Op zoek naar een witgoed reparateur bij jou in de buurt?

Met witgoed reparateurs uit jouw regio, vind je altijd de juiste witgoed reparateur voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en ontvang meerdere voorstellen binnen 24 uur.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs

 • ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95138 reviews

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Top en heel erg aardig
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.6597 reviews

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Opdracht volgens afspraak uitgevoerd.
 • Witgoedreparatie Service Tirana
  Witgoedreparatie Service Tirana
  Beoordeling: 4.9 van 54.95325 reviews

  Bent u op zoek naar een witgoedmonteur in uw regio? Dan bent u bij ( witgoed Tirana aan het juiste adres. Wij repareren elk merk apparaat. Met Tirana vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen. Werkwijze van Tirana Onze monteur komt bij u langs en inspecteert het apparaat grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? Wij geven eerst een indicatie van de kosten. De beslissing is dan aan u. Soms is een nieuw apparaat goedkoper dan repareren . In de meeste gevallen is reparatie echter voordeliger. Afhankelijk van of we de benodigde onderdelen op voorraad hebben gaan we direct aan de slag met repareren. Wij repareren alle merken Of het nu gaat om een wasmachine, wasdroger koelkast of vaatwasser van AEG, Bosch, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Tirana is uw partner. Het maakt dus niet uit wat voor merk apparaat u heeft, wij repareren het. Werkwijze Tirana 1. Diagnose Wij zullen eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen. 2. Voorstel Wij zorgen voor een passend en transparant voorstel. 3. Reparatie Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zullen wij overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie Tirana werkt op basis tarief van: €59,- (inclusief voorrijkosten, diagnose kosten) €15 per kwartier, maximum reparatie kosten zijn €40 ex onderdelen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Topper
 • MWTS Services
  MWTS Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95150 reviews

  WeelsWitgoed | Passie voor witgoed, gericht op service! Wij zijn een jong en innovatief bedrijf en zijn gespecialiseerd in het repareren, monteren en installeren van witgoedapparatuur. Werkzaam door HÉÉL Nederland tegen het standaard tarief! Wat kunnen wij voor u betekenen? • Levering van witgoedapparatuur (nieuw & tweedehands) • Installatie / montage van witgoedapparatuur • Onderzoek / diagnose vaststellen (doormeten) • Inkoop van witgoedapparatuur • Reparaties van witgoedapparatuur • Onderdelen voor witgoedapparatuur Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! LET OP! : Indien u bent verhinderd vragen wij u vriendelijk om dit minimaal 24 uur vóór de afspraak met de monteur bij ons aan te geven. Anders zijn wij genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen van €24,99. Team MWTS Services / Weelswitgoed

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Prima uitgevoerd. Goede communicatie
 • AMA Witgoed Reparatie
  AMA Witgoed Reparatie
  Beoordeling: 4.1 van 54.1550 reviews

  AMA Witgoed Reparatie is uw professionele reparateur aan huis voor al uw witgoed. Denk aan koelkasten, vriezers, wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Tevens geeft AMA Witgoed Reparatie garantie voor de geleverde onderdelen en 3 maanden op de reparatie zelf.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Meneer komt zijn afspraken goed na, was ook erg snel aan de beurt. Prijs wordt vooraf goed afgesproken en kan altijd bij hem terug als het niet goed zou zijn! Kan AMA aanraden aan iedereen die een witgoed probleem heeft!
 • Witgoed Warenhuis
  Witgoed Warenhuis
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews

  Wasmachine en droger reparatie (Miele, AEG, Bosch en Siemens) Gespecialiseerd in onderhoud aan Bosch, Siemens, AEG en Miele (warmtepomp)drogers. Voorrijkosten en Diagnose = €59,95* (excl. eventuele onderdelen) Na diagnose betaalt u €19,95 extra per 15 minuten. * Den Haag 20km. * 30km €69,95 * 40km €79,95 * 50km €89,95 * 60km en hoger op aanvraag. Mocht de wasmachine of droger niet meer te repareren zijn, kunt u er 1 bij ons aanschaffen. Wij verkopen jong gebruikte Refurbished machines. Over het algemeen word er vooraf met de klant een prijsafspraak gemaakt. Doet de warmtepompdroger er langer over dan normaal? Dan is deze intern verstopt. Warmtepompdroger van Bosch of Siemens weer optimaal laten functioneren? Dit doen we door middel van een interne Condensor reiniging. Kosten: €110,- (Den Haag+20km) Duur: +- 1 uur Over de reparaties hanteren wij een garantie van 6 maanden.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Very responsive and quick, even though I have a slightly older machine. Thank you !
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75364 reviews

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De wasdroger kon uiteindelijk niet gerepareerd worden maar de monteur was zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam.
 • 313witgoedreparatie
  313witgoedreparatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.75122 reviews

  Wij rekenen geen voorrijkosten en zijn daarom gegarandeerd de goedkoopste witgoed monteurs. Wat wij wel rekenen is de storingsdiagnose, deze bedraagt €69,- (inclusief BTW + 15 minuten reparatietijd) Per extra 15 minuten €24,5 Gebruik van nieuwe, originele onderdelen. (geen replica of namaak) Geen parkeerkosten. 6 maanden garantie op de reparatie, 3 maanden op onderdelen. Professionele witgoed monteurs. Gratis preventie advies om toekomstige reparaties en defecten te voorkomen. Zakelijke tarieven: €90 inclusief 15 minuten – 24,5 euro per extra kwartier   Prijzen kunnen per merk en product verschillen. In vergelijking met de concurrentie zijn wij gegarandeerd de goedkoopste. Onze witgoed monteurs kunnen in 90% van de gevallen het probleem binnen 15 minuten verhelpen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  super vent. vriendelijk, correct en komt zijn afspraken na
 • MHC Witgoed
  MHC Witgoed
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews

  Al een aantal jaren werkzaam als reparateur van witgoed en bruingoed. Professioneel en betrouwbaar. €69,-

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en keurig geholpen! Vakman. Erg tevreden en aan te raden.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85116 reviews

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Top. Snel .Vaakman

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 459 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Wat doet een witgoed reparateur?

Een witgoed reparateur lost storingen op en voert reparaties uit aan het witgoed, zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten. Ook kan je bij hen terecht voor advies.

Taken witgoed reparateur

 • Advies
  Brandt er een lampje op jouw wasmachine, droger of vaatwasser? Dan kan je de handleiding erop naslaan om te zien wat er mis is. Heb je de handleiding niet meer of kom je er niet uit? Vraag een witgoed reparateur dan om advies. Soms kan de vakman je telefonisch al op weg helpen om de storing op te lossen en is het niet nodig om een witgoed reparatie uit te voeren. Ook voor advies over onderhoud kan je bij de witgoed reparateur terecht.
 • Reparatie witgoed
  Is een onderdeel van jouw wasmachine of vaatwasser aan vervanging toe? Geeft het apparaat steeds een storing? Of werkt het gewoon niet meer, maar weet je niet precies wat er mis is? Een witgoed reparateur kijkt allereerst wat er mis is. Als hij het kan verhelpen, voert hij de witgoed reparatie vervolgens voor je uit. Is het niet meer te repareren of wordt dat zo prijzig dat je beter een ander apparaat kan kopen, dan geeft hij dat ook aan.

Veelgestelde vragen over het vinden van een witgoed reparateur

Zoek je een witgoed reparateur, dan heb je daar waarschijnlijk vragen over. We hebben de meest gestelde vragen hieronder voor je op een rijtje gezet.

Heb je een andere reparateur nodig voor verschillende soorten witgoed?

Witgoed is een verzamelnaam voor de grote huishoudelijke apparaten in je huis, zoals de wasmachine, wasdroger, koelkast en vaatwasser. Is er iets mis met een van die apparaten, dan heb je een monteur nodig. Vaak heeft de witgoed monteur kennis van alle apparaten. Er zijn ook monteurs die gespecialiseerd zijn in een specifiek apparaat en bijvoorbeeld alleen een wasmachine reparatie doen. Kijk dus altijd goed naar het profiel van de vakman of je bij hem aan het juiste adres bent.

Witgoed reparatie of nieuw witgoed kopen?

Je vraagt je vast af of het de moeite waard is een reparatie uit te laten voeren of dat je beter een nieuw apparaat kan aanschaffen. Een antwoord is niet eenvoudig te geven. Het ligt aan het apparaat en hoe groot het defect is. Een wasmachine kan vaak wel gerepareerd worden, maar bij een koelkast ben je bij een reparatie meestal duurder uit dan wanneer je een nieuw exemplaar koopt. Is een apparaat stuk, dan is het slim om altijd even een witgoed reparateur in te schakelen om uit te vinden wat precies het probleem is. Hij kan vervolgens advies geven of het de moeite waard is een reparatie uit te voeren.

Wat kost een witgoed reparateur?

Wat je betaalt voor een witgoed reparatie is afhankelijk van het apparaat en het defect. Vaak rekent de vakman een totaalprijs voor de klus. Daar zitten materiaal- en arbeidskosten bij in. De meest voorkomende klussen, inclusief een prijsindicatie vind je in het prijsoverzicht voor 'Reparatie witgoed'.

Kijk voordat je een witgoed reparateur inschakelt eerst goed of er nog garantie op het apparaat zit en wat er precies onder die garantie valt. Reparaties binnen de garantie moet je vaak uit laten voeren door een aangesloten monteur om deze vergoed te krijgen. Sla het garantie- of aankoopbewijs er daarom altijd eerst even op na.

Waarom een witgoed reparateur?

Als je wasmachine of vaatwasser kapot is, wil je waarschijnlijk dat deze snel weer in orde is. Het zijn apparaten die je wekelijks of soms zelfs dagelijks gebruikt en zonder zitten, is erg onhandig. Geeft de wasmachine een foutmelding, dan wil de handleiding soms uitkomst bieden. Kom je er niet uit of lost dat het probleem niet op? Schakel dan een witgoed reparateur in om de klus te klaren. Deze vakman kan vaak snel achterhalen wat er precies aan de hand is en of het defect te repareren is of niet.

Via Werkspot kom je in contact met honderden vakmannen om jouw witgoed reparatie uit te voeren. Plaats je klus en maak kennis met geschikte witgoed reparateurs in jouw regio. Op basis van het prijsvoorstel, profielgegevens en reviews van anderen maak je vervolgens snel jouw keuze.

Kom snel in contact met een witgoed reparateur

Werkt jouw vaatwasser, wasmachine, droger of koelkast niet naar behoren? Dan is het altijd slim om er een vakman naar te laten kijken. De witgoed reparateur weet vaak snel wat het probleem is en of hij het op kan lossen. Is een witgoed reparatie mogelijk, dan voert hij deze snel en vakkundig voor je uit. Is vervangen een betere optie? Ook dat zal hij dan bij je aangeven.

Zoek je een witgoed reparateur, dan wil je die waarschijnlijk snel vinden, zodat je het apparaat hopelijk op korte termijn weer kan gebruiken. Plaats je een klus op Werkspot, dan heb je vaak snel reactie van ervaren witgoed reparateurs. Kijk bij de keuze voor een vakman niet alleen naar prijs, maar ook bijvoorbeeld naar ervaringen van andere klanten. Zo kan je een goed beeld vormen of deze vakman de meest geschikte is voor jouw klus.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt