Vind ontwerpers in Opheusden

Op zoek naar ontwerpers in Opheusden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Opheusden

 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Ontwerper in Opheusden

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Top!
 • Fullve design
  Fullve design
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Opheusden

  Als specialist in 3D ontwerpen en interieuradvies ben ik jouw betrouwbare partner voor gedetailleerde styling, kleuradvies, maatwerk interieurontwerpen en complete 2D + 3D visualisaties. Mijn expertise strekt zich uit tot zowel interieur als exterieur ontwerpen. Dankzij mijn samenwerkingen in de interieur- en tuinbranche, kan ik efficiënt schakelen en je van A tot Z ontzorgen. Of je nu op zoek bent naar een innovatief interieurontwerp of een verfrissend exterieurconcept, ik begeleid je van concept tot realisatie, inclusief het opvragen van offertes en de uitvoering met mijn deskundige partners.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Fulve design immediately caught our attention, so we decided to work with them on our cinewall design, and we're truly happy with the results. From the first contact, Ilse was speedy in her responses, helped us with all the questions and created the design that met all our needs. Highly recommended! :)
 • Stijl & Passie

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Opheusden

  welkom bij Stijl & Passie, ik ben Esther Verwoert eigenaar van Stijl & Passie, ik hou me onder andere bezig met stijl werkzaamheden en doe heel veel verschillende opdrachten. Voor meer informatie, kunt u met ons contact opnemen via werkspot.

 • Xulinos

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Opheusden

  Ambachtelijke meubelmakerij, gespecialiseerd in massief houten meubelen, meubels op maat en keukens.

 • Westeneng Architectuur

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Opheusden

  Westeneng Architectuur staat bekend om creativiteit en vakmanschap, zowel bij een kleinschalige verbouwing of een volledig woonhuis. Westeneng Architectuur combineert de woonwensen, de bouwkundige regelgeving en de potenties van de plek tot een ruimtelijk geheel in een modern, eigentijds ontwerp. Wij denken mee met de opdrachtgever en smeden samen met de klant architectonische dromen tot realiteit.

 • BARN Bouwadvies
  BARN Bouwadvies
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Ontwerper in Opheusden

  BARN Bouwadvies wil graag de verbindende factor zijn tussen opdrachtgever en uitvoerende partij. Naast tekenwerk kunnen wij ook helpen met de aannemersselectie, offerte afhandelingen, vergunningsaanvraag, etc. Van bouwkundig tekenaar tot projectleider, alle verschillende beroepen heb ik gehad. Ik heb een breed scala aan werkzaamheden die ik kan uitvoeren. Bedrijfsmotto: Samen worden we de bouw de baas

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hij kwam langs voor inmeten, zou een offerte opstellen en binnen een bepaalde termijn uitvoeren. Vervolgens niks meer gehoord, ook niet na herhaaldelijk op verschillende manieren contact proberen te krijgen.
 • De Houtschuur
  De Houtschuur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Opheusden

  Bij De Houtschuur staan oplossingen centraal. De inrichting van uw werk- en leefomgeving is belangrijk. Meubels moeten niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch in gebruik en passend bij de ruimte. De Houtschuur ontwerpt en maakt meubels die voldoen aan uw verwachtingen en eisen, juist ook wanneer die niet standaard zijn. Tevens maken en plaatsen wij ook keukens.

 • Personal Organ
  Personal Organ
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Ontwerper in Opheusden

  Personal Organ is een eenmansbedrijf. Ik ben een interieurbouwer van origine. Ondertussen heb ik 10 jaar ervaring. Ervaring die bestaat uit veel precies werk zoals in de jachtinterieurbouw, kantoormeubels, particuliere meubels. Momenteel ben ik vaak bezig met het vervaardigen van orgels. Waarbij ik vrijwel elk onderdeel zelf verzorg. Dat begint bij het contact met de klant om erachter te komen wat de wensen zijn. Dan maak ik de tekening die ik ook altijd als 3d tekening/foto laat zien zodat je precies weet hoe het product eruit komt te zien. Ook op het gebied van elektronica, printplaten en audio maak ik een grote ontwikkeling door omdat ik voor mijn klant en mijn product het allerbeste wil. Verder heb ik ervaring in schildersklussen. Daarbij gebruik ik verf van hoogwaardige kwaliteit. Ik ben erg flexibel in het indelen van mijn tijd en klussen. Waardoor ik u vaak op korte termijn van dienst kan zijn. Kortom, bent u op zoek naar vakmanschap op het gebied van; - tekenen - timmerklussen - schilderen - audio dan bent u bij Maarten de Jong van Personal Organ aan het juiste adres!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Prima vakman die hard en secuur werkt.
 • Praktische Tuinen
  Praktische Tuinen

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Opheusden

  Praktische Tuinen is een ontwerpbureau van Lissy Hurkmans. Gestart in 2005, na afronden van 2 jarige tuinontwerp-hoveniersopleiding. Gespecialiseerd in creatieve en prijsbewuste ontwerpen in kleine en grotere tuinen en hergebruik van materialen/planten. Samen wensen en ideeen bespreken levert maatwerk. Een tuinontwerp moet na 10 jaar nog steeds mooi zijn. Daarvoor is kennis van plantengroei en materialen cruciaal. Een tuinontwerp start vaak met enkele schetsen, tuinsferen. Daarna volgt uiteindelijke ontwerp, beplantingsplan, bestellijst en eventueel constructietekeningen. Voorafgaande hieraan maak ik graag eerst kennis. U moet mij vertrouwen en ik wil graag weten wat uw ideeen en wensen zijn.

 • Studio PATH
  Studio PATH

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Opheusden

  Studio PATH kan werk uit jouw handen nemen, zorg dragen voor bepaalde processen en inhoudelijke kennis over architectuur toepassen. Schakel ons in voor uw nieuwbouw- of verbouwplannen. wij vertalen jou wensen in een ontwerp en vergunningen. Fase: Oriënterend gesprek Bij de verbouwing of nieuwbouw van een woonhuis komt veel kijken. Dat begrijpen wij en daar begeleiden wij u graag in. De eerste stap bestaat daarom uit een oriënterend gesprek. Hier geeft u uw wensen aan, bijvoorbeeld aan de hand van een omschrijving of referentiebeelden. Studio PATH legt in dit gesprek uit wat u kunt verwachten, welke stappen er zijn om tot de bouw te komen en welke kosten u kunt verwachten. Tijdens het oriënterend gesprek krijgt u een goed beeld van het verloop van het proces en profiteert u van de ruime ervaring van de architect, die u anders niet zou hebben. Ontwerp In de ontwerpfase vertaalt Studio PATH uw wensen in een ruimtelijk ontwerp en past het ontwerp zorgvuldig in de omgeving. Hierbij wordt gekeken naar de bebouwingsmogelijkheden die zijn toegestaan binnen het bestemmingsplan. Technische uitwerking In deze uitwerking het ontwerp gedetailleerder uitgewerkt aan de hand van tekeningen. Het is verstandig om de technische uitwerking (naast het ontwerp) door studio PATH te laten verzorgen. Deze uitwerkingen zijn namelijk lastig te realiseren zonder uitgebreide kennis van en ervaring in architectuur Aannemerselectie Het ontwerpen en technisch uitwerken van een verbouwings- of nieuwbouwplan is één ding, de uitvoering is een tweede. Het vinden van een geschikte aannemer is van groot belang voor een soepel verloop van de uitvoering en uitwerking. Studio kan u helpen bij het selecteren van een geschikte aannemer. Bouwtoezicht Tijdens de bouw is het verstandig om toezicht op de voortgang te houden. Studio PATH kan dit voor u verzorgen. Dit bespaart u tijd en moeite. U kunt zich ondertussen focussen op de leuke dingen van het architectuurproject. Meer hierover weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Opheusden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Opheusden

Andere vakmensen in Opheusden

Vind vakmensen bij jou in de buurt