Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Nijkerk

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95784 reviews
  Hovenier in Nijkerk

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Een afspraak maken met Serkan ging snel en hij heeft de klus netjes en naar behoren uitgevoerd. Serkan mag zeker terugkomen!
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35192 reviews
  Hovenier in Nijkerk

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vandaag zou Roel komen kijken voor een klus, aan de hand van ons telefoontje, vroeg me nog of ik hem eventueel nog zou kunnen helpen met de klus en daar had ik mee ingestemd. dus heb ik hem een appje gestuurd hoelaat hij komt kijken en tot mij verbazing heeft hij het afgezien omdat hij niet voor buitenlanders wilt werken. Ik Ben ten eerste in Amsterdam geboren en getogen. Maar dat terzijde, dat zulke mensen nog bestaan is echt ziek voor worden. DUS VOOR DE BUITENLANDERS BEGIN HIER NIET AAN. En Roel ik wens je veel succes met je werk voor de NIET buitenlanders.
 • Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Hovenier in Nijkerk

  Transparantie en eerlijkheid staan voor mij centraal. Duurzaamheid is voor mij geen vrijblijvendheid en werk daarom zoveel mogelijk met elektrische apparatuur en gereedschap (vrijwel alles op accu), dus geen overbodig lawaai of stinkende benzinedampen. Voor onkruidbestrijding maak ik geen gebruik van gif of middelen die schadelijk zijn. Bij nieuwe klussen kom ik graag persoonlijk kennis maken om de inhoud van de opdracht duidelijk te bespreken en meer te vertellen over mijn werkwijze. Wanneer u liever eerst telefonisch overlegd is dat uiteraard ook mogelijk. Met de informatie uit het kennismakingsgesprek zal ik een passende offerte uitbrengen. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden en bied een breed scala aan diensten zoals: - Tuinonderhoud (eenmalig of periodiek) - Tuinontwerp - Buiten schilderwerk - Bomen snoeien en/of verwijderen - Aanplanten - Afvoer grond en oude bestrating - Gras zaaien/leggen - Grond afgraven/egaliseren - Plaatsen schutting of hek - Plaatsen overkappingen - Aanleggen terrassen/bestrating - Installatie tuin- en buitenverlichting - Tuinen "katproof" maken op een diervriendelijke manier. Uiteraard geef ik garantie op al mijn geleverde werk!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Zeer deskundige vakman en weet waar hij het over heeft! Maakt netjes zijn werk af en laat het schoon achter. Zorgt goed voor het materiaal en de afvoer van oud materiaal. Is optijd en komt afspraken na. Zou hen zeker aan bevelen voor al uw tuin werkzaamheden.
 • vd Born tuinaanleg
  vd Born tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Hovenier in Nijkerk

  Een hoveniers bedrijf die van alle markten thuis is

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Prima. Nog in de voorbereidingsfase.
 • Hortus Cura
  Hortus Cura
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Hovenier in Nijkerk

  Hoveniersbedrijf in Nijkerk. We staan voor kwaliteit en tevreden klanten.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Jonge vakman! Super werk afgeleverd! Heeft een hoge gun factor 👍 Bedankt! Tot volgend jaar
 • Loonwerker Arie van de Beek
  Loonwerker Arie van de Beek
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Nijkerk

  Mijn naam is Arie van de Beek en ik ben eigenaar van het bedrijf Loonwerker Arie van de Beek. Loonwerker Arie van de Beek is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Hoveniers werkzaamheden - Sloopwerkzaamheden - Bestrating aanleggen Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Klustech over de voorwaarden. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Arie van de Beek

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Alles volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Top.!
 • De Grasspecialist
  De Grasspecialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews
  Hovenier in Nijkerk

  Wilt u uw gras laten verticuteren of bemesten? U kunt natuurlijk ook uw totale grasmat laten vervangen door ons. Ook voor graszoden kunt u bij ons terecht. We bezorgen door heel Nederland. Wij zijn professionals met meer dan 10 jaar ervaring in binnen- en buitenland die het werk voor een goede prijs kunnen verrichten. Schakel ons daarom vandaag nog in! Wij bieden een totaal pakket voor uw buitenruimte met regulier hoveniers, boomverzorging en bestratingswerk.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Awesome! Our new grass looks amazing, and we were given great advice on maintenance as well :)
 • M. van de Berg Hovenier
  M. van de Berg Hovenier
  Beoordeling: 4.8 van 54.8574 reviews
  Hovenier in Nijkerk

  M. van de Berg Hovenier voor al uw tuinwerkzaamheden. Meer dan 10 jaar. TUINONDERHOUD: eenmalig. 1 x per jaar. 1 x per week. 1 x per maand. 1 x per kwartaal. Snoeien van hagen, heesters, vaste planten en bomen. Verwijderen van onkruid uit borders en bestratingen. Verwijderen van bladeren uit de tuin. Gazon onderhoud: Maaien. Verticuteren. Beluchten bemesten. Kanten steken. Gazons vervangen en aanleggen. Wij beschikken over alle professionele machine's voor elke tuinklus. U kunt altijd contact met mij opnemen via Werkspot voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een prijsopgaaf. Met een vriendelijke groet, Marc van de Berg

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Werkt netjes en goed. Houdt zich aan afspraken. Niet te duur
 • AV Buitenwerk & Dienstverlening
  AV Buitenwerk & Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Nijkerk

  Een erkent bedrijf bij het helpen van uw wensen in de tuin. Onze werkzaamheden, - Bestrating aanleg/afvoer - Het maken van groen vakken - egaliseren van zand/grond - afgraven van de tuin - hemelwater afvoer installeren - aanbrengen van mantelbuizen - trap treden maken met beton blokken - verwijderen van groen (bouwrijp maken)

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Great job on my small garden adding a lawn, plant beds and what not. Would recommend. Thank you lads.
 • MH Tuinen en Timmerwerk
  MH Tuinen en Timmerwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Hovenier in Nijkerk

  Al jaren werkzaam in de hoveniersbranche, wij maken u graag blij met een nette en frisse tuin. Met vrijwel alle materialen/bouwkundige elementen, beplanting enzz... ervaring. Uw tuin strak?.. Ons vak!!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wij kwamen met Marien in contact via werkspot omdat we plannen hadden om de tuin te verbouwen maar we wisten niet waar we moesten beginnen. Marien kwam op korte termijn langs en heeft vol enthousiasme prachtige ideeen op papier gezet. We hebben hem de vrijheid gegeven om een ontwerp te maken en het resultaat was echt boven verwachting. Binnen twee dagen hebben Marien en zijn collega Alex een verbluffend mooie tuin weten te maken. Zonder mokken keihard doorgewerkt, en tijdens het aanleggen van de tuin nog wat leuke ideeën toegevoegd/aangepast. Ik kan niks anders dan marien aanraden als je op zoek bent naar een geweldig mooie tuin!!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Nijkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 850 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Nijkerk

Andere vakmensen in Nijkerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt