Vind keukenmonteurs in Dronten

Op zoek naar keukenmonteurs in Dronten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Dronten

 • Heidebrink techniek
  Heidebrink techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Keukenmonteur in Dronten

  Op het gebied van Installatie techniek hebben wij al 10+ jaar ervaring. Wij vinden dat installatiewerk er mooi uit moet zien, het oog wil ook wat. De meerwaarde van Heidebrink techniek is, dat wij samen met u gaan kijken hoe wij dit het beste kunnen realiseren. vakman op het gebied water-, gas- elektra-verwarming en sanitaire installaties. Daar valt ook het installeren en uitbreiden van riolering onder. Van buitenkraan tot ingewikkelde installaties in een woning.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  snel de offerte gekregen. Na mailcontact een plaatsingsdatum gekregen. Die was vrij snel na akkoord van de offerte. Werken snel en vriendelijk.
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75384 reviews
  Keukenmonteur in Dronten

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Good repair of our stove top. Quick and friendly service
 • Aart Vis
  Aart Vis
  Beoordeling: 4.8 van 54.8577 reviews
  Keukenmonteur in Dronten

  Na 2 jaar praktijk ervaring als loodgieter-verwarming ’s monteur ben ik van de een op de andere dag in 1976 als zelfstandige ondernemer keukens en kasten gaan monteren in de nieuwbouw. Dit werk heb ik circa 6 jaar gedaan tot dat een opdrachtgever in Hilversum mij ander montage werk aanbood. Ging hier om het compleet monteren van exclusieve luxe hang-legkasten en keukens in allerlei mogelijke maten en uitvoeringen. Met compleet werd van mij verlangd dat ik ook alle aansluitingen als aan en afvoer water, elektra, en nog meer verzorgde zodat een keuken, (als voorbeeld), na mijn montage dan ook volledig bedrijfsklaar en gebruikt kon worden. Ik heb hier toen ook ontzettend veel praktijk ervaring opgedaan, helaas stopte deze opdrachtgever ermee in 2003 Het zelfde jaar 2003 kreeg ik contact met de firma Bruynzeel, hier ging het ook om de complete montage van keukens met gemiddeld 2 per week. Inmiddels de 65 jaar gepasseerd en doe het nu wat rustiger aan met Bruynzeel en via Werkspot schrijf ik nu regelmatiger wat meer in. Dit kunnen werkzaamheden zijn als het vervangen of nieuw monteren van inbouw apparaten, herstel werkzaamheden en ook nog steeds de complete montage. Hierin verzorg ik ook indien gewenst het aanpassen van al het leidingwerk water aan en afvoer, verwarming en nog meer voor de montage van een keuken uit. Verder verzorg ik hierin ook het elektra werk met als voorbeeld een extra groep in meterkast, bedrading naar keukenruimte en alle aansluitingen hierin afgemonteerd. Ook het demonteren van bestaande keuken, inbouw apparaten enz., en verder de afvoer hiervan naar een recycling bedrijf. Al deze werkzaamheden altijd met veel plezier gedaan en dit nu inmiddels alweer ruim 45 jaar als zelfstandige, hoop op nog wat jaren erbij en wie weet, misschien tot ziens, Aart Vis

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Snelle en goede afhandeling van mijn verzoek.
 • Maatwerk Zwolle
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Keukenmonteur in Dronten

  Al 35 jaar ontwerpen, leveren en monteren wij betaalbare Maatwerk keukens. Wij monteren niet alleen keukens die wij zelf produceren en leveren maar monteren ook regelmatig keukens van andere (grote) keukenzaken. U schrikt vaak van de prijs die deze winkels vragen voor een montage en dan ook nog vaak zonder aansluiten van de apparatuur. Dus bent u op zoek naar een ervaren keukenmonteur die tegen een eerlijke prijs uw keuken vakkundig monteert en aansluit dan komen wij graag met u in contact. Let op: Alleen volledige keukenmontage, dus geen overspuiten, wrappen of apparatuur of werkblad vervangen. (uiteraard doen we dit wel als we zelf de materialen ook mogen leveren. OOK MONTAGE VAN IKEA EN KVIK KEUKENS.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Erg vriendelijke en harde werkers! Zeer veel kennis van zaken. Onze Ikea keuken werd vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd! Vooraf werden we al fijn begeleid door de telefoon en over de app! Fijne uitleg en instructies. Uiteindelijk een prachtige keuken! Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en raden het iedereen aan!! Zeer goed!!!!
 • EA Woningonderhoud
  EA Woningonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Keukenmonteur in Dronten

  EA Woningonderhoud Installatiewerk | Montage | Renovatie | Schilderwerken Van een schilder klus tot het renoveren van uw Badkamer. Tevens beschikken we over ervaring in renovatie werk van Keukens, Toilets en Badkamers. We zijn jarenlang actief met het renoveren van badkamers voor Woningbouw en het schilderen/onderhoud van uw woning of bedrijfspand! Als Klussen bedrijf is alles dus mogelijk. Samen met de klant komen we tot een mooi eindproduct!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  We zijn erg tevreden omtrent Elroy. Hij communiceert helder en is zeer vriendelijk in de omgang. Qua werk is het gewoon wat je van een echte vakman verwacht. Wij zijn zeer tevreden omtrent gang van zaken en de uitvoering van zijn werk. We gaan hem zeker vaker vragen of hij ons kan helpen en zouden hem zeker bij andere aanbevelen. Gr Marc
 • Tegelzettersbedrijf Stephan
  Tegelzettersbedrijf Stephan
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Keukenmonteur in Dronten

  Na 5 jaar gewerkt te hebben bij een gerenomeerd tegelzetbedrijf, inmiddels 10 jaar actief als zelfstandige en ben gespecialiseerd in het tegelen van Badkamers vloeren en keukens. Voor egaliseren, loodgieterwerk tot precisie snijwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Lees om een indruk te krijgen de referenties. Keurig tegelwerk voor een eerlijke prijs, waar naar wens vooraf een tarief vastgesteld kan worden. Alles is mogelijk kleuren, diagonaal, mozaiëk, natuursteen informeer naar de mogelijkheden die Stephan u biedt.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  late review, maar niet minder gemeend ;') vanaf het begin geweldige communicatie, altijd snelle reactie, dacht goed mee, gaf tips en ideetjes. Werkt supernetjes en accuraat, echt een vakman! topwerk afgeleverd, badkamer is een plaatje geworden en we hebben ons huis mede daardoor goed kunnen verkopen!
 • hout&bouw vellinga
  hout&bouw vellinga
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Keukenmonteur in Dronten

  Hout & Bouw Vellinga kan jou helpen bij al jouw verbouwplannen of het maken van een aanbouw. Ook voor een stukje nieuwbouw kun je bij Hout & Bouw Vellinga terecht. Sven luistert naar jouw wensen en gaat graag voor je aan de slag.is een bedrijf wat zich richt op wat de wensen van de klant zijn. Voor maatwerk en rustieke uitstraling ,We maken voornamelijk veranda,s -overkappingen- rustieke schuren-kozijnen- eiken meubels- en kleine verbouwingen-velux dakramen plaatsen. Ook voor interieur bouw kunt u bij ons terecht

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Sven, is prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Werkt zeer secuur en is een harde werker. Hij heeft een schitterende veranda met aparte opberg deel gemaakt in onze tuin. Het is precies zo geworden als wij in gedachten hadden. Ik zou Sven zeker aanbevelen bij vrienden/kennissen en familie. Onze buren willen nu ook een veranda laten maken door Sven.
 • GreenHero
  GreenHero
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Keukenmonteur in Dronten

  Met vakantie! U heeft een vakman gevonden met ruime ervaring (15+ jaar). Een erkend InstallQ installateur (REI, IBER) een elektricien (zegelrecht), een ingenieur, een gecertificeerd inspecteur laagspanning (Scope 8) en brandveiligheid (Aankomend Scope 10). Ruim 7 jaar ondernemer (2012) met MTS en HTS diploma. Specialist in de elektrotechniek, elektronica en software. Veel klus ervaring (bouwkundig dak herstel, keuken bouw, verdieping uitbouw, renovatie), specialist in duurzame (zonne)-energie met goed bouwkundig inzicht. Standaard service: - Bij een (nieuwe) groepenkast krijgt u standaard een NEN1010 meet rapport, wel zo veilig! Er is geen storing die ik niet kan oplossen! Uw hulp bij een in gebreke stelling. We opereren vanuit Flevoland, Dronten.

  Laatste review:
  Jeroen is een vriendelijke en serieuze vakman. Communiceert duidelijk en denkt mee met wat er moet gebeuren. Jeroen heeft netjes werk geleverd.
 • Simon Techniek
  Simon Techniek
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Keukenmonteur in Dronten

  Een paar dingen over mij als eigenaar van Simontechniek: Simontechniek een bedrijf die veelzijdig inzetbaar is. Van installatiewerk keukens of wanden zetten tot transport. Mijn voorkeur gaat uit naar duurzame/hoge kwaliteit producten. Ik heb veel ervaring in het zetten van wanden maar ook in elektra.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Klus perfect uitgevoerd. Simon is een vakman, fijn in de omgang en denkt goed mee. Volgende keer huur ik Simon zeker weer in.
 • NAZ Constructie
  NAZ Constructie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5575 reviews
  Keukenmonteur in Dronten

  📞>>06386080^70<< metaal bewerking. Lassen, boren, slijpen. Verlichting aansluiten en ophangen, extra lampjes 🛠🪛⚡️ Monteren van Meubel, kledingkast, bed, overige kasten. Voor meer informatie u kunt altijd contact opnemen met bovenstaande telefoonnummer.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  They work professionally and accurately but don’t expect them to clean afterwards!

4.7

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Dronten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 64 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Dronten

Andere vakmensen in Dronten

Vind vakmensen bij jou in de buurt