Vind ontwerpers in Ochten

Op zoek naar ontwerpers in Ochten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Ochten

 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Ontwerper in Ochten

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Een hele fijne samenwerking met Designed by Lans. Veel juridische kennis en een snelle service. We hebben de vergunningsaanvraag uit handen gegeven en dat is naast de bouwtekeningen ook echt een aanrader!
 • AS Constructiebureau
  AS Constructiebureau
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Ontwerper in Ochten

  Jij hebt een idee of een wens om iets te laten uitwerken en construeren, wij kunnen dit voor jou uitwerken. Een goede constructie bespaart jou kosten. Ons doel als constructeur is om ervoor te zorgen dat jij een hoge kwaliteit berekening krijgt met daarin zo min mogelijk materiaalkosten terwijl de aannemer dit wel op een goede manier kan uitvoeren. Dankzij de investering in een goede constructieberekening ben je er dus zeker van dat de totale kosten voor jouw constructie lager zullen uitvallen. Daarom, het laten maken van een ontwerp en constructieberekening moet eenvoudig en snel zijn, zodat jij snel aan de slag kan met jouw droomhuis. Wij zijn van mening dat informatie over verbouwen of het maken van een constructieberekening voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn, vandaar delen wij al onze kennis in de blogs en de kennisbank om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw bouwplan. Bekijk de website van AS constructiebureau voor meer informatie.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Voor het vervangen van onze schuifpui met een uitbreiding van de muuropening, hebben we AS Constructiebureau ingeschakeld. De opdracht was technisch complex, maar de geduldige en duidelijke uitleg van de constructeur hielp enorm. Hij was niet alleen behulpzaam in het begeleiden van het proces maar gaf ook waardevol advies. Het rapport dat we ontvingen was grondig en begrijplijk opgezet. Zijn beschikbaarheid om vragen te beantwoorden was heel fijn en de prijs-kwaliteitverhouding overtrof onze verwachtingen. AS Constructiebureau wordt van harte aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar deskundige constructeur.
 • Fullve design
  Fullve design
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Ochten

  Als specialist in 3D ontwerpen en interieuradvies ben ik jouw betrouwbare partner voor gedetailleerde styling, kleuradvies, maatwerk interieurontwerpen en complete 2D + 3D visualisaties. Mijn expertise strekt zich uit tot zowel interieur als exterieur ontwerpen. Dankzij mijn samenwerkingen in de interieur- en tuinbranche, kan ik efficiënt schakelen en je van A tot Z ontzorgen. Of je nu op zoek bent naar een innovatief interieurontwerp of een verfrissend exterieurconcept, ik begeleid je van concept tot realisatie, inclusief het opvragen van offertes en de uitvoering met mijn deskundige partners.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Fulve design immediately caught our attention, so we decided to work with them on our cinewall design, and we're truly happy with the results. From the first contact, Ilse was speedy in her responses, helped us with all the questions and created the design that met all our needs. Highly recommended! :)
 • Thijm design & interieur
  Thijm design & interieur
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Ontwerper in Ochten

  Specialist in interieurbouw & veranda’s mbt woninginrichting tot kantoren sinds 2004. We zijn een klein bedrijf die nauw samenwerkt met andere aannemers waardoor jouw project tot in de puntjes word gerealiseerd. Ons kenmerk is de hoogste kwaliteit en flexibiliteit door de persoonlijke communicatie te kunnen leveren wat je maar kan bedenken.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Netjes en volgens afspraak
 • Max Magic Touch
  Max Magic Touch
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Ochten

  Bij Max Magic Touch hebben we een team van zeer bekwame technische experts die zich inzetten voor het leveren van geavanceerde Smart Technology-oplossingen. We zijn trots op onze professionele en intelligente hightechoplossingen die perfect aansluiten bij de diverse behoeften van onze klanten. Uw partner in oplossingen. @maxmagictouch

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Max Magic Touch heeft naar volle tevredenheid in 1 dag mijn keuken gerenoveerd. Sympathieke man die zich aan de afspraken houdt en op tijd komt. Levert keurig werk. Ik ga hem vaker vragen.
 • Jan Klerken totaalbouw
  Jan Klerken totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Ochten

  Wij helpen u graag met al uw bouw- en verbouw projecten. We houden ons voornamelijk bezig met timmerwerkzaamheden en het betegelen van badkamer/wc's. met vriendelijke groet, Jan Klerken

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Snelle communicatie, houdt zich aan de tijden/afspraken en een mooi resultaat
 • Van Dijk Totaaltuinen
  Van Dijk Totaaltuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Ontwerper in Ochten

  Goedendag, Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Huibert van Dijk. Ik woon in Ochten. Ik werk sinds 2015 als zelfstandig hovenier. Mijn werkzaamheden in uw tuin kan het volgende zijn: - Aanleg van uw tuin - Onderhoud van uw tuin. - Bestrating. - Schuttingen plaatsen - Verandabouw - Beplanting enz. - Beregening aanleggen en onderhoud Het voordeel om de tuin bij ons te doen is dat u altijd met dezelfde persoon contact heeft. Ik ben enthousiast en doe mijn werk met plezier. Telefoon nr : 0644161897 Mail adres: info@vdtotaaltuinen.nu

  Laatste review:
  Huibert en z'n team hebben uitstekend werk verricht! Alles precies volgens ons eigen ontwerp en volgens afspraak. Ook als er iets niet helemaal lekker loopt wordt dit meer dan voldoende opgelost! We zijn zeer tevreden met onze nieuwe tuin.
 • Bouwbedrijf van Roekel

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Ochten

  Bouwbedrijf

 • Westeneng Architectuur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Ochten

  Westeneng Architectuur staat bekend om creativiteit en vakmanschap, zowel bij een kleinschalige verbouwing of een volledig woonhuis. Westeneng Architectuur combineert de woonwensen, de bouwkundige regelgeving en de potenties van de plek tot een ruimtelijk geheel in een modern, eigentijds ontwerp. Wij denken mee met de opdrachtgever en smeden samen met de klant architectonische dromen tot realiteit.

 • v/d Hoef Groen & Techniek

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Ochten

  Voor tuin onderhoud klein en groot /montage/lassen en sloopwerkzaamheden bent u bij van de Hoef Groen & Techniek op het juiste adres.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Ochten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 75 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Ochten

Andere vakmensen in Ochten

Vind vakmensen bij jou in de buurt