Vind hoveniers in Ede

Op zoek naar hoveniers in Ede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Ede

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.4 van 54.45160 reviews
  Hovenier in Ede

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Mijn tuin is nog niet klaar want Roel is in het ziekenhuis terecht gekomen.Zijn werk is prima alleen nog niet klaar
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45143 reviews
  Hovenier in Ede

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en komt zijn belofte na ook het geleverde werk is meer dan goed👍👍 Andre.
 • Does Bomenservice
  Beoordeling: 5 van 55559 reviews
  Hovenier in Ede

  Heeft u een boom of bomen die gekapt of gesnoeid moeten worden dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn al 10 jaar actief in de boomverzorging en kunnen dit aanbieden voor een mooie prijs. We werken met hoogwerkers maar kunnen als daar geen ruimte voor is u boom ook klimmend op een professionele wijze snoeien/verwijderen. Eventuele afvoer van stamhout en/of takken kan ook geregeld worden. Ook voor het verwijderen van de boomstronken kunt u bij ons terecht. Ons werkgebied is binnen een straal van 60 km vanaf Ede. Wilt u informatie over het verwijderen van een boom of de kosten hiervan, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goede afspraken, snel, vriendelijk, secure uitvoering
 • Vallei Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Ede

  Totaalonderhoud van vastgoed en tuin. Ben je op zoek naar een Schilder, Hovenier, Vloerspecialist, Stratenmaker of Sloopbedrijf? Dan kun je in Ede bij Vallei Dienstverlening terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vloer verwijderen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Vincent is echt een topper! Hij heeft ontzettend hard gewerkt met goed resultaat. Niet alleen de tapijtlijm verwijderd maar ook de hele tegelvloer beneden. De klus viel wat tegen door vloeren die vaster zaten dan gedacht, maar hij heeft de klus afgemaakt en zelf 2 x teruggekomen. Absolute aanrader. Man van zijn woord! Ik weet wie ik een volgende keer weer bel.
 • Modder schoenen
  Modder schoenen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Ede

  Op zoek naar hulp bij het maken van een tuinontwerp of naar iemand die het onderhoud van jouw tuin uit handen kan nemen? Neem contact met ons op of lees hier eerst even verder. Tuinontwerp Bij Modderschoenen kan je terecht voor een persoonlijk tuinontwerp. Wij nemen de tijd voor het doornemen van jouw wensen zodat we samen de perfecte tuin kunnen ontwerpen. Een tuin waar je jaren van kunt genieten. Of het nou om een grote of een kleine tuin gaat, er is altijd genoeg ruimte om er een mooie, fijne plek van te maken. Wij ontwerpen en realiseren ook moestuinen of eetbare tuinen. En we hebben ons onder andere gespecialiseerd in natuurinclusieve tuinen met groen dat de lokale fauna zoals bijen, vlinders, vogels en andere dieren ondersteunt. Wij laten altijd graag zien dat een groene tuin met ruimte voor natuur zelfs mogelijk is als je een onderhoudsarme tuin wenst. Tuinrenovatie & beplanting Is de indeling van jouw tuin helemaal naar wens, maar is de beplanting verouderd of nog niet aanwezig? Dan maken we graag samen met jou een plan voor het aanleggen van nieuwe beplanting. Ook het aanplanten zelf kan je aan ons uitbesteden als je dat wil. Tuinonderhoud Natuurlijk verzorgen wij ook het terugkomende tuinonderhoud zoals heggen en struiken snoeien, onderhoud aan vaste planten, aanplant en het opfrissen van oudere of verwaarloosde borders. Laat ons weten wat er moet gebeuren dan bespreken wij snel de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zoë kwam, ondanks de regen, netjes op tijd. Ze begon na een kop koffie meteen aan de klus en heeft de hele dag hard gewerkt. Het werk was niet helemaal af, omdat de klus ook behoorlijk omvangrijk was. Daar komt ze binnenkort nog voor terug. Zoë is een bijzonder aardige, hard werkende vrouw, heeft verstand van zaken en ik kan haar van harte aanbevelen. Jan de Haan
 • Klus- en Onderhoudsbedrijf Tonvano
  Klus- en Onderhoudsbedrijf Tonvano
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Ede

  Tonvano klusbedrijf is een allround klus- en onderhoudsbedrijf voor diverse klussen aan huis en tuin. Met een technische opleiding als achtergrond en ruime ervaring in interieurbouw kan Tonvano op vele vlakken invulling geven aan uw wensen. Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijn contact met Ton gehad en vakkundig werk heeft hij geleverd. Bij een kleine tegenvaller denkt hij mee over een oplossing. Erg behulpzaam. Volgende keer als we weer een soortgelijke klus hebben, huren we hem zeker weer in.
 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Hovenier in Ede

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle communicatie en heel goed geholpen. Denkt extra mee en komt afspraken na. Bedankt Harry!
 • Mastenbroek Tuininrichting & Infra
  Mastenbroek Tuininrichting & Infra
  Beoordeling: 4.5 van 54.55110 reviews
  Hovenier in Ede

  Mastenbroek Tuininrichting & Infra heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  In het voortraject werd goed meegedacht over onze wensen. Uiteindelijk gaf dit de doorslag voor de keuze en daar hebben wij geen spijt van gehad. Serieus, accuraat en netjes zijn kernwaarden die wij graag noemen. Wij zijn erg blij met het resultaat van onze klus en daarmee ook met Mastenbroek.
 • Nathan's Boomzorg
  Nathan's Boomzorg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Hovenier in Ede

  Hi, mijn naam is Nathan van Kleeff. Mijn bedrijf heet Nathan's Boomzorg en is een eenmansbedrijf. Ik ben gespecialiseerd in bomen snoeien, veilig maken of verweideren. Ik beschik o.a. over een snipperraar, stobbenfrees, motorzagen en klimspullen. Gespecialiseerd in klimwerk dus krijgt u ook geen zware machines in uw tuin wanneer het zonder kan. Ik ben gecertificeerd ETW-er (Europeanen Tree Worker) Voor foto's kijk op instagram: @nathansboomzorg

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Nathan kwam netjes zijn afspraken na. Geen verassingen en keurig de boom weggehaald. Onze boom was nogal hoog, ongeveer 18 meter. Nathan draaide er zijn arm niet voor om.
 • Chef Chauffeur Enzo
  Chef Chauffeur Enzo
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Ede

  Chef - Hovenier - Chauffeur - Tuinman - Schilder - Enzo kan je helpen met tuinonderhoud, tuinaanleg en schilderwerk in Bennekom en omgeving. Eenmalig of periodiek. We bespreken je wensen en maken een plan met bijpassende offerte op maat. Je kan ons o.a. benaderen voor de volgende werkzaamheden: - Snoeien of verwijderen struiken, heggen en/of bomen - Gras leggen, zaaien of maaien - Sedum daken aanleggen - Tuinirrigatie - Schuttingen of vlonders plaatsen, repareren of onderhouden - Grond afgraven en of egaliseren - Bestrating verwijderen en afvoeren - Schilderwerk, zowel binnen als buiten Neem contact op met Jaap van Chef Hovenier Chauffeur Tuinman Enzo. We kunnen op korte termijn een afspraak maken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Jaap is deskundig denkt mee. Leuke kerel. Betrouwbaar. En breed inzetbaar.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Ede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 729 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Ede

Andere vakmensen in Ede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt