Vind klusbedrijven in Barneveld

Op zoek naar klusbedrijven in Barneveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Barneveld

 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85153 reviews
  Klusbedrijf in Barneveld

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Heeft het probleem opgelost. Ruimt ruimte na werkzaamheden niet op en laat rommel achter op vreemde plekken. Geen volledige transpiratie binnen de kosten. Worden opeens bemiddelingskosten gerekend zonder hierover te beginnen tijdens de aanvraag offerte.
 • vomtechniek
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Klusbedrijf in Barneveld

  Vomtechniek Een bedrijf voor de mensen die net die extra vragen hebben of die kus waar de ander van zegt dat kunnen we niet.

  Laatste review:
  Elektrisch hek of poort repareren-
  Fast, helpful. Sorted issue quickly and explained clearly what needed to be done.
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85367 reviews
  Klusbedrijf in Barneveld

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Alles super, Goede communicatie, betrouwbaar, levert top werk. Aanrader!
 • OKE Techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7546 reviews
  Klusbedrijf in Barneveld

  Elektromonteur

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Snel gewerkt goed kwaliteit geleverd
 • Klussendienstbarneveld
  Klussendienstbarneveld
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Klusbedrijf in Barneveld

  klussendienst Barneveld

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Hassan heeft een mooie schuur in onze voortuin gebouwd. Harder werker, werkt precies en geeft goed advies. Time management kan iets beter maar de schuur was vrij vlot gebouwd.
 • S.van de Brug Dienstverlening
  S.van de Brug Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Klusbedrijf in Barneveld

  Hallo mijn naam is Sander. Bij mij kan u terecht bitumen,zink enz. Even in een aantal woorden,scherpe prijzen,nette werker,Betrouwbaar. Neem gerust contact met mij op. Mvg. Sander

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Regenpijp keurig geplaatst, tevens ook nog een dak met bitumen gedekt, wat ook keurig en vakkundig is uitgevoerd. Aanbeveling waard.
 • E.J. Ruttenberg Tuin- en Totaalonderhoud
  E.J. Ruttenberg Tuin- en Totaalonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55586 reviews
  Klusbedrijf in Barneveld

  Beste opdrachtgever, Hierbij reageer ik op uw opdracht. Mijn naam is E.J. Ruttenberg. Ik kan uw helpen met uw opdracht. Wij verlenen goede service en proberen alle werkzaamheden goed en vakkundig uit te voeren. Gebruik de knop kom in contact ALLEEN als u serieus belangstelling heeft in ons voorstel. Lees vooral mijn Reviews op mijn profiel. Op basis van uw omschrijving kan ik nog geen exacte prijs aangeven, daarom zou ik graag in contact met u komen om kennis te maken en de opdracht te bespreken. Nadat wij de klus hebben besproken en of bekeken, kunnen wij een prijs geven. Het kan op basis van uurloon en/of totaalprijs. Het uurloon is € 36.00 excl. BTW. Machinegebruik wordt apart berekend. Ik werk alleen met eigen machines. Reiskosten € 0,45/km. Ik kan vrij snel met de opdracht beginnen. Mijn sterke punten zijn dat ik snel, hard en systematisch werk. Zijn uw stoeptegels groen en vies, ik kan er ook voor zorgen dat ze weer schoon en netjes er uit zien. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet. E.J. Ruttenberg tuin- en totaalonderhoud vof

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Evert-Jan is een uitstekende tuinman en daarnaast een geweldig persoon. Aanrader!
 • E. Aalten - TechService
  E. Aalten - TechService
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Klusbedrijf in Barneveld

  E. Aalten Techservice Techservice is in 2023 ontstaan. Veelzijdig, klantgericht en nauwkeurig staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden de volgende diensten aan; Plaatsen van schuttingen Tuinonderhoud - snoeien, maaien Schoonmaken van daken, dakgoten Schoorsteenvegen Ventilatie kanalen reinigen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel gereageerd en een afspraak gemaakt. Wij verwachten dat deze klus goed wordt uitgevoerd.
 • techniek op maat
  techniek op maat
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Klusbedrijf in Barneveld

  Techniek op Maat heeft als werkgebied 25km rondom Lunteren en staat klaar voor al uw (Electro) technische wensen. Als voormalig Nuon en Eneco medewerker in de functie Senior Technicus heb ik in de afgelopen 20 jaar veelzijdige kennis op gedaan van verschillende systemen en technieken. Voor alle diensten die ik aanbied ben ik voor gediplomeerd. De werkzaamheden worden vaktechnische goed uitgevoerd en volledig volgens de gestelde regelgeving vanuit de overheid. Als opdrachtgever vind u kosten en baten belangrijk, daarom geef ik adviezen die technische goed bij uw wensen passen en voer de werkzaamheden uit zoals afgesproken. Mijn diploma`s en certificaten: *Diversie Communicatie technieken, zoals internet ,ethernet, cai, telefonie verbinden, smart Solutions. *Elektrotechniek *Centrale verwarmingssystemen *Loodgieter *Brandmeldsystemen *Gasdetectie systemen *Meet &regel techniek *PLC techniek *Waterkwaliteitsmetingen *Emissie metingen *Ultrasone *Clamp on metingen * CV keur theorie * VCA VOL Op mijn website kunt u mijn diploma's terug vinden. Met vriendelijke groet Dave van den Berg

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Dave is naast zijn vakkundigheid ook een zeer aardige man die heel betrokken is en veel moeite steekt in het oplossen van alle issues. Dank je wel Dave! Zou ik nog iemand nodig hebben voor klusjes zal ik zeker weer bij je aankloppen!
 • Ontstoppings- en loodgietersservice Van Egmond.
  Ontstoppings- en loodgietersservice Van Egmond.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Klusbedrijf in Barneveld

  Goedendag, heeft u last van een verstopping zoals: de wc, keukenafvoer,vaatwasserafvoer,hemelwaterafvoer,douche/bad afvoer,wasmachine,wasbak. Ook voor al u loodgieter werkzaamheden Kunt u bij ons terecht bel en u verstopping duurt maar even 24/7 beschikbaar. heeft uw een verzakking of u wilt u riool vervangen ook dan bent u op het goede adres. wij proberen zo snel mogelijk tekomen voor al uw verstoppingen. Met vriendelijke groeten, Rioolservice van Egmond

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Hij kwam op tijd, deed het werk heel goed, en we hadden een leuk gesprek :)

4.7

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Barneveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 997 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Barneveld

Andere vakmensen in Barneveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt