Vind stratenmakers in Apeldoorn

Op zoek naar stratenmakers in Apeldoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Apeldoorn

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55464 reviews
  Stratenmaker in Apeldoorn

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Volgens afspraak goed uitgevoerd
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45143 reviews
  Stratenmaker in Apeldoorn

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en komt zijn belofte na ook het geleverde werk is meer dan goed👍👍 Andre.
 • Hoveniersbedrijf Harry de Winkel
  Hoveniersbedrijf Harry de Winkel
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Stratenmaker in Apeldoorn

  Hoveniersbedrijf Harry de Winkel Sterk in hovenierswerk ook in de winter heeft uw tuin aandacht nodig. Wanneer er nog geen najaarsbeurt beurt is uitgevoerd kan er nog het nodige worden gedaan. Bovendien is het een ideale periode om bijvoorbeeld bomen te laten kappen. En zodra het sneeuwt is het, om ongelukken te voorkomen, prettig als uw oprit, tuinpad en parkeerterrein sneeuwvrij worden gemaakt. Met de lente in het verschiet is dit ook het uitgelezen seizoen om na te denken over gewenste aanpassingen in uw tuin. Of misschien overweegt u een compleet nieuw ontwerp. Bij ons kunt u terecht voor al uw tuinwensen, maar ook in het geval van calamiteiten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan verstopping van uw riolering of stormschade. Wij zijn een veelzijdig en ervaren hoveniersbedrijf. Vakkundig in handwerk, maar dankzij ons uitgebreide en moderne machinepark ook inzetbaar voor grote projecten en verschillende vormen van graaf- en grondwerk. Verder leveren wij zand, grind, haardhout, strooizout, planten en andere tuinbenodigdheden. Of het nu om een compacte stadstuin gaat, een landgoed of een bedrijfstuin: wij zorgen voor complete ontwerpen, vakkundige aanleg en uitstekend onderhoud. Meer weten? Bel ons! Betalingen contant, per PIN of op rekening. Wat doen wij nog meer? Een greep uit onze dienstverlening: bestraten * vijveraanleg * milieuvriendelijke onkruidbestrijding * aanleg van plantenborders, gazons, opritten en tuinverlichting * planten van bomen * graaf- en grondwerk * uitmesten van stallen * diverse werkzaamheden met minitractor, minishovel, minigraver, maaiers, heftruck en kraan, zoals frezen, maaien, kunstmeststrooien, beluchten en sneeuwschuiven * levering van zand, grind, puin en tuinaarde * levering en plaatsing van tuinhout, sierbestrating, blokhutten, hekwerken en waterornamenten * bomen kappen * tuinafval afvoeren * grafonderhoud * dienstverlening bij calamiteiten, zoals stormschade en rioolverstopping *

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Harry en zijn team hebben uitstekend werk geleverd, alles volgens afspraak. De klus was ook snel geklaard.
 • V.O.F. Linthorst en Schokkenkamp
  V.O.F. Linthorst en Schokkenkamp
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Stratenmaker in Apeldoorn

  VOF Linthorst en Schokkenkamp bestaat ruim 10 jaar en voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: Grondwerk: bijvoorbeeld het ontgraven van bouwputten en het aanvoeren en afvoeren van de gronden Hovenierswerk: Aanleg en Onderhoud Bestratingen: zowel nieuw als herbestratingsklussen VOF Linthorst en Schokkenkamp staat voor: - Afspraak is afspraak - Flexibel - Vlotte en heldere communicatie VOF Linthorst en Schokkenkamp kan de opdrachtgever in zijn geheel ontzorgen, omdat wij over een groot netwerk van onderaannemers en leveranciers beschikken Diverse referentie projecten zijn gerealiseerd

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Groot pluspunt: de werkzaamheden konden erg snel worden uitgevoerd. De klus werd qua tijdsbesteding veel hoger ingeschat dan daadwerkelijk uiteindelijk benodigd (2 a 3 dagen). De mannen waren binnen een dag al klaar. Bij nadere inspectie van de grond bleek dat er nog veel grove stenen in de grond zaten en dat de grond nog niet zaaiklaar was. Ook was de grond aan één kant onvoldoende aangestampt waardoor er kans bestond op verzakking. Dit aangegeven en de volgende dag opgelost. Wat wij persoonlijk wel jammer vonden is dat de aanwezige heren zonder gedag te zeggen zijn weggegaan. Ook vanuit Linthorst zelf is daarna niet meer de vraag gekomen of alles naar wens is opgelost. Bij het zaaien hebben wij alsnog meerdere grote stenen (bijvoorbeeld halve bakstenen) uit de grond moeten halen. Ook zit er nog een lichte glooiing in de grond. Al met al zijn we blij dat we inmiddels een grasmat hebben kunnen aanleggen maar de prijs/kwaliteit verhouding is voor ons niet helemaal in balans.
 • Gebrs. van Oene Stratenmakersbedrijf V.O.F.
  Gebrs. van Oene Stratenmakersbedrijf V.O.F.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Stratenmaker in Apeldoorn

  Wij zijn een bestratings bedrijf die al meer dan 40 jaar ervaring heeft. Ook beschikken wij over alle nodige diploma's. bijvoorbeeld Erkend leerbedrijf ,vakbekwaamheid. en Vca 1+2 Wij kunnen met alle soorten bestratingen uit de voeten. Zijn gespecialiseerd in Sierbestrating/ Tuinaanleg.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super aardige en vriendelijke mensen. Alles ligt er weer stralend bij :)
 • KMD Allround
  KMD Allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Stratenmaker in Apeldoorn

  KMD Allround is actief in zowel de bouw sector als verhuur sector. KMD Allround klaart iedere klus! Als allround onderneming in Gelderland en omliggende regio zorgen wij binnen de kortste keren voor een echt staaltje vakwerk. Geheel naar wens en in een handomdraai: wij maken namelijk maar al te graag lange dagen en doen niet moeilijk over maatwerk. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snel geregeld en vakkundig uitgevoerd.
 • Klusbedrijf Stuifzand
  Klusbedrijf Stuifzand
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Apeldoorn

  Welkom bij Klusbedrijf Stuifzand! Klusbedrijf Stuifzand is hét bedrijf waar u tegen een goede en scherpe prijs voor al uw beschoeiingen en bestratingen terecht kunt! Bij ons staat de wens van de klant voorop! Wanneer alles naar tevredenheid is besproken en doorgenomen gaan wij de klus aan. Wij houden graag rekening met uw wensen en gaan voor kwaliteit! Alles is bespreekbaar en niets is onmogelijk. hier onder staat wat we ik allemaal doe beschoeiing zetten-schuttingen plaatsen-bestrating leggen -vlonders plaatsen-grond werk met kraan-blokhut plaatsen-onkruid tussen de tegels weg halen met een speciale machine-blad ruimen -maar ook gehele tuin aanleggen ,klein of groot . Natuurlijk doen wij grote en kleine opdrachten. Professioneel, snel en goedkoop. Ook voor de kleine beurs. Zoals het hoort. Klusbedrijf Stuifzand. Het juiste adres!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De ervaringen waren positief onthouden zijn adres voor toekomst ...zeer tevreden
 • Dos Manos

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Apeldoorn

  Dos Manos is een bedrijf in facilitaire dienstverlening en werkzaam in de regio Apeldoorn en omstreken. Sinds 1996 verricht Dos Manos werkzaamheden voor diverse woningbouwverenigingen en grotere bouwondernemingen in Apeldoorn. Werkzaamheden die wij verrichten zijn ondermeer het slopen van badkamers keukens en toilet dit met gebruikmaking van stofafzuiging op de machines en externe stofafzuiging. Ook opschonen van tuinen en het rooien van bomen is een regelmatig terugkerende opdracht. Dos Manos doet verder hogedrukreiniging, ontruimingen, kleinschalig straatwerk , glasbewassing en opleveren van woningen en gebouwen. Dos Manos is in bezit van eigen machines voor de diverse disciplines.

 • Stratenmakersbedrijf B. van Loenen
  Stratenmakersbedrijf B. van Loenen
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Stratenmaker in Apeldoorn

  Van Loenen Bestratingen uit Apeldoorn. Al ruim 13 jaar zijn wij werkzaam in Nederland. - Nieuwe bestrating - Herbestrating - Grondwerk - Kunstgras - Funderingen voor tuinhuizen - Levering van bestrating en zand - Kortingen op aanschaf nieuwe bestrating ( in de regio ) Snelle offerte ontvangen? Mail of App ons de foto's met een korte beschrijving. Met vriendelijke groet, Van Loenen Bestratingen .

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  prima, snelle communicatie vooraf, stipt op tijd, goed werk geleverd.
 • Schep & Schroef
  Schep & Schroef
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Stratenmaker in Apeldoorn

  Mijn naam is Henk Dooijeweerd , Ik heb mijn bedrijf Schep & Schroef in 2015 opgericht. Ik heb meerdere vakopleidingen gevolgd en afgerond in de techniek. Sinds 7 jaar heb ik dus mijn eigen bedrijf wat ik met plezier uitvoer. Mijn specialiteiten zijn, - bouwen van overkappingen en maatwerk. - Verbouwingen. - Aanleg complete tuinen. Wij gaan altijd secuur en logisch te werk en u heeft bij mij garantie. Ik kom graag bij u aan het werk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Netjes te werk gegaan, komt afspraken na en doet wat afgesproken.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Apeldoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 189 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Apeldoorn

Andere vakmensen in Apeldoorn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt