Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Hierden

 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45417 reviews
  Kozijnspecialist in Hierden

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Klus was snel geklaard. Prima gedaan en prima afgewerkt. Alleen het opruimen mag beter, veel zooi op de vloer gekomen die ik er uit heb moeten poetsen.
 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews
  Kozijnspecialist in Hierden

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  DON'T HIRE THIS PROVIDER! HE IS A LIAR! I was SCAMMED by this provider. He came to get a quote and we agreed to do this service, which was paid for. But the windows still have the same problem, leaking and retaining water. The supplier disappeared and no longer responds to my messages.
 • Boschglaswercken
  Boschglaswercken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Kozijnspecialist in Hierden

  Mijn naam is Peter Bosch sinds 1993 ben ik werkzaam in het glas en heb al heel wat ervaring opgebouwd. Inmiddels al ruim 25 jaar. 1 Januari 2018 ben ik Boschglaswercken gestart en ik wil mijzelf dan ook wel glasspecialist noemen. Ik ben gespecialiseerd in restauratie en renovatie alsmede nieuwwerk. Hieronder vallen werkzaamheden zoals: uiteraard het glaszetten zelf van enkelglas tot aan HR++, kit werkzaamheden bv badkamers kitten, spiegels leveren en eventueel plaatsen. Eén van mijn specialiteiten is het ambachtelijk plaatsen van glas met stopverf. Ik ga voor kwaliteit en denk graag met u mee. Kortom Boschglaswercken voor iedere glasoplossing.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Professioneel, een vakman die houdt van zijn werk, heeft ons uitstekend geadviseerd bij het zetten van spreciaal geslepen glas.
 • Hoksberg Timmerwerken
  Hoksberg Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Kozijnspecialist in Hierden

  WELKOM Hoksberg timmerwerken is een bedrijf dat al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen en dakramen. Wij werken met Fakro, LuXtra en Velux dakramen. Dakkapellen worden binnen 1 werkdag geplaatst. Wij leveren en monteren vrijwel alle Fakro, LuXtra en Velux producten in vrijwel geheel Nederland Graag rechtstreeks contact opnemen, graag via mail met foto’s (indien mogelijk)

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Opdracht is aantal jaar geleden uitgevoerd, niet in januari 2024. Maar destijds uitstekend uitgevoerd. Keurige en snelle werkers.
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85120 reviews
  Kozijnspecialist in Hierden

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Vriendelijke mensen. Heel vakkundig. Heb een fijne communicatie gehad. Ze hebben het probleem snel verholpen. Mike heeft van te voren wat foto's gevraagd en met de afspraak is meteen de rolluik gerepareerd. Heel fijn dat er niet meerdere afspraken nodig was.
 • Van der Wal Bouw en Onderhoud
  Van der Wal Bouw en Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Kozijnspecialist in Hierden

  Welkom bij van der Wal bouw onderhoud, We zijn een aannemers bedrijf en verzorgen ook voor u timmerwerkzaamheden. Voor professionaliteit en vakbekwaamheid zit u bij ons goed. Bovendien hebben wij meer dan 15 jaar ervaring. We zijn gespecialiseerd in diverse soorten werk zoals: Aannemers werkzaamheden Renovatie huis Dakrenovatie of -vervanging Aanbouw of opbouw plaatsen Garage (ver)bouwen Zolder (ver)bouwen Dakkapel plaatsen of vervangen Veranda aanleggen of vervangen Kozijnen vervangen Aannemerswerk en timmerwerkzaamheden zowel renovatiewerk als onderhoud (groot en klein) Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben, kunt u altijd bellen of een mail sturen.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Piet heeft bij ons meerdere deuren geplaatst, kozijnen vervangen en dubbel glas geplaatst, alles is helemaal naar wens verlopen. Piet werkt erg secuur en tegen een eerlijke prijs, blij mee!
 • Remu Timmerwerken
  Remu Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Kozijnspecialist in Hierden

  Mijn naam is Reinard Mulder en ik ben de eigenaar van Remu timmerwerken. Remu timmerwerken is een veelzijdig bedrijf in aan- en verbouw van woningen of projecten. Tevens ben ik ook specialist in het vervaardigen van ramen deuren en kozijnen. *Hang en sluitwerk monteren wij onder de norm politie keurmerk.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Reinard is een echte vakman die secuur en professioneel werkt. De opdracht was om drie binnendeuren af te hangen en hier moest het een en ander aan verzaagd en gefreesd worden.
 • Project Plus+
  Project Plus+
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Kozijnspecialist in Hierden

  Als je op zoek bent naar een Keukenmonteur in Zeewolde, Flevoland, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Keukenblad plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Professioneel en keurig
 • FitRolls the Company
  FitRolls the Company
  Beoordeling: 3.7 van 53.7510 reviews
  Kozijnspecialist in Hierden

  Mijn bedrijf is nog maar net uit de verpakking ik heb altijd met mijn handen gewerkt en dit is ook wat ik altijd zal blijven doen ik heb 5jaar in de Rolluiken en zonwering gewerkt en momenteel werk ik in de jaloezieën en andere raamdecoratie en mijn doel is om volledig zelfstandig vanuit me eigen bedrijf opdrachten en klussen aan te nemen ik woon zelf in Zeewolde maar ik ga door heel Nederland voor mezelf haal ik heel veel voldoening uit tevreden klanten ik vind het belangrijk om kwalitatief goed werk af te leveren als ik ergens mijn naam aan hang dan moet het ook goed zijn!

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  I recently hired a specialist to fix my roller shutters and the experience was largely positive. The master efficiently resolved the issue at hand. He carried all the necessary parts and tools with him which ensured that the job was done in one visit. However, there was a minor inconvenience regarding the scheduled appointment. The initial meeting had to be rescheduled twice due to unforeseen circumstances on the technician’s part. Though it was a bit frustrating, the quality and speed of the repair work made up for the scheduling hiccups to a certain extent. Overall, I am satisfied with the job done and would recommend this specialist, bearing in mind the potential for rescheduling.
 • van Saane Overkappingen
  van Saane Overkappingen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4516 reviews
  Kozijnspecialist in Hierden

  Overkappingen en timmerwerk

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Vakwerk, goede communicatie.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Hierden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 325 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Hierden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hierden

Vind vakmensen bij jou in de buurt