Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Barneveld

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35181 reviews
  Hovenier in Barneveld

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Roel was een amicale en vriendelijke man die keihard heeft gewerkt en zich aan alle afspraken heeft gehouden. Voor een volgende klus zou ik hem weer vragen.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.5 van 54.55155 reviews
  Hovenier in Barneveld

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Al snel telefonisch contact . Duidelijke afspraken, goede prijs, werkt netjes, geeft advies ook tijdens werkzaamheden, tussendoor app contact gehad, vriendelijk.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95760 reviews
  Hovenier in Barneveld

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima vakman. Een van de weinige op werkspot die snel reageert .had een conifeer die gesnoeid moest worden echt blij mee hoe deze er nu weer bijstaat echt een aanrader om deze man in te huren ...
 • Michael bakker
  Michael bakker
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Hovenier in Barneveld

  Mijn naam is Michael Bakker en ik ben de eigenaar van het bedrijf Bakker in de boom. Gespecialiseerd in het snoeien en verwijderen van bomen, ook grote bomen met beperkte ruimte. Er word volgens afspraak gewerkt en na de klus word het netjes achtergelaten. Met vriendelijke groet, Michael Bakker

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Michael kwam op tijd, werkte snel, maar moest nog wel even wat aanvullen. Per saldo: prima.
 • MH Tuinen en Timmerwerk
  MH Tuinen en Timmerwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Hovenier in Barneveld

  Al jaren werkzaam in de hoveniersbranche, wij maken u graag blij met een nette en frisse tuin. Met vrijwel alle materialen/bouwkundige elementen, beplanting enzz... ervaring. Uw tuin strak?.. Ons vak!!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  - Zeer vriendelijke - communicatie is goed - werken netjes - komen afspraken na - en leveren goed werk af Zeker een aanrader!!!!
 • D. Moerman Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Barneveld

  D. Moerman Dienstverlening kan je helpen met je klussen in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over het bestraten van tuin of het afgraven/egaliseren van je tuin te beantwoorden. Neem direct contact op met D. Moerman Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Dikke tevreden 👌👌know how . Veiligheid, kwaliteit en binnen de afgesproken tijd en redelijke prijs. Zo ik iedereen adviseren👌👌👌👌
 • Nathan's Boomzorg
  Nathan's Boomzorg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Hovenier in Barneveld

  Hi, mijn naam is Nathan van Kleeff. Mijn bedrijf heet Nathan's Boomzorg en is een eenmansbedrijf. Ik ben gespecialiseerd in bomen snoeien, veilig maken of verweideren. Ik beschik o.a. over een snipperraar, stobbenfrees, motorzagen en klimspullen. Gespecialiseerd in klimwerk dus krijgt u ook geen zware machines in uw tuin wanneer het zonder kan. Ik ben gecertificeerd ETW-er (Europeanen Tree Worker) Voor foto's kijk op instagram: @nathansboomzorg

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Heel goed en snel uitgevoerd. Incl het vrezen van de wortel. Ook betaalbaar. Erg tevreden.
 • R. van Essen - Hovenier & Dienstverlening
  R. van Essen - Hovenier & Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Barneveld

  De oplossing van het aanleggen van uw nieuwe tuin.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Geweldige aardige hardwerkende jongeman. Is zeer flexibel, als je het toch iets anders wilt hebben, geen probleem. Heeft bij ons de bestrating gedaan en nieuw gras gelegd. De tuin is prachtig geworden. Na gedane arbeid alles schoon en netjes achtergelaten. Deze jongeman verstaat zijn werk Chapeau, neem mijn petje voor hem af Hartelijk dank Robbert.
 • M. van de Beek - Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Barneveld

  M. van de Beek - Dienstverlening is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Barneveld en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Van Putten Dienstverlening
  Van Putten Dienstverlening
  Beoordeling: 4.2 van 54.2536 reviews
  Hovenier in Barneveld

  Van Putten Dienstverlening. Voor alle soorten bestrating en hoveniersopdrachten. Werkomgeving lunteren+ 50 km Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via werkspot. Dan helpen wij u graag verder. Niks is onmogelijk.

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Wat een fijn team! Binnen een paar uur de klus geklaard. En die was niet makkelijk, zware bielzen uit mijn tuin verwijderen. Maar ze bleven lachen. Betaalbare harde werkers! Een dikke aanrader.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Barneveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 665 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Barneveld

Andere vakmensen in Barneveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt