Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Dronten

 • Bess Dakwerken
  Bess Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95138 reviews
  Dakdekker in Dronten

  Gespecialiseerd in bitumen daken. Samen met mijn collega beschikken we over meer dan 40 jaar ervaring. Elk dak weer een nieuwe uitdaging . Een goed dak is een dak dat niet lekt. Werkgebied: Friesland/Flevoland/Noord-Holland/Gelderland/ Overijssel Kwaliteit en service gegarandeerd

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Lekkage als gevolg van de vele regenval van de afgelopen dagen boven mijn eetkamer en garage. Om de lekkage snel te verhelpen de klus op werkspot gezet. Binnen een tijdsbestek van 10 minuten na plaatsen nam Bess Dakwerken telefonisch contact met mij op. Ze zijn dezelfde dag komen schouwen en hebben de complete dak renovatie van 35m2 direct kunnen uitvoeren. Naast de snelle service ook nog wat toelichting gekregen op de situatie en wat bleek er was op meerdere plekken lekkage. Gelukkig ben ik er door de vakkundigheid van deze vakmensen goed vanaf gekomen. Top!
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45424 reviews
  Dakdekker in Dronten

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snel een duidelijke prijsopgave ontvangen. Afspraak maken voir uitvoering ging wat stroef. Werk zelf is snel en kundig uitgevoerd. Nog paar tips gekregen. Prima. Zou ik volgende keer weer inhuren.
 • VanKoperTotZink
  VanKoperTotZink
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Dakdekker in Dronten

  Vankopertotzink is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met koper en zink voor in de bouw. We leveren niet alleen materialen, maar we installeren ze ook. We zijn dus ook loodgieter in Noord en Midden Nederland. VanKoperTotZink kan je helpen met je Zinken goten, zinken regenpijpen, koperen goten en koperen regenpijpen in Lelystad en omgeving. Eén van onze collega's is dagelijks als loodgieter bezig met het monteren van nieuwe goten en/of regenpijpen van koper, of van zink. Naast het standaard loodgieterswerk kunnen we ook daken en gevels bekleden met koper of zink. Denk daarbij aan felsdaken, roevendaken, plankprofielen en meer. Voor het bekleden van gevels wordt veelal het felssysteem toegepast. Loodgieter koper- en zinkwerk nodig? Vankopertotzink We staan klaar om al je vragen over zinken en koperen goten te beantwoorden. Neem direct contact op met VanKoperTotZink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Er werd snel op de oproep gereageerd en vervolgens werd er contact opgenomen. Toen duidelijk was wat de bedoeling was kreeg ik een keurige voorlopige offerte. Toen de klus ter plekke werd bekeken kwam er een aangepaste offerte. Er werd een afspraak gemaakt, helaas ging daar iets mis,er werden welgemeende excuses gemaakt en vervolgens zijn de werkzaamheden, twee nieuwe dakgoten met afvoer naar volle tevredenheid keurig uitgevoerd. Zal zeker indien nodig opnieuw met dit bedrijf in zee gaan en kan het iedereen aanbevelen.
 • K.W.M. Tennekes Beheer B.V.
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Dakdekker in Dronten

  Geachte heer/mevrouw, Ons bedrijf MAXA Techniek heeft in totaal 40 jaar werkervaring en we zijn gevestigd in IJsselmuiden. Van dakgoten, tot dakkapellen en van koper tot zink. Wij willen u vakwerk op maat leveren

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Duidelijke communicatie en de klus is keurig en zoals afgesproken uitgevoerd.
 • Bouw & Renovatie Bedrijf Claase
  Bouw & Renovatie Bedrijf Claase
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Dronten

  Met mijn 32 jaar heb ik al enige ervaring als klusjesman/Timmerman. Door eerst lang bij een groot bouwbedrijf te hebben gewerkt heb ik de kneepjes van het vak geleerd. daarna heb ik mijn kunnen verder uitgebreid door bij verschillende bedrijven te werken om te kijken hoe het reilt en zeilt. tot slot servicewerk gedaan en ook andere dingen aangepakt dan alleen timmeren. denk hierbij aan: (sanitair, loodgieterswerk, tegelen, straatwerk etc). geintresseerd?

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Het dakraam is tot onze volle tevredenheid vervangen. Netjes gewerkt en het nieuwe dakraam is keurig afgetimmerd.
 • Allround sahlan dienstverlening

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Dronten

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf, Sloopbedrijf in Dronten, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Sloopwerk algemeen, Schoonmaak huis of bedrijfspand... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Cham Bud

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Dronten

  Ben je op zoek naar een Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Glaszetter? Dan kun je in Dronten bij Cham Bud terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Meubels (de)monteren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • CV TotaalTechniek
  CV TotaalTechniek
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Dakdekker in Dronten

  Welkom bij CV TotaalTechniek! Mijn naam is Wim Claassens. Oprichter en eigenaar van het installatie bedrijf CV TotaalTechniek. CV TotaalTechniek is gespecialiseerd op het gebied van cv ketels, hete luchtverwarming, vloerverwarming maar ook boilers en ventilatie systemen. Wij werken onder anderen met verschillende merken zoals: - Intergas - Remeha - Nefit - Vaillant - Brink - WTH - Bosh - Orgeon Wij doen zowel onderhoud, Service als montage aan verschillende toestellen. Aangezien wij ons vak goed kunnen verstaan bieden wij garantie aan verschillende werkzaamheden. En zorgen wij ervoor met bijvoorbeeld onderhoud, dat er maar 1x per jaar iemand langskomt. Bent u nog opzoek naar een cv specialist? Dan komen wij graag met u in contact. Hoe kunt u contact opnemen? (Wij reageren alleen op directe aanvragen)

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Zijn tot 2x toe niet komen opdagen bij een afspraak. Eerste keet werd er nog gebeld. Tweede keer nier, toen zelf gebeld en zouden ze komen, half uur later belden ze weer dat ze niet kwamen. Daarna zijn ze niet meer bereikbaar geweest. Dus niet betrouwbaar
 • Burman Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Dronten

  Burman Klusbedrijf. KvK - 84660198 Dronten

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snel, flexibel en grondig!
 • Klusbedrijf Dronten
  Klusbedrijf Dronten
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Dakdekker in Dronten

  Wie ben ik, Ik ben Hubert Jaarsveld. Ik ben ruim 29 jaar werkzaam geweest als projectleider bij een waterleidingbedrijf, altijd leuk geweest tot dat het bedrijf te groot werd. Na de zoveelste reorganisatie had ik er genoeg van en ben in 2012 fultime gestart met een praktijk in energetische geneeskunde. Ik houd van verscheidenheid van werk. Daarom ben ik 2014 gestart met een klus bedrijf in Dronten. Wat is er leuker dan op het ene moment met een graafmachine een de tuin te reorganiseren en een uur later te therapeut zijn. Bij beiden is het dat ik de klant of client help en een bijdrage geef in comfort en gezondheid. Ervaring: Als kind moest ik altijd al helpen bij mijn vader in de schuur. Toen ik zes jaar oud was moest ik helpen met mijn eigen bootje te bouwen, ik had snel de smaak te pakken en velen volgden. In 1974 kreeg ik mijn diploma fijnhoutbewerken, meubelmaker en schilderen. Later heb ik de LTS en MTS weg- en waterbouwkunde gedaan, met vele vervolg cursussen zoals : Werken met astbest, Veilig werken langs de weg, Landmeten, VCA leidinggevende, Arbo wetten enz..

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Hubert denkt met je mee, werkt snel, netjes en schoon.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Dronten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 412 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Dronten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Dronten

Vind vakmensen bij jou in de buurt