Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Harderwijk

 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews
  Hovenier in Harderwijk

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  DON'T HIRE THIS PROVIDER! HE IS A LIAR! I was SCAMMED by this provider. He came to get a quote and we agreed to do this service, which was paid for. But the windows still have the same problem, leaking and retaining water. The supplier disappeared and no longer responds to my messages.
 • Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Hovenier in Harderwijk

  Transparantie en eerlijkheid staan voor mij centraal. Duurzaamheid is voor mij geen vrijblijvendheid en werk daarom zoveel mogelijk met elektrische apparatuur en gereedschap (vrijwel alles op accu), dus geen overbodig lawaai of stinkende benzinedampen. Voor onkruidbestrijding maak ik geen gebruik van gif of middelen die schadelijk zijn. Bij nieuwe klussen kom ik graag persoonlijk kennis maken om de inhoud van de opdracht duidelijk te bespreken en meer te vertellen over mijn werkwijze. Wanneer u liever eerst telefonisch overlegd is dat uiteraard ook mogelijk. Met de informatie uit het kennismakingsgesprek zal ik een passende offerte uitbrengen. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden en bied een breed scala aan diensten zoals: - Tuinonderhoud (eenmalig of periodiek) - Tuinontwerp - Buiten schilderwerk - Bomen snoeien en/of verwijderen - Aanplanten - Afvoer grond en oude bestrating - Gras zaaien/leggen - Grond afgraven/egaliseren - Plaatsen schutting of hek - Plaatsen overkappingen - Aanleggen terrassen/bestrating - Installatie tuin- en buitenverlichting - Tuinen "katproof" maken op een diervriendelijke manier. Uiteraard geef ik garantie op al mijn geleverde werk!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Zeer deskundige vakman en weet waar hij het over heeft! Maakt netjes zijn werk af en laat het schoon achter. Zorgt goed voor het materiaal en de afvoer van oud materiaal. Is optijd en komt afspraken na. Zou hen zeker aan bevelen voor al uw tuin werkzaamheden.
 • EB Tuin allrounder
  EB Tuin allrounder
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Harderwijk

  Ben je op zoek naar een Schilder, Hovenier, Sloopbedrijf? Dan kun je in Harderwijk bij EB Tuin allrounder terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Buitenschilderwerk, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Vijver aanleggen-
  They did amazing work and fast. Cleaned my large fish pond in under a day and they were English friendly.
 • ZoNo Multidiensten
  ZoNo Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Harderwijk

  Vul ik later in

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Helder in contact. Vooraf wezen kijken. Keurige afwerking. Snelle reactie!
 • JvM Hovenier
  JvM Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Harderwijk

  Wij zijn JvM Hovenier en zijn stratenmakers/hoveniers. Wij hebben al ruim wat jaren ervaring in de tuinen en doen dit met veel plezier. Je kan ons onder andere inschakelen voor een terras of oprit en andere straat werkzaamheden, Tuinaanleg, tuin onderhoud plaatsen van schuttingen en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Klus keurig uitgevoerd, JvM kan uitstekend zelfstandig werken en na afloop is ook alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Aanrader.
 • J. Bosch. Tuinaanleg, Bestrating & Grondwerk
  J. Bosch. Tuinaanleg, Bestrating & Grondwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Hovenier in Harderwijk

  Hallo, mijn naam is Jan. Met meer als 5 jaar ervaring in het vak is niks meer te gek. Met eigen gebruik van een minigraver en containerbakken kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. mocht u interesse hebben in mijn service dan hoor ik het graag, er is altijd een mogelijk om langs te komen en samen tot een akkoord te komen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes gedaan volgens afspraak . Zeer tevreden .100m laten straten en bomen uit de tuin laten halen. Stenen besteld via .goede communicatie vriendelijke personeel 👍
 • Mijn Staal Constructie B.V.
  Mijn Staal Constructie B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Hovenier in Harderwijk

  Mijn staal Constructie B.V heeft als specialisatie sloop en staalconstructiewerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze gecertificeerde constructeurs dragen zorg voor een erkend constructierapport die wij in de meeste gevallen kunnen aanleveren binnen 48 uur. Onze sloop en constructieteams beschikken allemaal over de juiste expertise en papieren om ook gecompliceerd werk te kunnen uitvoeren. Niks is voor ons onmogelijk. Wij staan voor snelle/vriendelijke communicatie. Ook maken wij altijd duidelijke afspraken zodat de klant achteraf nooit voor verassingen komt te staan en streven iedere klus weer naar een perfect eindresultaat. Naast onze eigen expertise hebben wij een uitgebreid netwerk op het gebeid van afwerking zodat er gelijk doorgepakt kan worden in al uw overige bouwwerkzaamheden. Graag maken wij voor uw een vrijblijvende offerte. Tot snel. Team Mijn Staal Constructie B.V

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Harde werkers. Komen afspraken na
 • H.D. van de Beek
  H.D. van de Beek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in Harderwijk

  Welkom op het profiel van H.D. van de Beek! De specialist voor al uw tuinprojecten. Of het nu gaat om tuinaanleg, bestrating, houtwerk, vijveraanleg, grondwerk of metselwerk. Wij doen het voor u! De wensen die u heeft voor uw tuin verwerken wij graag in een tuinontwerp. Voordat er gestart kan worden met het ontwerp, maken wij een afspraak bij u thuis om de situatie op te nemen en de architectuur van de woning te bekijken. Met onze ervaring en rekening houdend met uw wensen gaan wij aan de slag. De tuin wordt door ons opgemeten en in overleg met u wordt er een ontwerp gemaakt. Het tuinontwerp wordt door ons gemaakt of door een geselecteerde tuinarchitect. Met een team van vakbekwame mensen kunnen wij uw tuinontwerp vakkundig uitvoeren. Onder het aanleggen van uw tuin verstaan wij alles; van grondwerk, bestrating, bemesting, verlichting, beregening tot de uiteindelijke aanplanting en het maken van vijvers en waterpartijen. Ook kunnen wij uw huidige tuin renoveren of u hiervoor met onze ideeën verder helpen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  super vakwerk, fijne meedenkende nuchtere betrouwbare mensen
 • Dieckman Bestrating
  Dieckman Bestrating
  Beoordeling: 3.7 van 53.757 reviews
  Hovenier in Harderwijk

  Ervaren stratenmaker met veel ervaring, Hoogwaardig kwaliteit en een goede reputatie. Garantie op elk werk dat we leveren. Goede communicatie en service en betrouwbaar, zeer goede reputatie niet de goedkoopste maar wel 1 van de beste

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Opdracht was om de bestaande bestrating te herstellen. Dieckman bestrating heeft ons supersnel en naar tevredenheid geholpen. Vriendelijke en prettige communicatie.
 • HoutLiefhebber
  HoutLiefhebber
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Harderwijk

  Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Onze voornaamste werkzaamheden bestaan uit het (klimmend) afbreken en snoeien van bomen. Voor het verwijderen van boomstronken bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het bouwen of vervangen van vlonders en pergola's kunt u bij ons terecht. Heeft u andere tuinwerkzaamheden, schroom dan niet om contact op te nemen. We komen altijd tot een oplossing!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Houtliefhebber heeft ons benaderd voor deze klus d.m.v werkspot. Dezelfde avond nam hij telefonisch contact met ons op over vragen over de situatie van de stobbe. Hij vroeg zich af wat de bedoeling is en wat de wens is. De wens was dat de stobbe weg moest, aangezien de stobbe ver boven het maaiveld stak. Dit was geen probleem volgens hem, hij vroeg zich alleen af wat handiger is, in eerste instantie was de bedoeling dat er een kraantje bij kwam, dit was voor ons geen probleem. De communicatie was duidelijk, de man wist waar hij over sprak. De week dat de man zou komen had hij mij geapt of het misschien toch kon met de stobben vrees en met de belofte dat hij uiterst zijn best ging doen om alles zo naar ons wens te krijgen. Hierdoor werdt er uiteraard de offerte op aangepast. Dit is akkoord. De werkzaamheden waren naar wens verricht en bovenal veilig! Alle houtsnippers die er gemaakt zijn netjes opgeruimd Een hard werkende ten goed gemutste zzp’er!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Harderwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 689 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Harderwijk

Andere vakmensen in Harderwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt