Vind keukenmonteurs in Oldebroek

Op zoek naar keukenmonteurs in Oldebroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Oldebroek

 • Maatwerk Zwolle
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Keukenmonteur in Oldebroek

  Al 35 jaar ontwerpen, leveren en monteren wij betaalbare Maatwerk keukens. Wij monteren niet alleen keukens die wij zelf produceren en leveren maar monteren ook regelmatig keukens van andere (grote) keukenzaken. U schrikt vaak van de prijs die deze winkels vragen voor een montage en dan ook nog vaak zonder aansluiten van de apparatuur. Dus bent u op zoek naar een ervaren keukenmonteur die tegen een eerlijke prijs uw keuken vakkundig monteert en aansluit dan komen wij graag met u in contact. Let op: Alleen volledige keukenmontage, dus geen overspuiten, wrappen of apparatuur of werkblad vervangen. (uiteraard doen we dit wel als we zelf de materialen ook mogen leveren. OOK MONTAGE VAN IKEA EN KVIK KEUKENS.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Erg vriendelijke en harde werkers! Zeer veel kennis van zaken. Onze Ikea keuken werd vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd! Vooraf werden we al fijn begeleid door de telefoon en over de app! Fijne uitleg en instructies. Uiteindelijk een prachtige keuken! Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en raden het iedereen aan!! Zeer goed!!!!
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75384 reviews
  Keukenmonteur in Oldebroek

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Good repair of our stove top. Quick and friendly service
 • Simon Techniek
  Simon Techniek
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Keukenmonteur in Oldebroek

  Een paar dingen over mij als eigenaar van Simontechniek: Simontechniek een bedrijf die veelzijdig inzetbaar is. Van installatiewerk keukens of wanden zetten tot transport. Mijn voorkeur gaat uit naar duurzame/hoge kwaliteit producten. Ik heb veel ervaring in het zetten van wanden maar ook in elektra.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Klus perfect uitgevoerd. Simon is een vakman, fijn in de omgang en denkt goed mee. Volgende keer huur ik Simon zeker weer in.
 • NAZ Constructie
  NAZ Constructie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5575 reviews
  Keukenmonteur in Oldebroek

  📞>>06386080^70<< metaal bewerking. Lassen, boren, slijpen. Verlichting aansluiten en ophangen, extra lampjes 🛠🪛⚡️ Monteren van Meubel, kledingkast, bed, overige kasten. Voor meer informatie u kunt altijd contact opnemen met bovenstaande telefoonnummer.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  They work professionally and accurately but don’t expect them to clean afterwards!
 • Nijhof montage
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Keukenmonteur in Oldebroek

  Hallo, Ik ben Jered Nijhof. Ik plaats al keuken sinds 1989 keukens. Hierbij heb ik ook altijd het meerwerk gedaan. Zoals leidingen verleggen stroom etc. Ik doe dit nu sinds een jaar samen met mijn zoon.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Werk niet uitgevoerd zoals opdracht, wel kundig uitgevoerd.
 • Kaspers Montage
  Kaspers Montage
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Keukenmonteur in Oldebroek

  Kaspers Montage, Opgericht in 2010, gespecialiseerd in de montage van keukens. Tevens timmerwerk, en alle werkzaamheden omtrent een middel tot grote verbouwing, binnen en buiten.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Onze IKEA-keuken is keurig geïnstalleerd en nu na 7 maanden hebben we nog geen enkel probleem met montage. Kaspers heeft zelfs extra werk geleverd: een plintje geplaatst waar kabels achter hebben gelegen. Daarnaast heeft hij heel snel gewerkt en was hij flexibel in de planning.
 • Stijlaart Witgoed
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Keukenmonteur in Oldebroek

  Welkom bij Stijlaart Witgoed . Stijlaart Witgoed houdt zich bezig met het repareren van witgoed, het monteren van inbouw apparatuur, het leveren en verkopen van witgoed apparatuur. Het adviseren van de juiste apparatuur die voldoet aan uw wensen. Door al meer dan 27 jaar ervaring in deze branche wordt er deskundig advies op maat gegeven. De werkzaamheden verrichten we voor zowel de particulier als diverse Electronica zaken zoals EP en Expert waar we werkzaamheden voor uitvoeren.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Het was snel en netjes uitgevoerd, hij heeft laten zien hoe hij het gedaan heeft en hierover uitleg gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen en als ik nog wat van dit soort klusjes heb dan schakel ik hem zo weer in!
 • Heidebrink techniek
  Heidebrink techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Keukenmonteur in Oldebroek

  Op het gebied van Installatie techniek hebben wij al 10+ jaar ervaring. Wij vinden dat installatiewerk er mooi uit moet zien, het oog wil ook wat. De meerwaarde van Heidebrink techniek is, dat wij samen met u gaan kijken hoe wij dit het beste kunnen realiseren. vakman op het gebied water-, gas- elektra-verwarming en sanitaire installaties. Daar valt ook het installeren en uitbreiden van riolering onder. Van buitenkraan tot ingewikkelde installaties in een woning.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  snel de offerte gekregen. Na mailcontact een plaatsingsdatum gekregen. Die was vrij snel na akkoord van de offerte. Werken snel en vriendelijk.
 • Keuken Montage Kort
  Keuken Montage Kort
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Keukenmonteur in Oldebroek

  Beste klanten, Bij ons keuken montagebedrijf hebben we ons ten doel gesteld om de hoogste kwaliteit te leveren en u te voorzien van de perfecte keuken. We begrijpen dat een keuken plaatsen een belangrijke investering is en daarom willen we u verzekeren dat uw keuken bij ons in goede handen is. We onderscheiden ons van andere keuken montagebedrijven door onze focus op vakmanschap, kwaliteit en het nemen van de tijd. Onze vakmensen werken met de beste gereedschappen en materialen om ervoor te zorgen dat uw keuken perfect wordt geplaatst. We nemen de tijd die nodig is om elke stap van het proces zorgvuldig uit te voeren, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. We werken ook schoon en netjes, zodat uw huis netjes blijft en u geen last heeft van rommel. We begrijpen dat er misschien altijd wel iemand is die een goedkopere optie aanbiedt, maar we zijn ervan overtuigd dat niemand het beter kan doen dan wij. We onderscheiden ons door onze focus op vakmanschap en kwaliteit, waardoor we de beste kwaliteit kunnen bieden aan onze klanten. We willen ons ook onderscheiden door ons bewustzijn van onze impact op het milieu. Daarom planten we voor elke uitstoot die gepaard gaat met de montage van uw keuken, bomen terug, plus één extra boom. Op deze manier compenseren we onze ecologische voetafdruk en dragen we ons steentje bij aan een duurzamere toekomst. We hopen dat we u hebben kunnen overtuigen van ons vakmanschap, onze kwaliteit, ons milieu bewustzijn en onze inzet om uw perfecte keuken te plaatsen. We kijken er naar uit om samen met u aan de slag te gaan. Met vriendelijke groet, Wesley Kort Keuken Montage Kort

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Ik heb Wesley Kort ingehuurd om mij te 1 dag te helpen bij het plaatsen van mijn keuken die was geleverd. Ik wilde een vakman bij het plaatsen hebben, maar ook graag een aantal dingen zelf doen. Wesley heeft mij goed geholpen, op zijn aanwijzingen hebben wij samen de keuken voor 90% binnen 1 dag kunnen plaatsen. Hij kwam netjes op tijd. Heeft mij zijn werkproces van tevoren al uitgelegd en die dag zijn we vlug aan de slag gegaan. Wesley was flexibel genoeg om die dag nog langer door te werken toen ik hem 's middags daar om vroeg, wel tegen een extra vergoeding natuurlijk. Samengevat, Wesley is een keukenmonteur die weet wat er gedaan moet worden om een keuken strak en waterpas op ze plek te krijgen. Wil je een flexibele keukenmonteur die denkt in mogelijkheden, dan ben je bij Wesley Kort aan het goede adres.
 • ThK montage & onderhoud
  ThK montage & onderhoud

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Oldebroek

  ThK montage & onderhoud plaatst IKEA keukens, verricht onderhoudswerkzaamheden aan o.a. luchtbehandelingsystemen en kan reparatie en laswerkzaamheden aan uw oldtimer uitvoeren in eigen werkplaats.

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Oldebroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 53 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Oldebroek

Andere vakmensen in Oldebroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt