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan een schilder of behanger.

Stukadoor Ede gezocht?

Wil jij een echte professional inschakelen voor jouw klus? Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met stukadoors uit Ede door het plaatsen van jouw klus. Voor een prijsvoorstel op maat is het verstandig om je klus goed te omschrijven. Benoem bijvoorbeeld het aantal vierkante meters, het soort huis waar je in woont, de staat van de muren en welk materiaal momenteel op de muren of plafonds zit. Om de stukadoor uit Ede echt een goed beeld te geven van de situatie voeg je foto's toe.

Hebben er verschillende vakmensen gereageerd op jouw klus? Dan is het tijd om een keuze te maken. Om je keuze eenvoudiger te maken, vind je op Werkspot bij elke stukadoor uit Ede reviews van eerdere klanten. Zo krijg jij alvast een eerste indruk van de manier waarop de stukadoor werkt. Uiteraard monitoren wij de reviews. Zien we dat een stukadoor uit Ede veel negatieve reviews ontvangt? Dan ondernemen wij actie.

Andere vakmensen in Ede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt