Vind witgoed monteurs in Zoetermeer

Op zoek naar witgoed monteurs in Zoetermeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Zoetermeer

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Witgoed monteur in Zoetermeer

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.9 van 54.95145 reviews
  Witgoed monteur in Zoetermeer

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.5 van 54.5547 reviews
  Witgoed monteur in Zoetermeer

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Fast intervention. Kind, polite and professional. Good advices.
 • Witgoed Warenhuis
  Witgoed Warenhuis
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Witgoed monteur in Zoetermeer

  Wasmachine en droger reparatie (Miele, AEG, Bosch en Siemens) Gespecialiseerd in onderhoud aan Bosch, Siemens, AEG en Miele (warmtepomp)drogers. Voorrijkosten en Diagnose = €59,95* (excl. eventuele onderdelen) Na diagnose betaalt u €19,95 extra per 15 minuten. * Den Haag 20km. * 30km €69,95 * 40km €79,95 * 50km €89,95 * 60km en hoger op aanvraag. Mocht de wasmachine of droger niet meer te repareren zijn, kunt u er 1 bij ons aanschaffen. Wij verkopen jong gebruikte Refurbished en nieuwe machines. Over het algemeen word er vooraf met de klant een prijsafspraak gemaakt. Doet de warmtepompdroger er langer over dan normaal? Dan is deze intern verstopt. Warmtepompdroger van Bosch of Siemens weer optimaal laten functioneren? Dit doen we door middel van een interne Condensor reiniging. Kosten: €159,- (Den Haag+20km) Duur: +- 1 uur Over de reparaties hanteren wij een garantie van 6 maanden** * Wilt u een reparatie in het weekend? Vraag naar de toeslagen. * Reparatie niet geannuleerd? Dan betaald u de voorrijkosten. ** Op sommige onderdelen/reparaties is de garantie 1 maand

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Monteur kwam op tijd, goeie uitleg gehad over oorzaak, onderhoud en snel gerepareerd! Helaas in minder dan een week tijd toch weer dezelfde fout. Nog niet opgelost dus.
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95202 reviews
  Witgoed monteur in Zoetermeer

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snelle reactie op klus. Beschikbaar diezelfde dag en probleem opgelost.. ook fijn en eerlijk advies gekregen!! De monteur was een topper!
 • Adamus Car & Motor spa
  Adamus Car & Motor spa
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Zoetermeer

  Onlangs ben ik mijn passie gaan volgen en heb ik mijn eigen bedrijf opgestart in auto detailing. Bijklussen doe ik graag als witgoedmonteur, waar ik in het verleden ook werkzaam was bij een bedrijf.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Eerlijk en vakkundig werk, goed advies ook als het beter is om een nieuwe wasmachine te kopen.
 • Doemalaan Verhuizing
  Doemalaan Verhuizing
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Witgoed monteur in Zoetermeer

  Gaat u binnenkort verhuizen? Dan wilt u natuurlijk dat uw spullen met de grootste zorg naar uw nieuwe woning vervoerd worden. En u wilt vanzelfsprekend niet teveel betalen, want verhuizen kost al zoveel geld. Bent u op zoek naar een betrouwbaar én goedkoop verhuisbedrijf? Dan bent aan het juiste adres. Wij verhuizen niet alleen, maar helpen u desgewenst ook met het inpakken van uw spullen en het (gedeeltelijk) ontruimen van uw woning. En natuurlijk zetten wij uw spullen in uw nieuwe huis weer netjes op hun plek. En kunt u wat hulp gebruiken bij het schoonmaken, het schilderen van een wandje, het aansluiten van uw wasmachine of het weer in elkaar zetten van uw kledingkast? Dat helpen wij u daar toch ook mee.En wilt u écht goedkoop verhuizen? Dan komt er gewoon één verhuizer en helpt u zelf gezellig mee. Bij ons bedrijf is alles mogelijk en niets te gek. Uw wensen staan centraal.  Ons bedrijf is een jong bedrijf dat opereert door heel Nederland. Ervaren en professionele verhuizers De goedkoopste verhuizer in Nederland Persoonlijke aandacht Verhuizing, ontruiming en kluswerkzaamheden 7 dagen per week: dus verhuizen wanneer het u uitkomt Na de verhuizing zijn er nog tal van klussen die gedaan moeten worden. Als u gebruikmaakt van onze handyman service kunnen we u ook op dit gebied compleet ontzorgen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw inboedel. we hebben een verzkering voor uw inboedel tijdens vervoer. Ons motto: vertrouwen, veiligheid, flexibiliteit.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  De 2 verhuizers van Doemalaan hebben ons goed geholpen om onze spullen te vervoeren . Bedankt!
 • Egards
  Egards
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Zoetermeer

  Egards is een organisatie waar u terecht kunt voor een vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis. Egards is gespecialiseerd in diensten in de meest uitgebreide vorm. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van een kraan, het reinigen van de dakgoot, het reinigen van uw terras, woning APK, etc. Daarnaast doet Egards ook kleine verbouwingen. Wij kunnen met u meedenken en proberen een oplossing voor u te vinden, passend bij uw wensen. Natuurlijk komen wij persoonlijk langs om alles af te stemmen. We streven er niet alleen naar om het werk persoonlijk en volledig naar wens te maken. Wij willen goede kwaliteit leveren en zorgen daarnaast om uw opdracht voordelig te realiseren en snel op te leveren tegen een eerlijk tarief. Natuurlijk geven we eerst een inschatting van de te maken uren en de kosten. Wij vinden het prettig om te werken voor mensen in hun privé situatie. Onze kennis, ervaring en ons netwerk zijn van grote waarde om ervoor te zorgen dat u en alles in en rondom uw huis de beste zorg krijgt, ook Egards laat een logboek achter zodat u en de mensen om u heen inzicht hebben in de activiteiten. Egards streeft ernaar te werken binnen een straal van 500 meter vanaf de eigen woonomgeving, Egards heeft hierdoor actuele kennis van de omgeving, kan de kosten laag houden en snel bij u zijn. Egards doet voor u inkopen bij de groothandel, zonder dat Egards daar aan verdient. Bij Egards betaalt u voor de diensten achteraf. Egards heeft een woning APK-lijst opgesteld waarmee jaarlijks een volledig rapport van uw woning kan worden gemaakt. Met deze APK-lijst heeft u goed inzicht van wat er moet gebeuren. Heel prettig is dat u zelf bepaalt wat, wanneer en of u iets aan de punten laat doen die naar boven komen na deze woning APK. Egards is gevestigd aan de Lumeystraat 19 2722 AN Zoetermeer en staat geregistreerd bij de KVK onder nummer 67901522

  Laatste review:
  Eduard inschakelen voor 'onze klussen' was achteraf een hele goede beslissing. Wij hadden verschillende ideeën voor aanpassingen in ons huis. Eduard heeft enkele tekeningen gemaakt van de opties. Zodoende werd het voor ons inzichtelijk. Hij geeft duidelijk aan wat de voor- en nadelen zijn bij de tekeningen. Tijdens het verwijderen van de oude vloer op de begane grond, kwam Eduard erachter dat we lekkage in de kruipruimte hadden, ook deze heeft hij correct gerepareerd. Tevens alle oude radiatoren verwijderd en de 'gaten' van de ophangbeugels mooi gestuct, en heel veel geschilderd. Nieuwe bijkeuken gemaakt, keurig en strak! Ook de badkamer vernieuwd, zeer professioneel. Eduard werkt zeer netjes en heeft praktische oplossingen voor simpele en grotere vraagstukken. Bij een verbouwing weet je van te voren nooit wat de kosten zijn. Wij hadden wel een bedrag wat het zou mogen kosten en zijn daar ruim onder gebleven, wat natuurlijk ook heel prettig is. Al met al zijn wij echt zeer tevreden. Eduard, nogmaals bedankt!!
 • Pepe Company

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Zoetermeer

  Pepe Company is je ideale partner als je een Elektricien, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig hebt in Zoetermeer en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • RDJ Elektrotechniek
  RDJ Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Zoetermeer

  Heeft u een huis gekocht, bent u net verhuist of wilt u in uw bestaande woning de elektrische installatie laten aanpassen?? Denk hierbij aan groepenkast uitbreiden, extra stroompunten aanleggen/verleggen, lampen monteren, tuinverlichting en het aansluiten van witgoed, etc.. Ook ben ik bereikbaar voor als u storingen heeft aan uw elektrische installatie. Met ruim 14 jaar ervaring in de service en onderhoud elektriciteit kan ik u goed van dienst zijn op de boven genoemde klussen.

  Laatste review:
  Robin is een vakman, die tevens oplossend vermogen heeft en zijn afspraken altijd nakomt. Snel en vakkundig de werkzaamheden verricht. Kortom een echte aanrader

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 256 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Zoetermeer

Andere vakmensen in Zoetermeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt