Vind stratenmakers in Amsterdam

Op zoek naar stratenmakers in Amsterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Amsterdam

 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle afspraak met Jeroen: binnen 1 week al een afspraak. Snel werk: binnen een dagje was al het betegelen gedaan. Inkoop van stenen voor het betegelen waren precies goed ingeschat zodat er geen extra stenen/kosten zijn. Trilplaat was handig voor de stenen omdat er het gewicht van een auto op moet kunnen. Dus een echte aanrader.
 • Bikkel Bestrating
  Bikkel Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Straatmaker met meer dan 28 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Raymon reageerde snel en heeft snel en vakkundig onze tuin opnieuw bestraat.
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Vriendelijke man, snel en betrouwbaar. Eigenlijk wat je hoopt te vinden op werkspot. Wij hadden een flinke sjouw klus met tegels uit de tuin. Pavel kon dezelfde dag nog komen en een dag later was alles weg.
 • Sinan solutions
  Sinan solutions
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Hoveniers .Hogedrukreiniging. Schilderen . Sloopwerk.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima werk geleverd! Communicatie, uitvoering en afhandeling helemaal ok. Volgende keer bel ik Sinan weer.
 • Allround&Anytime
  Allround&Anytime
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Wij zijn allround & anytime de naam spreekt voor zich wij doen echt alles en weten altijd overal een oplossing op te vinden wij doen montage demontage verhuizingen boorgaten maken stucen schilderen timmeren ontruimen verfen afvoeren snoeien tuinonderhoud etc. Wij proberen via deze manier ons bedrijf te laten groeien en een klantenkring op te bouwen

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Helemaal tevreden, gevraagd om wat stenen op te ruimen. Dit hebben ze netjes gedaan naar volle tevredenheid. men houdt zich prima aan gemaakte afspraken tegen een prima prijs! Zeker een aanrader waard!
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. 20% korting maand november en december.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  18 m2 voortuin met keramische tegels laten zetten
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85115 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heel goed werk geleverd. Aardig en correct, reageert snel. Zeer redelijke prijs. Warm aanbevolen!
 • N&A Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Amsterdam

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in Amsterdam, dan kan N&A Services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Viridi Works
  Viridi Works
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  Goedendag, Bij Viridi Works kunt u terecht voor uw tuinrenovatie en onderhoudsklussen in Noord- en Zuid-Holland. Door jaren actief te zijn in het hoveniersvak, hebben wij de nodige ervaring verzameld om met zekerheid uw tuin aan te leggen, op te knappen of te onderhouden. Met passie regelen wij uw klus van ontwerp tot aan aanleg. Daarbij hanteren wij een vaste prijs zonder onverwachte kosten. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking! Viridi Works

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Sam heeft de bestrating van mijn tuin gedaan en het resultaat is prachtig. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk, communiceert goed en levert uitstekend werk tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader! 👌
 • Ruigrok van der Werve Infra B.V.
  Ruigrok van der Werve Infra B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stratenmaker in Amsterdam

  RvdW Infra Diemen is een onderneming die zich bezig houd met het aannemen van straat,grond en rioleringswerkzaamheden voor aanleggen van kunstgras en rubbertegels met valdempende ondergrond kunt u bij ons ook terecht Wij inspecteuren ook speeltoestellen

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  prima communicatie en de reparatie aan het hek zeer vlot uitgevoerd

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 194 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Amsterdam

Andere vakmensen in Amsterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt