Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Nijkerk

Op zoek naar hoveniers in Nijkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Nijkerk

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Nijkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.95419 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Vriendelijke en harde werker. Zorgvuldig werden alle wortels van de te verwijderen haag uit de grond gehaald en afgevoerd. De voortuin bleef achteraf netjes achter.
 • Boom Tuinonderhoud

  Hovenier in Nijkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews

  Wilt u een van het volgende: - onderhoud van uw tuin, - renovatie van uw tuin, - beplanting, - gazon aanleg, - snoei bomen met een hoogte van ongeveer tot zes meter, - plaatsing van groen dak? Dan bent u bij Boom Tuinonderhoud aan het juiste adres! Mijn naam is Arie van den Boom en ik knap uw tuin met veel passie en plezier op. Met professioneel gereedschap ga ik te werk, daarnaast wordt ook alles netjes voor u afgevoerd. Met mijn hulp heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. Graag verwijs ik u naar mijn reviews om de positieve ervaringen met Boom tuinonderhoud te ervaren. Ook geïnteresseerd in een mooie tuin? Ik kom graag bij u langs voor een eerste kennismaking, neem gerust contact met mij op! Groene groet, Arie van den Boom Boom Tuinonderhoud

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Prima werk van Boom Tuinonderhoud. Alles strak gesnoeid en tuin netjes achtergelaten. Volgend jaar weer!
 • Count Services

  Hovenier in Nijkerk

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ben een jonge, fitte en gedreven ondernemer. Mijn bedrijf Count Services is in verschillende branches inzetbaar zoals; hovenier en groenonderhoud, zaag- en klimwerkzaamheden met de kettingzaag, bouwopruimer in de breedste zin en tot slot als verhuizer. ~Ik heb mijn rijbewijs BE ~Kan overweg met verschillende voertuigen en machines ~Certificeringen zagen en klimmen ~Certificering VCA en EHBO Ik ben al ruim twee jaar werkzaam in deze branches en zie mijzelf als ervaren. Mijn werkgebied ligt in midden, west- en oost Nederland. ‘You can Count on me’ Deze leus staat erg hoog als het gaat om afspraken maken en deze ook nakomen.

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  Uiterst professioneel en betrouwbaar! Bedankt voor service.
 • van Veldhuizen Tuinen

  Hovenier in Nijkerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Van Veldhuizen Tuinen is een jong en enthousiast hoveniersbedrijf voor al uw tuinwensen. Van klein voorjaarsonderhoud tot het compleet ontwerpen en aanleggen van uw tuin, u kunt op onze inzet rekenen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  In april heeft Geurt onze tuin onder handen genomen. We zijn er harstikke blij mee! Hij heeft vooraf de tijd genomen om ons eigen ontwerp verder uit te werken en binnen een maand kon hij al aan de klus beginnen. Straatwerk is top gedaan en hij werkt netjes. En erg prettig dat hij zijn afspraken nakomt, dat is soms wel anders bij overvolle vakmensen op dit moment.
 • JLK infra techniek

  Hovenier in Nijkerk

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  ervaren bedrijf met eigen materiaal zoals bijvoorbeeld een graafmachine en eigenlijk alle materiaal om de meeste klussen te kunnen realiseren gedreven ,bekwame en eerlijke mensen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Buitengewoon prettige ervaring om te werken met JLK infra techniek. Goede kwaliteit van het werk, denk mee en konden de klus heel snel uitvoeren. Zou hen zeker nog eens vragen.
 • M. van de Berg Hovenier

  Hovenier in Nijkerk

  Beoordeling: 4.7 van 54.7573 reviews

  M. van de Berg Hovenier voor al uw tuinwerkzaamheden. Meer dan 10 jaar. TUINONDERHOUD: eenmalig. 1 x per jaar. 1 x per week. 1 x per maand. 1 x per kwartaal. Snoeien van hagen, heesters, vaste planten en bomen. Verwijderen van onkruid uit borders en bestratingen. Verwijderen van bladeren uit de tuin. Gazon onderhoud: Maaien. Verticuteren. Beluchten bemesten. Kanten steken. Gazons vervangen en aanleggen. Wij beschikken over alle professionele machine's voor elke tuinklus. U kunt altijd contact met mij opnemen via Werkspot voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een prijsopgaaf. Met een vriendelijke groet, Marc van de Berg

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Prettige vakman. Fijn in de omgang , keurig gewerkt. Ook al was het niet een erg interessante klus lijkt me voor een hovenier. Ik beveel de heer van de Berg van harte aan.
 • Schoonmetgemak

  Hovenier in Nijkerk

  Beoordeling: 4.4 van 54.454 reviews

  Wij zijn Schoonmetgemak Schoonmetgemak is een klusbedrijf voor alle soorten klussen! - Tuinonderhoud - Schoonmaak binnenshuis - Schilderwerk Wij leveren op een kort termijn dus wij staan snel voor de deur!

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Twee harde werkers. De tuin ziet er uiteindelijk prima uit, maar ze hadden het werk wel flink onderschat. Na de eerste dag kwamen ze rond het middaguur met de mededeling dat het nog wel een extra dag zou duren voordat het klaar zou zijn. Hierdoor zou ik dus ineens 2 keer de afvoer- en voorrijkosten moeten betalen. Uiteindelijk hebben we besloten een vaste prijs af te spreken voor het werk. Deze zou gemiddeld iets lager liggen dan de totaalprijs van de uurkosten. Echter waren ze een uur eerder klaar, waardoor ik uiteindelijk meer betaal dan de prijs als ik alles zou betalen. Iets wat ze nog goed moeten leren is dus het goed inschatten hoeveel werk iets kost, en betere prijsafspraken maken. Uiteindelijk betaal ik nu ruim 75 euro meer dan wanneer ik het per uur had laten betalen. Pech voor mij, maar niet echt klantvriendelijk. Ook was er telefonisch afgesproken dat er potgrond geleverd zou worden, dat waren ze vergeten. Twijfel of ik ze nog een keer zou inhuren.
 • Vosman Tuinen

  Hovenier in Nijkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Mijn naam is Sander Vosman, ik ben de eigenaar van Vosman Tuinen. Wij specialiseren in Tuin onderhoud (borders opschonen/ bomen snoeien en verwijderen). Het hele jaar zijn wij beschikbaar ook in de winter werken we door. Ons motto is altijd om het beste advies te geven aan de klant en zodanig de tuin te verbeteren iedere keer dat we langs komen met de wens van de klant op eerste plaats. Onze complete werkzaamheden zijn: -Tuinonderhoud -Renovatie -Aanleg -Boomverzorging -Schutting plaatsing (en reparatie) - Winter werkzaamheden (sneeuw, blad, dakgoten,Kerstverlichting)

  Laatste review:

  Bomen of struiken planten -

  Prima, ik ga met hen door voor mijn hele tuin
 • Mr Vak Man

  Hovenier in Nijkerk

  Beoordeling: 4.3 van 54.3516 reviews

  Mr Vak Man is gespecialiseerd in schilder,tuin-inrichting-onderhoud en montage werk. Witgoed problemen evt ook . Ik vraag geen voorrijkosten en voor een opnamen bezoek/offerteaanvraag vraag ik 45 euro ex btw wat te vervalen komt na acceptatie offerte. Graag alleen reageren als u met mij wilt samen werken ! Ik heb altijd 3 man tot me beschikkingen evt meer. IK GEEF ALTIJD MIN 5 JAAR GARANTIE OP ME WERK ! Met Mr Vak Man in-om huis dan komt alles goed ! Mvg Daniël Erdtsieck Mr Vak Man 34 jaar Nl

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Vriendelijk. Goede communicatie. Mijn tuin ligt er weer fraai bij. Zij hadden zelf leuke plantjes meegenomen. Ik zou deze vakman aanbevelen.
 • E.J. Ruttenberg Tuin- en Totaalonderhoud

  Hovenier in Nijkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews

  Beste opdrachtgever, Hierbij reageer ik op uw opdracht. Mijn naam is E.J. Ruttenberg. Ik kan uw helpen met uw opdracht. Wij verlenen goede service en proberen alle werkzaamheden goed en vakkundig uit te voeren. Gebruik de knop kom in contact ALLEEN als u serieus belangstelling heeft in ons voorstel. Lees vooral mijn Reviews op mijn profiel. Op basis van uw omschrijving kan ik nog geen exacte prijs aangeven, daarom zou ik graag in contact met u komen om kennis te maken en de opdracht te bespreken. Nadat wij de klus hebben besproken en of bekeken, kunnen wij een prijs geven. Het kan op basis van uurloon en/of totaalprijs. Het uurloon is € 36.00 excl. BTW. Machinegebruik wordt apart berekend. Ik werk alleen met eigen machines. Reiskosten € 0,30/km. Ik kan vrij snel met de opdracht beginnen. Mijn sterke punten zijn dat ik snel, hard en systematisch werk. Zijn uw stoeptegels groen en vies, ik kan er ook voor zorgen dat ze weer schoon en netjes er uit zien. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet. E.J. Ruttenberg tuin- en totaalonderhoud vof

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Onze tuin ziet er na onderhoud van Evert Jan weer prachtig uit. Heel prettig persoon, met volledig professioneel materiaal. Vakman en betrouwbaar.

Populaire lokale hoveniers in Nijkerk

Andere vakmensen in Nijkerk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur