Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Barneveld

Op zoek naar hoveniers in Barneveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Barneveld

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Barneveld

  Beoordeling: 4.9 van 54.95378 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Alles keurig uitgevoerd conform afspraak. Aanrader!
 • Does Bomenservice

  Hovenier in Barneveld

  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews

  Heeft u een boom of bomen die gekapt of gesnoeid moeten worden dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn al 10 jaar actief in de boomverzorging en kunnen dit aanbieden voor een mooie prijs. We werken met hoogwerkers maar kunnen als daar geen ruimte voor is u boom ook klimmend op een professionele wijze snoeien/verwijderen. Eventuele afvoer van stamhout en/of takken kan ook geregeld worden. Ook voor het verwijderen van de boomstronken kunt u bij ons terecht. Ons werkgebied is binnen een straal van 60 km vanaf Ede. Wilt u informatie over het verwijderen van een boom of de kosten hiervan, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Prima werk, veilig en vakkundig
 • Exclusief tuinonderhoud by Dirk

  Hovenier in Barneveld

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf wat zich vooral bezig houdt met het aanplanten en onderhouden van zowel particuliere als zakelijke tuinen. Maar ook voor ontwerp en aanleg draaien wij onze hand niet om. Wij houden van eerlijkheid en duidelijkheid, u krijgt gedegen vakmensen voor een eerlijke prijs. Wij hebben een uurtarief van 42,50 excl. Btw en inclusief de meest gangbare machines, excl. groenafval. Ik werk vanuit Barneveld en dan tot ongeveer 50km Zoals u wellicht weet moeten wij voor elke keer als iemand zijn/haar contactgegevens met ons deelt een bedrag betalen en dat doe ik met plezier alleen als het niet tot een opdracht lijdt en dat kan natuurlijk altijd is het wat jammer. Ik zou het dan ook erg op prijs stellen dat u alleen uw contact gegevens met mij deelt wanneer u (net als ik) oprecht geïnteresseerd bent in mijn diensten. Snoeien Gazon verzorging Bemesting Verlichting Ontwerp Aanleg Advies Met vriendelijke groet, Dirk van den Brink De Valk Tuinen devalktuinen nl degroenecombinatie nl

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Zeer vriendelijke, ervaren en betrouwbare hovenier. Denkt mee en is heel servicegericht. We zijn heel blij dat we Dirk -die werkspot bijna nooit gebruikt- via deze weg hebben gevonden. Hij heeft onze voortuin geheel naar onze wens aangepast en blijft nu een aantal keer per jaar bij ons voor onderhoud. Aanrader!
 • Mastenbroek Tuinen

  Hovenier in Barneveld

  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Gerrald Mastenbroek heeft snel gereageerd. Kwam telefonisch betrouwbaar over. Hij kon na een paar dagen al aan de slag. De klus is goed uitgevoerd en omdat ik er zelf niet was, heeft hij foto,s verstuurd en hebben we ook nog telefonisch contact gehad. Uit eigen beweging zag hij elders in de tuin ook tegels die omhoog zijn gekomen en die heeft hij ook hersteld. Hier heb ik geen foto,s van maar Gerrald komt uiterst betrouwbaar over dus dat zie ik binnenkort. Kortom: betrouwbaar snel vakkundig!
 • E.J. Ruttenberg Tuin- en Totaalonderhoud

  Hovenier in Barneveld

  Beoordeling: 4.9 van 54.9578 reviews

  Beste opdrachtgever, Hierbij reageer ik op uw opdracht. Mijn naam is E.J. Ruttenberg. Ik kan uw helpen met uw opdracht. Wij verlenen goede service en proberen alle werkzaamheden goed en vakkundig uit te voeren. Gebruik de knop kom in contact ALLEEN als u serieus belangstelling heeft in ons voortstel. Lees vooral mijn Reviews op mijn profiel. Op basis van uw omschrijving kan ik nog geen exacte prijs aangeven, daarom zou ik graag in contact met u komen om kennis te maken en de opdracht te bespreken. Nadat wij de klus hebben besproken en of bekeken, kunnen wij een prijs geven. Het kan op basis van uurloon en/of totaalprijs. Het uurloon is € 36.00 excl. BTW. Machinegebruik wordt apart berekend. Ik werk alleen met eigen machines. Reiskosten € 0,30/km. Ik kan vrij snel met de opdracht beginnen. Mijn sterke punten zijn dat ik snel, hard en systematisch werk. Zijn uw stoeptegels groen en vies, ik kan er ook voor zorgen dat ze weer schoon en netjes er uit zien. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet. E.J. Ruttenberg tuin- en totaalonderhoud vof

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Conform afspraak alles gedaan, zeer aardige vakman die lekker doorwerkt. Lekker punctueel, kan Evert Jan 100% aanraden!
 • Bloemendal Grond en Straatwerk

  Hovenier in Barneveld

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Hoi ik ben Marco Bloemendal en eigenaar van mijn eigen bedrijf Bloemendal Grond en Straatwerk gevestigd in Kootwijkerbroek. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten bestratingen , tuinaanleg , vlonders , schuttingen , rioleringswerkzaamheden en keerwanden ( kantopsluitingen ) . Afspraak is afspraak. Wij komen langs om het project te bekijken en aan de hand daarvan een offerte te kunnen maken. Zodra we beginnen met de klus gaan we pas weg als de klus klaar is. De meeste projecten die ik heb mogen maken zijn vooral door mond op mond reclame. Dit is toch iets om heel trots op te zijn. PS: Mijn mooiste project is de nederlandse kaart in het straat werk afgebeeld. Dit heb ik in Hoogland bij een basis school mogen maken. Foto's staan in mijn portfolio.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Net werk afgeleverd. Communicatie heel snel en goed!
 • H. van den Top Grond- & Straatwerk

  Hovenier in Barneveld

  Beoordeling: 4.6 van 54.6536 reviews

  Met vriendelijke groet, Henk.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  vakwerk !
 • Van Putten Dienstverlening

  Hovenier in Barneveld

  Beoordeling: 4.1 van 54.1518 reviews

  Van Putten Dienstverlening. Voor alle soorten bestrating en hoveniersopdrachten. Werkomgeving lunteren+ 50 km Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via werkspot. Dan helpen wij u graag verder. Niks is onmogelijk.

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Dag werkspot Wat een ellende met de firma Van Putten De persoon zou omstreeks 10 uur komen toen een epje het word 1300 uur later weer een epje maak je niet druk het is uitgelopen het word 1530 uur ik zit de hele dag te wachten om 1730 uur we komen niet meer het word volgende week pfffffffff ik werd een beetje geïrriteerd uiteindelijk kwam hij om 1900 uur op de locatie hoe durf je had wat foto's gestuurd qwa werkzaamheden en als ik 50 ,00 euro meer zou geven op de afgesproken prijs zou hij eraan beginnen eigenlijk zou hij dr wat eurotjes van af moeten doen omdat hij niet kwam opdagen en ik de hele dag zat te wachten eigenlijk heeft van putten mazzel dat ik hem niet van kavel getrapt had ik raad deze schoft niemand aan
 • Verhuurbedrijf Corne van Ee

  Hovenier in Barneveld

  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews

  Ons bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring in grond straat en sloopwerk

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Komt afspraken na, werkt snel en goed. Communiceert duidelijk. Nette prijs z goed gereedschap. Kortom, aanrader
 • Boom Tuinonderhoud

  Hovenier in Barneveld

  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews

  Wilt u een van het volgende: - onderhoud van uw tuin, - renovatie van uw tuin, - beplanting, - gazon aanleg, - snoei bomen met een hoogte van ongeveer tot zes meter, - plaatsing van groen dak? Dan bent u bij Boom Tuinonderhoud aan het juiste adres! Mijn naam is Arie van den Boom en ik knap uw tuin met veel passie en plezier op. Met professioneel gereedschap ga ik te werk, daarnaast wordt ook alles netjes voor u afgevoerd. Met mijn hulp heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. Graag verwijs ik u naar mijn reviews om de positieve ervaringen met Boom tuinonderhoud te ervaren. Ook geïnteresseerd in een mooie tuin? Ik kom graag bij u langs voor een eerste kennismaking, neem gerust contact met mij op! Groene groet, Arie van den Boom Boom Tuinonderhoud

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Aardige, hardwerkende hoveniern die alles netjes heeft gemaakt en achter gelaten!

Populaire lokale hoveniers in Barneveld

Andere vakmensen in Barneveld

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur