Vind ontwerpers in Wageningen

Op zoek naar ontwerpers in Wageningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Wageningen

 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Ontwerper in Wageningen

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Een hele fijne samenwerking met Designed by Lans. Veel juridische kennis en een snelle service. We hebben de vergunningsaanvraag uit handen gegeven en dat is naast de bouwtekeningen ook echt een aanrader!
 • AS Constructiebureau
  AS Constructiebureau
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Ontwerper in Wageningen

  Jij hebt een idee of een wens om iets te laten uitwerken en construeren, wij kunnen dit voor jou uitwerken. Een goede constructie bespaart jou kosten. Ons doel als constructeur is om ervoor te zorgen dat jij een hoge kwaliteit berekening krijgt met daarin zo min mogelijk materiaalkosten terwijl de aannemer dit wel op een goede manier kan uitvoeren. Dankzij de investering in een goede constructieberekening ben je er dus zeker van dat de totale kosten voor jouw constructie lager zullen uitvallen. Daarom, het laten maken van een ontwerp en constructieberekening moet eenvoudig en snel zijn, zodat jij snel aan de slag kan met jouw droomhuis. Wij zijn van mening dat informatie over verbouwen of het maken van een constructieberekening voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn, vandaar delen wij al onze kennis in de blogs en de kennisbank om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw bouwplan. Bekijk de website van AS constructiebureau voor meer informatie.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  De berekening is relatief snel uitgevoerd, maar de uitleg en ondersteuning was vooral goed. Op alle vragen is uitstekend antwoord gegeven en uitleg en omrekening van het rapport naar de praktische implicaties daarvan was waar ik vooral naar zocht. Daar heeft Amir zich meer dan bewezen.
 • Max Magic Touch
  Max Magic Touch
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Wageningen

  Bij Max Magic Touch hebben we een team van zeer bekwame technische experts die zich inzetten voor het leveren van geavanceerde Smart Technology-oplossingen. We zijn trots op onze professionele en intelligente hightechoplossingen die perfect aansluiten bij de diverse behoeften van onze klanten. Uw partner in oplossingen. @maxmagictouch

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Max Magic Touch heeft naar volle tevredenheid in 1 dag mijn keuken gerenoveerd. Sympathieke man die zich aan de afspraken houdt en op tijd komt. Levert keurig werk. Ik ga hem vaker vragen.
 • Thijm design & interieur
  Thijm design & interieur
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Ontwerper in Wageningen

  Specialist in interieurbouw & veranda’s mbt woninginrichting tot kantoren sinds 2004. We zijn een klein bedrijf die nauw samenwerkt met andere aannemers waardoor jouw project tot in de puntjes word gerealiseerd. Ons kenmerk is de hoogste kwaliteit en flexibiliteit door de persoonlijke communicatie te kunnen leveren wat je maar kan bedenken.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Netjes en volgens afspraak
 • Jan Klerken totaalbouw
  Jan Klerken totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Wageningen

  Wij helpen u graag met al uw bouw- en verbouw projecten. We houden ons voornamelijk bezig met timmerwerkzaamheden en het betegelen van badkamer/wc's. met vriendelijke groet, Jan Klerken

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Snelle communicatie, houdt zich aan de tijden/afspraken en een mooi resultaat
 • Goudbouw
  Goudbouw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Wageningen

  Goudbouw is opgericht begin 2022 Veel ervaring op verschillende vlakken binnen de bouw Juist de uitdagende klussen die de meeste mensen uit de weg gaan, vind ik leuk om te doen U kunt bij ons terecht voor: Plaatsen van nieuwe keuken of renovatie aan uw bestaande keuken Nieuwbouw of renovatie van de badkamer Wij bouwen of renoveren ook veranda's of een schuur Maar we doen ook dakkapellen plaatsen en evt. kap constructie aanpassen Wij leveren kwaliteit komen de afspraken na en gaan voor een tevreden klant.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Fijne communicatie; Marko denkt goed mee over de klus en reageert snel en netjes. De klus zelf heeft hij ook perfect uitgevoerd! Wij zijn enorm tevreden en raden hem aan.
 • D.J.R. Allround Bouw
  D.J.R. Allround Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Wageningen

  D.J.R. Allround Bouw is een nieuw vers bedrijf met meer de 25 jaar ervaring. Ik ben in 1998 begonnen met de opleiding in de bouw en heb bij verschillende aannemers en bouwbedrijven gewerkt. Ons werkgebied is 25 km rondom Wageningen waar het bedrijf ook is gevestigd. Wij doen alles wat met bouwen te maken heeft. Verbouwing,renovaties,grote maar ook kleine klussen rondom uw woning. Wij beschikken over het nodige verzekeringen zodat wij en ook u gerust uw klussen uit handen kan geven.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Deskundige vakman die inderdaad allround is. Communiceert duidelijk en houdt adequaat overzicht over het geheel. Prettig in de omgang.
 • Biodiversitatis

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wageningen

  Biodiversitatis is uw bedrijf voor een strakke, kleurrijke en biodiverse tuin. Van onderhoud tot een tuinplan, u kunt bij ons terrecht. Ons doel is het ontwikkelen en verbeteren van natuur en biodiversiteit. De kwaliteit van ons werk staat hierbij voorop. Of dit het onderhouden van uw tuin, het schrijven van een agrarisch natuurbeheerplan of de aanleg van landschapselementen betekend; Wij voeren uw werkzaamheden op een ecologisch verantwoorde wijze, efficiënt en met een goede basis van (vak) kennis uit. Wij richten ons voornamelijk op onderhoud en geven daarnaast advies, helpen bij de aanleg van uw tuin en wij kunnen een ecologisch tuinplan voor u opstellen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld: het verwijderen van onkruid, betegeling en bestrating onkruid vrij maken, het snoeien van uw struiken en bomen, het aanleggen van een ecologische tuin, beplantingsadvies en -plannen op maat,het plaatsen van nestkasten, het verwijderen van kweekgras, het maaien van uw gazon, het bijsnoeien van uw haag of het weghalen van oude struiken. Bent u niet zeker of uw werkzaamheden hierin passen? Neem dan gerust contact op zodat we samen naar uw situatie kunnen kijken. Wij werken met een jong- dynamisch team en zijn daardoor extreem flexibel. Wij geven om biodiversiteit, zo gebruiken wij geen gif maar zorgen wij wel dat al uw onkruid keurig en snel uit uw tuin wordt verwijderd. We geven advies en verzorgen ook de aanplant van plantensoorten die onkruid onderdrukken. Ook kunnen wij bijvoorbeeld vlechtheggen realiseren, een oude techniek waarbij een meidoornhaag wordt ingevlochten en zo een prachtig geheel vormt. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, zo werken wij met het beste gereedschap en stemmen ons werk precies af op uw wensen. En daarnaast; dit alles ook nog voor een concurrerende prijs. Wij laten u graag weten wat u van ons kunt verwachten, niet alleen wat betreft de werkzaamheden maar ook welke kosten hieraan verbonden zijn. Arbeidkosten per uur per persoon: €27,50 Reiskosten per km vanuit Roghorst 201 (retour): 0,30 Eenmalige externe servicekosten Werkspot: €10,00

 • Allround Heiwegen

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wageningen

  Klus bedrijf die van alles iets moois kan maken laat ons jou verassen.

 • Langius Tegelwerken
  Langius Tegelwerken

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wageningen

  Langius Tegelwerken is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Wageningen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Keuken plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Wageningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 78 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Wageningen

Andere vakmensen in Wageningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt