Vind schoonmaakbedrijven in Hierden

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Hierden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Hierden

 • MEAthuiszorg
  MEAthuiszorg
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Hierden

  Heeft u een Schoonmaakbedrijf nodig? MEAthuiszorg kan u helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor u kan uitvoeren, zoals Schoonmaak van uw huis of bedrijfspand, wekelijkse hulp? en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat wij aan elke klant leveren, met volle vertrouwen en ervaring in onze werk gaan wij als Team ook bij u aan de slag. Neem contact met ons op om uw opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Afspraak moest met spoed uitgevoerd worden en Es en haar team was zo flexibel om de volgende dag de klus te klaren. Es en haar team zijn echt lieve en harde werkers, ze hebben in korte tijd de gehele woning schoongemaakt. Alles was zoals afgesproken uitgevoerd. Een aanrader, ik zal in de toekomst zeker weer terug komen. Bedankt Es!
 • Johannes Schoonmaak & Schilderwerk
  Johannes Schoonmaak & Schilderwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Hierden

  Johannes Schoonmaak & Schilderwerk staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en de beste prijzen. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en onze scherpe tarieven voor de beste resultaten.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Ik zocht iemand voor mijn keuken en mijn woonkamer, en ik ben in contact gekomen met Johannes via werkspot.nl. Ik heb hulp gevraagd, en deze meneer had mij graag op vrijwillige basis willen helpen. Ik had een verhaal, en hij heeft een kwetsbare kant van mij gezien, waardoor hij meteen zei dat hij me graag wilde helpen . Hij is kundig, goed in wat hij doet, luistert naar de wensen, en is heel secuur. Ik zou hem graag willen aanbevelen aan iedereen die zijn of haar huis gepoetst moet hebben. Ik zou hem ook aanbevelen bij een verhuis schoonmaak. Heel prettig om mee te werken. Vanmiddag heeft Amanuel voor mijn klus niets gevraagd, is op vrijwillige basis geweest.
 • Poetshier
  Beoordeling: 3.2 van 53.255 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Hierden

  Schoonmaken van vakantiehuisjes, kantoren, showrooms. Bouwopleverschoonmaak. Glazenwasser Gevel en daken reinigen

  Laatste review:
  Schoonmaak rolluiken-
  Reageert niet meer.
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65172 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Hierden

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Bilal is heel vriendelijk en werkt snel en netjes. Uiteindelijk heeft hij alle ramen van ons huis gedaan. Wij zijn er blij mee en zullen hem zeker weer vragen in de toekomst.
 • Own Choice Coaching

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Hierden

  Own Choice Coaching, 2e handelsnaam Own Choice Cleaning. Bouwopleveringsschoonmaak

 • Forever dienstverlening
  Forever dienstverlening

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Hierden

  Allround dienstverlening in de regio Harderwijk. Diensten: Glazvezel monteur ftth. teppingbox monteur, vloerverwarming

 • SBR Multidiensten

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Hierden

  SBR Multidiensten is snel diensten met goede kwalitiet. Ik heet watson en ik ben heel erg enthusiast en hard werkende jonger. Onze Diensten : Schoonmaken Bouw opruimen Handyman works Operman werks Verhuizing Klusjes

 • ASD Multiservice
  ASD Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Hierden

  Uw partner in specialistische Glas-Gevelreinigingen en Schoonmaakonderhoud Zakelijke schoonmaak of particuliere schoonmaak Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice in Harderwijk is een jonge, frisse, professionele dienstverleningsorganisatie, dat zich richt op dagelijks schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, glasbewassing, gevelreiniging, bouwschoonmaak en vloeronderhoud. Wij hebben de kennis, middelen en vakmensen in huis om uw dagelijks en/of specialistisch onderhoud tot in de puntjes te verzorgen. Persoonlijke benadering, hoge kwaliteit en een grote mate van servicegerichtheid naar onze klanten toe staan bij ons hoog in het vaandel. ASD Multiservice is actief in allerlei branches; woon-en zorginstellingen, kantoren, hotels, onderwijs, zorg, winkels, fabrieken, sport- en recreatie, horeca, scheepvaart, transport, industrie. Kwaliteit Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice durft te kiezen voor kwaliteit! Voor zowel het schoonmaken als het onderhoud wordt de tijd genomen en er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmiddelen en -materialen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren medewerkers. Heldere afspraken, een duidelijk kostenplaatje en simpelweg doen wat er is afgesproken. Onze missie en visie ASD Multiservice is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait: schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken we vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan. Missie: “Uitblinken door facilitaire zorg over te nemen van de klant.” Dit lukt ons door een dienstverlening te bieden die meegroeit, inspeelt op actuele ontwikkelingen, betrouwbaar is en uitgevoerd wordt door vakmensen. Visie: ASD Multiservice Schoonmaakbedrijf streeft naar uitbreiding van de activiteiten en wil een nog groter begrip worden in de wijde omgeving van Harderwijk. Met een resultaatgerichte aanpak, een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening én zorg voor het milieu presenteert ASD Multiservice Schoonmaakbedrijf zich als een betrouwbare zorgverlener die zich met op maat gemaakte schoonmaak weet te onderscheiden van haar concurrenten.

  Laatste review:
  Keurige vakman die zijn vak verstaat en het netjes achterlaat. Na zijn komst ziet het er weer piek fijn uit en daar ben ik dankbaar voor.
 • Ramo Cleaning

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Hierden

  Ramo Cleaning kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Ramo Cleaning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • FDP Schoonmaak- en bedrijfsdiensten
  FDP Schoonmaak- en bedrijfsdiensten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Hierden

  Welkom op het profiel van FDP Schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

  Laatste review:
  Prima vakman! P.H.Kuijper en zn

4.5

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Hierden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 99 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Hierden

Andere vakmensen in Hierden

Vind vakmensen bij jou in de buurt