Vind ontwerpers in Barneveld

Op zoek naar ontwerpers in Barneveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Barneveld

 • BARN Bouwadvies
  BARN Bouwadvies
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Ontwerper in Barneveld

  BARN Bouwadvies wil graag de verbindende factor zijn tussen opdrachtgever en uitvoerende partij. Naast tekenwerk kunnen wij ook helpen met de aannemersselectie, offerte afhandelingen, vergunningsaanvraag, etc. Van bouwkundig tekenaar tot projectleider, alle verschillende beroepen heb ik gehad. Ik heb een breed scala aan werkzaamheden die ik kan uitvoeren. Bedrijfsmotto: Samen worden we de bouw de baas

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hij kwam langs voor inmeten, zou een offerte opstellen en binnen een bepaalde termijn uitvoeren. Vervolgens niks meer gehoord, ook niet na herhaaldelijk op verschillende manieren contact proberen te krijgen.
 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Ontwerper in Barneveld

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Top!
 • Fullve design
  Fullve design
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Barneveld

  Als specialist in 3D ontwerpen en interieuradvies ben ik jouw betrouwbare partner voor gedetailleerde styling, kleuradvies, maatwerk interieurontwerpen en complete 2D + 3D visualisaties. Mijn expertise strekt zich uit tot zowel interieur als exterieur ontwerpen. Dankzij mijn samenwerkingen in de interieur- en tuinbranche, kan ik efficiënt schakelen en je van A tot Z ontzorgen. Of je nu op zoek bent naar een innovatief interieurontwerp of een verfrissend exterieurconcept, ik begeleid je van concept tot realisatie, inclusief het opvragen van offertes en de uitvoering met mijn deskundige partners.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Fulve design immediately caught our attention, so we decided to work with them on our cinewall design, and we're truly happy with the results. From the first contact, Ilse was speedy in her responses, helped us with all the questions and created the design that met all our needs. Highly recommended! :)
 • IDentity Arch
  IDentity Arch
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Barneveld

  IDentity Arch staat voor een wereld waar enthousiasme, passie en emotionele essentie samenkomen. Elk project begint met een visie, gedreven door diepgeworteld enthousiasme en een onstuitbare passie voor ontdekking en innovatie. Het gaat niet alleen om architectuur; het is de zoektocht naar de emotionele kern van elk ontwerp. IDentity streeft ernaar om ruimtes te creëren die niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook een diepe emotionele verbinding met de gebruikers tot stand brengen.

  Laatste review:
  Betrokken, denkt mee, flexibel. Creatief werk. Rekent geen kosten voor kleine aanpassingen en is daar goed meegaand inn. Ook snel.
 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Ontwerper in Barneveld

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Goede communicatie, snelle levering en goed overzicht! Heel tevreden
 • Interieurstudio LIES
  Interieurstudio LIES

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Barneveld

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Barneveld bij Interieurstudio LIES terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinontwerp, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Ruitenbeek Timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Ontwerper in Barneveld

  Ik ben een timmerman die het leuk vindt om mooie eindproduct en af te leveren. Ook maak ik graag gebruik van verschillende materialen. Kwaliteit vindt ik erg belangrijk want alleen dan kan ik de garantie geven dat u er langdurig plezier van hebt.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Op 27 november hebben we een koof laten plaatsen . De communicatie verliep snel. We zijn heel tevreden met het resultaat. Heel netjes gewerkt en alles netjes achtergelaten!
 • Partner Montage
  Partner Montage
  Beoordeling: 4.6 van 54.6562 reviews
  Ontwerper in Barneveld

  Ik heb mij gespecialiseerd in garderobekasten, trapkasten en horren op maat. Garderobekasten met draaideuren, schuifdeuren en zonder kan ook bij inloop kasten. Trap dicht maken en daar onder een kast maken. Graag kom ik vrijblijvend inmeten. Overige timmer werkzaamheden op aanvraag. De foto’s spreken voor zich. Ik ben dealer van Raffito schuifdeuren, Hamstra Horren en Rainbowsol buiten zon wering en horren zowel standaart maten als maatwerk.

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  Renee van Partner Montage heeft bij ons horren geplaatst in de slaapkamers en een hordeur in de woonkamer. Renee reageerde direct op onze klus en was per mail erg duidelijk en vriendelijk. Hij is vakkundig en correct. Komt zijn afspraken na en is zelfs naderhand nog teruggekomen om iets extra's te verhelpen. Kortom erg tevreden!
 • Graveland Bouwontwerp

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Barneveld

  Graveland Bouwontwerp is gespecialiseerd in het tekenen en berekenen inzake nieuwbouw en verbouwing van woningen, loodsen, stallen en overige bijgebouwen

 • Vidazz bouwkundig ontwerp

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Barneveld

  Creatief en oplossingsgerichte bouwkundig ontwerper. Werk graag voor particuliere opdrachtgevers die een vraagstuk hebben rond nieuwbouw, verbouwing of nieuwe indeling van hun huis zowel interieur als exterieur. Naast het bieden van een passend ontwerp of het vinden van een oplossing (wat hetzelfde is) kunnen we ook begeleiden in het vinden van een aannemer en opdrachtgever tijdens de uitvoering coachen.

4.4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Barneveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 38 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Barneveld

Andere vakmensen in Barneveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt