Vind stratenmakers in Amsterdam

Op zoek naar stratenmakers in Amsterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Amsterdam

 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vooraf prettig contact met Jeroen over de planning en de werkzaamheden. Die hebben we uitgebreid met opnieuw bestraten van deel van de achtertuin met nieuwe klinkers in dezelfde stijl. En de klus zelf is professioneel uitgevoerd, steeds in goed overleg. Een echte PRO, een echte aanrader!
 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.55101 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Super snelle en goede service. Danny reageert snel, denkt goed mee en komt afspraken na. Uiteindelijk werd de gevraagde klus uitgebreid naar aanleggen van nieuw terras en plantenbakken. Wij zijn heel te tevreden en raden B&B Sierbestrating zeker aan.
 • Hermarij service
  Hermarij service
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Er zijn meerdere wegen naar Romen , maar ook die moeten eens vervangen worden ;)

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en vriendelijke communicatie. Klus exact uitgevoerd volgens afspraak tegen een eerlijke prijs. Service van hoog niveau!
 • Bikkel Bestrating
  Bikkel Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Straatmaker met meer dan 28 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Raymon reageerde snel en heeft snel en vakkundig onze tuin opnieuw bestraat.
 • Kindt Bestrating
  Kindt Bestrating
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Ben je op zoek naar een Stratenmaker? Dan kun je bij Kindt Bestrating terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakman. Er is een deel opnieuw gelegd wat perfect aansluit. Zeer tevreden met het resultaat. Goede communicatieen alles zoals afgesproken afgehandeld. Zeker een aanrader!
 • Rosario Bestratingen
  Rosario Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Bij Rosario Bestratingen hechten we waarde aan uw wensen. Met een lach op het gezicht adviseren wij naar de mogelijkheden binnen uw tuin. Rosario Bestratingen komt graag bij u op de koffie om een offerte op te maken, kwalitatief de juiste keuzes te bespreken en ervoor te zorgen dat u dag en nacht van een mooie verlenging van uw huis kunt genieten!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Aardige gasten, snelle reactie, houden zich aan afspraken en overleggen goed. prima werk en t terras kan weer een paar jaar vooruit. Angelo komt nog langs voor een laatste afwerking. Ze drinken graag koffie!
 • Multidiensten ANMI
  Multidiensten ANMI
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Overkempe dienstverlening (onderdeel van Multidiensten ANMI) bestaat uit een overzichtelijk team vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt, is ons plezier in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Iets mooiers bestaat niet. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of zoekt u een vakman voor het onderhoud van uw tuin? Wij zijn uw vakkundige hovenier met ruim 15 jaar ervaring en de nodige kennis. Of het nu gaat om beplanten, het maken van een uniek tuinontwerp, het aanleggen van een mooi terras of het onderhoud van uw gehele tuin: wij helpen u graag! U kunt Overkempe dienstverlening voor alle klussen in en om uw tuin inschakelen, uw wensen staan centraal! U heeft bij ons de volgende mogelijkheden: • Aanleg en reconstructie van tuinen • Sierbestrating • Vlonders • Schuttingen plaatsen (erf afscheidingen) • Vijvers en waterspiegels • Tuinhuizen en veranda’s • Tuinontwerp • Grondverzet Wij zijn graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De werkzaamheden zijn door Anthony netjes uitgevoerd. Communicatie over het uitvoeren van de klus was erg makkelijk en plezierig. Ik kan hem sterk aanbevelen.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede begeleiding en communicatie. Aanrader!
 • Mark Your Garden
  Mark Your Garden
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Amsterdam, dan kan Mark Your Garden je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Mark werkt netjes, ook bij slecht weer. Hij neemt afval mee. De communicatie was uitstekend. Hij komt op tijd.
 • N&A Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Amsterdam

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in Amsterdam, dan kan N&A Services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 329 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Amsterdam

Andere vakmensen in Amsterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt