Vind glaszetters in Hierden

Op zoek naar glaszetters in Hierden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Hierden

 • Boschglaswercken
  Boschglaswercken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Glaszetter in Hierden

  Mijn naam is Peter Bosch sinds 1993 ben ik werkzaam in het glas en heb al heel wat ervaring opgebouwd. Inmiddels al ruim 25 jaar. 1 Januari 2018 ben ik Boschglaswercken gestart en ik wil mijzelf dan ook wel glasspecialist noemen. Ik ben gespecialiseerd in restauratie en renovatie alsmede nieuwwerk. Hieronder vallen werkzaamheden zoals: uiteraard het glaszetten zelf van enkelglas tot aan HR++, kit werkzaamheden bv badkamers kitten, spiegels leveren en eventueel plaatsen. Eén van mijn specialiteiten is het ambachtelijk plaatsen van glas met stopverf. Ik ga voor kwaliteit en denk graag met u mee. Kortom Boschglaswercken voor iedere glasoplossing.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Professioneel, een vakman die houdt van zijn werk, heeft ons uitstekend geadviseerd bij het zetten van spreciaal geslepen glas.
 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Glaszetter in Hierden

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Glas besteld, best snel geleverd. Kwamen stipt op de afgesproken tijd langs. Werkzaamheden werden goed uitgevoerd & afgeleverd.
 • ADG Glas
  ADG Glas
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Glaszetter in Hierden

  ADG Glas is VCA VOL gecertificeerd glaszettersbedrijf. ADG Glas is er voor al Uw glasschade, renovatie en nieuwbouw. Heeft U enkel glas en wil U er deze winter lekker warm bijzitten? Zit U eraan te denken om een serre of uitbouw te plaatsen bij Uw woning? Heeft U glasschade, een lekke ruit of een ander probleem met Uw ruiten? ADG Glas staat voor U klaar. ADG Glas levert en plaatst alle soorten glas, of het nu gaat om een klein ruitje voor een deur of een grote ruit voor bijvoorbeeld een uitbouw, wij leveren en plaatsen het voor U. Voor glasschade na bijvoorbeeld een inbraak, staan wij 24 uur per dag voor U klaar!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Ontzettend vriendelijke en vooral snelle service. Glas in mijn kapotte deur is keurig vervangen en ziet er als vanouds uit!
 • TCH - Harderwijk
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Glaszetter in Hierden

  TCH - Harderwijk

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Job well done. Nice to work and reliable.
 • Klusbedrijf Wouters
  Klusbedrijf Wouters
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Glaszetter in Hierden

  Mijn klusbedrijf bestaat sinds 2002. Heb veel werkzaamheden verricht waaronder het uitbreiden van bestaande woningen, plaatsen dakkapellen, vervangen raam en deurkozijnen. Dit is nog maar een deel van de werkzaamheden die ik heb gedaan. Ben zeer veelzijdig en vooral gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Werk zeer nauwkeurig en netjes en lever altijd een klus naar tevredenheid van de klant af.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Dhr. Wouters was stipt, vakkundig en gaf goede tips. Ik ben uiterst tevreden over de verrichtte werkzaamheden en kan hem daarom aan iedereen aanbevelen.
 • Mol verbouw - renovatie - onderhoud
  Mol verbouw - renovatie - onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Glaszetter in Hierden

  Totaaloplossingen die écht goed voelen. Een verbouwing en of renovatie begint meestal met een droom of een idee. Dit idee is vaak persoonlijk en erg globaal. Bij Mol verbouw, renovatie en onderhoud staat de klant écht centraal. De focus ligt bij ons op het in kaart brengen van uw wensen en vervolgens deze zo goed mogelijk uit te werken. Mol verbouw, renovatie en onderhoud denkt out-of-the box en gaat in op de details. Bij het eerste contact luisteren we goed en denken we met u mee naar een gepaste oplossing. “Natuurlijk leiden er meerdere wegen naar Rome.” Vanuit dit oogpunt ontvangt u een vrijblijvende prijs op maat die naadloos aansluit op uw wensen. Voordat we aan de slag gaan, maken we duidelijke afspraken en gaan we met de grootste glimlach voor u aan de slag!

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  2 badkamer muurtjes op zolder geplaatst. 👌👍
 • Schildersbedrijf Fortuin

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Hierden

  SCHILDERSBEDRIJF FORTUIN ,Flexibel in klein en groot werk sinds 1998 bekend en herkenbaar voor particulieren, bedrijven, VVE’s, Gemeente en Zorginstellingen. Voor het onderhoud , renovatie ,nieuwbouw , decoratie, houtrot reparatie, adviezen (kleur en meerjaren onderhoud),jachten ,anti graffiti, gevel stoomreiniging. Vanuit de oude stempel alle opleidingen genoten en uiteraard de vca. ONTZORGEN VAN UW SCHILDERWERK

 • MG Schilders
  MG Schilders
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Hierden

  Hallo mijn naam is Marcel en ben woonachtig in Harderwijk. Ik heb 24 jaar ervaring met schilderwerken en heb nu al ruim 15 jaar mijn eigen onderneming onder de naam MG Schilders.  Heb een hoop mooie en grote opdrachten uitgevoerd maar vind het toch het fijnst in de particuliere sector omdat ik dan met de klant kan meedenken en net even dat extra uurtje in de werkzaamheden kan stoppen voor het beste eindresultaat. Heeft u nog een mooie schilder opdracht die opgepakt moet worden? Laat het me weten en dan gaan we samen kijken of we tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijk groet, Marcel Geukens MG Schilders

  Laatste review:
  Zeer tevreden over MG Schilders, komen hun afspraken goed na en laten hun werk netjes en super strak achter!
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45417 reviews
  Glaszetter in Hierden

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Prima gedaan, bij een volgende klus gebruiken we hem weer!
 • Kleijer Bouwtechniek
  Kleijer Bouwtechniek

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Hierden

  ZZP afbouwer Voor al uw: Installatie Renovatie.

4.9

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Hierden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 80 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Hierden

Andere vakmensen in Hierden

Vind vakmensen bij jou in de buurt