Vind glaszetters in Harderwijk

Op zoek naar glaszetters in Harderwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Harderwijk

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews
  Glaszetter in Harderwijk

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Behulpzaam, snel en toegankelijk! Hebben goed werk geleverd.
 • Boschglaswercken
  Boschglaswercken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Glaszetter in Harderwijk

  Mijn naam is Peter Bosch sinds 1993 ben ik werkzaam in het glas en heb al heel wat ervaring opgebouwd. Inmiddels al ruim 25 jaar. 1 Januari 2018 ben ik Boschglaswercken gestart en ik wil mijzelf dan ook wel glasspecialist noemen. Ik ben gespecialiseerd in restauratie en renovatie alsmede nieuwwerk. Hieronder vallen werkzaamheden zoals: uiteraard het glaszetten zelf van enkelglas tot aan HR++, kit werkzaamheden bv badkamers kitten, spiegels leveren en eventueel plaatsen. Eén van mijn specialiteiten is het ambachtelijk plaatsen van glas met stopverf. Ik ga voor kwaliteit en denk graag met u mee. Kortom Boschglaswercken voor iedere glasoplossing.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Professioneel, een vakman die houdt van zijn werk, heeft ons uitstekend geadviseerd bij het zetten van spreciaal geslepen glas.
 • MG Schilders
  MG Schilders
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Harderwijk

  Hallo mijn naam is Marcel en ben woonachtig in Harderwijk. Ik heb 24 jaar ervaring met schilderwerken en heb nu al ruim 15 jaar mijn eigen onderneming onder de naam MG Schilders.  Heb een hoop mooie en grote opdrachten uitgevoerd maar vind het toch het fijnst in de particuliere sector omdat ik dan met de klant kan meedenken en net even dat extra uurtje in de werkzaamheden kan stoppen voor het beste eindresultaat. Heeft u nog een mooie schilder opdracht die opgepakt moet worden? Laat het me weten en dan gaan we samen kijken of we tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijk groet, Marcel Geukens MG Schilders

  Laatste review:
  Zeer tevreden over MG Schilders, komen hun afspraken goed na en laten hun werk netjes en super strak achter!
 • Montage bedrijf Bosch Bosch en Bosch

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Harderwijk

  hoi, wij zijn een klein bedrijf dat zich bezig houd met het bouwen cq monteren van tuinkamers, overkappingen, buitenverblijven en verandas. Dit doen wij al ca. 20 jaar. wij doen dit in opdracht van een aantal grote bedrijven die deze materialen verkopen. Wij Monteren alle grote namen zoals Aluxe, Deponti, Erhart, verasol en tuin maximaal. Wij zijn op zoek naar particulieren met een wens! wij komen persoonlijk bij u langs om alle wensen te bespreken. wij werken landelijk omdat wij opereren vanuit het midden van Nederland met vriendelijke groet, BOSCH MONTAGE Marcel van den Bosch.

 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews
  Glaszetter in Harderwijk

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  DON'T HIRE THIS PROVIDER! HE IS A LIAR! I was SCAMMED by this provider. He came to get a quote and we agreed to do this service, which was paid for. But the windows still have the same problem, leaking and retaining water. The supplier disappeared and no longer responds to my messages.
 • Dienstverlening Verwoert
  Dienstverlening Verwoert
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Glaszetter in Harderwijk

  Levert uit een lopende werkzaamheden mbt. Nieuwbouw, renovatie en timmerwerk, daarbij staat kwaliteit in een hoog vaandel

  Laatste review:
  Ik heb hele goede ervaring met de heer Verwoert, Prettige pragmatische communicatie en afspraak is afspraak. De zaken zijn boven verwachting afgerond. wanneer u iemand zoekt die keurig werk levert en zijn afspraken waarmaakt kan ik u de heer Verwoert van harte aanbevelen
 • Mol verbouw - renovatie - onderhoud
  Mol verbouw - renovatie - onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Glaszetter in Harderwijk

  Totaaloplossingen die écht goed voelen. Een verbouwing en of renovatie begint meestal met een droom of een idee. Dit idee is vaak persoonlijk en erg globaal. Bij Mol verbouw, renovatie en onderhoud staat de klant écht centraal. De focus ligt bij ons op het in kaart brengen van uw wensen en vervolgens deze zo goed mogelijk uit te werken. Mol verbouw, renovatie en onderhoud denkt out-of-the box en gaat in op de details. Bij het eerste contact luisteren we goed en denken we met u mee naar een gepaste oplossing. “Natuurlijk leiden er meerdere wegen naar Rome.” Vanuit dit oogpunt ontvangt u een vrijblijvende prijs op maat die naadloos aansluit op uw wensen. Voordat we aan de slag gaan, maken we duidelijke afspraken en gaan we met de grootste glimlach voor u aan de slag!

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Dit is zeer vakkundig gedaan door Nils. Top!
 • Damasquino
  Damasquino
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Glaszetter in Harderwijk

  Beste Klant , Bij ons kunt u tot 30% besparen . Uw project is ons project ... We zijn als Damac afbouwbedrijf meer dan 8 jaar in bouw gebied . We garanderen dat wij het laagste prijzen aanbieden ( met hoog kwaliteit )

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Hij reageert snel en levert goed werk. Een vakman pur sang.
 • Rdg Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Harderwijk

  Rdg Montage voor diverse werkzaamheden zoals timmerwerk, installatiewerk en keukenmontage. Ik ben van mening dat ik een totaalpakket kan aanbieden van begin tot eind. Ik loop ook niet weg voor een uitdaging en zal altijd met de klant zoeken naar een passende oplossing voor ieder probleem. Verder monteer ik ook keukens dus kan van sloop tot plaatsing alles doen om de klant te ontzorgen

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Prima, in 2 uur was de klus geklaard, ga dit bedrijf zeker in de toekomst meer gebruiken.
 • TOF Enterprise
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Glaszetter in Harderwijk

  Ik ga voor kwaliteit, ben een perfectionist en als dingen moeilijk worden is het voor mij juist interessant. Met logisch nadenken kom je een heel eind, heb je daarnaast gedrevenheid en de juiste instelling, klaar je iedere klus! Gegarandeerd.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Goed contact na het plaatsen van de advertentie en de klus is gedaan zoals afgesproken voor een goeie prijs.

4.9

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Harderwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 108 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Harderwijk

Andere vakmensen in Harderwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt