Vind een schoonmaakbedrijf in Barneveld

Is schoonmaken niet jouw hobby? Of ga je binnenkort verhuizen en kun je wel een extra handje gebruiken bij het schoonmaken van jouw woning in Bloemendal, Zwartebroek of een van de andere wijken in Barneveld? Overweeg dan een professioneel schoonmaakbedrijf uit Barneveld in te schakelen. Naast een hoop gemak, heb je ook de zekerheid dat je woning weer echt spic en span is. Uiteraard kun je de professional ook inschakelen voor een kantoor schoonmaak in Barneveld.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Barneveld

 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65174 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Barneveld

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goed advies, prima prijs, vriendelijke man en bovenal erg mooie schone ramen!
 • Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak
  Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak
  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Barneveld

  Van Wessel Glazenwasserij en schoonmaak is een bedrijf wat gespecialiseerd is in schoonmaak en glasbewassing. Wij doen alle soorten en maten gebouwen met aanzien tot glasbewassing. Ook doen wij onder andere: periodieke schoonmaak, oplevering -eind schoonmaak, meubel / tapijtreiniging, glasbewassing, gevels c.q. houtwerk reiniging, dakreiniging en terrasreiniging. Wij staan voor kwaliteit en service, niet alleen onze kwaliteit spreekt voor zich maar ook staan wij voor service. Contact met de klant wordt goed onderhouden en vragen en/of opmerkingen zijn altijd welkom. Bij ons is de klant koning en wordt er zoveel mogelijk aan gedaan om het ieder naar wens te krijgen. Onze klanten hebben één contactpersoon, hierdoor kan er snel geschakeld worden. Wij leveren onze diensten door heel Nederland, België en Duitsland.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Van Wessel is snel en communiceert ook goed. Ik raad ze zeker aan!
 • Schoonmaakbedrijf Van Dun
  Schoonmaakbedrijf Van Dun
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Barneveld

  Bij Schoonmaakbedrijf Van Dun kun je vakmanschap verwachten. Wij streven alleen naar het allerbeste. Zowel bedrijven als particulieren voorzien wij van onze diensten Wij doen voornamelijk glasbewassing. Zowel traditioneel als met osmose water. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor opleveringen, houtwerk reinigingen, zonnepanelen reinigen en periodiek interieur verzorging. Mocht u andere schoonmaakwerkzaamheden heden hebben die hier niet bij staan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wie weet wat wij voor u kunnen betekenen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Klus is super goed en snel uitgevoerd. Kwam op afgesproken tijd.
 • DustBusterCleaning
  DustBusterCleaning
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Barneveld

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Woudenberg of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  De klus is soepel verlopen en we zijn zeer tevreden
 • Johannes Schoonmaak & Schilderwerk
  Johannes Schoonmaak & Schilderwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Barneveld

  Johannes Schoonmaak & Schilderwerk staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en de beste prijzen. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en onze scherpe tarieven voor de beste resultaten.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Ik zocht iemand voor mijn keuken en mijn woonkamer, en ik ben in contact gekomen met Johannes via werkspot.nl. Ik heb hulp gevraagd, en deze meneer had mij graag op vrijwillige basis willen helpen. Ik had een verhaal, en hij heeft een kwetsbare kant van mij gezien, waardoor hij meteen zei dat hij me graag wilde helpen . Hij is kundig, goed in wat hij doet, luistert naar de wensen, en is heel secuur. Ik zou hem graag willen aanbevelen aan iedereen die zijn of haar huis gepoetst moet hebben. Ik zou hem ook aanbevelen bij een verhuis schoonmaak. Heel prettig om mee te werken. Vanmiddag heeft Amanuel voor mijn klus niets gevraagd, is op vrijwillige basis geweest.
 • Blankestijn coatings
  Blankestijn coatings
  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Barneveld

  Blankestijn coatings, Een gedreven onderneming dat zich richt op duurzaam onderhoud, en restyling van huizen en bedrijfspanden. Nieuwe technologie in de coating en reiniging industrie, maakt het mogelijk dat wij met de nieuwste technieken, uw woning of bedrijfspand van duurzaam onderhoud kunnen voorzien. Door onze ervaringen, kennis, materiaal en leverancier kunnen wij op hoog niveau vakwerk garanderen. Kwalitatief zoeken wij naar de meest geschikte oplossing voor het onderhoud en restyling aan uw huis/bedrijfspand met het oog op duurzaamheid!

  Laatste review:
  Gevel is gereinigd en er kan (in verband met slechte weer) nu worden begonnen met het schilderwerk. Het is allemaal goed gegaan. Contact was soepel, snel en flexibel. Kon snel aan de slag. Prima
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Barneveld

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Netjes en snel uitgevoerd. Een aanrader.
 • Grimaldicleaninig
  Grimaldicleaninig

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Barneveld

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Voorthuizen, dan kan Grimaldicleaninig je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Van Laar Schoonmaakbedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Barneveld

  Laagdrempelig schoonmaakbedrijf, voor elke klus een oplossing. Heldere communicatie, prijs en afspraken. Geen gekke dingen, gewoon normaal doen!

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  na offerte en mijn ok heeft van Laar niet meer Greageerd.
 • N.T.J. CLEANING

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Barneveld

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Lunteren bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Barneveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 142 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Barneveld

Waar let je op bij het inschakelen van een schoonmaakbedrijf in Barneveld?

Natuurlijk speelt de prijs een rol bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf voor particulieren uit Barneveld. Toch is dit niet de enige graadmeter om naar te kijken. Zo is het minstens net zo belangrijk dat je de professionals kunt vertrouwen en dat ze goed verzekerd zijn. Je wilt er immers niet aan denken dat je zelf opdraait voor eventuele schade aan je vloer of meubels. Daarom is het vaak ook niet zo verstandig om met iemand in zee te gaan die geen btw rekent. Slimmer is het om met een professionele partij zaken te doen die ook nog eens in het bezit is van relevante keurmerken, zoals het SIEV-keurmerk of het Keurmerk Schoon.

Wat is het uurtarief van schoonmaakbedrijven uit Barneveld?

Om precies te weten hoeveel je per uur betaalt, kun je het beste een prijsvoorstel op maat opvragen bij schoonmakers uit Barneveld. Gemiddeld ligt het tarief overigens tussen de € 16,- en € 30,- per uur. Dit uurtarief bepaalt de professional op basis van de volgende factoren:

 1. Is het een schoonmaakklus thuis of op kantoor?

 2. Hoeveel sanitair is aanwezig?

 3. Wat is de omvang van de klus?

 4. Gaat het om een eenmalige schoonmaak in Barneveld of is de schoonmaakklus elke week?

Schoonmaakbedrijven uit Barneveld gezocht?

Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met de beste schoonmaakbedrijven uit jouw regio. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is een klus op onze website plaatsen. Op korte termijn ontvang je dan prijsvoorstellen van verschillende professionals. Vind je het lastig om vervolgens een keuze te maken? Neem dan ook zeker een kijkje op het profiel van de vakmensen. Hier lees je de ervaringen van eerdere klanten. Zo krijg je een eerlijk beeld van de manier waarop de professionals werken.

Andere vakmensen in Barneveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt