Vind ontwerpers in Ede

Op zoek naar ontwerpers in Ede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Ede

 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Ontwerper in Ede

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Een hele fijne samenwerking met Designed by Lans. Veel juridische kennis en een snelle service. We hebben de vergunningsaanvraag uit handen gegeven en dat is naast de bouwtekeningen ook echt een aanrader!
 • Thijm design & interieur
  Thijm design & interieur
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Ontwerper in Ede

  Specialist in interieurbouw & veranda’s mbt woninginrichting tot kantoren sinds 2004. We zijn een klein bedrijf die nauw samenwerkt met andere aannemers waardoor jouw project tot in de puntjes word gerealiseerd. Ons kenmerk is de hoogste kwaliteit en flexibiliteit door de persoonlijke communicatie te kunnen leveren wat je maar kan bedenken.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Netjes en volgens afspraak
 • Fullve design
  Fullve design
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Ede

  Als specialist in 3D ontwerpen en interieuradvies ben ik jouw betrouwbare partner voor gedetailleerde styling, kleuradvies, maatwerk interieurontwerpen en complete 2D + 3D visualisaties. Mijn expertise strekt zich uit tot zowel interieur als exterieur ontwerpen. Dankzij mijn samenwerkingen in de interieur- en tuinbranche, kan ik efficiënt schakelen en je van A tot Z ontzorgen. Of je nu op zoek bent naar een innovatief interieurontwerp of een verfrissend exterieurconcept, ik begeleid je van concept tot realisatie, inclusief het opvragen van offertes en de uitvoering met mijn deskundige partners.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Fulve design immediately caught our attention, so we decided to work with them on our cinewall design, and we're truly happy with the results. From the first contact, Ilse was speedy in her responses, helped us with all the questions and created the design that met all our needs. Highly recommended! :)
 • Goudbouw
  Goudbouw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Ede

  Goudbouw is opgericht begin 2022 Veel ervaring op verschillende vlakken binnen de bouw Juist de uitdagende klussen die de meeste mensen uit de weg gaan, vind ik leuk om te doen U kunt bij ons terecht voor: Plaatsen van nieuwe keuken of renovatie aan uw bestaande keuken Nieuwbouw of renovatie van de badkamer Wij bouwen of renoveren ook veranda's of een schuur Maar we doen ook dakkapellen plaatsen en evt. kap constructie aanpassen Wij leveren kwaliteit komen de afspraken na en gaan voor een tevreden klant.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Fijne communicatie; Marko denkt goed mee over de klus en reageert snel en netjes. De klus zelf heeft hij ook perfect uitgevoerd! Wij zijn enorm tevreden en raden hem aan.
 • Max Magic Touch
  Max Magic Touch
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Ede

  Bij Max Magic Touch hebben we een team van zeer bekwame technische experts die zich inzetten voor het leveren van geavanceerde Smart Technology-oplossingen. We zijn trots op onze professionele en intelligente hightechoplossingen die perfect aansluiten bij de diverse behoeften van onze klanten. Uw partner in oplossingen. @maxmagictouch

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Max Magic Touch heeft naar volle tevredenheid in 1 dag mijn keuken gerenoveerd. Sympathieke man die zich aan de afspraken houdt en op tijd komt. Levert keurig werk. Ik ga hem vaker vragen.
 • BARN Bouwadvies
  BARN Bouwadvies
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Ontwerper in Ede

  BARN Bouwadvies wil graag de verbindende factor zijn tussen opdrachtgever en uitvoerende partij. Naast tekenwerk kunnen wij ook helpen met de aannemersselectie, offerte afhandelingen, vergunningsaanvraag, etc. Van bouwkundig tekenaar tot projectleider, alle verschillende beroepen heb ik gehad. Ik heb een breed scala aan werkzaamheden die ik kan uitvoeren. Bedrijfsmotto: Samen worden we de bouw de baas

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hij kwam langs voor inmeten, zou een offerte opstellen en binnen een bepaalde termijn uitvoeren. Vervolgens niks meer gehoord, ook niet na herhaaldelijk op verschillende manieren contact proberen te krijgen.
 • Jan Klerken totaalbouw
  Jan Klerken totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Ede

  Wij helpen u graag met al uw bouw- en verbouw projecten. We houden ons voornamelijk bezig met timmerwerkzaamheden en het betegelen van badkamer/wc's. met vriendelijke groet, Jan Klerken

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Snelle communicatie, houdt zich aan de tijden/afspraken en een mooi resultaat
 • Futurious Building
  Futurious Building
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Ede

  FUTURIOUSBUILDING is een professioneel bedrijf met een klantvriendelijke manier van dienstverlening, maar wel met de techniek en ontwikkelingen van hedendaags. Wij verbouwen met normale standaard materialen, maar zijn vooral gespecialiseerd in duurzame, onderhoudsvriendelijk en milieuvriendelijk materialen. FUTURIOUS BUILDING heeft een team met alle expertise in huis, zoals elektricien, installateur, loodgieter, schilder, stukadoor, metselaar, tegelzetter, betonboorder en timmerman. Daarom kunt u voor alle klussen en verbouwingen, zoals uitbouwen, dakkapellen, verandas, badkamers, keukens, vloeren, etc bij ons terecht en kunnen wij zelf met ons team uw klus uitvoeren. Maar dat is nog niet alles, wij verbouwen ook horecabedrijven, zoals bars, restaurants, discotheken, winkels etc. U heeft 1 aanspreekpunt die ook dagelijks het team aanstuurt op locatie voor een goede verbouwingsproces. Doordat wij alle expertise in ons team hebben, bouwen wij zelf ook duurzame woningen, die onderhoudsvriendelijke en nog milieuvriendelijke zijn. Dus mocht u een onderhoudsklus of verbouwing hebben en u kunt niet snel een vakman vinden dan kunt u altijd infoapestaartjeFUTURIOUS BUILDINGpuntcom contacten. We kunnen snel offertes opmaken en de klussen uitvoeren. Wij hebben geen enorme wachttijden. Wat houdt ons klantvriendelijke manier van werken in: -Beloven is doen= AFSPAAK is AFSPRAAK -Calamiteiten kunnen we heel snel verhelpen. -Een persoonlijke menselijke benadering, dus rechtstreeks contact met vaste aanspreekpunt van het team -Zorgzaamheid en nazorg is onze kracht, na oplevering kunt u altijd bij ons terecht -Luisteren naar de wensen van de klanten en zoveel mogelijk te realiseren -Is een wens niet mogelijk dan oplossend en adviseren om op een andere manier te doen -Opleverdatum komen we overeen en is het hoogste prioriteit deze te realiseren -Alle expertise hebben wij in ons team waardoor wij lage prijzen hebben en flexibel zijn. -We klussen voor particulieren als voor bedrijven Neem contact met ons op en wij zullen vervolgens een afspraak maken om langs te komen en u een offerte aanbieden

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Erg tevreden over het resultaat. Mooi strak afgewerkt. Goede communicatie en afspraken.
 • RUUB designs

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Ede

  RUUB designs kan je helpen met je Timmerman, Ontwerper klus in Ede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met RUUB designs om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Mijn Staal Constructie B.V.
  Mijn Staal Constructie B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Ontwerper in Ede

  Mijn staal Constructie B.V heeft als specialisatie sloop en staalconstructiewerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze gecertificeerde constructeurs dragen zorg voor een erkend constructierapport die wij in de meeste gevallen kunnen aanleveren binnen 48 uur. Onze sloop en constructieteams beschikken allemaal over de juiste expertise en papieren om ook gecompliceerd werk te kunnen uitvoeren. Niks is voor ons onmogelijk. Wij staan voor snelle/vriendelijke communicatie. Ook maken wij altijd duidelijke afspraken zodat de klant achteraf nooit voor verassingen komt te staan en streven iedere klus weer naar een perfect eindresultaat. Naast onze eigen expertise hebben wij een uitgebreid netwerk op het gebeid van afwerking zodat er gelijk doorgepakt kan worden in al uw overige bouwwerkzaamheden. Graag maken wij voor uw een vrijblijvende offerte. Tot snel. Team Mijn Staal Constructie B.V

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Heel fijn bedrijf en er wordt heel goed naar de klant geluisterd en mee gedacht. Complimenten aan Chander!! Ik beveel iedereen aan om met dit bedrijf zaken te doen.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Ede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 65 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Ede

Andere vakmensen in Ede

Vind vakmensen bij jou in de buurt