Op zoek naar een stratenmaker bij jou in de buurt?

Met stratenmakers uit jouw regio, vind je de juiste stratenmaker voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en kom in contact met stratenmakers.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers

 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.4 van 54.4586 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Klus goed uitgevoerd. Duurde wel een dag langer dan gepland waardoor schema uitliep.
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55467 reviews

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Komt niet opdagen voor zijn afspraak en laat ook nog eens niets weten
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65165 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima wel tussendoor wat tijd dus niet in 1 dag
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45144 reviews

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en komt zijn belofte na ook het geleverde werk is meer dan goed👍👍 Andre.
 • R. Rijsbergen Bestratingen
  R. Rijsbergen Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9569 reviews

  Rijsbergen Bestratingen is de stratenmaker voor particulieren en bedrijven In de dynamische regio rond Zuid Holland voert Rijsbergen Bestratingen (sier)bestratingsprojecten uit. De kracht van is de kwaliteit waarmee de projecten worden uitgevoerd, want als gepassioneerd stratenmakersbedrijf doet Rijsbergen Bestrstingen geen concessies aan de kwaliteit bij de uitvoering van opdrachten. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden op de volgende onderdelen: Gedegen voorbereiding Goede ondergrond, de basis voor jarenlang plezier van je bestrating Snelle en soepele uitvoering met eigen materieel Vakkundige afschotbepaling voor een goede afwatering Adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat Strakke afwerking door stenen niet te knippen, maar met de bandenzaag te zagen Rijsbergen Bestrating ook voor de grote klussen! Vraag vrijblijvend een offerte aan Advies nodig of direct een offerte opvragen? Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en denken graag mee. Zo kunnen we je op juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super bedankt , ben heel erg blij met mijn tuin, keramische tegels strak gelegd, ben heel tevreden!
 • Sultan bestrating
  Sultan bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews

  Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Sultan is echt een vakman en denkt actief mee voor het mooiste resultaat.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95104 reviews

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden. Afspraken worden goed na gekomen. Tegels zeer goed gelegd. Aanrader!
 • Gebrs. van Oene Stratenmakersbedrijf V.O.F.
  Gebrs. van Oene Stratenmakersbedrijf V.O.F.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews

  Wij zijn een bestratings bedrijf die al meer dan 40 jaar ervaring heeft. Ook beschikken wij over alle nodige diploma's. bijvoorbeeld Erkend leerbedrijf ,vakbekwaamheid. en Vca 1+2 Wij kunnen met alle soorten bestratingen uit de voeten. Zijn gespecialiseerd in Sierbestrating/ Tuinaanleg.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super aardige en vriendelijke mensen. Alles ligt er weer stralend bij :)
 • Urban-forest Tuin en Design
  Urban-forest Tuin en Design
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews

  Urban Forest is specialist in het aanleggen van tuinen, (sier)bestrating, houtbouw en tot slot tuinonderhoud. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We denken met de klant mee en komen tijd met creatieve ideeën.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Terrastrappen opnieuw bestraat geheel volgens afspraak. Netjes werk afgeleverd. Denkt mee en komt met goede ideeën. Heel prettig om zaken mee te doen. Overig terras netjes aangetrild zodat alles weer vlak ligt. Uitstekend werk voor een nette prijs.
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75139 reviews

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Herman heeft voor ons de tuin afgegraven, het zand afgevoerd en nieuwe aarde geleverd. Ontzettend tevreden met de werkzaamheden, vlotte communicatie en heel snel uitgevoerd. Een aanrader!

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 944 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Wat doet een stratenmaker?

Een stratenmaker kan je helpen tegels in jouw tuin te leggen. De tegels schaf je meestal zelf aan. Daarbij heb je veel verschillende mogelijkheden. De afmeting, vorm en het materiaal zijn de belangrijkste keuzes die je maakt. Je kiest bijvoorbeeld voor een grote gladde tegel voor een strakke, moderne uitstraling. Ga je voor de romantische, landelijke uitstraling, dan kies je bijvoorbeeld voor kleine, vierkante tegeltjes. Juist omdat er zoveel mogelijk is, zijn er altijd tegels te vinden die voldoen aan jouw smaak en budget. Om de tegels te plaatsen, kan je een stratenmaker inschakelen.

Veelgestelde vragen over het vinden van stratenmakers

Zoek je een stratenmaker voor het betegelen van jouw tuin of oprit, dan heb je daar vast vragen over. Daarom hebben we een aantal van de meestvoorkomende vragen hieronder voor je opgesomd. Zo weet je wat beter wat je kan verwachten als je een stratenmaker vraagt voor jouw klus.

Taken stratenmaker
 • Bestrating aanleggen
  De stratenmaker kan alle bestrating in jouw tuin aanleggen. Die van het terras, een tuinpad of een oprit bijvoorbeeld. Of van de hele tuin, als je het liefst weinig omkijken naar het onderhoud van je tuin hebt. Je hebt daarbij keus uit verschillende verbanden waarin stratenmakers de tegels kunnen leggen: een blokverband, halfsteens- of wildverband bijvoorbeeld. Het patroon dat je kiest is van invloed op de uiteindelijke uitstraling van jouw straatje. Kijk dus goed naar wat je mooi vindt en wat er mogelijk is met de tegels die je wilt plaatsen. Een stratenmaker kan jou prima adviseren over deze zaken.
 • Bestrating verwijderen en afvoeren
  Zijn de nieuwe tegels ter vervanging van oude tegels? Dan moet je die eerst verwijderen. Die klus kan je zelf oppakken voordat de stratenmaker langskomt om de nieuwe tegels te plaatsen, maar je kan dit ook uitbesteden. Hij kan het puin vervolgens ook voor je afvoeren. Houd er wel rekening mee dat je én voor de tijd van de stratenmaker en vaak ook voor het afvoeren betaalt. Voer je zelf het puin af, dan is dit in de meeste gemeenten gratis.
Uit welke materialen en patronen kan ik kiezen?

Vaak koop je de tegels zelf. Je kan kiezen uit betonnen, gebakken of natuursteen tegels. Ze geven allemaal een geheel eigen sfeer aan de tuin, dus kijk goed naar wat jij mooi vindt en wat binnen je budget ligt. Natuurstenen tegels zijn over het algemeen bijvoorbeeld een stuk duurder dan gebakken tegels.

Afhankelijk van het soort tegels dat je kiest, bepaal je vervolgens het patroon of verband waarin je de tegels wilt leggen. Een aantal veel voorkomende verbanden zijn:

 • Blokverband: je legt de tegels evenredig aan elkaar.
 • Halfsteensverband: je legt de volgende rij tegels halverwege de vorige rij tegels.
 • Ellenboog- of visgraatverband: je legt de tegels haaks op elkaar in de vorm van een ellenboog.
 • Wildverband: het meest speelse effect bereik je door voor verschillende patronen door elkaar te kiezen, een wildverband.

Weet je niet zeker welk verband het meest geschikt is voor jouw tegels of het effect dat je wilt bereiken? Laat de stratenmaker met je meedenken. Hij kan je goed adviseren over de manier waarop je de tuin het best kan bestraten.

Wat kost een stratenmaker?

Naast kosten voor de tegels, betaal je stratenmakers vaak per uur of per vierkante meter. Rekent de stratenmaker een prijs per uur, houd dan rekening met een bedrag tussen de € 28,- en € 58,- per uur. Spreken jullie een bedrag per vierkante meter af, reken dan op een prijs tussen € 9,- en € 19,-. Naast een prijs per uur of per vierkante meter, rekent de stratenmaker vaak ook voorrijkosten. Reden om een vakman uit jouw buurt te zoeken.

Ben je benieuwd naar de volledige prijsoverzichten en alle opties die je hebt als je kiest voor het bestraten van jouw tuin? Kijk dan eens bij een van deze prijsoverzichten:

Waarom een stratenmaker inhuren?

Of het nu om een tuinpad of een terras gaat, als je gaat bestraten, wil je natuurlijk wel dat de tegels er stevig en netjes recht in liggen. Is dat niet jouw sterkste kant of heb je gewoon geen tijd of zin om de klus zelf uit te voeren? Besteed het bestraten van jouw tuin dan uit aan een stratenmaker. Dan weet je zeker dat jouw straatje of terras er weer jaren tegen kan. Ben je op zoek naar een betrouwbare vakman voor jouw klus? Via Werkspot plaats je gemakkelijk jouw klus online en kom je snel in contact met een van de vele vakmannen. Baseer je keuze vervolgens niet alleen op prijs, maar ook op reviews van anderen en je weet zeker dat jouw pad, terras of oprit straks snel en goed bestraat is.

Stratenmaker gezocht? Zo vind je ervaren vakmannen

Voor een duurzaam en goed gelegde bestrating, besteed je de klus het best uit aan een stratenmaker. Hij weet precies wat er voor nodig is om de bestrating goed en stevig te plaatsen. Is de grond bijvoorbeeld erg zacht, dan kan het nodig zijn om extra zand als fundering te gebruiken. Door zijn kennis en ervaring is een stratenmaker in staat je goed en professioneel advies te geven. Vervolgens voert hij de klus snel en netjes voor je uit. Maar waar vind je een goede vakman?

Op Werkspot plaats je eenvoudig jouw klus en kom je snel in contact met meer ruim 2.000 vakmannen. Er is er dan ook altijd wel eentje in jouw buurt te vinden. Bekijk ervaringen van anderen om zo jouw keuze te maken.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt