Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Dronten

 • Bouw & Renovatie Bedrijf Claase
  Bouw & Renovatie Bedrijf Claase
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Dronten

  Met mijn 32 jaar heb ik al enige ervaring als klusjesman/Timmerman. Door eerst lang bij een groot bouwbedrijf te hebben gewerkt heb ik de kneepjes van het vak geleerd. daarna heb ik mijn kunnen verder uitgebreid door bij verschillende bedrijven te werken om te kijken hoe het reilt en zeilt. tot slot servicewerk gedaan en ook andere dingen aangepakt dan alleen timmeren. denk hierbij aan: (sanitair, loodgieterswerk, tegelen, straatwerk etc). geintresseerd?

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Het dakraam is tot onze volle tevredenheid vervangen. Netjes gewerkt en het nieuwe dakraam is keurig afgetimmerd.
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75786 reviews
  Kozijnspecialist in Dronten

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Goede ervaren vakman, wist wat hij deed en deed bovendien meer dan gevraagd. Slotstuk was kapot, dit nam hij mee naar huis, repareerde het en installeerde het dezelfde dag weer bij ons. Voor een klus die maanden stil lag omdat de huisbaas niemand kon vinden die het kon... Aanrader!
 • ADG Glas
  ADG Glas
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Kozijnspecialist in Dronten

  ADG Glas is VCA VOL gecertificeerd glaszettersbedrijf. ADG Glas is er voor al Uw glasschade, renovatie en nieuwbouw. Heeft U enkel glas en wil U er deze winter lekker warm bijzitten? Zit U eraan te denken om een serre of uitbouw te plaatsen bij Uw woning? Heeft U glasschade, een lekke ruit of een ander probleem met Uw ruiten? ADG Glas staat voor U klaar. ADG Glas levert en plaatst alle soorten glas, of het nu gaat om een klein ruitje voor een deur of een grote ruit voor bijvoorbeeld een uitbouw, wij leveren en plaatsen het voor U. Voor glasschade na bijvoorbeeld een inbraak, staan wij 24 uur per dag voor U klaar!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Ontzettend vriendelijke en vooral snelle service. Glas in mijn kapotte deur is keurig vervangen en ziet er als vanouds uit!
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45419 reviews
  Kozijnspecialist in Dronten

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Klus was snel geklaard. Prima gedaan en prima afgewerkt. Alleen het opruimen mag beter, veel zooi op de vloer gekomen die ik er uit heb moeten poetsen.
 • Weka houtbouw
  Weka houtbouw
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Dronten

  Heb je een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman nodig in Kampen of omgeving? Weka houtbouw kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Dakramen,Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, overkapping, vlonders, infrarood vloerverwarming, keukens plaatsen ... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  De foto’s zagen er goed uit.
 • DNS Holding B.V.
  DNS Holding B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Kozijnspecialist in Dronten

  Wij van klus- en aannemersbedrijf Uitvlugt beschikken over een breed netwerk vakmannen en door gebruik van de beste en meest duurzame materialen leveren wij alleen maar de kwaliteit die wij thuis ook verwachten.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Snelle reactie en afspraak, goede service en zeer klantvriendelijk, klussen naar volle tevredenheid uitgevoerd, wij zijn zeer tevreden!
 • Karmi
  Karmi
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Kozijnspecialist in Dronten

  Beste opdracht gever. Ik ben 53 jr jong. Sinds mijn 17e werkzaam in de bouwwereld en een hoop ervaring kunnen opdoen in de aan-verbouw van woningen van het plaatsen van een fundering tot en met al het timmer/schilder/behang/ tegelwerk , trappen bekleden en afbouw werkzaamheden etc etc. Informeer u zelf door de reviews te bekijken en blader door de foto’s op mijn profiel. Ik ben u graag van dienst voor uw wensen en werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Gerrit Pater

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Dit was de eerste keer dat wij via werkspot een vakman hadden benaderd. Gelukkig hebben we er een goede ervaring aan over gehoudenm. Gerrit heeft bij ons de muren en het plafond geverfd, renovliesbehang aangebracht en vloertegels verwijdert. Hij werkt netjes, volgens afspraak en denkt met je mee. Al met al zijn wij heel erg tevreden met alles wat hij heeft gedaan.
 • Drie Fonteinen - dienstverlening

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Dronten

  Ik ben een zzper met veel ervaring in de techniek en heb zelf al meerdere verbouwingen gedaan in en aan het huis. Ook veel ervaring in technische diensten en werkvoorbereiding

 • Cito Glasservice B.V.

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Dronten

  - Jarenlange ervaring ( ook woningbouw) als glasbedrijf zowel voor bedrijven als particulieren. - gespecialiseerd in glas in lood en brandschilderswerk : ontwerp, restauratie etc cliënten kunnen uiteraard ook hun eigen ontwerp indienen. - Werkend in de Regio Flevoland, Dronten, Lelystad ,NOP - vrijblijvende offerte - garantie op iso - levering en montage van isolatieglas- spiegels, spiegelwanden , keuken achterwanden gehard glas, douches volglas ( gehard veiligheidsglas) Hardglazen deuren etc etc.

 • Nymeyer
  Nymeyer
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Kozijnspecialist in Dronten

  Ik heb een aannemersbedrijf en doe vooral kleine verbouwingen en renovatieprojecten. Ik vind het leuk om echt iets afgeleverd te hebben waar de klant blij mee is. Voordat ik uiteindelijk de praktische kant ben opgegaan heb ik de opleiding Bouwmanagement afgerond. Dit probeer ik te combineren in de uitvoering als timmerman. Naast timmerwerk kan ik ook tegelen, elektra aanleggen of wat leidingwerk. En wat ik niet kan, regel ik voor u! Neemt u gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

  Laatste review:
  Ik huur Mark vaak in voor verschillende renovatieprojecten in grote woningen. Ik kom altijd weer bij hem terug en vind het fijn om met hem te werken. Dit betekend uiteraard dat ik erg tevreden met hem ben. Het werk wat hij uitvoert is erg divers. Van tegelwerk tot elektra tot timmerwerk. Hij werkt netjes en correct. Daarnaast communiceert hij duidelijk en alles in goed overleg met de klant. Ook houdt hij zich aan de afspraken, dit is iets wat ik erg belangrijk vind. Het is iemand die zijn van verstaat en is zelfs zeker niet de duurste. Ik kan hem daarom van harte aanbevelen.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Dronten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 321 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Dronten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Dronten

Vind vakmensen bij jou in de buurt